alawpr Opublikowano 12 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2009 witch wrote: alawpr wrote: a teraz chciałam wam zameldowac, że mam maga doła i nawet nie mam pojęcia czemu! Od paru dni coś za mną się wlokło-sama nie wiem co. A dzis od rana ślozy leje z byle g....a. I wcale mi się to nie podoba ,ale to ścierwo mokre jakos mnie opetało.Idę sobie porzadnie poryczec to moze mi przejdzie jak sie porządnie usmarkam. Generalnie dupa blada-wielka . No nie ! To już jakaś cholerna epidemia. Alawpr weź się w garść i nie rób sobie jaj z połamanych, doświadczonych przez los osób. Piorunem mi tu wracaj i nie smarkaj się bo Ci kulfun spuchnie !!!! I spuchł jak cholera. I dobrze mi tak! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 12 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2009 Prazynko wszystkiego naj,naj naj.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 12 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2009 Cholera jasna, ja tu rycze z byle g...... a tu takie różne smutki plącza sie u innych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 12 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2009 witch wrote:a. wrote:Moj syn zjadł pierwszy sloiczek jabluszko! myyniamMam nadzieje ze pierwszy kroczek zrobie przed nim...Ja zjadłam z kilogram jabłek i wszystkie pestki z gniazdek nasiennych Ile synuś ma miesięcy ?I z tych pestek wyrosną ci jabłonki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 12 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2009 marchewka wrote:ala,jak tam Twoje pyknięcie? jak tam Twój humor?Z pyknieciem okaze sie jutro, bo łażę do orto w pon, srody i piatki. Humor jako- tako ,ale sie trzymam dzielnie na przyczółku. Kanapa zasmarkana -obeschła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 12 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2009 Marcheweczko, jutro bede mocno trzymac kciuki, no może lepiej zamotam sobie jakiś supeł , bo jutro mam bardzo napiety program szpitalno- upiększajacy,więc ten supeł będzie bardziej na miejscu. Trzymaj sie i do miłego po.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 12 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2009 witch wrote:Aurora nie posądzałam Cię o rasizm Ta Twoja wypowiedź podpada pod ten paragraf " A Prezesowa ale musiała zabalować wczoraj, fju, fju."Jeszcze Alawpr swoje dostanie Ale ,ale ,to było w sensie -zamartwiamy sie ...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 12 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2009 Remi ,dostałeś ten zastrzyk w szpitalu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 12 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2009 pol27 wrote: hejka ale sie nacieszylem odszkodowanie prz pracy.Prezes Zus zlozyl zarzut wydanie wadliwego orzeczenia przez lekarza orzecznika zus i powola komisje ktora stwierdzi czy 10% to duzo za 1,5 roku leczenia czy za malo bo nei wiem jak to mam rozumiec wstrzymali mi odszkodowanie nedzne za bol i cierpienia az dow yjasnienia jak myslicie dlazcego to tak zrobili? cholera ich wie? Matko jeszcze z papierkami człowiek ma problemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marchewka Opublikowano 12 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2009 alawpr wrote: Marcheweczko, jutro bede mocno trzymac kciuki, no może lepiej zamotam sobie jakiś supeł , bo jutro mam bardzo napiety program szpitalno- upiększajacy,więc ten supeł będzie bardziej na miejscu. Trzymaj sie i do miłego po.... dzięki ale jutro wyluzuj, ja idę dopiero w środę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
remi Opublikowano 12 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2009 piszecie że nie macie siły stanąć na tej połamanej nodze, że się zgina.. troche wiary we własne siły Nie chwaliłem się, ale ja chodzę już.. bez kul:) Pierwsze kroki to była masakra jakaś, noga chudziutka, słabiutka, i podobnie mialem takie niekontrolowane zgięcia się tej nogi, najpierw kilka kroków (noo coś jak chodzenie, ale do ideału daleko) potem znów, a następnego dnia zakwasy jakbym maraton przebiegł, bo przy chodzeniu miałem strasznie napięte mięsnie tej nogi ze strachu co by się nie przewrócić. I tak dzień po dniu przemierzałem szpitalne korytarze mineły dwa tygodnie i chodzi mi się całkiem dobrze, jeszcze nie normalnie, zdarza się jakieś ugięcie, oszczędzam noge, ale ktoś kto by nie wiedział że miałem tak poważne złamanie tak niedawno to w zyciu by się nie domyślił. Trzeba się zawziąć i pokonywać kolejne bariery a efekty bedą rewelacyjne, byłem przekonany ze bede chodził jak kaczka tygodniami, a tu taka niespodzianka Także do roboty! P.S zastrzyk dostałem do mięśniowo w pośladek i to znacznie utrudniło mi chodzenie przez pewien czas.. auu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 12 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2009 marchewka wrote: alawpr wrote: Marcheweczko, jutro bede mocno trzymac kciuki, no może lepiej zamotam sobie jakiś supeł , bo jutro mam bardzo napiety program szpitalno- upiększajacy,więc ten supeł będzie bardziej na miejscu. Trzymaj sie i do miłego po.... dzięki ale jutro wyluzuj, ja idę dopiero w środę No tak gdzieś dzwonili tylko nie wiedziałam gdzie. Ok rozwiązuję supeł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prazynka Opublikowano 13 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2009 eliska wrote:Prażynko, już nie samotne, bo z nami, co prawda wirtualnie, ale nie jestes sama (a zrobimy powtórkę w realu - na zlocie połamańców Prażynko,życzę Ci marzeń o które warto walczyć, radości którą warto się dzielić, przyjaciół z którymi warto być, nadziei bez której nie da się żyćDZIĘKUJĘ właśnie obudziła mnie noga skubana, jakiś dziwny pulsujący ból mam od wczoraj, łyknęłam diclofenac i zobaczymy w międzyczasie poczytam, co pisaliście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prazynka Opublikowano 13 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2009 eliska wrote: witch wrote: prazynka wrote: a to podwichnięcie masz w skokowo-piętowym? W skokowym. A czy w piętowym to nie wiem. Nic mi o tym nie mówiono. dziewczyny, zadam może głupie pytanie, wiecie może jaka jest róznica między podwichnięciem a przemieszczeniem stawu? U mnie lekarz kierujący mnie na oddział wyraził się "podwichnięcie stawu', w wypisie mam "przemieszczenie" podwichnięcie to niezupełne zwichnięcie polegające tylko na PRZESUNIĘCIU powierzchni stawowych względem siebie, bez całkowitej utraty kontaktu ze sobą , może dlatego tak masz napisane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prazynka Opublikowano 13 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2009 witch wrote:Eliska pobudzona Twoimi życzeniami dla Prażynki dodam coś od siebie. Prażynka to do zastosowania od zaraz i na cito :Nie zerkaj za siebie,idż śmiało przez życie,podkochuj się skrycie,kontroluj swe żądze,zarabiaj pieniądze,lekceważ pętaków,unikaj cwaniaków,przepisów przestrzegaj,na sobie polegaj,lecz przede wszystkim -pokaż im wszystkim !!!!W Twoim poście ale dziękuję wszystkim za życzenia zaraz mi lepiej się zrobiło, tak ciepło na serduszku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witch Opublikowano 13 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2009 Hej śpiochy - wstawać ! Dzień zapowiada się mniej humorzasty niż te ostatnie, istnieje więc duże prawdopodobieństwo, że i "dołów" będzie proporcjonalnie mniej wśród połamanej braci. Na dobry początek kawa i ciacho.I jeszcze jedno - ze względu na dzisiejszą datę proponuję nie wychodzić z domu a i w nim zachować wielką ostrożność podczas wykonywania najprostszych czynności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witch Opublikowano 13 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2009 Prażynko nie masz za co dziękować. To u nas normalka. Dziś my Tobie jutro Ty komuś. Taki handel wymienny dobrym słowem Niby niewiele jednak w naszej sytuacji znaczy bardzo dużo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witch Opublikowano 13 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2009 Alawpr żebyś więcej takich numerów nie wycinała !!!!!! Nie do twarzy Ci z kulfonem koloru fioletowego i oczkami jak po spawaniu.Następny taki dzień jest dla Ciebie przewidziany dopiero na wiosnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witch Opublikowano 13 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2009 alawpr wrote:witch wrote:a. wrote:Moj syn zjadł pierwszy sloiczek jabluszko! myyniamMam nadzieje ze pierwszy kroczek zrobie przed nim...Ja zjadłam z kilogram jabłek i wszystkie pestki z gniazdek nasiennych Ile synuś ma miesięcy ?I z tych pestek wyrosną ci jabłonki No i będę miała swój własny rajski ogród A co ?????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witch Opublikowano 13 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2009 remi wrote:piszecie że nie macie siły stanąć na tej połamanej nodze, że się zgina.. troche wiary we własne siły Nie chwaliłem się, ale ja chodzę już.. bez kul:) )No wiesz ????? Taką sensację ukrywać nie przystoi - to swoista zdrada Gratulacje ! Wytrwale brnij do przodu, omijaj jednak już inne "atrakcje zdrowotne". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prazynka Opublikowano 13 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2009 macie jakiś dobry przepis na naleśniki? wychodzą mi twarde cholery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polamana Kaska Opublikowano 13 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2009 Motocyklista 84 wrote:Nosiciel śmierci? dobre tego jeszcze nie słyszałem mi też nikt z rodziny nie pozwalał jeździć a pomimo tego jężdżę motocyklami od dziecka i będę jeździl nadal.Mimo wszystko możesz się cieszyć, że w ostatecznym rozrachunku znalazłeś się wśród połamanych, a nie wśród nieszczęśników w o wiele gorszej sytuacji.Zrastaj się jak najszybciej i korzystaj nadal z życia! Bez pasji jest ono okropnie nudne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polamana Kaska Opublikowano 13 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2009 Motocyklista 84 wrote: Poza tym rehabiltant powiedział mi żeby nie śpieszyć sie z basenem bo niby woda odciąga wapń z kości..... o rrrany, co ci niektórzy rehabilitanci wygadują... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora Opublikowano 13 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2009 Alawpr, Ty najdzielniejsza z dzielnych, rekordzistko gipsowa, też złapałaś doła? Koniec świata... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prazynka Opublikowano 13 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2009 Polamana Kaska wrote: Motocyklista 84 wrote: Poza tym rehabiltant powiedział mi żeby nie śpieszyć sie z basenem bo niby woda odciąga wapń z kości..... o rrrany, co ci niektórzy rehabilitanci wygadują... coś słyszałam właśnie o zbyt ciepłych kąpielach, że odwapniają, natomiast ostatnio lekarz mi polecił moczyć nogę w wodzie z solą iwonicką, co ma niby zwiększyć uwapnienie kości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora Opublikowano 13 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2009 Polamana Kaska wrote: Motocyklista 84 wrote: Poza tym rehabiltant powiedział mi żeby nie śpieszyć sie z basenem bo niby woda odciąga wapń z kości..... o rrrany, co ci niektórzy rehabilitanci wygadują... Może facet miał dwóję z pływania albo wody się boi, że takie bzdury wygaduje. Przecież pływanie to najzdrowszy sport z możliwych! To tylko potwierdza, że nie należy zawsze brać na serio wszystkiego, co mówią rehabilitanci i lekarze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora Opublikowano 13 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2009 prazynka wrote:Polamana Kaska wrote:Motocyklista 84 wrote:Poza tym rehabiltant powiedział mi żeby nie śpieszyć sie z basenem bo niby woda odciąga wapń z kości.....o rrrany, co ci niektórzy rehabilitanci wygadują... coś słyszałam właśnie o zbyt ciepłych kąpielach, że odwapniają, natomiast ostatnio lekarz mi polecił moczyć nogę w wodzie z solą iwonicką, co ma niby zwiększyć uwapnienie kościA może chodziło o to, że te z szarym mydłem odwapniają? Tu już o tym było A sól iwonicka po prostu zmniejsza opuchliznę - ja tak słyszałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polamana Kaska Opublikowano 13 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2009 remi wrote:piszecie że nie macie siły stanąć na tej połamanej nodze, że się zgina.. troche wiary we własne siły ...Trzeba się zawziąć i pokonywać kolejne bariery a efekty bedą rewelacyjne, byłem przekonany ze bede chodził jak kaczka tygodniami, a tu taka niespodzianka Także do roboty! P.S zastrzyk dostałem do mięśniowo w pośladek i to znacznie utrudniło mi chodzenie przez pewien czas.. auu Brawo Remi! Tak trzymać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polamana Kaska Opublikowano 13 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2009 prazynka wrote: W Twoim poście ale dziękuję wszystkim za życzenia zaraz mi lepiej się zrobiło, tak ciepło na serduszku Sto Lat Prażynko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prazynka Opublikowano 13 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2009 Polamana Kaska wrote: prazynka wrote: W Twoim poście ale dziękuję wszystkim za życzenia zaraz mi lepiej się zrobiło, tak ciepło na serduszku Sto Lat Prażynko! Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi