edziag Opublikowano 16 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2009 na kontroli móg orto-guru poradził mi kupić sobie coś takiego:http://www.medyczno-zielarski.pl/index.php?products=product&prod_id=567 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 16 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2009 edziag wrote: z tymi przyssawkami to mogłoby być różnie, mogłyby się przyssać już na stałe albo musiałabyś te kule siłą odrywac, hahahaha mogło by to wyglądać ciekawie i do tego ciamkające efekty dżwiękowe. A ile radości by było. Zatłuke te 60 sekund. Trzymajcie mnie......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasmar Opublikowano 16 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2009 marchewka wrote: alawpr wrote: Marcheweczko ,czy nadal masz telepot przed środą.? coraz gorzej,już nawet nie ma w domu zgody, żebym sama poszła bo sie boją, że ucieknę To już ostatni etap -MUSISZ dać radę. jesteśmy myślami z Tobą. WIem, że to pomaga bo tego od Was też doświadczyłam. I naprawdę jak czekałam na tym wózku aż zpchną mnie na operacyjną to wiedziałam, że jest tyle osób, które o mnie myślą. Spróbuj tez tak do tego podejść a będzie ci choć troszkę lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edziag Opublikowano 16 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2009 alawpr wrote: edziag wrote: z tymi przyssawkami to mogłoby być różnie, mogłyby się przyssać już na stałe albo musiałabyś te kule siłą odrywac, hahahaha mogło by to wyglądać ciekawie i do tego ciamkające efekty dżwiękowe. A ile radości by było. Zatłuke te 60 sekund. Trzymajcie mnie......... już sobie ciebie wyobrażam jak próbujesz z całych sił oderwać jedną kulę a potem drugą, robisz krok a one znowu przyssane i jeszcze tak dyndają na boki hihihihihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 16 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2009 edziag wrote:na kontroli móg orto-guru poradził mi kupić sobie coś takiego:http://www.medyczno-zielarski.pl/index.php?products=product&prod_id=567No dobra sprawa!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasmar Opublikowano 16 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2009 alawpr wrote: jasmar wrote: alawpr wrote: Nic szczególnego z nia dzis nie robiłam,więc jej nie rozumiem o co jej chodzi.Jakaś z niej grymasela>>> A rehabilitacja-może zwiekszona po weekendzie??? Ja mam takie zakwasy, że jak stanę to kolano mi dygocze-w zdrowej nodze No tak .ta diabelska maszyna teraz pracuje dlużej.I moze to to. Nawet nie myśl, ze jest inna przyczyna. Bo sobie sama powinnaś dokopać tą prawą. Kurde to by było trudne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edziag Opublikowano 16 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2009 alawpr wrote:edziag wrote:na kontroli móg orto-guru poradził mi kupić sobie coś takiego:http://www.medyczno-zielarski.pl/index.php?products=product&prod_id=567No dobra sprawa!!myślisz że to coś da? poz tym ze już wogóle nogi do żadnego buta nie dam rady wcisnąć. jakieś mam mieszane uczucia i nie wiem czy jest sens kasę wydawać..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 16 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2009 edziag wrote: alawpr wrote: edziag wrote: z tymi przyssawkami to mogłoby być różnie, mogłyby się przyssać już na stałe albo musiałabyś te kule siłą odrywac, hahahaha mogło by to wyglądać ciekawie i do tego ciamkające efekty dżwiękowe. A ile radości by było. Zatłuke te 60 sekund. Trzymajcie mnie......... już sobie ciebie wyobrażam jak próbujesz z całych sił oderwać jedną kulę a potem drugą, robisz krok a one znowu przyssane i jeszcze tak dyndają na boki hihihihihi A ja między mini z obłędem w oczach. Normalnie Jaś Fasola... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasmar Opublikowano 16 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2009 ojacie wrote: No jak tak gadacie to mam ochotę już teraz wstać i wyjść na tą kontrolę smileys/bigwink.gif Jakby co to pokaże lekarzowi laptopa, że to wy mnie namówiłyście smileys/bigwink.gif I karze mu czytać te 850 postów sasasasa Ale najpierw niech Cię obejrzy coś zapisze a potem czyta-przecież Ty i noga nie możecie czekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edziag Opublikowano 16 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2009 jasmar wrote: ojacie wrote: No jak tak gadacie to mam ochotę już teraz wstać i wyjść na tą kontrolę smileys/bigwink.gif Jakby co to pokaże lekarzowi laptopa, że to wy mnie namówiłyście smileys/bigwink.gif I karze mu czytać te 850 postów sasasasa Ale najpierw niech Cię obejrzy coś zapisze a potem czyta-przecież Ty i noga nie możecie czekać myślę że zdązylibyśmy się wszyscy pozrastać zanim on by skończył lekturę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 16 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2009 jasmar wrote: alawpr wrote: jasmar wrote: A rehabilitacja-może zwiekszona po weekendzie??? Ja mam takie zakwasy, że jak stanę to kolano mi dygocze-w zdrowej nodze No tak .ta diabelska maszyna teraz pracuje dlużej.I moze to to. Nawet nie myśl, ze jest inna przyczyna. Bo sobie sama powinnaś dokopać tą prawą. Kurde to by było trudne To juz podpada pod Mam Talent. Kurcze kiedys nie miałam pojecia co jest w telewizji,wolny czas spedzalam z rodzinka, a teraz jak uzalezniona od TV, ogladam wszystko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasmar Opublikowano 16 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2009 edziag wrote: żeby dzisiaj z nim jechać na ten basen musiałam prawie na głowie stawać, leniuch przebrzydły!!! No to musiał być niezły widok-ale dobrze, że go przekonałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edziag Opublikowano 16 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2009 a ja prawie wcale, ten dzień mi mija ekspresowo, tyle że zwlekam się z łóżka o 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 16 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2009 edziag wrote:alawpr wrote:edziag wrote:na kontroli móg orto-guru poradził mi kupić sobie coś takiego:http://www.medyczno-zielarski.pl/index.php?products=product&prod_id=567No dobra sprawa!!myślisz że to coś da? poz tym ze już wogóle nogi do żadnego buta nie dam rady wcisnąć. jakieś mam mieszane uczucia i nie wiem czy jest sens kasę wydawać.....Ja gdzies w necie jeszcze inne ustrojstwa poznajdowalam. Ten lekarz rehabilitacji w szpitalu zaleca wkladanie takich wkladek pod chorą.Oni maja tam jakies podtrzymujące pięte lub palce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 16 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2009 edziag wrote: jasmar wrote: ojacie wrote: No jak tak gadacie to mam ochotę już teraz wstać i wyjść na tą kontrolę smileys/bigwink.gif Jakby co to pokaże lekarzowi laptopa, że to wy mnie namówiłyście smileys/bigwink.gif I karze mu czytać te 850 postów sasasasa Ale najpierw niech Cię obejrzy coś zapisze a potem czyta-przecież Ty i noga nie możecie czekać myślę że zdązylibyśmy się wszyscy pozrastać zanim on by skończył lekturę A może go niedoceniamy i on przeszedł kurs szybkiego czytania?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojacie Opublikowano 16 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2009 alawpr wrote: Za karę bedzie nam prowadzik kącik rozrywkowy z przyspiewkami ludowymi...Każdego dnia bez zmiłuj>>>>>>>>>>>> kącik gotowy http://www.odzyskaj.info/viewtopic.php?id=5167 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 16 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2009 jasmar wrote: edziag wrote: żeby dzisiaj z nim jechać na ten basen musiałam prawie na głowie stawać, leniuch przebrzydły!!! No to musiał być niezły widok-ale dobrze, że go przekonałaś Eee bo ręce ma zdrowe ,to stała na glowie. Wielkie co..........hi..hi.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasmar Opublikowano 16 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2009 alawpr wrote: edziag wrote: alawpr wrote: No dobra sprawa!! myślisz że to coś da? poz tym ze już wogóle nogi do żadnego buta nie dam rady wcisnąć. jakieś mam mieszane uczucia i nie wiem czy jest sens kasę wydawać..... Ja gdzies w necie jeszcze inne ustrojstwa poznajdowalam. Ten lekarz rehabilitacji w szpitalu zaleca wkladanie takich wkladek pod chorą.Oni maja tam jakies podtrzymujące pięte lub palce. I pewnie amotryzując drgania chronią nasze pourazowe stawy skokowe. Koleżanki córka trenuje siatkówkę i musi mieć jakieś specjalne adidasy z amortyzującą podeszwą-drogie dziadostwo. Może to jest nam też potzrebne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasmar Opublikowano 16 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2009 edziag wrote: a ja prawie wcale, ten dzień mi mija ekspresowo, tyle że zwlekam się z łóżka o 11 No i mnie też się to zdarza ale nie codziennie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasmar Opublikowano 16 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2009 alawpr wrote: A może go niedoceniamy i on przeszedł kurs szybkiego czytania?? Tak jak ta nasza gimnazjalistka co zdobyła rekord świata- toż to szok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 16 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2009 ojacie wrote: alawpr wrote: Za karę bedzie nam prowadzik kącik rozrywkowy z przyspiewkami ludowymi...Każdego dnia bez zmiłuj>>>>>>>>>>>> kącik gotowy http://www.odzyskaj.info/viewtopic.php?id=5167 Jeszcze nadal mam szczęke opadniętą.........Jesteś wielka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojacie Opublikowano 16 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2009 edziag wrote:na kontroli móg orto-guru poradził mi kupić sobie coś takiego:http://www.medyczno-zielarski.pl/index.php?products=product&prod_id=567Śmiszne to cudo, pierwszy raz takie widzę, fajne, kupiłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marchewka Opublikowano 16 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2009 jasmar wrote: marchewka wrote: alawpr wrote: Marcheweczko ,czy nadal masz telepot przed środą.? coraz gorzej,już nawet nie ma w domu zgody, żebym sama poszła bo sie boją, że ucieknę To już ostatni etap -MUSISZ dać radę. jesteśmy myślami z Tobą. WIem, że to pomaga bo tego od Was też doświadczyłam. I naprawdę jak czekałam na tym wózku aż zpchną mnie na operacyjną to wiedziałam, że jest tyle osób, które o mnie myślą. Spróbuj tez tak do tego podejść a będzie ci choć troszkę lepiej. bardzo Wam wszystkim dziękuję za wsparcie będę sie starać zachowywać godnie i mam nadzieję, że się uda, dużo ludzi trzyma za mnie kciuki i to jest bardzo miłe, szkoda, że przychodzi jednak chwila kiedy jest się samemu z tym wszystkim, no ale wiem że to tak jest, staram się myśleć, że to nie jest doniosłe wydarzenie, dla lekarzy to zwykly dzień pracy, więc chyba jakoś będzie, mam nadzieję, że szybko do Was wrócę i będę mogła radośnie dodawać odwagi innym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojacie Opublikowano 16 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2009 Haha, mam nadzieje, że mnie za to nie wywala z forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 16 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2009 Mi mimo ,ze prowadze bardziej intensywne życie-Taka jestem Szalona-to czas mi sie wlecze. Z jednej strony to sie ciesze ,bo bardzo boje sie wizyty, a z drugiej nie moge sie doczekac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasmar Opublikowano 16 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2009 ojacie wrote: Haha, mam nadzieje, że mnie za to nie wywala z forum jak już to na wątek dla psychicznych. Ale nie martw się przeniesiemy się z Tobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 16 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2009 ojacie wrote: Haha, mam nadzieje, że mnie za to nie wywala z forum Obronimy cie !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasmar Opublikowano 16 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2009 alawpr wrote: Mi mimo ,ze prowadze bardziej intensywne życie-Taka jestem Szalona-to czas mi sie wlecze. Z jednej strony to sie ciesze ,bo bardzo boje sie wizyty, a z drugiej nie moge sie doczekac. To tak jak każdy z nas-mam identiko.................. pogryże kompa za te 60 sekund Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 16 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2009 Marchewko wiem co czujesz. Nic prócz słów nie mozemy ci przekazac,ale pomysl o nas ,że trzymamy za ciebie kciuki i naprawde o tobie myslimy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojacie Opublikowano 16 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2009 Dobra dziewczyny, strasznie mi z Wami dzisiaj wesoło, ale jutro ważny dzień, właściwie już dzisiaj, więc mykam spać, do jutra, papa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi