alawpr Opublikowano 17 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 Dziewczyny ,na stronie głównej pod naszym forum ,jest forum Psychologia-pilnie proszę o kontakt. Zajrzyjcie tam,jest tam dziewczyna której trzeba pomóc,wesprzec.Napiszcie jej pare słów.!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LillaKorn Opublikowano 17 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 ojacie wrote: U mnie na razie w ciągu 6 miesięcy 16 smileys/bigwink.gif Jak Wam wychodzi nieparzysta liczba? Przecież zawsze robią z przodu i z profilu, ja to liczę jako 2 zdj., no bo robią dwa Po założeniu gipsu robią tzw. "kontrolne" czy noga jest prawidłowo nastawiona. Z przodu i z boku na jednej kliszy i mamy nieparzystą liczbę. Właściwie to policzyliśmy ilość klisz więc powinny być 24 zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 17 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 ojacie wrote: U mnie na razie w ciągu 6 miesięcy 16 smileys/bigwink.gif Jak Wam wychodzi nieparzysta liczba? Przecież zawsze robią z przodu i z profilu, ja to liczę jako 2 zdj., no bo robią dwa Ja dodałam zdjęcie płuc przed operacja.I wyszło nieparzystnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojacie Opublikowano 17 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 No ja rozumiem, tylko jak robią na jednej kliszy, to i tak tylko zapis jest na jednej kliszy, a w rzeczywistości pstrykają dwa razy, chyba A jak płuco to jedno, fakt, trudno się robi płuco z profilu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 17 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 alawpr wrote: ojacie wrote: U mnie na razie w ciągu 6 miesięcy 16 smileys/bigwink.gif Jak Wam wychodzi nieparzysta liczba? Przecież zawsze robią z przodu i z profilu, ja to liczę jako 2 zdj., no bo robią dwa Ja dodałam zdjęcie płuc przed operacja.I wyszło nieparzystnie. Cholerka nie policzyłam kontrolnych po załozeniu gipsy i RTg pod ktorym mi robiono komórki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojacie Opublikowano 17 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 Alawpr, haha, to ile to razem, bo widzę jakieś żółte światełko za oknem, myślałam, że to gwiazda, ale może to któraś z Was?smileys/bigwink.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 17 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 ojacie wrote: Alawpr, haha, to ile to razem, bo widzę jakieś żółte światełko za oknem, myślałam, że to gwiazda, ale może to któraś z Was?smileys/bigwink.gif To ja latam kontrolnie przed świetam i sprawdzam Moc..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojacie Opublikowano 17 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 Tak myślałam, ładnie dziś wyglądasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 17 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 U mnie wyszło 19 z komórkami pod RTG. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witch Opublikowano 17 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 alawpr wrote: Dziewczyny ,na stronie głównej pod naszym forum ,jest forum Psychologia-pilnie proszę o kontakt. Zajrzyjcie tam,jest tam dziewczyna której trzeba pomóc,wesprzec.Napiszcie jej pare słów.!!!!! Zagotowałam się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 17 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 ojacie wrote: Tak myślałam, ładnie dziś wyglądasz Troszke sie zczochrałam ale to przez ten pęd ...................... Ale dziekuje bardzo........) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witch Opublikowano 17 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 alawpr wrote: ojacie wrote: Alawpr, haha, to ile to razem, bo widzę jakieś żółte światełko za oknem, myślałam, że to gwiazda, ale może to któraś z Was?smileys/bigwink.gif To ja latam kontrolnie przed świetam i sprawdzam Moc..... Nałóż bombki na uszy i łańcuch na szyję dla rozpoznania Twojej świetlistej postaci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 17 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 witch wrote: alawpr wrote: Dziewczyny ,na stronie głównej pod naszym forum ,jest forum Psychologia-pilnie proszę o kontakt. Zajrzyjcie tam,jest tam dziewczyna której trzeba pomóc,wesprzec.Napiszcie jej pare słów.!!!!! Zagotowałam się Szkoda ,ze nie ma tu psychologa który by z dziewczyną porozmawiał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witch Opublikowano 17 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 alawpr wrote: witch wrote: alawpr wrote: Dziewczyny ,na stronie głównej pod naszym forum ,jest forum Psychologia-pilnie proszę o kontakt. Zajrzyjcie tam,jest tam dziewczyna której trzeba pomóc,wesprzec.Napiszcie jej pare słów.!!!!! Zagotowałam się Szkoda ,ze nie ma tu psychologa który by z dziewczyną porozmawiał. W ogóle to nie zauważyłam (pisałam już o tym) aby jakiś ekspert wypowiadał się w jakimkolwiek wątku. A niby powinien. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 17 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 witch wrote: alawpr wrote: ojacie wrote: Alawpr, haha, to ile to razem, bo widzę jakieś żółte światełko za oknem, myślałam, że to gwiazda, ale może to któraś z Was?smileys/bigwink.gif To ja latam kontrolnie przed świetam i sprawdzam Moc..... Nałóż bombki na uszy i łańcuch na szyję dla rozpoznania Twojej świetlistej postaci A za chwile bedziecie chcialy prezentów.. Ale co tam wysmaruję nocha na czerwono i moge robic za Rudolfa,tylko przygrucham jakiegoś Mikolaja.............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 17 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 witch wrote: alawpr wrote: witch wrote: Zagotowałam się Szkoda ,ze nie ma tu psychologa który by z dziewczyną porozmawiał. W ogóle to nie zauważyłam (pisałam już o tym) aby jakiś ekspert wypowiadał się w jakimkolwiek wątku. A niby powinien. O to,to,sa za to tylko agenci ubezpieczeniowi.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witch Opublikowano 17 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 A tak na marginesie to wpadłam na pomysła i zastanawiam się czy go nie przedłożyć do rozpatrzenia. Chodzi mi o to aby istniała możliwość przejrzenia wpisów konkretnej osoby. Czasami ktoś coś napisze co jest potrzebne za jakiś czas i trudno to odnaleźć a tak wydaje mi się, że przy przeglądzie postów danej osoby ułatwiło by poszukiwania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witch Opublikowano 17 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 alawpr wrote: witch wrote: alawpr wrote: To ja latam kontrolnie przed świetam i sprawdzam Moc..... Nałóż bombki na uszy i łańcuch na szyję dla rozpoznania Twojej świetlistej postaci A za chwile bedziecie chcialy prezentów.. Ale co tam wysmaruję nocha na czerwono i moge robic za Rudolfa,tylko przygrucham jakiegoś Mikolaja.............. Ejże Rudolf a poroże skąd weźmiesz ?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 17 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 witch wrote: A tak na marginesie to wpadłam na pomysła i zastanawiam się czy go nie przedłożyć do rozpatrzenia. Chodzi mi o to aby istniała możliwość przejrzenia wpisów konkretnej osoby. Czasami ktoś coś napisze co jest potrzebne za jakiś czas i trudno to odnaleźć a tak wydaje mi się, że przy przeglądzie postów danej osoby ułatwiło by poszukiwania. Ja tez o tym myslalam nawet próbowałam to jakos uczynic,ale nie da rady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 17 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 witch wrote: alawpr wrote: witch wrote: Nałóż bombki na uszy i łańcuch na szyję dla rozpoznania Twojej świetlistej postaci A za chwile bedziecie chcialy prezentów.. Ale co tam wysmaruję nocha na czerwono i moge robic za Rudolfa,tylko przygrucham jakiegoś Mikolaja.............. Ejże Rudolf a poroże skąd weźmiesz ?????? Yyyyyy,muszę pogadac z mężem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witch Opublikowano 17 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 alawpr wrote: witch wrote: A tak na marginesie to wpadłam na pomysła i zastanawiam się czy go nie przedłożyć do rozpatrzenia. Chodzi mi o to aby istniała możliwość przejrzenia wpisów konkretnej osoby. Czasami ktoś coś napisze co jest potrzebne za jakiś czas i trudno to odnaleźć a tak wydaje mi się, że przy przeglądzie postów danej osoby ułatwiło by poszukiwania. Ja tez o tym myslalam nawet próbowałam to jakos uczynic,ale nie da rady. Pisałaś do admina ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 17 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 Nie wpadłam wtedy na to.Myslalam że jest taka opcja i dłubałam.Ale nic z tego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 17 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 Lilla,Marchewko ,pamietajcie ,że jutro trzymamy mocno,mocno kciuki.Supły powiązane Ale wy je rozwiazujecie...nie ma lekko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 17 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 Ojacie dla Ciebie też supeł jest zamotany ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 17 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 Idę cwiczyc prawą. Idzie mi to juz naprawde bardzo sprawnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dota Opublikowano 17 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 alawpr wrote: witch wrote: A tak na marginesie to wpadłam na pomysła i zastanawiam się czy go nie przedłożyć do rozpatrzenia. Chodzi mi o to aby istniała możliwość przejrzenia wpisów konkretnej osoby. Czasami ktoś coś napisze co jest potrzebne za jakiś czas i trudno to odnaleźć a tak wydaje mi się, że przy przeglądzie postów danej osoby ułatwiło by poszukiwania. Ja tez o tym myslalam nawet próbowałam to jakos uczynic,ale nie da rady. Na poprzedniej wersji strony była taka możliwość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witch Opublikowano 17 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 alawpr wrote: witch wrote: alawpr wrote: A za chwile bedziecie chcialy prezentów.. Ale co tam wysmaruję nocha na czerwono i moge robic za Rudolfa,tylko przygrucham jakiegoś Mikolaja.............. Ejże Rudolf a poroże skąd weźmiesz ?????? Yyyyyy,muszę pogadac z mężem hahahahahaah mąż nie pożyczy. Na swoim suszy pranie przecież Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LillaKorn Opublikowano 17 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 alawpr wrote: Lilla,Marchewko ,pamietajcie ,że jutro trzymamy mocno,mocno kciuki.Supły powiązane Ale wy je rozwiazujecie...nie ma lekko... Dzięki ! U mnie będzie lajtowo, pstryk pstryk i jakaś pogadanka. Marchewka przejdzie przez blok operacyjny więc supełki wiążemy nawet na sznurówkach! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witch Opublikowano 17 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 Dota wrote: alawpr wrote: witch wrote: A tak na marginesie to wpadłam na pomysła i zastanawiam się czy go nie przedłożyć do rozpatrzenia. Chodzi mi o to aby istniała możliwość przejrzenia wpisów konkretnej osoby. Czasami ktoś coś napisze co jest potrzebne za jakiś czas i trudno to odnaleźć a tak wydaje mi się, że przy przeglądzie postów danej osoby ułatwiło by poszukiwania. Ja tez o tym myslalam nawet próbowałam to jakos uczynic,ale nie da rady. Na poprzedniej wersji strony była taka możliwość. Była ? To ja widocznie jej nie umiałam znaleźć albo źle szukałam. A już myślałam że wymyśliłam coś na miarę Nobla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LillaKorn Opublikowano 17 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 alawpr wrote: Ojacie dla Ciebie też supeł jest zamotany ) I sznurówki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi