Skocz do zawartości
Forum Odszkodowania

Złamanie nogi - rehabilitacja

master_44
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

ojacie wrote:

Dobra dziewczyny, strasznie mi z Wami dzisiaj wesoło, ale jutro ważny dzień, właściwie już dzisiaj, więc mykam spać, do jutra, papa ;-)

Śij smacznie i daj znaka jak powrócisz.

jasmar wrote:

ojacie wrote:

Haha, mam nadzieje, że mnie za to nie wywala z forum :D

jak już to na wątek dla psychicznych. Ale nie martw się przeniesiemy się z Tobą

A jak bedzie szalenie............

ojacie wrote:

Dobra dziewczyny, strasznie mi z Wami dzisiaj wesoło, ale jutro ważny dzień, właściwie już dzisiaj, więc mykam spać, do jutra, papa ;-)

No to dobrej nocki i za kilka, kilkanaście godzin czekamy.........

ojacie wrote:
edziag wrote:
na kontroli móg orto-guru poradził mi kupić sobie coś takiego:
http://www.medyczno-zielarski.pl/index.php?products=product&prod_id=567
Śmiszne to cudo, pierwszy raz takie widzę, fajne, kupiłaś?
nie nie wiem czy warto, jak dalej ta franca bedzie napierniczać to kupię wszystko żeby tylko przestała......

edziag wrote:
ojacie wrote:
edziag wrote:
na kontroli móg orto-guru poradził mi kupić sobie coś takiego:
http://www.medyczno-zielarski.pl/index.php?products=product&prod_id=567
Śmiszne to cudo, pierwszy raz takie widzę, fajne, kupiłaś?
nie nie wiem czy warto, jak dalej ta franca bedzie napierniczać to kupię wszystko żeby tylko przestała......
Czy one tylko przez internet sa do nabycia? Bo jak tak to szkoda.Inaczej może można by sprawdzic.

Marchewka już pewnie śpi-wylogowała się

A ceny faktycznie bombowe. Ale ja na wiosnę kupiłam sobie buty na obcasie-jak dla mnie wysokim(6 może 7 cm) i nie dośc, że mnie obtarły, to jeszcze teraz długo nie będę mogła w nich chodzić. A takie nie były bo ze skórki. Więc może warto pomyśleć o takich???

alawpr wrote:

Mnie obrarł but ze zdrowej nogi,który nigdy takiego świństwa mi nie zrobił.Noga odzwyczaiła sie od normalnych butów przez 6 miesięcy.

Dokładnie. A do tego zima i trzeba wskoczyć w dopasowane buty. Nie ma to jak lato i klapki.........................ooooooooo co ja piszę w kapkach wyrżnęłam. Ale i tak wolę klapki

jasmar wrote:

No tak problem z przymierzeniem takich butów. Chociaż ja mam w pracy koleżankę, która kupuje buty na alegro-ale tylko z ryłko-twierdzi, że mają dobrą rozmiarówkę

Nie mam odwagi kupowac przez internet,wiem ,że to staroswieckie,ale nic na to nie poradze. A juz buty lub ciuchy ,absolutnie.

ja obawiam się ze z tymi silikonowymi wkładkami to już nic na nogę nie wcisnę, teraz ledwo co mogę na chama wciskam mimo że boli. a jak pod spód dojdzie ta wkładka tochyba będę na boso chodzić i plastrem stopę okręce żeby mi nie człapała po panelach

edziag wrote:

ja obawiam się ze z tymi silikonowymi wkładkami to już nic na nogę nie wcisnę, teraz ledwo co mogę na chama wciskam mimo że boli. a jak pod spód dojdzie ta wkładka tochyba będę na boso chodzić i plastrem stopę okręce żeby mi nie człapała po panelach

Obawiam sie że nie masz innego wyjscia i bedziesz musiala kupic o rozmiar wieksze butki.

alawpr wrote:

jasmar wrote:

My tu 3 na forum a gości 11 ciekawe co czytaja-może nas????

No własnie tez sprawdzalam ile osob jak konspirowałyscie.

a gdzie te tajne dane są? bo ja u siebie nie widzę nic.

edziag wrote:

jasmar wrote:

za późno mój tel poszedł w eter, czekam teraz na tę falę cichych wielbicieli mojej osoby ;)

A jak nie zdązyli spisać????? A poza tym jak coś podaj swój opis i wymiary

edziag wrote:

jasmar wrote:

za późno mój tel poszedł w eter, czekam teraz na tę falę cichych wielbicieli mojej osoby ;)

Odstąpisz paru i po kłopocie.

alawpr wrote:

edziag wrote:

Obawiam sie że nie masz innego wyjscia i bedziesz musiala kupic o rozmiar wieksze butki.

nie ma mowy! ja 40 noszę, a 41 to chyba tylko męskie.....

alawpr wrote:

edziag wrote:

Nie wiem jak Edziag ale ja zimowe mam 41 więc to już jeden z największych rozmiarów I co najpierw będzie zza zakrętu widac mój but a dopiero potem mnie. Już myślałam, że na starość noga nie rośnie. A tu po ciążach też zwiększyło mi się o rozmiar. Albo już się rozczłapuję