alawpr Opublikowano 15 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2009 witch wrote: alawpr wrote: Każdy z nas ma lekki telepot wątroby przed wizytami i na to nie ma mądrego. Raczej serducho wali jak oszalałe A mnie jeszcze podkusiło po południu wypić drugą kawę ! A widzisz.... i to jest przyczyna nerwa....a nie wizytą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 15 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2009 Motocyklista 84 wrote: alawpr wrote: Każdy z nas ma lekki telepot wątroby przed wizytami i na to nie ma mądrego. Polecam takie tabletki Xanax-gwarantuje pełen luz przed i na wizycie Lub Zaldiar dla tych co mają tak jak ja zwidy narkotyczne po nich. Witch a może kielicha, tylko autko by popsuło cały misterny plan. Wtedy tylko taxi. Ale za to jaki byś miała chuch! ( Nie mam zielonego pojęcia jak to chuch sie pisze/) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dota Opublikowano 15 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2009 witch wrote:... jutro ma mi wypełnić papiery do ZUS-u o zasiłek rehabilitacyjny. Czyli od niego zależy w jakimś stopniu to czy mi go przyznają. Jak źle napisze to mu nie zapłacę Ciekawe czy by mnie gonił ?Lekarz leczący na Zaświadczeniu o stanie zdrowia (druk N-9) JEDYNIE wnioskuje.U mnie napisał cyt."Wnioskuję o 3 m-ce zasiłku. Rokowanie pomyślne."Lekarz orzecznik ZUS może mieć odmienne zdanie. W moim przypadku orzekł 6 miesięcy świadczenia reh. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dota Opublikowano 15 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2009 Motocyklista 84 wrote: z okazji wypadku zakupilem sobie laptopa i przenośny internet No i dobrze, zawsze to jakaś rozrywka i możliwość kontaktu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roman1661348219 Opublikowano 15 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2009 Dota wrote: Motocyklista 84 wrote: z okazji wypadku zakupilem sobie laptopa i przenośny internet No i dobrze, zawsze to jakaś rozrywka i możliwość kontaktu. Tak,teraz to moje okno na swiat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 15 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2009 Kaska ,wracaj na forum ! Przynos zabawki do piaskownicy bo innej fantastyczniejszej nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witch Opublikowano 15 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2009 Dota wrote:witch wrote:... jutro ma mi wypełnić papiery do ZUS-u o zasiłek rehabilitacyjny. Czyli od niego zależy w jakimś stopniu to czy mi go przyznają. Jak źle napisze to mu nie zapłacę Ciekawe czy by mnie gonił ?Lekarz leczący na Zaświadczeniu o stanie zdrowia (druk N-9) JEDYNIE wnioskuje.U mnie napisał cyt."Wnioskuję o 3 m-ce zasiłku. Rokowanie pomyślne."Lekarz orzecznik ZUS może mieć odmienne zdanie. W moim przypadku orzekł 6 miesięcy świadczenia reh.Co ma być to będzie. Nie przeskoczę niektórych spraw. A wkurzona jestem bo oprócz jutrzejszego dnia dziś jeszcze mój brat miał wypadek autem. Dzięki Bogu -jemu nic się nie stało ale zdenerwowałam się (wracał ode mnie). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora Opublikowano 15 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2009 Motocyklista 84 wrote:Dota wrote:Motocyklista 84 wrote:z okazji wypadku zakupilem sobie laptopa i przenośny internet No i dobrze, zawsze to jakaś rozrywka i możliwość kontaktu.Tak,teraz to moje okno na swiat A oprócz nogi, odczuwasz jeszcze jakieś dolegliwości powypadkowe?Właściwie w jakim jesteś stanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora Opublikowano 15 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2009 alawpr wrote: Kaska ,wracaj na forum ! Przynos zabawki do piaskownicy bo innej fantastyczniejszej nie ma Otóż to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edziag Opublikowano 15 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2009 właśnie wróciłam z kina, zobaczyłam jak świat się kończy i od razu mi się lepiej zrobiło w końcu do 2012 już niedaleko więc z tym bolącym kulasem już niedługo będę się męczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora Opublikowano 15 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2009 edziag wrote: właśnie wróciłam z kina, zobaczyłam jak świat się kończy i od razu mi się lepiej zrobiło w końcu do 2012 już niedaleko więc z tym bolącym kulasem już niedługo będę się męczyć Oglądałam Twoje ćwiczenie. Fajnie jest też dociskać piłkę do podłogi (tak z 40 x), albo kulać nią, ale też dociśniętą na maksa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dota Opublikowano 15 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2009 Witch jak będziesz miała już to Zaświadczenie na N-9 to szybko załatwiaj pozostałe dokumenty z pracy (Np-7 , N-10 no i chyba jeszcze kartę zasiłkową) i śmigaj z tym szybciutko do swojego ZUSu. Potem cierpliwie czekaj na wezwanie na komisję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 15 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2009 Witch, najważniejsze ,że bratu nic sie nie stało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witch Opublikowano 15 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2009 Dota wrote:Witch jak będziesz miała już to Zaświadczenie na N-9 to szybko załatwiaj pozostałe dokumenty z pracy (Np-7 , N-10 no i chyba jeszcze kartę zasiłkową) i śmigaj z tym szybciutko do swojego ZUSu. Potem cierpliwie czekaj na wezwanie na komisję.Wszystko już mam w domu. We wtorek od rana śmigam do ZUS-u złożyć to wszystko.Dota a co to zacz "karta zasiłkowa" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 15 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2009 edziag wrote: właśnie wróciłam z kina, zobaczyłam jak świat się kończy i od razu mi się lepiej zrobiło w końcu do 2012 już niedaleko więc z tym bolącym kulasem już niedługo będę się męczyć A ja sie zastanawiałam jak mozna uciekac z takim kulasem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dota Opublikowano 15 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2009 witch wrote: Co ma być to będzie. Nie przeskoczę niektórych spraw. A wkurzona jestem bo oprócz jutrzejszego dnia dziś jeszcze mój brat miał wypadek autem. Dzięki Bogu -jemu nic się nie stało ale zdenerwowałam się (wracał ode mnie). Bratu nie ale komuś tak ? W takich sytuacjach nie można się nie zdenerwować. Trzymaj się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edziag Opublikowano 15 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2009 jestem wściekła na moją babę od rehabilitacji byłam dopiero dwa razy a ona chora a potem 3 tyg urlop. skąd mam wytrzasnąć kogoś nowego? jak wy znaleźliście rehabilitantów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witch Opublikowano 15 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2009 Dota wrote: witch wrote: Co ma być to będzie. Nie przeskoczę niektórych spraw. A wkurzona jestem bo oprócz jutrzejszego dnia dziś jeszcze mój brat miał wypadek autem. Dzięki Bogu -jemu nic się nie stało ale zdenerwowałam się (wracał ode mnie). Bratu nie ale komuś tak ? W takich sytuacjach nie można się nie zdenerwować. Trzymaj się. Nikomu. Facetowi jadącemu za nim nie zadziałały podobno ABS (absolutny brak szczęścia) i najechał z kuper brata samochodu. Sobie skasował przód jemy tyły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edziag Opublikowano 15 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2009 alawpr wrote: edziag wrote: właśnie wróciłam z kina, zobaczyłam jak świat się kończy i od razu mi się lepiej zrobiło w końcu do 2012 już niedaleko więc z tym bolącym kulasem już niedługo będę się męczyć A ja sie zastanawiałam jak mozna uciekac z takim kulasem. nie uciekasz tylko wygodnie siadasz i czekasz, cóż naturalna selekcja..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 15 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2009 edziag wrote: jestem wściekła na moją babę od rehabilitacji byłam dopiero dwa razy a ona chora a potem 3 tyg urlop. skąd mam wytrzasnąć kogoś nowego? jak wy znaleźliście rehabilitantów? To nie ma nikogo na zastepstwo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witch Opublikowano 15 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2009 alawpr wrote: edziag wrote: właśnie wróciłam z kina, zobaczyłam jak świat się kończy i od razu mi się lepiej zrobiło w końcu do 2012 już niedaleko więc z tym bolącym kulasem już niedługo będę się męczyć A ja sie zastanawiałam jak mozna uciekac z takim kulasem. Dziewczyny do 21-go grudnia 2012 już nie będziemy kulasami Ciekawe czy sprawdzą się przepowiednie te Majów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 15 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2009 witch wrote: Dota wrote: witch wrote: Co ma być to będzie. Nie przeskoczę niektórych spraw. A wkurzona jestem bo oprócz jutrzejszego dnia dziś jeszcze mój brat miał wypadek autem. Dzięki Bogu -jemu nic się nie stało ale zdenerwowałam się (wracał ode mnie). Bratu nie ale komuś tak ? W takich sytuacjach nie można się nie zdenerwować. Trzymaj się. Nikomu. Facetowi jadącemu za nim nie zadziałały podobno ABS (absolutny brak szczęścia) i najechał z kuper brata samochodu. Sobie skasował przód jemy tyły. miałam taka sama sytuację facet walnął mnie w kuper w korku gigancie-zagapil sie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edziag Opublikowano 15 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2009 alawpr wrote: edziag wrote: jestem wściekła na moją babę od rehabilitacji byłam dopiero dwa razy a ona chora a potem 3 tyg urlop. skąd mam wytrzasnąć kogoś nowego? jak wy znaleźliście rehabilitantów? To nie ma nikogo na zastepstwo? no właśnie dupa bo nie ma znowu jestem w punkcie wyjścia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dota Opublikowano 15 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2009 witch wrote:Wszystko już mam w domu. We wtorek od rana śmigam do ZUS-u złożyć to wszystko.Dota a co to zacz "karta zasiłkowa" ?U mnie w firmie, w rachubie płac każdy pracownik ma swoją "kartę zasiłkową" gdzie księgowa odnotowywała kolejne zwolnienia lekarskie i wyliczała wysokość zasiłku.Jeśli Twoja firma jest mała, tzn. zatrudnia poniżej 20 pracowników to takie karty zasiłkowe chyba są prowadzone przez Inspektorat ZUS, pod który podlega Twoja firma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 15 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2009 witch wrote: alawpr wrote: edziag wrote: właśnie wróciłam z kina, zobaczyłam jak świat się kończy i od razu mi się lepiej zrobiło w końcu do 2012 już niedaleko więc z tym bolącym kulasem już niedługo będę się męczyć A ja sie zastanawiałam jak mozna uciekac z takim kulasem. Dziewczyny do 21-go grudnia 2012 już nie będziemy kulasami Ciekawe czy sprawdzą się przepowiednie te Majów? I Nostradamusa?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witch Opublikowano 15 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2009 Dota wrote:witch wrote:Wszystko już mam w domu. We wtorek od rana śmigam do ZUS-u złożyć to wszystko.Dota a co to zacz "karta zasiłkowa" ?U mnie w firmie, w rachubie płac każdy pracownik ma swoją "kartę zasiłkową" gdzie księgowa odnotowywała kolejne zwolnienia lekarskie i wyliczała wysokość zasiłku.Jeśli Twoja firma jest mała, tzn. zatrudnia poniżej 20 pracowników to takie karty zasiłkowe chyba są prowadzone przez Inspektorat ZUS, pod który podlega Twoja firma.Dlatego nie słyszałam o tym bo firma poniżej 20 zatrudnionych osób. Bo już się wystraszyłam, że czegoś nie dopatrzyłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edziag Opublikowano 15 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2009 wolałabym wiedzieć wcześniej, zaczęłabym brać kredyty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witch Opublikowano 15 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2009 alawpr wrote: witch wrote: alawpr wrote: A ja sie zastanawiałam jak mozna uciekac z takim kulasem. Dziewczyny do 21-go grudnia 2012 już nie będziemy kulasami Ciekawe czy sprawdzą się przepowiednie te Majów? I Nostradamusa?? On też podawał tą datę ????? O przepowiedni Majów czytałam ale tej Nostrademusa - nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 15 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2009 edziag wrote: alawpr wrote: edziag wrote: jestem wściekła na moją babę od rehabilitacji byłam dopiero dwa razy a ona chora a potem 3 tyg urlop. skąd mam wytrzasnąć kogoś nowego? jak wy znaleźliście rehabilitantów? To nie ma nikogo na zastepstwo? no właśnie dupa bo nie ma znowu jestem w punkcie wyjścia No to, to już jest granda,martw sie sam połamańcu.... I zrób łapankę na ulicy... Ale to wszystko jest do kitu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora Opublikowano 15 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2009 Aurora wrote:Motocyklista 84 wrote:Dota wrote:No i dobrze, zawsze to jakaś rozrywka i możliwość kontaktu.Tak,teraz to moje okno na swiat A oprócz nogi, odczuwasz jeszcze jakieś dolegliwości powypadkowe?Właściwie w jakim jesteś stanie?Ok, cofnęłam się i doczytałam. Trochę pracy Cię jeszcze czeka, ale będzie dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi