witch Opublikowano 10 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2009 Eliska jak Ci te nasze "dialogi na cztery nog"i pomogły chociaż trochę w poprawie humoru, jaki dopadł Cię wczoraj -to bardzo dobrze. Smętkom mówimy stanowcze NIE !!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 10 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2009 Powróciłam. I widze ,że Pegro przemówił .No i tym winkiem sprawe załatwił ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 10 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2009 Eliska ,to ty moze tej swojej kawały opowiadaj Może to jest na nia ta recepta. Ile to sie człowiek nauczy na tym naszym forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 10 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2009 U mnie wyrodna rodzina na basenie... a ja...................?? Tylko miska mi pozostała;-( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witch Opublikowano 10 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2009 No dobra -ja pomykam wymienić dres na coś bardziej "cywilizowanego" , poprawić image i ruszam na "dżamprezę". Bawcie się grzecznie i pilnujcie kątów aby ekipa obiboków nie rozwaliła nam ich szturmując forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 10 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2009 Dobrze ,ze psina zrezygnowała z basenu i uwaliła sie u nóg paniusi to jakos raźniej na duszy. Chyba sobie z nia porozmawiam na jakies ciekawe tematy To czas szybciej zleci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 10 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2009 witch wrote: No dobra -ja pomykam wymienić dres na coś bardziej "cywilizowanego" , poprawić image i ruszam na "dżamprezę". Bawcie się grzecznie i pilnujcie kątów aby ekipa obiboków nie rozwaliła nam ich szturmując forum Tak jest!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a. Opublikowano 10 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2009 Aurorrrrrrrooo ja 16.11 wizytacja konsultacja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dota Opublikowano 10 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2009 witch wrote:Jasmar, A, Margol, Połamana Kaśka, Aga-ka, Dota - proszone są o pilny kontakt z Naczelną celem wyciągnięcia konsekwencji z nieuzasadnionej dezercji z forum.Ala wiesz co masz zrobić !Zgłaszam się a na swoje usprawiedliwienie mam tylko jedną wymówkę.W moim mieście pojawiły się dwa potwierdzone przypadki grypy nowego typu-świńsko-ptasio-człowieczeja ja zapadłam na lenia. Po powrocie z sanantorium kompletnie nie mam sił; ja i moja kończyna jesteśmy wykończone.Jedyne na co mnie stać to czytanie forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a. Opublikowano 10 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2009 Jak ja Wam zazdroszczę tego kustykania i kul odrzucania! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zabka Opublikowano 10 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2009 a. wrote: Jak ja Wam zazdroszczę tego kustykania i kul odrzucania! JA też zazdrościłam,ale się doczekałam !! Wszyscy się doczekają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edziag Opublikowano 10 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2009 Aurora wrote:edziag wrote:jutro na bank wylądują w czerwonym barszczu. kurcze napierdziela mnie ta noga dzisiaj bardzo, też tak miałyście po rehabilitacji? nie mogę na niej stanąć bo franca boli Normalka. Spoko,A teraz masz rehabilitację prywatnie?I czy ta kobieta masowała Tobie łydkę?prywatnie niestety nie, masuje mi tylko stopę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasiek79 Opublikowano 10 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2009 prazynka wrote:kasiek79 wrote:Kurcze czym mogłabym się jescze zaniepokoić???tym odmiennym kolorem nogiPrazynko moja noga wyglądała tak teraz nieco lepije tlyo jest bardziej spuchnietahttp://img691.imageshack.us/img691/8951/noga.th.jpghttp://img25.imageshack.us/img25/3347/noga1.th.jpgtu mi własnie najbardziej uciskalo przez 2 iesiace bo jak jeszce bardziej pod kolanem uciskalo i noga dretwiala to mi gips rozwalili i pzregipsowali. Ale z tym męczyłą się prawie dwa miesiacehttp://img17.imageshack.us/img17/7742/nogaaa.th.jpgni emówiąc o ostrodze i ranach po wyciagu pietowymhttp://img121.imageshack.us/img121/7527/nogaostroga.th.jpgtutaj na zdjeciach nie widac tak tej różnocy kolorów ale w rzeczywistosci ta lewa jest fioletowa w porównaniu do prawej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasiek79 Opublikowano 10 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2009 moke dzieciaki z córą przyajciołki wcinaja rosołek z lanymi kluseczkami (kurcze chyab nigdy nie naucze sie robić tych klusek tak jakbym chchiała ale ważne ze dzieciom smakuje). Dzisiaj zabrałam córę koleżanki przyjaciółki ( cora 8 lat) na całe popołudnie do siebie. jestem jej to winna Kumpela pokazala co to przyjaźń i cały zcas mi pomaga. Postanowiłąm ze dam jej dziisja wolne żeby sobie w domu posprzatała pospała nie wiem cokolwiek porobiła aja mimo ze jutro wolne odrobiłam z jej córa lekcję i mam ją u siebie do 19. Własnie zrobiłam im ten rosolek a zara jeszcze zrobie budyn.Tak wiec bedę wieczorem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zabka Opublikowano 10 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2009 edziag wrote:Aurora wrote:edziag wrote:jutro na bank wylądują w czerwonym barszczu. kurcze napierdziela mnie ta noga dzisiaj bardzo, też tak miałyście po rehabilitacji? nie mogę na niej stanąć bo franca boli Normalka. Spoko,A teraz masz rehabilitację prywatnie?I czy ta kobieta masowała Tobie łydkę?prywatnie niestety nie, masuje mi tylko stopę.Ja chodzę prywatnie i mój rehabilitant znęca się nad moją łydką i zdecydowanie sie poprawiła a była jak kamień z tym że on to robi dośc mocno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LillaKorn Opublikowano 10 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2009 alawpr wrote: pedro wrote: no ja czasem się udzielam w wątku, a wizyte mam 03/12 No kochany ostatnio nie podpisywałeś listy obecnosci. Gdzieś zaginął? Z tego co pamiętam to kolega był niedawno! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LillaKorn Opublikowano 10 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2009 Ala termin Twojej następnej konsultacji jest szalenie zdradziecki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edziag Opublikowano 10 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2009 pojechałam dzisiaj siama po dziecko do szkoły, lało jak scebra i zaryzykowałam wyjazd na drogę publiczną. udało się, wróciłam cała i zdrowa. rehabilitacje mam mieć 3 razy w tygodniu. zobaczymy, na razie zauważyłam że zaraz po tych ćwiczeniach i ugniataniach stopa jest bardziej elastyczna ale ekspresowo powraca do stanu skamieliny i boli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zabka Opublikowano 10 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2009 edziag wrote: pojechałam dzisiaj siama po dziecko do szkoły, lało jak scebra i zaryzykowałam wyjazd na drogę publiczną. udało się, wróciłam cała i zdrowa. rehabilitacje mam mieć 3 razy w tygodniu. zobaczymy, na razie zauważyłam że zaraz po tych ćwiczeniach i ugniataniach stopa jest bardziej elastyczna ale ekspresowo powraca do stanu skamieliny i boli TAk dość długo będzie ,ale powolutku i przestanie drętwięc i sztywnieć mnie cała nózia sztywniała ,ale teraz jest lepiej1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pedro Opublikowano 10 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2009 zgadza sie coraz czesciej zaglądam na to forum, jak jest nas więcej to zawsze raźniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora Opublikowano 10 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2009 Jeszcze raz wrzucam:16.11.2009r a., Witch, Marchewka19.11.2009r LillaKorn24.11.2009r Kasiek7927.11.2009r Aga-ka1630.11.2009r Packard03.12.2009r Aurora, Edziag i Jasmar, Pedro13.12.2009r Alawpr16.12.2009r DotaJak ktoś nieujęty, to niech się zgłosi! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 10 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2009 Dota wrote:witch wrote:Jasmar, A, Margol, Połamana Kaśka, Aga-ka, Dota - proszone są o pilny kontakt z Naczelną celem wyciągnięcia konsekwencji z nieuzasadnionej dezercji z forum.Ala wiesz co masz zrobić !Zgłaszam się a na swoje usprawiedliwienie mam tylko jedną wymówkę.W moim mieście pojawiły się dwa potwierdzone przypadki grypy nowego typu-świńsko-ptasio-człowieczeja ja zapadłam na lenia. Po powrocie z sanantorium kompletnie nie mam sił; ja i moja kończyna jesteśmy wykończone.Jedyne na co mnie stać to czytanie forum. Naciągane ,ale usprawiedliwione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 10 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2009 LillaKorn wrote: Ala termin Twojej następnej konsultacji jest szalenie zdradziecki! Czuję jakiś podstęp odnośnie tego terminu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 10 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2009 edziag wrote: pojechałam dzisiaj siama po dziecko do szkoły, lało jak scebra i zaryzykowałam wyjazd na drogę publiczną. udało się, wróciłam cała i zdrowa. rehabilitacje mam mieć 3 razy w tygodniu. zobaczymy, na razie zauważyłam że zaraz po tych ćwiczeniach i ugniataniach stopa jest bardziej elastyczna ale ekspresowo powraca do stanu skamieliny i boli A masz jakieś zalecenia do domu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora Opublikowano 10 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2009 żabka wrote:edziag wrote:Aurora wrote:Normalka. Spoko,A teraz masz rehabilitację prywatnie?I czy ta kobieta masowała Tobie łydkę?prywatnie niestety nie, masuje mi tylko stopę.Ja chodzę prywatnie i mój rehabilitant znęca się nad moją łydką i zdecydowanie sie poprawiła a była jak kamień z tym że on to robi dośc mocnoZgadza się, ten masaż łydki bardzo pomaga (choć boli jak diabli), dlatego pytam, czy masz. Stopa też ok, ale gadaj może, że czujesz straszne skurcze w łydce i żeby tam Tobie też pomasowała. Na początku nie będziesz odczuwała poprawy (no może tuż po masażu tylko), ale z czasem zobaczysz, że jest coraz lepiej i łatwiej Ci się będzie chodzić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 10 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2009 Aurora wrote:Jeszcze raz wrzucam:16.11.2009r a., Witch, Marchewka19.11.2009r LillaKorn24.11.2009r Kasiek7927.11.2009r Aga-ka1630.11.2009r Packard03.12.2009r Aurora, Edziag i Jasmar, Pedro13.12.2009r Alawpr16.12.2009r DotaJak ktoś nieujęty, to niech się zgłosi!3.12 to istny wysyp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora Opublikowano 10 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2009 Kasiek, a może Ty za bardzo się wzięłaś za ruszanie tym kolanem i jakiegoś zapalenia tkanek dostałaś (obrzęk, tkliwość, ból)?A ta pięta też nie za fajna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora Opublikowano 10 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2009 alawpr wrote:Aurora wrote:Jeszcze raz wrzucam:16.11.2009r a., Witch, Marchewka19.11.2009r LillaKorn24.11.2009r Kasiek7927.11.2009r Aga-ka1630.11.2009r Packard03.12.2009r Aurora, Edziag i Jasmar, Pedro13.12.2009r Alawpr16.12.2009r DotaJak ktoś nieujęty, to niech się zgłosi!3.12 to istny wysyp.I w dodatku Edzia i Jasmar się na żywo spotkają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora Opublikowano 10 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2009 a. wrote: Jak ja Wam zazdroszczę tego kustykania i kul odrzucania! No ja myślę, że teraz twoja kolej !!!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 10 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2009 Aurora wrote:Kasiek, a może Ty za bardzo się wzięłaś za ruszanie tym kolanem i jakiegoś zapalenia tkanek dostałaś (obrzęk, tkliwość, ból)?A ta pięta też nie za fajna.Mnie lekko ścisneło w dołku jak zobaczyłam Kaśki zdjecia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi