Aurora Opublikowano 12 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2009 Motocyklista 84 wrote: a. wrote: motocyklisto masz zdjecia? Mam zdjęcie prawej nogi z 10 listopada ale nie wiem jak wrzucić Pstrykasz fotkę aparatem cyfrowym tego rentgena co masz (na tle okna lub ściany), zakładasz konto na fotoblogu (patrz u nas na sygnatury) i ładujesz zdjęcie, a nam podajesz linka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eliska Opublikowano 12 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2009 Aurora wrote:a. wrote:Aurora wrote:A u Ciebie jak, a.?16 termin wyjecia sruby mam dostac a teraz nie obciazac.. ale w tajemincy powiem ze sie nia konkretnie podpieramzaczela wspolpracowac i nie wyglada jak paralityk a calkiem stoponoge przypipominaI to mi się podoba!boli, zwłaszcza boczna kostka, aż do pięty, ale podobno musi jeszcze boleć, a dzisiaj to jakby trochę mniej bolało, nie wiem, czy pogoda ma wpływ, bo słonko nawet przez chwilę świeciło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
remi Opublikowano 12 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2009 Częstochowa.. pozostaje mi się tylko modlić no właśnie co z tą autoszczepionką? to takie pstryk i już? to biorę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a. Opublikowano 12 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2009 Eliska czy Ty masz podobnie na rtg do mnie te groty cale? bo mnie bola te fikuśne zakonczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a. Opublikowano 12 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2009 remi wrote:Częstochowa.. pozostaje mi się tylko modlić no właśnie co z tą autoszczepionką? to takie pstryk i już? to biorę! to forum to dowod na to ze u kazdego wszystko inaczejale mam nadzieje ze wystarczy pstryk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora Opublikowano 12 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2009 remi wrote: Częstochowa.. pozostaje mi się tylko modlić no właśnie co z tą autoszczepionką? to takie pstryk i już? to biorę! No to wsparcie sił wyższych masz, teraz wiem dlaczego przeżyłeś to spotkanie z ciuchcią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eliska Opublikowano 12 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2009 żabka wrote:Aurora wrote:prazynka wrote:mam mega doła, czasem myślę, że nie mam po co żyć Przestań tak gadać!!!!!! Bo oberwiesz kulą!!!!!!!!!!!!!Prazynka wyrycz się ale,nie myśl o takich głupotach, życie jest piękne!!!o kurtka na walerek, toć prazynka też zadołowała?Prażynko, tak wyrycz się ile wlezie, ja buczałam we dnie i w nocy, aż wczoraj o północy padłam i spałam do samego południa i jakims cudem przeszło... a i obowiązkowo gadaj na forum, to od ręki przejdzie,mnie się micha juz śmeje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witch Opublikowano 12 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2009 Remi może tu znajdziesz coś dla siebie http://www.gronkowiec.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
remi Opublikowano 12 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2009 hehe właśnie się dowiedziałem że musze jechac dzisiaj do szpitala wieczorem na "zaszczyk" nigdzie w aptekach nie ma tych leków które mi zalecili i na zamówienie bedą dopiero jutro, eh paranoja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora Opublikowano 12 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2009 remi wrote: hehe właśnie się dowiedziałem że musze jechac dzisiaj do szpitala wieczorem na "zaszczyk" nigdzie w aptekach nie ma tych leków które mi zalecili i na zamówienie bedą dopiero jutro, eh paranoja Nie mów, że jeszcze musisz płacić za te leki!!! Powinni oni Tobie w zębach dostarczyć, za darmo!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witch Opublikowano 12 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2009 Aurora wrote: remi wrote: hehe właśnie się dowiedziałem że musze jechac dzisiaj do szpitala wieczorem na "zaszczyk" nigdzie w aptekach nie ma tych leków które mi zalecili i na zamówienie bedą dopiero jutro, eh paranoja Nie mów, że jeszcze musisz płacić za te leki!!! Powinni oni Tobie w zębach dostarczyć, za darmo!!!! A po zrobionym zastrzyku całować miejsce wkłucia !!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witch Opublikowano 12 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2009 Mam nadzieję, że dostajesz w pupę te zastrzyki??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eliska Opublikowano 12 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2009 a. wrote: Eliska czy Ty masz podobnie na rtg do mnie te groty cale? bo mnie bola te fikuśne zakonczenia moje mają znacznie dłuższe te zakończenia-podgięcia, tak na oko to gdzies około 4 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 12 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2009 kasiek79 wrote: alawpr wrote: Marcheweczko nie wiem jak ty,ale ja na lędzwiowe absolutnie sie nie nadaję. I bardzo was wszystkie podziwiam. jakie lędzwiowe??? Kasia coś mi sie popierniczyło.Chodziło mi o znieczulenie w kręgosłup. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojacie Opublikowano 12 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2009 Motocyklista 84 wrote: ojacie wrote: Hej Motocyklista, bardzo Ci współczuję tak ciężkiego urazu. Najważniejsze, że żyjesz. Ja też się w maju połamałam. Zdziwiło mnie, że napisałeś, że nie mogłeś ustać na własnych nogach, przecież 3 miesiące to za mało czasu żeby mięśnie zanikły, ale może to była kwestia tego, że bałeś się stać, albo zapomniałeś jak to się robi. Uwierz w rehabilitację, bo to naprawdę czyni cuda i zrosty, a chodzisz może na basen? Witam.Na basen jeszcze nie chodzę,bo nie wiem jeszcze co i jak bedzie z prawa nogą. Poza tym rehabiltant powiedział mi żeby nie śpieszyć sie z basenem bo niby woda odciąga wapń z kości..... Hmm, tego to nie słyszałam, mi wszyscy lekarze i rehabilitanci mówili, że basen jest bardzo dobry, bo jak jesteś pod wodą zmniejsza się opór czy jakoś tak i nie obciążasz tej nogi swoją masą. Jedyne co kazali to odczekać, żeby rana była zagojona. A pomyślałam o basenie, bo maczek kiedyś pisał, że też się nie zrastał długo, bo miał zakaz obciążania, ale wraz ze zmianą lekarza zmieniły się metody leczenia. Tak w skrócie, kazali mu stopniowo obciążać nogę i m.in. i basen zdziałał cuda. To ja bym się poważnie zastanowiła nad skonsultowaniem Twojego przypadku z innym lekarzem, bo co Ci szkodzi właściwie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LillaKorn Opublikowano 12 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2009 a. wrote:witch wrote:eliska wrote:Tak jest psze Pani ! Zwłaszcza jak okiem rzuciałam na historię motocyklisty, no, no ciary łażą po mnie.Ciary ???? Jesteś pewna, że to po owej historii ? witch nie wywoluj "ciary" z lasumię sruby swedza jak szaloneNie da się ukryć, że historia motocyklisty rozbudziła mnie w ten szary mglisty dzień. Motocyklisto zrastaj się dzielnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LillaKorn Opublikowano 12 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2009 Motocyklista 84 wrote:[Witam.Na basen jeszcze nie chodzę,bo nie wiem jeszcze co i jak bedzie z prawa nogą. Poza tym rehabiltant powiedział mi żeby nie śpieszyć sie z basenem bo niby woda odciąga wapń z kości.....Jeszcze zdążysz najpierw się jeszcze podkuruj! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 12 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2009 Witaj Remi,to sobie chłopie poleżałeś troszke w szpitalu ;-( A ten gronkowiec to granda. Kurcze na jedno leczą drugim zapaskudzą.! Trzymaj sie dzielnie i walcz z tym świństwem!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 12 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2009 Witaj Motocyklisto 84.!!! Mniemam ,że 84 wskazuje na twój rok urodzenia. Jesli tak To jako matka pierworodnego z tego roku syna , na początku cie opiernicze za te 170 km. ............ a teraz pogłaszcze po głowie!!! Pytałeś sie o kalcytoninę.Pobieram ja w formie zastrzyków w tyłek i w fonmie kroplówki dozylnie,co drugi dzień w szpitalu. Kalcytonina jest bardzo silnym wynalazkiem i potrafi byc bardzo wredna.Powoduje silne reakcje uczuleniowe. O podaniu tego specyfiku zdecydował lekarz gdyz mam opóżniony zrost,wczesniej podano mi kom.macierzyste, a teraz wspomagaja kalcytoniną. Jej działanie to resorpcja kości . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LillaKorn Opublikowano 12 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2009 Remi zebrałeś żniwo ubocznych skutków pobytu w szpitalach szpitalu. Nie dość, że porządnie się poturbowałeś to jeszcze taki zonk. Nie daj się chłopie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 12 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2009 a teraz chciałam wam zameldowac, że mam maga doła i nawet nie mam pojęcia czemu! Od paru dni coś za mną się wlokło-sama nie wiem co. A dzis od rana ślozy leje z byle g....a. I wcale mi się to nie podoba ,ale to ścierwo mokre jakos mnie opetało.Idę sobie porzadnie poryczec to moze mi przejdzie jak sie porządnie usmarkam. Generalnie dupa blada-wielka . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LillaKorn Opublikowano 12 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2009 Prażynko! Bądź dzielna! Z Twojej wypowiedzi wynika, że brak Ci wsparcia. Pomyśl, że lepiej nie mieć wsparcia niż posiadać byle jakie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LillaKorn Opublikowano 12 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2009 alawpr wrote: a teraz chciałam wam zameldowac, że mam maga doła i nawet nie mam pojęcia czemu! Od paru dni coś za mną się wlokło-sama nie wiem co. A dzis od rana ślozy leje z byle g....a. I wcale mi się to nie podoba ,ale to ścierwo mokre jakos mnie opetało.Idę sobie porzadnie poryczec to moze mi przejdzie jak sie porządnie usmarkam. Generalnie dupa blada-wielka . I kto to mówi? Ala nasz pocieszycie i Królowa Postów! Wypłacz się jeśli musisz ale nie przesadzaj bo Ci oczka spuchną i nie przeczytasz naszych postów! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prazynka Opublikowano 12 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2009 eliska wrote:żabka wrote:Aurora wrote:Przestań tak gadać!!!!!! Bo oberwiesz kulą!!!!!!!!!!!!!Prazynka wyrycz się ale,nie myśl o takich głupotach, życie jest piękne!!!o kurtka na walerek, toć prazynka też zadołowała?Prażynko, tak wyrycz się ile wlezie, ja buczałam we dnie i w nocy, aż wczoraj o północy padłam i spałam do samego południa i jakims cudem przeszło... a i obowiązkowo gadaj na forum, to od ręki przejdzie,mnie się micha juz śmeje dobrze, że jesteście... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prazynka Opublikowano 12 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2009 LillaKorn wrote: Prażynko! Bądź dzielna! Z Twojej wypowiedzi wynika, że brak Ci wsparcia. Pomyśl, że lepiej nie mieć wsparcia niż posiadać byle jakie! tu masz rację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
remi Opublikowano 12 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2009 do tej pory dostawałem przez wenflon, teraz nie wiem jak bedzie, pewnie w tyłek Najlepszego Prazynka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prazynka Opublikowano 12 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2009 alawpr wrote: Witaj Motocyklisto 84.!!! Mniemam ,że 84 wskazuje na twój rok urodzenia. Jesli tak To jako matka pierworodnego z tego roku syna , na początku cie opiernicze za te 170 km. ............ a teraz pogłaszcze po głowie!!! Pytałeś sie o kalcytoninę.Pobieram ja w formie zastrzyków w tyłek i w fonmie kroplówki dozylnie,co drugi dzień w szpitalu. Kalcytonina jest bardzo silnym wynalazkiem i potrafi byc bardzo wredna.Powoduje silne reakcje uczuleniowe. O podaniu tego specyfiku zdecydował lekarz gdyz mam opóżniony zrost,wczesniej podano mi kom.macierzyste, a teraz wspomagaja kalcytoniną. Jej działanie to resorpcja kości . a ja mam plamisty zanik kości i pytałam to mi żaden nie przepisał i bądź tu mądry i pisz wiersze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witch Opublikowano 12 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2009 alawpr wrote: a teraz chciałam wam zameldowac, że mam maga doła i nawet nie mam pojęcia czemu! Od paru dni coś za mną się wlokło-sama nie wiem co. A dzis od rana ślozy leje z byle g....a. I wcale mi się to nie podoba ,ale to ścierwo mokre jakos mnie opetało.Idę sobie porzadnie poryczec to moze mi przejdzie jak sie porządnie usmarkam. Generalnie dupa blada-wielka . No nie ! To już jakaś cholerna epidemia. Alawpr weź się w garść i nie rób sobie jaj z połamanych, doświadczonych przez los osób. Piorunem mi tu wracaj i nie smarkaj się bo Ci kulfun spuchnie !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witch Opublikowano 12 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2009 prazynka wrote:eliska wrote:żabka wrote:Prazynka wyrycz się ale,nie myśl o takich głupotach, życie jest piękne!!!o kurtka na walerek, toć prazynka też zadołowała?Prażynko, tak wyrycz się ile wlezie, ja buczałam we dnie i w nocy, aż wczoraj o północy padłam i spałam do samego południa i jakims cudem przeszło... a i obowiązkowo gadaj na forum, to od ręki przejdzie,mnie się micha juz śmeje dziś moje imieniny, samotne Renata ? No to wszystkiego naj, naj, najlepszego,przede wszystkimi wiele wytrwałości i wytrzymałości oraz postępującego szybko powrotu do zdrowia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prazynka Opublikowano 12 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2009 witch wrote: Mi zostało 96 godzin do kolejnego wyroku "w sprawie". Jak ten czas zapitala a to podwichnięcie masz w skokowo-piętowym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi