alawpr Opublikowano 9 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2009 kasiek79 wrote:no i ALA wykombinowala i odnalazła........... heheMój mąż wrócił więc zaarz bedzie jęczał ze chce kompa A tu akurta ruch się zaczynaPyzą go Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witch Opublikowano 9 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2009 Albo w ....pyzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edziag Opublikowano 9 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2009 Aurora wrote: witch wrote: Aurora wrote: No, to też jest dobre. Już wypróbowałaś? Tak, a teraz mam etap, że jedna noga w górę i na tej chorej muszę się utrzymywać z dupą do góry. Co za koszmar... Cała sina na twarzy po tym jestem. a tą chrą nogą masz prostą czy zgiętą w kolanie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witch Opublikowano 9 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2009 No dobra na mnie już czas. Idę "zbiczować" swoją odmienną i utulić ją w znany nam tylko sposób. Miłego wieczoru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 9 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2009 witch wrote: No dobra na mnie już czas. Idę "zbiczować" swoją odmienną i utulić ją w znany nam tylko sposób. Miłego wieczoru Aż ty szalona............... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasiek79 Opublikowano 9 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2009 a leze w lózeczku czytam was i sącze piwkoz puszki ale.................... jakie ja mam zboczone nakladki na puszke dla panów i pan normalnie az wstyd mówić. Czuję się jak jakas nastolatka hehe zboczenica jedna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edziag Opublikowano 9 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2009 ty nie podpuszczaj tylko pisz, zboczeńców też lubimy byle połamani byli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marchewka Opublikowano 9 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2009 dzień dobry wszystkim,trochę mnie nie było, tyle napisaliście, że zanim przeczytam to tak na szybko napiszę co nowego u mnie, byłam u polecanego przez Polamaną Kaśkę dr we Wrocławiu i jestem super szczęśliwa po tej wizycie, okazało się że mój zrost jest całkiem dobry, a blachy powinnam mieć wyjęte conajmniej pół roku temu i że noga się zrosła rok temu, niewiarygodne, sama nie wiem jeszcze czy jutro się nie obudzę z tego snu dobrych wieści, tak, że za tydzień śmigam na odzłmowanie, a moja szczelina może jeszcze być widoczna na rtg ze 3 lata, ale powinnam normalnie z tym żyć. niezłe ma skoki, z doła na wyzyny, pewnie muszę trochę mysleć że prawda posrodku, pozdrawiam wszystkich serdecznie i Połamanej Kaśce bardzo dziękuję za super kontakt do doktora Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 9 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2009 kasiek79 wrote: a leze w lózeczku czytam was i sącze piwkoz puszki ale.................... jakie ja mam zboczone nakladki na puszke dla panów i pan normalnie az wstyd mówić. Czuję się jak jakas nastolatka hehe zboczenica jedna Łał Kaki............. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edziag Opublikowano 9 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2009 hej, marchewka dopiero co mówiłyśmy że nic się nie odzywasz.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edziag Opublikowano 9 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2009 a tu proszę kolejne dobre wiadomości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LillaKorn Opublikowano 9 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2009 Marchewko to poprostu REWELACJA! Jak widać kres Twojej wędrówki z blachami. Powodzenia w wyzłomowaniu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 9 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2009 marchewka wrote:dzień dobry wszystkim,trochę mnie nie było, tyle napisaliście, że zanim przeczytam to tak na szybko napiszę co nowego u mnie, byłam u polecanego przez Polamaną Kaśkę dr we Wrocławiu i jestem super szczęśliwa po tej wizycie, okazało się że mój zrost jest całkiem dobry, a blachy powinnam mieć wyjęte conajmniej pół roku temu i że noga się zrosła rok temu, niewiarygodne, sama nie wiem jeszcze czy jutro się nie obudzę z tego snu dobrych wieści, tak, że za tydzień śmigam na odzłmowanie, a moja szczelina może jeszcze być widoczna na rtg ze 3 lata, ale powinnam normalnie z tym żyć. niezłe ma skoki, z doła na wyzyny, pewnie muszę trochę mysleć że prawda posrodku, pozdrawiam wszystkich serdecznie i Połamanej Kaśce bardzo dziękuję za super kontakt do doktora Marcheweczko kochana toż to istny cud!!!!! Super,super !!! Bardzo ci serdecznie gratuluję i cieszę sie z tobą niemiłosiernie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edziag Opublikowano 9 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2009 prażynka a może ty się wybierz do tego wrocławia bo ten lekarz to już niejednemu tu na forum pomógł, sama myślę czy by go nie odwiedzić.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 9 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2009 Marchewko to jak u ciebie takie fantastyczne wieści i nam wszystkim to sie udzieli jak nic. Dzielna dziewczyna!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LillaKorn Opublikowano 9 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2009 Nie mogę tylko pojąć tak rozbieżnych opinii lekarzy.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 9 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2009 Jasmar coś sie nie pojawiła i nie podpisała listy obecności. HELOŁ................. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasiek79 Opublikowano 9 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2009 no widze że kolejny naplyw super wieści. ja mam nadzieję ze od niedzieli i u mnie sie ruszy po tych masażach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 9 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2009 LillaKorn wrote: Nie mogę tylko pojąć tak rozbieżnych opinii lekarzy.... Lilla przecież my to juz znamy. To jak rulrtka na kogo trafisz to bęc............ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edziag Opublikowano 9 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2009 kasiek79 wrote: alawpr wrote: Jasmar coś sie nie pojawiła i nie podpisała listy obecności. HELOŁ................. pewnie najstarszy jeszce kompa atakuje Pyzą go ...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasiek79 Opublikowano 9 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2009 alawpr wrote: Jasmar coś sie nie pojawiła i nie podpisała listy obecności. HELOŁ................. pewnie najstarszy jeszce kompa atakuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 9 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2009 kasiek79 wrote: no widze że kolejny naplyw super wieści. ja mam nadzieję ze od niedzieli i u mnie sie ruszy po tych masażach Zobaczysz ,że tak! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edziag Opublikowano 9 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2009 idę spać, oby do jutra przestało boleć bo kuracja uszkowa średnio skuteczna.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 9 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2009 Kurka zaraz bede musiała iśc z prawa na cwiczonka ,ale jeszcze zobaczę Teraz MY. Tylko nie podkablujcie rodznce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LillaKorn Opublikowano 9 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2009 Zaraz będę walić zawartością zamrażarki w panią minister! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 9 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2009 edziag wrote: idę spać, oby do jutra przestało boleć bo kuracja uszkowa średnio skuteczna.... To jutro barszczyk jak nic. Za kare że nie pomogły-zołzy jedne! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasiek79 Opublikowano 9 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2009 alawpr wrote: Kurka zaraz bede musiała iśc z prawa na cwiczonka ,ale jeszcze zobaczę Teraz MY. Tylko nie podkablujcie rodznce. nie nie ja też ogladam Teraz MY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 9 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2009 LillaKorn wrote: Zaraz będę walić zawartością zamrażarki w panią minister! Pani Minister jakoś źle na mnie działa ;-( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LillaKorn Opublikowano 9 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2009 alawpr wrote: LillaKorn wrote: Zaraz będę walić zawartością zamrażarki w panią minister! Pani Minister jakoś źle na mnie działa ;-( Całej służbie zdrowia najlepiej idzie leczenie członków własnej rodziny! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasiek79 Opublikowano 9 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2009 alawpr wrote: edziag wrote: idę spać, oby do jutra przestało boleć bo kuracja uszkowa średnio skuteczna.... To jutro barszczyk jak nic. Za kare że nie pomogły-zołzy jedne! u mnie jutro chyba pyzy w lodówce mam tlkyo 3 kawałki kurak aupieczone tak więc tlyko dla mnie a mąz bedzie musiał pyzami sie zadowolis albo jajecznica jak woli hehe. Chociaż jutro po Urzędzie Skarbowym jedziemy na zakupy to pewnie kupi sobie cos smacznego i...................... mi zachciało sie pity...... kupie jutro skałdniki i zrobie na obiad a kurak zostanie na kolację Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi