alawpr Opublikowano 15 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2009 witch wrote: Aurora wrote: witch wrote: Cicho wszędzie, głucho wszędzie A co niektórych już nosi na myśl o jutrzejszej kontroli. Witch, będę trzymała kciuki i myślała o Tobie!!! O której masz wizytę? Lekarz przyjmuje od 16.00. Ja pojadę zaraz po 15.00 wtedy nie ma jeszcze tylu ludzi. Do południa zaś muszę jechać (sama !) na rtg do szpitala. Zobaczę fotkę i będę już mądrzejsza Spoko,będzie ok. tak cos czuję!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roman1661348219 Opublikowano 15 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2009 alawpr wrote: motocyklisto czy lekarz cos ci powiedział na temat tych zastrzykow , to mają by komórki macierzyste ,czy kalcytonona? Nie wiem jeszcze...jak bede wiedzial to napisze...jak je wogóle dostane Ty chyba coś bralaś? tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witch Opublikowano 15 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2009 alawpr wrote:witch wrote:Cicho wszędzie, głucho wszędzie A co niektórych już nosi na myśl o jutrzejszej kontroli.Niech Cię nie nosi ,bo nie trafisz do orto tylko bedziesz sie włóczyc diabli wiedza gdzie. Jutro będzie twój szczęśliwy dzień. Ja w to nie watpie ,więc i ty tak trzymaj. I oczywiście wiesz co masz zrobic...zaraz po dac cynk!!Nawet staram się o tym nie myśleć ale samo tak jakoś wychodzi. Tym bardziej, że jutro ma mi wypełnić papiery do ZUS-u o zasiłek rehabilitacyjny. Czyli od niego zależy w jakimś stopniu to czy mi go przyznają.Jak źle napisze to mu nie zapłacę Ciekawe czy by mnie gonił ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora Opublikowano 15 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2009 Motocyklista 84 wrote: Aurora wrote: Motocyklista 84 wrote: chca mnie zrehabilitowac...mam zaczac obciazac i zginac w kolanie prawa noge,moze tez jakies zastrzyki na zrost dostane coś lekarz na kontroli wspominal...No i wydaje mi sie ze to troche czasu zajmie. No to fajnie, że się Tobą zajmą, a na ile idziesz, nie wiesz? nie mam pojecia na jak dlugo... w kazdym badz razie planuje wyjść ze szpitala juz na dwóch nogach No to z forum znikniesz pewnie na jakiś czas, ale potem daj znać, co i jak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora Opublikowano 15 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2009 witch wrote: Aurora wrote: witch wrote: Cicho wszędzie, głucho wszędzie A co niektórych już nosi na myśl o jutrzejszej kontroli. Witch, będę trzymała kciuki i myślała o Tobie!!! O której masz wizytę? Lekarz przyjmuje od 16.00. Ja pojadę zaraz po 15.00 wtedy nie ma jeszcze tylu ludzi. Do południa zaś muszę jechać (sama !) na rtg do szpitala. Zobaczę fotkę i będę już mądrzejsza Pierwszy raz sama? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roman1661348219 Opublikowano 15 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2009 Aurora wrote: Motocyklista 84 wrote: Aurora wrote: No to fajnie, że się Tobą zajmą, a na ile idziesz, nie wiesz? nie mam pojecia na jak dlugo... w kazdym badz razie planuje wyjść ze szpitala juz na dwóch nogach No to z forum znikniesz pewnie na jakiś czas, ale potem daj znać, co i jak. Tak szybko chcecie mnie sie pozbyć? z okazji wypadku zakupilem sobie laptopa i przenośny internet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 15 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2009 Motocyklista 84 wrote: alawpr wrote: motocyklisto czy lekarz cos ci powiedział na temat tych zastrzykow , to mają by komórki macierzyste ,czy kalcytonona? Nie wiem jeszcze...jak bede wiedzial to napisze...jak je wogóle dostane Ty chyba coś bralaś? tak? Wszystko i powiem ci ,ze mi pomogło bardzo A zrost mój jest opisany jako opóźniony. Pięknie szło i sie zatrzymało,więc nie czekając na cud natury podano mi jedno i teraz drugie cudo medycyny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witch Opublikowano 15 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2009 alawpr wrote:Witch,ty jako Prezes musisz trzymac fason i z głową do góry wkroczyc do swego orto jak dama.Może byc też z pieśnią na ustach )"Marsyliankę" czy "Pierwszą brygadę" polecasz do śpiewu ? A może "pije Kuba do Jakuba"? Jest ok ale....................... zawsze kurna musi być jakieś "ale". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roman1661348219 Opublikowano 15 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2009 witch wrote: Aurora wrote: witch wrote: Cicho wszędzie, głucho wszędzie A co niektórych już nosi na myśl o jutrzejszej kontroli. Witch, będę trzymała kciuki i myślała o Tobie!!! O której masz wizytę? Lekarz przyjmuje od 16.00. Ja pojadę zaraz po 15.00 wtedy nie ma jeszcze tylu ludzi. Do południa zaś muszę jechać (sama !) na rtg do szpitala. Zobaczę fotkę i będę już mądrzejsza Ja także będę trzymal kciuki!!!! nie wiem tylko czego się życzy.....pęknięcia kliszy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 15 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2009 witch wrote:alawpr wrote:witch wrote:Cicho wszędzie, głucho wszędzie A co niektórych już nosi na myśl o jutrzejszej kontroli.Niech Cię nie nosi ,bo nie trafisz do orto tylko bedziesz sie włóczyc diabli wiedza gdzie. Jutro będzie twój szczęśliwy dzień. Ja w to nie watpie ,więc i ty tak trzymaj. I oczywiście wiesz co masz zrobic...zaraz po dac cynk!!Nawet staram się o tym nie myśleć ale samo tak jakoś wychodzi. Tym bardziej, że jutro ma mi wypełnić papiery do ZUS-u o zasiłek rehabilitacyjny. Czyli od niego zależy w jakimś stopniu to czy mi go przyznają.Jak źle napisze to mu nie zapłacę Ciekawe czy by mnie gonił ?Nawet nie ma szans by cie złapac, bo bedziesz ,,spitalac ''jak Szewinska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roman1661348219 Opublikowano 15 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2009 witch wrote:alawpr wrote:Witch,ty jako Prezes musisz trzymac fason i z głową do góry wkroczyc do swego orto jak dama.Może byc też z pieśnią na ustach )"Marsyliankę" czy "Pierwszą brygadę" polecasz do śpiewu ? A może "pije Kuba do Jakuba"? Jest ok ale....................... zawsze kurna musi być jakieś "ale".proponuje kawałek Perfectu "Niepokonani" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witch Opublikowano 15 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2009 Aurora wrote: Motocyklista 84 wrote: alawpr wrote: Hej motocyklisto to poturbowałeś sie w maju tak jak ja. Czy to może był jakis wolny dzień sobota lub niedziela. Bo my praktycznie z tych dni . Ja na dzień matki zrobiłem jej prezent....chociaz i tak dopiero po dygodniu ją poinformowałem,juz jak wiedziałem że raczej bede żył to był WTOREK, NIENAWIDZE WTORKÓW!!!! Najważniejsze, że motory nadal lubisz Ej tam nie przesadzaj z tym nielubieniem wtorków. Ja soboty nadal lubię. Nie ma co być przesądnym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora Opublikowano 15 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2009 Motocyklista 84 wrote: Aurora wrote: Motocyklista 84 wrote: nie mam pojecia na jak dlugo... w kazdym badz razie planuje wyjść ze szpitala juz na dwóch nogach No to z forum znikniesz pewnie na jakiś czas, ale potem daj znać, co i jak. Tak szybko chcecie mnie sie pozbyć? z okazji wypadku zakupilem sobie laptopa i przenośny internet No to świetnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roman1661348219 Opublikowano 15 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2009 Wszystkim tu obecnym damom i nie tylko polecam obejrzeć film "Sila spokoju" naprawde super sprawa,podnosi na duchu,uwierzcie mi i obejrzyjcie!!!!!to jest film o NAS...-tak odbiegając od tematu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roman1661348219 Opublikowano 15 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2009 Aurora wrote: Motocyklista 84 wrote: Aurora wrote: No to z forum znikniesz pewnie na jakiś czas, ale potem daj znać, co i jak. Tak szybko chcecie mnie sie pozbyć? z okazji wypadku zakupilem sobie laptopa i przenośny internet No to świetnie bo mam jakąś słabość do p. Bo sie zaczerwienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora Opublikowano 15 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2009 Witch, serio się denerwujesz jutrzejszym dniem? Przez te papiery? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
denoviro Opublikowano 15 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2009 Motocyklista 84 wrote:pedro wrote:dzis musze spadac, jak Denoviro się do mnie odezwie to napewno dam znac.Będę czekal na informacje!!!!GG 4154670 dAJ ZNĄĆ CO CHCESZ WIEDZIEĆ.Pozdrowienia dla LILI Korn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witch Opublikowano 15 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2009 Motocyklista 84 wrote: witch wrote: Aurora wrote: Witch, będę trzymała kciuki i myślała o Tobie!!! O której masz wizytę? Lekarz przyjmuje od 16.00. Ja pojadę zaraz po 15.00 wtedy nie ma jeszcze tylu ludzi. Do południa zaś muszę jechać (sama !) na rtg do szpitala. Zobaczę fotkę i będę już mądrzejsza Ja także będę trzymal kciuki!!!! nie wiem tylko czego się życzy.....pęknięcia kliszy? Dzięki. A życzyć można wszystkiego - ładnego kontrastu, pijanego (zezowatego) radiologa, czy tej pękniętej kliszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witch Opublikowano 15 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2009 Aurora wrote: Witch, serio się denerwujesz jutrzejszym dniem? Przez te papiery? Nie to, że się denerwuję ale jakiś niepokój odczuwam. A do lekarza i na rtg po raz pierwszy jadę sama. Autem już kilka razy po mieście jeździłam ale nie do południa, w porze korków. Dam radę. A jak nie to zostawię auto na środku ulicy i przesiądę się w taryfę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 15 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2009 witch wrote: Aurora wrote: Witch, serio się denerwujesz jutrzejszym dniem? Przez te papiery? Nie to, że się denerwuję ale jakiś niepokój odczuwam. A do lekarza i na rtg po raz pierwszy jadę sama. Autem już kilka razy po mieście jeździłam ale nie do południa, w porze korków. Dam radę. A jak nie to zostawię auto na środku ulicy i przesiądę się w taryfę Mądra dziewczynka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora Opublikowano 15 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2009 witch wrote: Aurora wrote: Witch, serio się denerwujesz jutrzejszym dniem? Przez te papiery? Nie to, że się denerwuję ale jakiś niepokój odczuwam. A do lekarza i na rtg po raz pierwszy jadę sama. Autem już kilka razy po mieście jeździłam ale nie do południa, w porze korków. Dam radę. A jak nie to zostawię auto na środku ulicy i przesiądę się w taryfę Spoko, dasz radę, śmigniesz jak rakieta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roman1661348219 Opublikowano 15 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2009 denoviro wrote:Motocyklista 84 wrote:pedro wrote:dzis musze spadac, jak Denoviro się do mnie odezwie to napewno dam znac.Będę czekal na informacje!!!!GG 4154670 dAJ ZNĄĆ CO CHCESZ WIEDZIEĆ.Pozdrowienia dla LILI KornPedro już mniej więcej napisal co chciałem wiedziec, ale numer zapisze. Dzięki!!!!jak coś to się odezwe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 15 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2009 Każdy z nas ma lekki telepot wątroby przed wizytami i na to nie ma mądrego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witch Opublikowano 15 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2009 Motocyklista 84 wrote: Aurora wrote: Motocyklista 84 wrote: nie mam pojecia na jak dlugo... w kazdym badz razie planuje wyjść ze szpitala juz na dwóch nogach No to z forum znikniesz pewnie na jakiś czas, ale potem daj znać, co i jak. Tak szybko chcecie mnie sie pozbyć? z okazji wypadku zakupilem sobie laptopa i przenośny internet Nie ma opcji pozbywania się kogoś. Każdy sam TU trafił i jak chce zakończyć karierę forumowicza to sam ją kończy. Jesteśmy połamane ale nie wredne No czasami jesteśmy ale tylko w uzasadnionych przypadkach i przeważnie jak wkurzy nas jakiś lekarz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora Opublikowano 15 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2009 A kto po Tobie, Witch? Pamiętasz? Nie Lilla czasem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witch Opublikowano 15 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2009 alawpr wrote: Każdy z nas ma lekki telepot wątroby przed wizytami i na to nie ma mądrego. Raczej serducho wali jak oszalałe A mnie jeszcze podkusiło po południu wypić drugą kawę ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LillaKorn Opublikowano 15 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2009 denoviro wrote: Pozdrowienia dla LILI Korn I wzajemnie Denoviro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 15 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2009 Aurora wrote: A kto po Tobie, Witch? Pamiętasz? Nie Lilla czasem? Tak mi sie wydaje,że Lilla następna na tapetę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roman1661348219 Opublikowano 15 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2009 alawpr wrote: Każdy z nas ma lekki telepot wątroby przed wizytami i na to nie ma mądrego. Polecam takie tabletki Xanax-gwarantuje pełen luz przed i na wizycie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witch Opublikowano 15 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2009 Aurora wrote: A kto po Tobie, Witch? Pamiętasz? Nie Lilla czasem? Lilla ma 19-go.Ze mną ma A i miała mieć Marchewka ale ona ma na 18-go "wymarsz" do szpitala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi