witch Opublikowano 16 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2009 alawpr wrote: Lilla ,coś nam ostatnio zanika z forum ,jakos jej mniej kazdego dnia. Ale normalnośc ma swoje prawa Mniej u nas więcej u młodego masażysty Ba, nie każda tak może ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LillaKorn Opublikowano 16 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2009 alawpr wrote: Lilla ,coś nam ostatnio zanika z forum ,jakos jej mniej kazdego dnia. Ale normalnośc ma swoje prawa Jestem, jestem tylko mam nerwa przed kontrolą. Normalność to fikcja. Mój masażysta opieprza mnie, że forsuję nogę i każe mi odpoczywać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 16 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2009 Ale jak tu cwiczyc jak zaraza leży na łożu i ciężko choruje.A choroba poważna,bo temperatury brak i kaszlu nie ma a i katar gdzies w lesie.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora Opublikowano 16 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2009 witch wrote: a. wrote: alawpr wrote: To na zdrowie...hi...hi.... A moje są 20-go...też ładny prezencik sobie zrobiłam na urodzinki. tez jestem byk A mówiłam, że bycze towarzystwo Ja też byk. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witch Opublikowano 16 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2009 alawpr wrote: Proletariusze wszystkich byków -łączcie się...... A miałam iśc cwiczyc......... To ja jako waga - po wrzuceniu wszystkiego na szale, stwierdzam: strajkuj dziś jako i ja strajkuję. Poczęstowałbym bym Cię papierosem, ale podejrzewam, że tylko ja nie rzuciłam tego nałogu i nadal się truję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora Opublikowano 16 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2009 Motocyklisto, trzymaj się, moim zdaniem masz dobrego lekarza, nie zmieniaj go. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 16 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2009 LillaKorn wrote: alawpr wrote: Lilla ,coś nam ostatnio zanika z forum ,jakos jej mniej kazdego dnia. Ale normalnośc ma swoje prawa Jestem, jestem tylko mam nerwa przed kontrolą. Normalność to fikcja. Mój masażysta opieprza mnie, że forsuję nogę i każe mi odpoczywać. To może on ma racje ,wsadz lewą do plecaka i noś ją ze sobą, a ty bez serca każesz jej łazic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witch Opublikowano 16 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2009 LillaKorn wrote: alawpr wrote: Lilla ,coś nam ostatnio zanika z forum ,jakos jej mniej kazdego dnia. Ale normalnośc ma swoje prawa Jestem, jestem tylko mam nerwa przed kontrolą. Normalność to fikcja. Mój masażysta opieprza mnie, że forsuję nogę i każe mi odpoczywać. Wierzę w tego nerwa. Bardzo wierzę. Ale musisz to przeżyć z godnością i na luzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 16 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2009 Aurora wrote: witch wrote: a. wrote: tez jestem byk A mówiłam, że bycze towarzystwo Ja też byk. łał...........mamy całe stado... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora Opublikowano 16 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2009 witch wrote: alawpr wrote: Proletariusze wszystkich byków -łączcie się...... A miałam iśc cwiczyc......... To ja jako waga - po wrzuceniu wszystkiego na szale, stwierdzam: strajkuj dziś jako i ja strajkuję. Poczęstowałbym bym Cię papierosem, ale podejrzewam, że tylko ja nie rzuciłam tego nałogu i nadal się truję Mnie czasem bierze ochota, żeby znowu zajarać, ale się powstrzymuję i wmawiam sobie, że to jedyna dobra rzecz - to rzucenie palenia - jaka mi przyszła z tego złamania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witch Opublikowano 16 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2009 Aurora wrote: witch wrote: a. wrote: tez jestem byk A mówiłam, że bycze towarzystwo Ja też byk. Normalnie strach się bać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 16 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2009 witch wrote: alawpr wrote: Proletariusze wszystkich byków -łączcie się...... A miałam iśc cwiczyc......... To ja jako waga - po wrzuceniu wszystkiego na szale, stwierdzam: strajkuj dziś jako i ja strajkuję. Poczęstowałbym bym Cię papierosem, ale podejrzewam, że tylko ja nie rzuciłam tego nałogu i nadal się truję Miałam sraczkę i rzuciłam,że zrostu nie bedzie.I guzik i tak nie było. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witch Opublikowano 16 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2009 Aurora wrote: witch wrote: alawpr wrote: Proletariusze wszystkich byków -łączcie się...... A miałam iśc cwiczyc......... To ja jako waga - po wrzuceniu wszystkiego na szale, stwierdzam: strajkuj dziś jako i ja strajkuję. Poczęstowałbym bym Cię papierosem, ale podejrzewam, że tylko ja nie rzuciłam tego nałogu i nadal się truję Mnie czasem bierze ochota, żeby znowu zajarać, ale się powstrzymuję i wmawiam sobie, że to jedyna dobra rzecz - to rzucenie palenia - jaka mi przyszła z tego złamania. Mi nerwy nie pozwoliły na rzucenie. Prędzej mężą rzucę niż ten nałóg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a. Opublikowano 16 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2009 dzis uslyszalam "jeszcze? a ja myslam ze po zdjeciu gipsu to juz sie chodzi", mam nadzieje ze to wyolbrzymiam ale mam wrazenie ze cywile maja mnie za lenia, ktoremu nie chce sie chodzic..."bo kolezanka to juz w gipsie chodzila" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dota Opublikowano 16 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2009 ojacie wrote:alawpr wrote:Ojacie powiedz ,że cie bardzo boli i już nie masz siły łazic od lekarza do lekarza.Jedz teraz bo to jest dobra pora.Nie no nie jest tak źle, aż tak mnie nie boli, zresztą nie bardzo mam jak teraz dojechać do szpitala, dlatego jutro pojadę, tylko właśnie nie wiem czy mogę tak od kopa iść na oddział ?Nie zastanawiaj się długo tylko idź. Tu chodzi o Twoje zdrowie i spokój.Ja, gdy mnie w lipcu dopadły jakieś schizy, że już nigdy nie będę chodzić telefonicznie wybłagałam spotkanie z lekarzem z oddziału. Kazał mi następnego dnia przyjść do przychodni a jakbym go tam nie zastała to pójść bezpośrednio na oddział. Przyszłam, odszukałam faceta a ten ani mnie nie zjadł ani nie nawrzeszczał tylko popatrzył na rtg i zapytał "czego ja chcę, wszystko idzie w dobrym kierunku a kości się zrastają a ja chodzić będę".Właściwie całe to zamieszanie było nie potrzebne ale wtedy byłam w takim stanie, że chyba bardziej niż ortopeda przydałby mi specjalista od psyche. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 16 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2009 a. wrote: dzis uslyszalam "jeszcze? a ja myslam ze po zdjeciu gipsu to juz sie chodzi", mam nadzieje ze to wyolbrzymiam ale mam wrazenie ze cywile maja mnie za lenia, ktoremu nie chce sie chodzic..."bo kolezanka to juz w gipsie chodzila" A nie miałaś czegoś na podorędziu ,żeby dopierniczyc??????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora Opublikowano 16 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2009 witch wrote:Aurora wrote:witch wrote:A mówiłam, że bycze towarzystwo Ja też byk.Normalnie strach się bać Spoko, wagi bardzo lubię A tak w ogóle, to nie wiem, gratulować Tobie kontroli, czy nie? Chyba generalnie - tak. Papiery załatwione, rehabilitacja przyznana, tylko ta pięta .... Ciekawe, kiedy się załapiesz na rehabilitację. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 16 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2009 No nie dziewczyny i motocyklisto,lecę na te cwiczenia bo sumienie mnie podgryza w dupinę.Pyknę migusiem i powracam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dota Opublikowano 16 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2009 witch wrote: alawpr wrote: Staram sie teraz Jasmar więcej wychodzic w swiat,gdyż w domu siedze plackiem na tyłku i tak nie obciążam nogi, a w świecie nie ma bata,trzeba łazic.Ręce bolą od kul,to syn dał mi swoje rekawiczki od ciężarków i jest lepiej. Co Wy z tymi rękoma macie ? Dlaczego Was tak bolą ? Nie znam tego i dziwię się. Moje ręce tzn. dłonie też wysiadały jak chodziłam z dwiema kulami. Po spacerze to miałam czerwoną pręgę między kciukiem a palcem wskazującym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora Opublikowano 16 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2009 a. wrote:dzis uslyszalam "jeszcze? a ja myslam ze po zdjeciu gipsu to juz sie chodzi", mam nadzieje ze to wyolbrzymiam ale mam wrazenie ze cywile maja mnie za lenia, ktoremu nie chce sie chodzic..."bo kolezanka to juz w gipsie chodzila"Skąd my znamy to "jeszcze?"...A koleżanka to pewnie rąbniętą strzałkę tylko miała. Niestety dla ludzi złamanie = złamanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a. Opublikowano 16 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2009 Aurora wrote:witch wrote:Aurora wrote:Ja też byk.Normalnie strach się bać Spoko, wagi bardzo lubię A tak w ogóle, to nie wiem, gratulować Tobie kontroli, czy nie? Chyba generalnie - tak. Papiery załatwione, rehabilitacja przyznana, tylko ta pięta .... Ciekawe, kiedy się załapiesz na rehabilitację.zdecydowanie gratulowacmilo sie czyta o tych Waszych samodzielnych pomykaniach po miastach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witch Opublikowano 16 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2009 Aurora wrote:witch wrote:Aurora wrote:Ja też byk.Normalnie strach się bać Spoko, wagi bardzo lubię A tak w ogóle, to nie wiem, gratulować Tobie kontroli, czy nie? Chyba generalnie - tak. Papiery załatwione, rehabilitacja przyznana, tylko ta pięta .... Ciekawe, kiedy się załapiesz na rehabilitację.Juto będę wiedziała. Od samego rana podjadę do przychodni rehabilitacyjnej. Nie ma chyba czego gratulowac. Jedynie tej rehabilitacji. Reszta albo nieczytelna albo się źle zrasta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witch Opublikowano 16 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2009 Aurora wrote:a. wrote:dzis uslyszalam "jeszcze? a ja myslam ze po zdjeciu gipsu to juz sie chodzi", mam nadzieje ze to wyolbrzymiam ale mam wrazenie ze cywile maja mnie za lenia, ktoremu nie chce sie chodzic..."bo kolezanka to juz w gipsie chodzila"Skąd my znamy to "jeszcze?"...A koleżanka to pewnie rąbniętą strzałkę tylko miała. Niestety dla ludzi złamanie = złamanie.Ejże dam Ci zaraz rąbniętą strzałkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora Opublikowano 16 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2009 Hej a., a oględziny gadziny jak wypadły? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a. Opublikowano 16 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2009 witch wrote:Aurora wrote:a. wrote:dzis uslyszalam "jeszcze? a ja myslam ze po zdjeciu gipsu to juz sie chodzi", mam nadzieje ze to wyolbrzymiam ale mam wrazenie ze cywile maja mnie za lenia, ktoremu nie chce sie chodzic..."bo kolezanka to juz w gipsie chodzila"Skąd my znamy to "jeszcze?"...A koleżanka to pewnie rąbniętą strzałkę tylko miała. Niestety dla ludzi złamanie = złamanie.Ejże dam Ci zaraz rąbniętą strzałkę hahha taak...Ci ze strzalkami to symulanci.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LillaKorn Opublikowano 16 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2009 A. nie czaj się tylko zeznawaj! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witch Opublikowano 16 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2009 a. wrote:witch wrote:Aurora wrote:Skąd my znamy to "jeszcze?"...A koleżanka to pewnie rąbniętą strzałkę tylko miała. Niestety dla ludzi złamanie = złamanie.Ejże dam Ci zaraz rąbniętą strzałkę hahha taak...Ci ze strzalkami to symulanci..No i masz po podudziu gołą kulą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witch Opublikowano 16 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2009 Idę posymulować do łazienki Miłego wieczoru wszystkim. Pa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora Opublikowano 16 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2009 witch wrote:Idę posymulować do łazienki Miłego wieczoru wszystkim. PaBo nam nie o takie złamanie chodziło, jak Twoje, rzecz jasna, to się chyba wie?Pa!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a. Opublikowano 16 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2009 LillaKorn wrote:A. nie czaj się tylko zeznawaj!Lila u mnei zaraza zapanowała i wizytę musialam przełożyć, na czwartek.Jak miło że ktoś pamięta..Moi znajomi za kazdym razem po "jeszcze" pytaja i co dalej..tak ciezko zapamietac ze teraz sruba a za pol roku reszta.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi