alawpr Opublikowano 8 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2009 Aurora albo mnie demencja dopadła ,albo cos przeoczyłam.O co chodzi z tymi delfinami.one ci kulasa przetrąciły? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora Opublikowano 8 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2009 edziag wrote: Aurora wrote: edziag wrote: jasmar i co ty na to? ja jutro chyba poszperam w necie. Wpisz w google szare mydło i złamanie, bo mnie intrygowało, jaki to ma wpływ i szukałam w necie czegoś na ten temat. Jak przeczytałam, to przestałam moczyć i teraz taką sól na krążenie dosypuję i moczę. Codziennie przez 15 minut. a zdradz jak się ta sśól zwie? Sól do stóp, ze skłonnościami do zimnych stóp, rozgrzewająca z borowiną firmy Bingo. Ona jest właśnie na stawy itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasmar Opublikowano 8 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2009 Aurora wrote: Wpisz w google szare mydło i złamanie, bo mnie intrygowało, jaki to ma wpływ i szukałam w necie czegoś na ten temat. Jak przeczytałam, to przestałam moczyć i teraz taką sól na krążenie dosypuję i moczę. Codziennie przez 15 minut. Skąd ta sól??? gzie takową nabyłaś??? To może tez tak zacznę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora Opublikowano 8 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2009 jasmar wrote: Aurora wrote: Wpisz w google szare mydło i złamanie, bo mnie intrygowało, jaki to ma wpływ i szukałam w necie czegoś na ten temat. Jak przeczytałam, to przestałam moczyć i teraz taką sól na krążenie dosypuję i moczę. Codziennie przez 15 minut. Skąd ta sól??? gzie takową nabyłaś??? To może tez tak zacznę W Auchanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edziag Opublikowano 8 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2009 a w czym można jeszcze moczyć? czy ktoś jeszcze w czymś moczy kończyny? (kurde jak to głupio brzmi hihihih) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora Opublikowano 8 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2009 alawpr wrote: Aurora albo mnie demencja dopadła ,albo cos przeoczyłam.O co chodzi z tymi delfinami.one ci kulasa przetrąciły? Zerknij na moje fotki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edziag Opublikowano 8 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2009 alawpr wrote: Aurora albo mnie demencja dopadła ,albo cos przeoczyłam.O co chodzi z tymi delfinami.one ci kulasa przetrąciły? zobacz na fotki aurory tam jest zdjęcie z miejsca kaźni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasmar Opublikowano 8 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2009 alawpr wrote: edziag wrote: alawpr wrote: Co nie będziemy pytac ,co nie bedziemy. Wypytamy sie nawet o rozmiar buta i czy zgryz prawidłowy............ dobra ,dobra wezmę centymetr, wzorce bieli, próbniki farb do włosów. pomierzymy się, do zębów zerkniemy, porównamy odcienie farb na włosach i zameldujemy o wynikach Nie zapomnij o odrostach bo to najistotniejsze ) Ja mam nie farbowane, ale może do grudnia farbnę coby obciachu nie robić i zaliczę fryzjera, bo listopad u mnie urodzinowy ja mam za 2 tygodnie a córcia 2 dni po mnie. Źle ją wyliczyłam, bo z synusiem się udało i trafiłam w urodziny męża. Dodam, że to nie żadne cesarki wszystko naturalnie. A najstarszy w urodziny brata od męza oi mojej koleżanki-wszystko wyliczone i planowane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edziag Opublikowano 8 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2009 Aurora wrote: edziag wrote: Aurora wrote: Wpisz w google szare mydło i złamanie, bo mnie intrygowało, jaki to ma wpływ i szukałam w necie czegoś na ten temat. Jak przeczytałam, to przestałam moczyć i teraz taką sól na krążenie dosypuję i moczę. Codziennie przez 15 minut. a zdradz jak się ta sśól zwie? Sól do stóp, ze skłonnościami do zimnych stóp, rozgrzewająca z borowiną firmy Bingo. Ona jest właśnie na stawy itp. pytałaś jakiegoś rehabilitanta czy z tą solą to samowolka, ja jem na krążenie phlebodię i nie wiem czy to nie będzie przesada z tą solą jeszcze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 8 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2009 Dzaiewczyny noga wzywa ,bo troszke sie zapomniałam i pozostawiłam noge samopas. A jak tak siedze z wami to nie pamietam ,że mam tego kulasa w gipsie i że jest zlamany. I raptem dostalam obuchem w główke ,żandarm w postaci młodszego przyszedł dac buziaka na noc i przypomniał szanownej mamusi ,ze nie cwiczyłam .Co za życie. Ale jeszcze wpadnę jak bedziecie. A jak was nie bedzie to całusy na noc ślę. Lilla zostaw w spokoju budzuk .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasmar Opublikowano 8 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2009 edziag wrote: mój to tlko oczami wywróci i powie że i tak nie pomoże.....nawet pytać nie muszę, już go widzę, na wszystko mi tak odpowiada. mój też czyli oni pewnie są tak szkoleni przez ordynatora-on też tak powiada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora Opublikowano 8 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2009 edziag wrote: a w czym można jeszcze moczyć? czy ktoś jeszcze w czymś moczy kończyny? (kurde jak to głupio brzmi hihihih) Na Allegro też można kupić bo sprawdziłam. Bardzo dobrze mi się po takim wymoczeniu chodzi. Prawie idealnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LillaKorn Opublikowano 8 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2009 Też się żegnam coby uratować swój budzik DOBRANOC! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora Opublikowano 8 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2009 edziag wrote: Aurora wrote: edziag wrote: a zdradz jak się ta sśól zwie? Sól do stóp, ze skłonnościami do zimnych stóp, rozgrzewająca z borowiną firmy Bingo. Ona jest właśnie na stawy itp. pytałaś jakiegoś rehabilitanta czy z tą solą to samowolka, ja jem na krążenie phlebodię i nie wiem czy to nie będzie przesada z tą solą jeszcze. Nie, ja też phlebodię biorę i jest ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edziag Opublikowano 8 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2009 jasmar wrote: alawpr wrote: edziag wrote: dobra ,dobra wezmę centymetr, wzorce bieli, próbniki farb do włosów. pomierzymy się, do zębów zerkniemy, porównamy odcienie farb na włosach i zameldujemy o wynikach Nie zapomnij o odrostach bo to najistotniejsze ) Ja mam nie farbowane, ale może do grudnia farbnę coby obciachu nie robić i zaliczę fryzjera, jasmar nie szalej bo ja zacznę się odchudzać!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora Opublikowano 8 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2009 LillaKorn wrote: Też się żegnam coby uratować swój budzik DOBRANOC! To pa, dobrej nocy i miłego dnia w pracy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasmar Opublikowano 8 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2009 alawpr wrote: Aurora albo mnie demencja dopadła ,albo cos przeoczyłam.O co chodzi z tymi delfinami.one ci kulasa przetrąciły? Ala wywołujesz u mnie napady śmiechu-najpierw z tym zamknięciem do szafy, teraz z delfinami. A śmiech to ponoć najlepsze lekarstwo. Więc nie żałuj i dawkuj w dużych ilościach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edziag Opublikowano 8 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2009 Dobrej nocki dziewczyny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora Opublikowano 8 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2009 jasmar wrote:edziag wrote:Aurora właśnie obejrzałam sobie twoje "przeklęte miejsce" - hmmmm jak na przeklęte to jest wyjątkowo piękne, aż się rozmarzyłam.Ale połamać się w takim miejscu to .......No to jak będzie problem z PITami to już wiemy-uderzamy do Aurory.No problem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasmar Opublikowano 8 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2009 Aurora wrote: edziag wrote: Aurora wrote: Wpisz w google szare mydło i złamanie, bo mnie intrygowało, jaki to ma wpływ i szukałam w necie czegoś na ten temat. Jak przeczytałam, to przestałam moczyć i teraz taką sól na krążenie dosypuję i moczę. Codziennie przez 15 minut. a zdradz jak się ta sśól zwie? Sól do stóp, ze skłonnościami do zimnych stóp, rozgrzewająca z borowiną firmy Bingo. Ona jest właśnie na stawy itp. Gdzie to zakupiłaś?? w aptece czy markecie? Albo sklepie medycznym??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora Opublikowano 8 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2009 jasmar wrote: alawpr wrote: Aurora albo mnie demencja dopadła ,albo cos przeoczyłam.O co chodzi z tymi delfinami.one ci kulasa przetrąciły? Ala wywołujesz u mnie napady śmiechu-najpierw z tym zamknięciem do szafy, teraz z delfinami. A śmiech to ponoć najlepsze lekarstwo. Więc nie żałuj i dawkuj w dużych ilościach. Tak, to było niezłe, też się uśmiałam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasmar Opublikowano 8 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2009 LillaKorn wrote:Też się żegnam coby uratować swój budzik DOBRANOC!Kurde Ty do pracy wstajesz zapomniałam że jutro poniedziałekMiłych snów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasmar Opublikowano 8 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2009 Aurora w auchanie czy w pasażu tę sól kupiłaś???. a możesz wrzucić fotkę opakowania-bardzo mnie to zainteresowało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edziag Opublikowano 8 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2009 dziewczyny godzina duchów wybiła idę postraszyć małża i zaciągnąć go do łóżka bo pracuje nieboraczek jeszcze. do poczytania jutro. poczytam o mydle, wkleje na forum dla potomnych i dam znać co postanowiłam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasmar Opublikowano 8 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2009 edziag wrote: jasmar wrote: alawpr wrote: Nie zapomnij o odrostach bo to najistotniejsze ) Ja mam nie farbowane, ale może do grudnia farbnę coby obciachu nie robić i zaliczę fryzjera, jasmar nie szalej bo ja zacznę się odchudzać!!!!!! Ale ja tylko o włosach!!!! a poza tym już dużo nie schudniesz do 3 -ale jestem paskudna. Oberwie mi się jak się spotkamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora Opublikowano 8 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2009 jasmar wrote: Aurora wrote: edziag wrote: a zdradz jak się ta sśól zwie? Sól do stóp, ze skłonnościami do zimnych stóp, rozgrzewająca z borowiną firmy Bingo. Ona jest właśnie na stawy itp. Gdzie to zakupiłaś?? w aptece czy markecie? Albo sklepie medycznym??? W Auchanie, nie wiem, czy u Was też jest taki hipermarket. Tam soli różnych dużo fajnych tej firmy BINGO, takich nawet, co w sanatoriach używają do kąpieli i okładów, na opuchlizny i obrzęki też była taka sól. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora Opublikowano 8 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2009 jasmar wrote:Aurora w auchanie czy w pasażu tę sól kupiłaś???. a możesz wrzucić fotkę opakowania-bardzo mnie to zainteresowałoZnalazłam na Allegro:http://www.allegro.pl/item803244667_bingo_sol_do_stop_rozgrzewajaca_z_borowina_550.htmlhttp://www.allegro.pl/item784234558_bingo_sol_do_stop_opuchlizny_obrzeki.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasmar Opublikowano 8 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2009 To miłych snów i ja ze swej strony dziękuję WAM, babeczki ,za przemiły wieczórDobranoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasmar Opublikowano 8 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2009 Dzięki Aurora. PA do jutra te 60 sekund mnie wkurza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora Opublikowano 8 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2009 Pa, dobranoc. Mnie się spać nie chce bo pospałam po południu, więc poczytam jeszcze. Dobrej nocy Wam życzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi