Skocz do zawartości
Forum Odszkodowania

Złamanie nogi - rehabilitacja

master_44
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Aurora wrote:

witch wrote:

Aurora wrote:

No, to też jest dobre.

Już wypróbowałaś?

Tak, a teraz mam etap, że jedna noga w górę i na tej chorej muszę się utrzymywać z dupą do góry. Co za koszmar... Cała sina na twarzy po tym jestem.

a tą chrą nogą masz prostą czy zgiętą w kolanie?

a leze w lózeczku czytam was i sącze piwkoz puszki ale.................... jakie ja mam zboczone nakladki na puszke dla panów i pan normalnie az wstyd mówić. Czuję się jak jakas nastolatka hehe zboczenica jedna =D

dzień dobry wszystkim,

trochę mnie nie było, tyle napisaliście, że zanim przeczytam to tak na szybko napiszę co nowego u mnie, byłam u polecanego przez Polamaną Kaśkę dr we Wrocławiu i jestem super szczęśliwa po tej wizycie, okazało się że mój zrost jest całkiem dobry, a blachy powinnam mieć wyjęte conajmniej pół roku temu i że noga się zrosła rok temu, niewiarygodne, sama nie wiem jeszcze czy jutro się nie obudzę z tego snu dobrych wieści, tak, że za tydzień śmigam na odzłmowanie, a moja szczelina może jeszcze być widoczna na rtg ze 3 lata, ale powinnam normalnie z tym żyć. niezłe ma skoki, z doła na wyzyny, pewnie muszę trochę mysleć że prawda posrodku, pozdrawiam wszystkich serdecznie i Połamanej Kaśce bardzo dziękuję za super kontakt do doktora ;-)

kasiek79 wrote:

a leze w lózeczku czytam was i sącze piwkoz puszki ale.................... jakie ja mam zboczone nakladki na puszke dla panów i pan normalnie az wstyd mówić. Czuję się jak jakas nastolatka hehe zboczenica jedna =D

Łał Kaki.............

marchewka wrote:
dzień dobry wszystkim,
trochę mnie nie było, tyle napisaliście, że zanim przeczytam to tak na szybko napiszę co nowego u mnie, byłam u polecanego przez Polamaną Kaśkę dr we Wrocławiu i jestem super szczęśliwa po tej wizycie, okazało się że mój zrost jest całkiem dobry, a blachy powinnam mieć wyjęte conajmniej pół roku temu i że noga się zrosła rok temu, niewiarygodne, sama nie wiem jeszcze czy jutro się nie obudzę z tego snu dobrych wieści, tak, że za tydzień śmigam na odzłmowanie, a moja szczelina może jeszcze być widoczna na rtg ze 3 lata, ale powinnam normalnie z tym żyć. niezłe ma skoki, z doła na wyzyny, pewnie muszę trochę mysleć że prawda posrodku, pozdrawiam wszystkich serdecznie i Połamanej Kaśce bardzo dziękuję za super kontakt do doktora ;-)
Marcheweczko kochana toż to istny cud!!!!! Super,super !!! Bardzo ci serdecznie gratuluję i cieszę sie z tobą niemiłosiernie.

alawpr wrote:

LillaKorn wrote:

Zaraz będę walić zawartością zamrażarki w panią minister!

Pani Minister jakoś źle na mnie działa ;-(

Całej służbie zdrowia najlepiej idzie leczenie członków własnej rodziny!

alawpr wrote:

edziag wrote:

idę spać, oby do jutra przestało boleć bo kuracja uszkowa średnio skuteczna....

To jutro barszczyk jak nic. Za kare że nie pomogły-zołzy jedne!

u mnie jutro chyba pyzy =D w lodówce mam tlkyo 3 kawałki kurak aupieczone tak więc tlyko dla mnie =D a mąz bedzie musiał pyzami sie zadowolis albo jajecznica jak woli hehe. Chociaż jutro po Urzędzie Skarbowym jedziemy na zakupy to pewnie kupi sobie cos smacznego =D i...................... mi zachciało sie pity...... kupie jutro skałdniki i zrobie na obiad a kurak zostanie na kolację