alawpr Opublikowano 16 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2009 ojacie wrote: Dobra dziewczyny, strasznie mi z Wami dzisiaj wesoło, ale jutro ważny dzień, właściwie już dzisiaj, więc mykam spać, do jutra, papa Śij smacznie i daj znaka jak powrócisz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 16 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2009 jasmar wrote: ojacie wrote: Haha, mam nadzieje, że mnie za to nie wywala z forum jak już to na wątek dla psychicznych. Ale nie martw się przeniesiemy się z Tobą A jak bedzie szalenie............ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasmar Opublikowano 16 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2009 ojacie wrote: Dobra dziewczyny, strasznie mi z Wami dzisiaj wesoło, ale jutro ważny dzień, właściwie już dzisiaj, więc mykam spać, do jutra, papa No to dobrej nocki i za kilka, kilkanaście godzin czekamy......... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edziag Opublikowano 16 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2009 http://www.obuwie-zdrowotne.pl/index.php?p=produkty&kategoria=1prażynko znalazłam coś lepszego niż dla mleczarki z czasów głębokiego PRLu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasmar Opublikowano 16 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2009 edziag wrote:http://www.obuwie-zdrowotne.pl/index.php?p=produkty&kategoria=1prażynko znalazłam coś lepszego niż dla mleczarki z czasów głębokiego PRLuNo niezłe.......podobają mi się te butki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 16 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2009 edziag wrote:http://www.obuwie-zdrowotne.pl/index.php?p=produkty&kategoria=1prażynko znalazłam coś lepszego niż dla mleczarki z czasów głębokiego PRLuŚwietna strona. Extra Edziag sie spisałaś) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edziag Opublikowano 16 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2009 ojacie wrote:edziag wrote:na kontroli móg orto-guru poradził mi kupić sobie coś takiego:http://www.medyczno-zielarski.pl/index.php?products=product&prod_id=567Śmiszne to cudo, pierwszy raz takie widzę, fajne, kupiłaś?nie nie wiem czy warto, jak dalej ta franca bedzie napierniczać to kupię wszystko żeby tylko przestała...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 16 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2009 Marcheweczko o której masz byc w szpitalu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edziag Opublikowano 16 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2009 alawpr wrote:edziag wrote:http://www.obuwie-zdrowotne.pl/index.php?p=produkty&kategoria=1prażynko znalazłam coś lepszego niż dla mleczarki z czasów głębokiego PRLuŚwietna strona. Extra Edziag sie spisałaś)a widziałyście ceny ????? już nie takie zdrowe.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 16 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2009 edziag wrote:ojacie wrote:edziag wrote:na kontroli móg orto-guru poradził mi kupić sobie coś takiego:http://www.medyczno-zielarski.pl/index.php?products=product&prod_id=567Śmiszne to cudo, pierwszy raz takie widzę, fajne, kupiłaś?nie nie wiem czy warto, jak dalej ta franca bedzie napierniczać to kupię wszystko żeby tylko przestała......Czy one tylko przez internet sa do nabycia? Bo jak tak to szkoda.Inaczej może można by sprawdzic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasmar Opublikowano 16 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2009 Marchewka już pewnie śpi-wylogowała sięA ceny faktycznie bombowe. Ale ja na wiosnę kupiłam sobie buty na obcasie-jak dla mnie wysokim(6 może 7 cm) i nie dośc, że mnie obtarły, to jeszcze teraz długo nie będę mogła w nich chodzić. A takie nie były bo ze skórki. Więc może warto pomyśleć o takich??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 16 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2009 O jeju,rzeczywiscie, ceny mają i owszem............... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasmar Opublikowano 16 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2009 No tak problem z przymierzeniem takich butów. Chociaż ja mam w pracy koleżankę, która kupuje buty na alegro-ale tylko z ryłko-twierdzi, że mają dobrą rozmiarówkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasmar Opublikowano 16 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2009 edziag jaką masz propozycję rozpoznania się. teraz mało ludzi na forum można pewne informacje zaraz wykasować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 16 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2009 Mnie obrarł but ze zdrowej nogi,który nigdy takiego świństwa mi nie zrobił.Noga odzwyczaiła sie od normalnych butów przez 6 miesięcy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasmar Opublikowano 16 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2009 alawpr wrote: Mnie obrarł but ze zdrowej nogi,który nigdy takiego świństwa mi nie zrobił.Noga odzwyczaiła sie od normalnych butów przez 6 miesięcy. Dokładnie. A do tego zima i trzeba wskoczyć w dopasowane buty. Nie ma to jak lato i klapki.........................ooooooooo co ja piszę w kapkach wyrżnęłam. Ale i tak wolę klapki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 16 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2009 jasmar wrote: No tak problem z przymierzeniem takich butów. Chociaż ja mam w pracy koleżankę, która kupuje buty na alegro-ale tylko z ryłko-twierdzi, że mają dobrą rozmiarówkę Nie mam odwagi kupowac przez internet,wiem ,że to staroswieckie,ale nic na to nie poradze. A juz buty lub ciuchy ,absolutnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edziag Opublikowano 16 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2009 jasmar wrote: edziag jaką masz propozycję rozpoznania się. teraz mało ludzi na forum można pewne informacje zaraz wykasować ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasmar Opublikowano 16 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2009 oki mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasmar Opublikowano 16 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2009 mogę puścić Ci teraz SMsa to kapniesz mój numer??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasmar Opublikowano 16 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2009 My tu 3 na forum a gości 11 ciekawe co czytaja-może nas???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edziag Opublikowano 16 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2009 ja obawiam się ze z tymi silikonowymi wkładkami to już nic na nogę nie wcisnę, teraz ledwo co mogę na chama wciskam mimo że boli. a jak pod spód dojdzie ta wkładka tochyba będę na boso chodzić i plastrem stopę okręce żeby mi nie człapała po panelach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 16 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2009 jasmar wrote: My tu 3 na forum a gości 11 ciekawe co czytaja-może nas???? No własnie tez sprawdzalam ile osob jak konspirowałyscie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edziag Opublikowano 16 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2009 jasmar wrote: My tu 3 na forum a gości 11 ciekawe co czytaja-może nas???? za późno mój tel poszedł w eter, czekam teraz na tę falę cichych wielbicieli mojej osoby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 16 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2009 edziag wrote: ja obawiam się ze z tymi silikonowymi wkładkami to już nic na nogę nie wcisnę, teraz ledwo co mogę na chama wciskam mimo że boli. a jak pod spód dojdzie ta wkładka tochyba będę na boso chodzić i plastrem stopę okręce żeby mi nie człapała po panelach Obawiam sie że nie masz innego wyjscia i bedziesz musiala kupic o rozmiar wieksze butki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edziag Opublikowano 16 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2009 alawpr wrote: jasmar wrote: My tu 3 na forum a gości 11 ciekawe co czytaja-może nas???? No własnie tez sprawdzalam ile osob jak konspirowałyscie. a gdzie te tajne dane są? bo ja u siebie nie widzę nic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasmar Opublikowano 16 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2009 edziag wrote: jasmar wrote: My tu 3 na forum a gości 11 ciekawe co czytaja-może nas???? za późno mój tel poszedł w eter, czekam teraz na tę falę cichych wielbicieli mojej osoby A jak nie zdązyli spisać????? A poza tym jak coś podaj swój opis i wymiary Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 16 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2009 edziag wrote: jasmar wrote: My tu 3 na forum a gości 11 ciekawe co czytaja-może nas???? za późno mój tel poszedł w eter, czekam teraz na tę falę cichych wielbicieli mojej osoby Odstąpisz paru i po kłopocie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edziag Opublikowano 16 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2009 alawpr wrote: edziag wrote: ja obawiam się ze z tymi silikonowymi wkładkami to już nic na nogę nie wcisnę, teraz ledwo co mogę na chama wciskam mimo że boli. a jak pod spód dojdzie ta wkładka tochyba będę na boso chodzić i plastrem stopę okręce żeby mi nie człapała po panelach Obawiam sie że nie masz innego wyjscia i bedziesz musiala kupic o rozmiar wieksze butki. nie ma mowy! ja 40 noszę, a 41 to chyba tylko męskie..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasmar Opublikowano 16 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2009 alawpr wrote: edziag wrote: ja obawiam się ze z tymi silikonowymi wkładkami to już nic na nogę nie wcisnę, teraz ledwo co mogę na chama wciskam mimo że boli. a jak pod spód dojdzie ta wkładka tochyba będę na boso chodzić i plastrem stopę okręce żeby mi nie człapała po panelach Obawiam sie że nie masz innego wyjscia i bedziesz musiala kupic o rozmiar wieksze butki. Nie wiem jak Edziag ale ja zimowe mam 41 więc to już jeden z największych rozmiarów I co najpierw będzie zza zakrętu widac mój but a dopiero potem mnie. Już myślałam, że na starość noga nie rośnie. A tu po ciążach też zwiększyło mi się o rozmiar. Albo już się rozczłapuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi