witch Opublikowano 12 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2009 Aurora wrote: prazynka wrote: mam mega doła, czasem myślę, że nie mam po co żyć Przestań tak gadać!!!!!! Bo oberwiesz kulą!!!!!!!!!!!!! Fakt. Popierdzieliło się dziewczynie na całej linii ale tak mówić to jest niewyobrażalne. Aż strach pomyśleć co ona przeżywa. Jednak niech lepiej płacze na głos TU niż po kątach w domu. Syn nie może jej takiej widzieć i się zamartwiać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witch Opublikowano 12 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2009 Aurora wrote: witch wrote: Balety były we wtorek a wczoraj do mnie się zwalili goście. Dosłownie to zwalili mnie z nóg. Jak na dworcu centralnym miałam. Jedni wychodzili, drudzy wchodzili. A Wy mnie Babsztyle o "zabalowanie" posądzałyście. A fuuuuuj O my podłe, płytkie istoty, mam nadzieję, że kiedyś nam wybaczysz !!!!!!!!!!!!!! Już wybaczyłam ale musiałam to skomentować abyście w przyszłości podobnego fox pas nie zrobiły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora Opublikowano 12 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2009 eliska wrote: a. a tak poważnie, to poważnie mogę już obciążać max., no i chodzic bez kul, ale boli jeszcze, na dodatek kolano napiernicza, dzisiaj przed chwila spróbowałam przejść sie z jedną kulą i udało się, z czego nie powiem zadowolona jestem. Ale ja mam zamiar obydwie naraz rzucić, bo nie mam zamiaru sie z ta jedną certolić Eliska, dobrze jest - po tak krótkim czasie od złamania, naprawdę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eliska Opublikowano 12 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2009 eliska wrote: a. a tak poważnie, to poważnie mogę już obciążać max., no i chodzic bez kul, ale boli jeszcze, na dodatek kolano napiernicza, dzisiaj przed chwila spróbowałam przejść sie z jedną kulą i udało się, z czego nie powiem zadowolona jestem. Ale ja mam zamiar obydwie naraz rzucić, bo nie mam zamiaru sie z ta jedną certolić ojoj, żeby to tylko takie proste było jak napisałam.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora Opublikowano 12 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2009 witch wrote: Aurora wrote: witch wrote: Balety były we wtorek a wczoraj do mnie się zwalili goście. Dosłownie to zwalili mnie z nóg. Jak na dworcu centralnym miałam. Jedni wychodzili, drudzy wchodzili. A Wy mnie Babsztyle o "zabalowanie" posądzałyście. A fuuuuuj O my podłe, płytkie istoty, mam nadzieję, że kiedyś nam wybaczysz !!!!!!!!!!!!!! Już wybaczyłam ale musiałam to skomentować abyście w przyszłości podobnego fox pas nie zrobiły To się już nigdy nie powtórzy, obiecuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zabka Opublikowano 12 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2009 Aurora wrote: prazynka wrote: mam mega doła, czasem myślę, że nie mam po co żyć Przestań tak gadać!!!!!! Bo oberwiesz kulą!!!!!!!!!!!!! Prazynka wyrycz się ale,nie myśl o takich głupotach, życie jest piękne!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witch Opublikowano 12 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2009 eliska wrote: a. a tak poważnie, to poważnie mogę już obciążać max., no i chodzic bez kul, ale boli jeszcze, na dodatek kolano napiernicza, dzisiaj przed chwila spróbowałam przejść sie z jedną kulą i udało się, z czego nie powiem zadowolona jestem. Ale ja mam zamiar obydwie naraz rzucić, bo nie mam zamiaru sie z ta jedną certolić Rzucisz.Idę o zakład, że za tydzień bedziesz już bez kul pomykać (przynajmniej po domu). Masz czas do przyszłej niedzieli. A później - wpierdziel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a. Opublikowano 12 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2009 eliska wrote:a. a tak poważnie, to poważnie mogę już obciążać max., no i chodzic bez kul, ale boli jeszcze, na dodatek kolano napiernicza, dzisiaj przed chwila spróbowałam przejść sie z jedną kulą i udało się, z czego nie powiem zadowolona jestem. Ale ja mam zamiar obydwie naraz rzucić, bo nie mam zamiaru sie z ta jedną certolić wow to supera powiedz boli ten kulas? dziwne musi byc takie pierwsze stapniecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora Opublikowano 12 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2009 witch wrote: Aurora wrote: prazynka wrote: mam mega doła, czasem myślę, że nie mam po co żyć Przestań tak gadać!!!!!! Bo oberwiesz kulą!!!!!!!!!!!!! Fakt. Popierdzieliło się dziewczynie na całej linii ale tak mówić to jest niewyobrażalne. Aż strach pomyśleć co ona przeżywa. Jednak niech lepiej płacze na głos TU niż po kątach w domu. Syn nie może jej takiej widzieć i się zamartwiać. Jej przypadek to jeden z najgorszych na tym forum, i tak jest dzielna. A teraz ma jeszcze nas. A ta żałosna kreatura - eks - może też kiedyś nogę złamie. Wtedy zrozumie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a. Opublikowano 12 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2009 witch wrote:eliska wrote:a. a tak poważnie, to poważnie mogę już obciążać max., no i chodzic bez kul, ale boli jeszcze, na dodatek kolano napiernicza, dzisiaj przed chwila spróbowałam przejść sie z jedną kulą i udało się, z czego nie powiem zadowolona jestem. Ale ja mam zamiar obydwie naraz rzucić, bo nie mam zamiaru sie z ta jedną certolić Rzucisz.Idę o zakład, że za tydzień bedziesz już bez kul pomykać (przynajmniej po domu). Masz czas do przyszłej niedzieli. A później - wpierdziel witch porzadki zaczyna60 sek. grrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roman1661348219 Opublikowano 12 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2009 ojacie wrote: Hej Motocyklista, bardzo Ci współczuję tak ciężkiego urazu. Najważniejsze, że żyjesz. Ja też się w maju połamałam. Zdziwiło mnie, że napisałeś, że nie mogłeś ustać na własnych nogach, przecież 3 miesiące to za mało czasu żeby mięśnie zanikły, ale może to była kwestia tego, że bałeś się stać, albo zapomniałeś jak to się robi. Uwierz w rehabilitację, bo to naprawdę czyni cuda i zrosty, a chodzisz może na basen? f Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eliska Opublikowano 12 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2009 Aurora wrote: eliska wrote: a. a tak poważnie, to poważnie mogę już obciążać max., no i chodzic bez kul, ale boli jeszcze, na dodatek kolano napiernicza, dzisiaj przed chwila spróbowałam przejść sie z jedną kulą i udało się, z czego nie powiem zadowolona jestem. Ale ja mam zamiar obydwie naraz rzucić, bo nie mam zamiaru sie z ta jedną certolić Eliska, dobrze jest - po tak krótkim czasie od złamania, naprawdę. Najgorsze jest to, że noga jest dalej bardzo spuchnięta no i jakas siwa, ja już prazynkę nawet dopytywałam o tego "cudoka" (sudecka), nogi nie od pary - tak jak Lila to mówi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witch Opublikowano 12 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2009 Aurora wrote: witch wrote: Aurora wrote: Przestań tak gadać!!!!!! Bo oberwiesz kulą!!!!!!!!!!!!! Fakt. Popierdzieliło się dziewczynie na całej linii ale tak mówić to jest niewyobrażalne. Aż strach pomyśleć co ona przeżywa. Jednak niech lepiej płacze na głos TU niż po kątach w domu. Syn nie może jej takiej widzieć i się zamartwiać. Jej przypadek to jeden z najgorszych na tym forum, i tak jest dzielna. A teraz ma jeszcze nas. A ta żałosna kreatura - eks - może też kiedyś nogę złamie. Wtedy zrozumie. Dopisujemy go do naszej listy lekarzy do odstrzału ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a. Opublikowano 12 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2009 Motocyklista 84 wrote: ojacie wrote: Hej Motocyklista, bardzo Ci współczuję tak ciężkiego urazu. Najważniejsze, że żyjesz. Ja też się w maju połamałam. Zdziwiło mnie, że napisałeś, że nie mogłeś ustać na własnych nogach, przecież 3 miesiące to za mało czasu żeby mięśnie zanikły, ale może to była kwestia tego, że bałeś się stać, albo zapomniałeś jak to się robi. Uwierz w rehabilitację, bo to naprawdę czyni cuda i zrosty, a chodzisz może na basen? Witam.Na basen jeszcze nie chodzę,bo nie wiem jeszcze co i jak bedzie z prawa nogą. Poza tym rehabiltant powiedział mi żeby nie śpieszyć sie z basenem bo niby woda odciąga wapń z kości..... yyy a jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora Opublikowano 12 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2009 a. wrote:eliska wrote:a. a tak poważnie, to poważnie mogę już obciążać max., no i chodzic bez kul, ale boli jeszcze, na dodatek kolano napiernicza, dzisiaj przed chwila spróbowałam przejść sie z jedną kulą i udało się, z czego nie powiem zadowolona jestem. Ale ja mam zamiar obydwie naraz rzucić, bo nie mam zamiaru sie z ta jedną certolić wow to supera powiedz boli ten kulas? dziwne musi byc takie pierwsze stapniecieA u Ciebie jak, a.? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roman1661348219 Opublikowano 12 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2009 a. wrote: motocyklisto masz zdjecia? Mam zdjęcie prawej nogi z 10 listopada ale nie wiem jak wrzucić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
remi Opublikowano 12 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2009 do rehabilitacji daleko, problem w tym że ręka nie jest zrośnięta, musieli wyjąć mi to żelastwo właśnie przez tą bakterie, tworzył się stan zapalny i było to hmm nie zdrowe Z tego co wiem bede brał teraz antybiotyki przez jakies 12 tyg i zobaczymy jak to bedzie, tyle że biore je praktycznie od 2 miesięcy(ten gronkowiec podarowali mi na samym początku, tylko się nie przyznali:) ) a wiem ze to strasznie wyniszcza i osłabia organizm, zły jestem bo do tego nie mam śledziony i jestem podatny na wszystkie choróbska przez to. Dlatego myslałem ze znacie moze jakis mądrych ludzi ktorzy cos pomogą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witch Opublikowano 12 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2009 Mi zostało 96 godzin do kolejnego wyroku "w sprawie". Jak ten czas zapitala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a. Opublikowano 12 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2009 Aurora wrote:a. wrote:eliska wrote:a. a tak poważnie, to poważnie mogę już obciążać max., no i chodzic bez kul, ale boli jeszcze, na dodatek kolano napiernicza, dzisiaj przed chwila spróbowałam przejść sie z jedną kulą i udało się, z czego nie powiem zadowolona jestem. Ale ja mam zamiar obydwie naraz rzucić, bo nie mam zamiaru sie z ta jedną certolić wow to supera powiedz boli ten kulas? dziwne musi byc takie pierwsze stapniecieA u Ciebie jak, a.?16 termin wyjecia sruby mam dostac a teraz nie obciazac.. ale w tajemincy powiem ze sie nia konkretnie podpieramzaczela wspolpracowac i nie wyglada jak paralityk a calkiem stoponoge przypipomina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora Opublikowano 12 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2009 Motocyklista 84 wrote: Witam.Na basen jeszcze nie chodzę,bo nie wiem jeszcze co i jak bedzie z prawa nogą. Poza tym rehabiltant powiedział mi żeby nie śpieszyć sie z basenem bo niby woda odciąga wapń z kości..... To chyba jakiś kit. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witch Opublikowano 12 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2009 remi wrote: do rehabilitacji daleko, problem w tym że ręka nie jest zrośnięta, musieli wyjąć mi to żelastwo właśnie przez tą bakterie, tworzył się stan zapalny i było to hmm nie zdrowe Z tego co wiem bede brał teraz antybiotyki przez jakies 12 tyg i zobaczymy jak to bedzie, tyle że biore je praktycznie od 2 miesięcy(ten gronkowiec podarowali mi na samym początku, tylko się nie przyznali:) ) a wiem ze to strasznie wyniszcza i osłabia organizm, zły jestem bo do tego nie mam śledziony i jestem podatny na wszystkie choróbska przez to. Dlatego myslałem ze znacie moze jakis mądrych ludzi ktorzy cos pomogą Ręce opadają jak się czyta coś takiego Nic tylko skarżyć dziadów ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora Opublikowano 12 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2009 witch wrote: Mi zostało 96 godzin do kolejnego wyroku "w sprawie". Jak ten czas zapitala Wiesz, co masz robić! Będę czekała na dobre wieści! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eliska Opublikowano 12 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2009 a. wrote:witch wrote:eliska wrote:a. a tak poważnie, to poważnie mogę już obciążać max., no i chodzic bez kul, ale boli jeszcze, na dodatek kolano napiernicza, dzisiaj przed chwila spróbowałam przejść sie z jedną kulą i udało się, z czego nie powiem zadowolona jestem. Ale ja mam zamiar obydwie naraz rzucić, bo nie mam zamiaru sie z ta jedną certolić Rzucisz.Idę o zakład, że za tydzień bedziesz już bez kul pomykać (przynajmniej po domu). Masz czas do przyszłej niedzieli. A później - wpierdziel witch porzadki zaczy60 sek. grrrTAK JEST PANI PREZES!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora Opublikowano 12 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2009 a. wrote:Aurora wrote:a. wrote:wow to supera powiedz boli ten kulas? dziwne musi byc takie pierwsze stapniecieA u Ciebie jak, a.?16 termin wyjecia sruby mam dostac a teraz nie obciazac.. ale w tajemincy powiem ze sie nia konkretnie podpieramzaczela wspolpracowac i nie wyglada jak paralityk a calkiem stoponoge przypipominaI to mi się podoba! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witch Opublikowano 12 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2009 Aurora wrote: Motocyklista 84 wrote: Witam.Na basen jeszcze nie chodzę,bo nie wiem jeszcze co i jak bedzie z prawa nogą. Poza tym rehabiltant powiedział mi żeby nie śpieszyć sie z basenem bo niby woda odciąga wapń z kości..... To chyba jakiś kit. Pływacy powinni wobec tak postawionej sprawy - notorycznie leżeć na wyciągach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora Opublikowano 12 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2009 remi wrote: do rehabilitacji daleko, problem w tym że ręka nie jest zrośnięta, musieli wyjąć mi to żelastwo właśnie przez tą bakterie, tworzył się stan zapalny i było to hmm nie zdrowe Z tego co wiem bede brał teraz antybiotyki przez jakies 12 tyg i zobaczymy jak to bedzie, tyle że biore je praktycznie od 2 miesięcy(ten gronkowiec podarowali mi na samym początku, tylko się nie przyznali:) ) a wiem ze to strasznie wyniszcza i osłabia organizm, zły jestem bo do tego nie mam śledziony i jestem podatny na wszystkie choróbska przez to. Dlatego myslałem ze znacie moze jakis mądrych ludzi ktorzy cos pomogą Ja pierdzielę... Ja nie znam, ale może wieczorem pozostałe dziewczyny się odezwą i któraś będzie znała. A jakie miasto reprezentujesz bom zapomniała? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witch Opublikowano 12 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2009 Aurora wrote: witch wrote: Mi zostało 96 godzin do kolejnego wyroku "w sprawie". Jak ten czas zapitala Wiesz, co masz robić! Będę czekała na dobre wieści! Wiem. Dziergam na drutach skarpetę na zimę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a. Opublikowano 12 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2009 remi wrote:do rehabilitacji daleko, problem w tym że ręka nie jest zrośnięta, musieli wyjąć mi to żelastwo właśnie przez tą bakterie, tworzył się stan zapalny i było to hmm nie zdrowe Z tego co wiem bede brał teraz antybiotyki przez jakies 12 tyg i zobaczymy jak to bedzie, tyle że biore je praktycznie od 2 miesięcy(ten gronkowiec podarowali mi na samym początku, tylko się nie przyznali:) ) a wiem ze to strasznie wyniszcza i osłabia organizm, zły jestem bo do tego nie mam śledziony i jestem podatny na wszystkie choróbska przez to. Dlatego myslałem ze znacie moze jakis mądrych ludzi ktorzy cos pomogą o to kiepskociezko sie pozbyc, w rodzinie przypadek gronkowca zwalczony zostal, po wielu antybiotykach, dopiero autoszczepionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eliska Opublikowano 12 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2009 Aurora wrote:witch wrote:Mi zostało 96 godzin do kolejnego wyroku "w sprawie". Jak ten czas zapitala Wiesz, co masz robić! Będę czekała na dobre wieści!hmm te 96 to wydaje się jakiś odległy czas, zaraz... 96 godzin dzielone na 24 godziny to sie równa 4 dni,o kurtka, to juz na dniach .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a. Opublikowano 12 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2009 Aurora wrote:a. wrote:Aurora wrote:A u Ciebie jak, a.?16 termin wyjecia sruby mam dostac a teraz nie obciazac.. ale w tajemincy powiem ze sie nia konkretnie podpieramzaczela wspolpracowac i nie wyglada jak paralityk a calkiem stoponoge przypipominaI to mi się podoba!icha! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi