witch Opublikowano 17 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 LillaKorn wrote: alawpr wrote: Lilla,Marchewko ,pamietajcie ,że jutro trzymamy mocno,mocno kciuki.Supły powiązane Ale wy je rozwiazujecie...nie ma lekko... Dzięki ! U mnie będzie lajtowo, pstryk pstryk i jakaś pogadanka. Marchewka przejdzie przez blok operacyjny więc supełki wiążemy nawet na sznurówkach! To ja dla zupełnej pewności powiążę supły na włosach.Zrobię sobie takie swoiste i niepowtarzalne dredy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dota Opublikowano 17 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 witch wrote: Dota wrote: alawpr wrote: Ja tez o tym myslalam nawet próbowałam to jakos uczynic,ale nie da rady. Na poprzedniej wersji strony była taka możliwość. Była ? To ja widocznie jej nie umiałam znaleźć albo źle szukałam. A już myślałam że wymyśliłam coś na miarę Nobla Była ponadto można było przeszukiwać wg wątków albo postów zarówno rosnąco jak i malejąco. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witch Opublikowano 17 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 Dota wrote: witch wrote: Dota wrote: Na poprzedniej wersji strony była taka możliwość. Była ? To ja widocznie jej nie umiałam znaleźć albo źle szukałam. A już myślałam że wymyśliłam coś na miarę Nobla Była ponadto można było przeszukiwać wg wątków albo postów zarówno rosnąco jak i malejąco. No popatrz jaka ze mnie połamana guła co nie zmienia faktu, że teraz nie ma a powinno być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dota Opublikowano 17 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 Bardzo brakuje przy nr stron takiej opcji jak IDŹ DO ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dota Opublikowano 17 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 Ale prawdę napisawszy to tylko nasze forum jest takie rozpisane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witch Opublikowano 17 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 Trzeba w takim razie monitować do administracji forum. Niech usprawnią nam "pracę" i rehabilitację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dota Opublikowano 17 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 Admin chyba śpi bo brak reakcji na monity. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witch Opublikowano 17 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 Dota wrote: Ale prawdę napisawszy to tylko nasze forum jest takie rozpisane Dota to nie jest wcale dziwne. Przecież TU trafili sami przodownicy pracy. Połamanie nie pozwala na pracę zawodową więc Tu działamy ku chwale ojczyzny (połamanych) i na pohybel wrogom ( upierdliwcom dla których jesteśmy symulantami) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witch Opublikowano 17 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 Dota wrote: Admin chyba śpi bo brak reakcji na monity. Poprosimy Alawpr i Lillę to mu po oczach tak zaświecą, że się obudzi piorunem ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pedro Opublikowano 17 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 alawpr wrote:pedro wrote:riviolla wrote:Witajcie drodzy Połamańcy i Połamanki! Chciałam tylko powiedzieć że od wczoraj na rehablitacji trenuję skoki 3majcie kciuki żeby moja nóżka przetrwała to w jednym kawałku...Wracaj szybko do zdrowia(:Dziś i u mnie mały kroczek w przód, a konkretnie kilka małych kroków z jedną kulą przy zdrowej lewej nodze. Oczywiście pod okiem rehabilitanta, mówił mi co i jak mam robić.To cos niesamowitego, ten kto nie miał złamanej nogi, nigdy nie bedzie wiedział jakie to uczucie i strach przed zrobieniem pierwszego kroku...Pedro,wpadaj czesto i opowiadaj jak postepy bo ja jestem bardzo zainteresowana jak to jets bo mnie to bedzie czekac. Trzymaj sie.Moje gratulacje z tych kroczków milowych )dzieki!z dnia na dzien chodze coraz więcej i pewniej stawiając chorą noge. Czekam tylko na nastepne rtg, juz nie moge się doczekac jak to wyglada na zdieciu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prazynka Opublikowano 17 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 LillaKorn wrote: witch wrote: LillaKorn wrote: 3 miechy Kurdek to mi jak nic grozi choroba popromienna - 4 m-ce od złamania i 4 rtg. W grudniu kolejne. U mnie licząc każde oddzielnie z jutrzejszymi będzie 23! Nieźle, ja podobnie plus trzy rezonansy, chyba ze cztery tomografy i jedno badanie scyntygraficzne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prazynka Opublikowano 17 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 alawpr wrote: Lilla,Marchewko ,pamietajcie ,że jutro trzymamy mocno,mocno kciuki.Supły powiązane Ale wy je rozwiazujecie...nie ma lekko... trzymamy, trzymamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pedro Opublikowano 17 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 dzien w którym zaczne chodzic bez kul na bardzo długo zostanie w mojej pamięci. Czasami mam już tak dosyć chodzenia z tymi kulami, że najchętniej bym je połamał i wywalił na śmietnik! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sienio Opublikowano 17 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 ja chodziłem z dwoma kulami 3 miechy z jedną 3 miechy i po 6 miesiącach bez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pedro Opublikowano 17 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 Człowiek musi się uczyć chodzić jak małe dziecko. Mam chrześnice która nie chodziła jeszcze w maju jak złamałem noge. Ona już smiga trzeba za nią ganiać, a wujek musi się jeszcze dużo nauczyc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dota Opublikowano 17 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 prazynka wrote: alawpr wrote: Lilla,Marchewko ,pamietajcie ,że jutro trzymamy mocno,mocno kciuki.Supły powiązane Ale wy je rozwiazujecie...nie ma lekko... trzymamy, trzymamy Aj tak. TRZYMAMY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pedro Opublikowano 17 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 sienio wrote: ja chodziłem z dwoma kulami 3 miechy z jedną 3 miechy i po 6 miesiącach bez ja już ponad 6mc z dwoma, nie wiem czy się tak da, ale najchętniej to bym obie odrzucił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witch Opublikowano 17 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 pedro wrote: dzien w którym zaczne chodzic bez kul na bardzo długo zostanie w mojej pamięci. Czasami mam już tak dosyć chodzenia z tymi kulami, że najchętniej bym je połamał i wywalił na śmietnik! Powiem Ci z własnego doświadczenia, że o tym dniu szybko zapomnisz. A wiesz dlaczego ? Bo będziesz chciał w piorunującym tempie nadrobić wszystkie możliwe zaległości, bedziesz "ganiał" to utraty tchu i po kilku tygodniach zapomnisz kiedy był ten pierwszy dzień. No chyba, że sobie zapiszesz to kredą w kominie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witch Opublikowano 17 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 pedro wrote: Człowiek musi się uczyć chodzić jak małe dziecko. Mam chrześnice która nie chodziła jeszcze w maju jak złamałem noge. Ona już smiga trzeba za nią ganiać, a wujek musi się jeszcze dużo nauczyc. Z tym, że Ty musisz sobie przypomnieć a ona się uczy. U nas jest jeszcze strach a dziecko go nie zna, nawet jak kilka razy wyrżnie orła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edziag Opublikowano 17 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 prazynka wrote: edziag wrote: ja obawiam się ze z tymi silikonowymi wkładkami to już nic na nogę nie wcisnę, teraz ledwo co mogę na chama wciskam mimo że boli. a jak pod spód dojdzie ta wkładka tochyba będę na boso chodzić i plastrem stopę okręce żeby mi nie człapała po panelach Jeśli chcesz, mogę przywieźć te buty w sobotę, to sobie przymierzysz jak w takim fasonie by Ci się chodziło, masz 40 tak? chętnie zresztą przygotuj się że cię przemagluje z Twoich wiadomości ortopedyczno-rehabilitacyjnych baaaardzo dokładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edziag Opublikowano 17 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 prazynka wrote: jasmar wrote: alawpr wrote: Obawiam sie że nie masz innego wyjscia i bedziesz musiala kupic o rozmiar wieksze butki. Nie wiem jak Edziag ale ja zimowe mam 41 więc to już jeden z największych rozmiarów I co najpierw będzie zza zakrętu widac mój but a dopiero potem mnie. Już myślałam, że na starość noga nie rośnie. A tu po ciążach też zwiększyło mi się o rozmiar. Albo już się rozczłapuję no i kompleksów się przy Was pozbywam, bo żyję w świecie małych ludzi jak Szrek a tu takie same nóżki jak ja:D ale super uczucie też mam 40-stkę a do tego ponad 170wzrosu więc jestem wysoka, szeroka i mam wielką stopę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edziag Opublikowano 17 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 witch wrote:alawpr wrote:edziag wrote:pochwale się że udało mi się w końcu dotrzeć na ten basen, co prawda nie tam gdzie chciałam(czyli mały osiadlowy i tani basen) tylko do aqaparku. mój małż spietrał że będzie mnie musiał jak wieloryba na brzeg wyciągać jak nie dam rady po drabinkach i porwał mnie tam gdzie do basenu wchodzi się po normalnych schodach i nawet poręcze są.Było bosko, po raz pierwszypoczułam się jak "normalny" człowiek i mogłam chodzić bez kul i nawet sobie w tej wodzie poskakałam, śmiałam się jak głupi do sera. teraz bede na basenie stałym bywalcem.Gratulacje,super,super!!!!! Mąż przeżył?Mąz jak mąż ale czy woda się nie zagotowała jak Edziag rzuciła się ze swoim wigorem, zapałem w jej czeluście ? nie zagotowała ale jej poziom podniósł się znacznie...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witch Opublikowano 17 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 Edziag co załatwiłaś w ZUS-ie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edziag Opublikowano 17 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 alawpr wrote: LillaKorn wrote: witch wrote: Kurdek to mi jak nic grozi choroba popromienna - 4 m-ce od złamania i 4 rtg. W grudniu kolejne. U mnie licząc każde oddzielnie z jutrzejszymi będzie 23! No,no,,ale wynik...będziesz swiecic jak cholercia jak włączysz światełka to zasilania Ci na rok starczy, zaoszczędzisz na prądzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACEK Opublikowano 17 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 ..OJ DAWNO NIE BYLEM juz nie wiem co sie tutaj dzieje....pozdrawiam wszystkich...:] ja w niedziele jeszcze wyjezdzam do sanatorium:] więc zapowiada sie wesoly okres w moim zyciu:]PZDR.....no i gdy bedzie jakies spotkanie dajcie znac..potancze z połamanymi : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witch Opublikowano 17 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 DE-MODE wrote:..OJ DAWNO NIE BYLEM juz nie wiem co sie tutaj dzieje....pozdrawiam wszystkich...:] ja w niedziele jeszcze wyjezdzam do sanatorium:] więc zapowiada sie wesoly okres w moim zyciu:]PZDR.....no i gdy bedzie jakies spotkanie dajcie znac..potancze z połamanymi :Gdzie Cię skierowali do tego sanatorium ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prazynka Opublikowano 17 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 edziag wrote: prazynka wrote: jasmar wrote: Nie wiem jak Edziag ale ja zimowe mam 41 więc to już jeden z największych rozmiarów I co najpierw będzie zza zakrętu widac mój but a dopiero potem mnie. Już myślałam, że na starość noga nie rośnie. A tu po ciążach też zwiększyło mi się o rozmiar. Albo już się rozczłapuję no i kompleksów się przy Was pozbywam, bo żyję w świecie małych ludzi jak Szrek a tu takie same nóżki jak ja:D ale super uczucie też mam 40-stkę a do tego ponad 170wzrosu więc jestem wysoka, szeroka i mam wielką stopę witaj w klubie wysokich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edziag Opublikowano 17 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 alawpr wrote: witch wrote: alawpr wrote: To ja latam kontrolnie przed świetam i sprawdzam Moc..... Nałóż bombki na uszy i łańcuch na szyję dla rozpoznania Twojej świetlistej postaci A za chwile bedziecie chcialy prezentów.. Ale co tam wysmaruję nocha na czerwono i moge robic za Rudolfa,tylko przygrucham jakiegoś Mikolaja.............. a jak ci gips zdejmą to nawet nóżka jak u renifera owłosiona będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edziag Opublikowano 17 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 witch wrote: Edziag co załatwiłaś w ZUS-ie ? złożyłam wniosek, za ok 3 tyg mam się spodziewać listu poleconego z terminem komisji. Pani była miła, chciałam potwierdzenia złożenia wniosku bo sama wiem że czasem lubi coś wciąć i nijak nie udowodnisz że byłaś. pani odparła że potwierdzeń nie wydają a mnie nie chciało się kłócić, może nie zginie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pedro Opublikowano 17 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 witch wrote: pedro wrote: dzien w którym zaczne chodzic bez kul na bardzo długo zostanie w mojej pamięci. Czasami mam już tak dosyć chodzenia z tymi kulami, że najchętniej bym je połamał i wywalił na śmietnik! Powiem Ci z własnego doświadczenia, że o tym dniu szybko zapomnisz. A wiesz dlaczego ? Bo będziesz chciał w piorunującym tempie nadrobić wszystkie możliwe zaległości, bedziesz "ganiał" to utraty tchu i po kilku tygodniach zapomnisz kiedy był ten pierwszy dzień. No chyba, że sobie zapiszesz to kredą w kominie Do nadrobienia jest sporo, mięsnie pomału wracają sprawnosci jednak trzeba jeszcze sporo czasu żeby były takie jak przed unieruchomieniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi