witch Opublikowano 19 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2009 alawpr wrote: Kurka,musze iśc cwiczyc prawa ,a jak mi sie nie chce.Moze dacie mi jakiegoś kopa na rozpęd.Bo jakis złosliwy leniwiec mnie opanował...... ;-( Ja nie kopię.Chyba że znajdzie się ktoś chętny. Starczy mi uraz jednej nogi a Twoje pupsko po tych zastrzykach na pewno twarde Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 19 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2009 Ja z Lilą, ona lewa piszczel ja prawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prazynka Opublikowano 19 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2009 witch wrote: prazynka wrote: witch wrote: Jeśli nawet ktoś taki jest to na pewno nie TU. Do nas trafiłaś już po "wkłuciu" kilku igieł Widać nie w porę kiedyś powiedziałam, że mam doła i przytuliłabym się nawet do jeża, widać skutki zostały Ten jeż już dawno wyleniał. Stracił wszystkie kolce. A TY nauczona tym doświadczeniem nie tul się więcej do jeży. Kup sobie misia Mam lepszą opcję, wraca do mnie moja jedyna, ukochana, włochata, śliczna psina, już nie mogę się jej doczekać, ale nie dawałam rady jej wyprowadzać, nawet pozwolę jej wejść do łóżka z radości w tę pierwszą noc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 19 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2009 witch wrote: alawpr wrote: Kurka,musze iśc cwiczyc prawa ,a jak mi sie nie chce.Moze dacie mi jakiegoś kopa na rozpęd.Bo jakis złosliwy leniwiec mnie opanował...... ;-( Ja nie kopię.Chyba że znajdzie się ktoś chętny. Starczy mi uraz jednej nogi a Twoje pupsko po tych zastrzykach na pewno twarde I bolesne.Podejrzewam ,że ktos w rodzince chetnie by mi dowalił, ale rozeźli sie po kątach i chrapią.Co za życie nie ma nawet komu w tylek dowalic. I jak tu sie rehabilitowac.Wszystko na człowieka głowie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witch Opublikowano 19 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2009 alawpr wrote: Ja z Lilą, ona lewa piszczel ja prawa Hmmmm to musze piorunem poszukać dla siebie pary bo widzę że siedzieć pod ścianą będę. Kto ma lewą chorą kostkę i strzałkę - pilnie poszukuję do pary do mojej prawej. Tylko nie pchać się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 19 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2009 Nawet moja psina poszła spac.Co za czasy nastały hm.............. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witch Opublikowano 19 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2009 prazynka wrote: witch wrote: prazynka wrote: Widać nie w porę kiedyś powiedziałam, że mam doła i przytuliłabym się nawet do jeża, widać skutki zostały Ten jeż już dawno wyleniał. Stracił wszystkie kolce. A TY nauczona tym doświadczeniem nie tul się więcej do jeży. Kup sobie misia Mam lepszą opcję, wraca do mnie moja jedyna, ukochana, włochata, śliczna psina, już nie mogę się jej doczekać, ale nie dawałam rady jej wyprowadzać, nawet pozwolę jej wejść do łóżka z radości w tę pierwszą noc Dasz jej "prawo pierwszej nocy" ? Na pewno będzie zachwycona, też się stęskniła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 19 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2009 witch wrote: alawpr wrote: Ja z Lilą, ona lewa piszczel ja prawa Hmmmm to musze piorunem poszukać dla siebie pary bo widzę że siedzieć pod ścianą będę. Kto ma lewą chorą kostkę i strzałkę - pilnie poszukuję do pary do mojej prawej. Tylko nie pchać się Nie bój nic, jakis trójkącik zmontujemy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witch Opublikowano 19 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2009 alawpr wrote: Nawet moja psina poszła spac.Co za czasy nastały hm.............. To przez tą pogodę. Sprawdź może i noga śpi. Wtedy radzę jej nie budzić na te ćwiczenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witch Opublikowano 19 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2009 alawpr wrote: witch wrote: alawpr wrote: Ja z Lilą, ona lewa piszczel ja prawa Hmmmm to musze piorunem poszukać dla siebie pary bo widzę że siedzieć pod ścianą będę. Kto ma lewą chorą kostkę i strzałkę - pilnie poszukuję do pary do mojej prawej. Tylko nie pchać się Nie bój nic, jakis trójkącik zmontujemy. Hahaha to się nam szykuje połamana perwersja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irko Opublikowano 19 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2009 witch wrote: Dota wrote: Irko napisz na niebiesko co ci się stało i kiedy. O to samo miałam właśnie prosić Zamiast danych z dowodu osobistego poprosimy o te dane Kurna szukam gdzie dodać opis mojej choroby i jakoś nie moge się wgłębić pomoże ktoś zaćmiło mnie czy co Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prazynka Opublikowano 19 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2009 witch wrote: prazynka wrote: witch wrote: Ten jeż już dawno wyleniał. Stracił wszystkie kolce. A TY nauczona tym doświadczeniem nie tul się więcej do jeży. Kup sobie misia Mam lepszą opcję, wraca do mnie moja jedyna, ukochana, włochata, śliczna psina, już nie mogę się jej doczekać, ale nie dawałam rady jej wyprowadzać, nawet pozwolę jej wejść do łóżka z radości w tę pierwszą noc Dasz jej "prawo pierwszej nocy" ? Na pewno będzie zachwycona, też się stęskniła. Oj tak, kiedy jestem u mamy nie odstępuje mnie na krok a ja mam wyrzuty sumienia. Jak te kości nam zatruwają życie, dziś złamania, na starość osteoporoza a po śmierci przetrwają całą resztę uciekam, rozpisałam się nieprzyzwoicie, przepraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 19 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2009 Naprawde już lezę,ale z łbem spuszczonym,bo mam lenia i na dodatek ostatnio bez jednej przerwy bym coś przekąszała,morda głodna albo udaje.Dupa urośnie ,że hej.Chyba nadrabia czas braku apetytu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prazynka Opublikowano 19 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2009 Irko wrote: witch wrote: Dota wrote: Irko napisz na niebiesko co ci się stało i kiedy. O to samo miałam właśnie prosić Zamiast danych z dowodu osobistego poprosimy o te dane Kurna szukam gdzie dodać opis mojej choroby i jakoś nie moge się wgłębić pomoże ktoś zaćmiło mnie czy co u góry klikasz w "profil" a potem wpisujesz tekst w awatar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witch Opublikowano 19 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2009 Irko wrote: witch wrote: Dota wrote: Irko napisz na niebiesko co ci się stało i kiedy. O to samo miałam właśnie prosić Zamiast danych z dowodu osobistego poprosimy o te dane Kurna szukam gdzie dodać opis mojej choroby i jakoś nie moge się wgłębić pomoże ktoś zaćmiło mnie czy co Kliknij w swój login (po lewej) następnie po prawej stronie najedź na "sygnatura/avatar"i tam wpisz co i kiedy Ci się stało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witch Opublikowano 19 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2009 prazynka wrote: witch wrote: prazynka wrote: Mam lepszą opcję, wraca do mnie moja jedyna, ukochana, włochata, śliczna psina, już nie mogę się jej doczekać, ale nie dawałam rady jej wyprowadzać, nawet pozwolę jej wejść do łóżka z radości w tę pierwszą noc Dasz jej "prawo pierwszej nocy" ? Na pewno będzie zachwycona, też się stęskniła. Oj tak, kiedy jestem u mamy nie odstępuje mnie na krok a ja mam wyrzuty sumienia. Jak te kości nam zatruwają życie, dziś złamania, na starość osteoporoza a po śmierci przetrwają całą resztę uciekam, rozpisałam się nieprzyzwoicie, przepraszam A chcesz lanie za takie pierdzielenie ?????????????????? Jesteś niemozliwa. Siedź i pisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witch Opublikowano 19 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2009 alawpr wrote: Naprawde już lezę,ale z łbem spuszczonym,bo mam lenia i na dodatek ostatnio bez jednej przerwy bym coś przekąszała,morda głodna albo udaje.Dupa urośnie ,że hej.Chyba nadrabia czas braku apetytu. To jak Ty piszesz jak głowę masz spuszczoną ????Co do apetytu to i ja mam wilczy. Wstaję nawet w nocy wrzucic "coś na ruszt" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irko Opublikowano 19 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2009 No teraz już chyba będzie ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irko Opublikowano 19 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2009 Tak kuśtykam i po trzech miechach mam już dość tego ograniczenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dota Opublikowano 19 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2009 Irko wrote: No teraz już chyba będzie ok Tak, teraz od razu wiadomo jaką i kiedy poniosłes kontuzję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witch Opublikowano 19 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2009 Irko wrote: No teraz już chyba będzie ok Jak najbardziej. Widzę, że złamanie weekendowe. Potwierdzasz regułę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dota Opublikowano 19 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2009 Irko wrote: Tak kuśtykam i po trzech miechach mam już dość tego ograniczenia Wspomagasz organizm jakąś dietą albo farmakologicznie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dota Opublikowano 19 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2009 witch wrote: Irko wrote: No teraz już chyba będzie ok Jak najbardziej. Widzę, że złamanie weekendowe. Potwierdzasz regułę Ale 25 sierpnia to wtorek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irko Opublikowano 19 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2009 No to na chwilę muszę odpłynąć poczytam póżniej nara może coś podpowiecie co porabiać aby się szybciej zrosło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witch Opublikowano 19 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2009 Irko wrote: Tak kuśtykam i po trzech miechach mam już dość tego ograniczenia Każdy to przechodził albo będzie. Ale uwierz, że te 3 m-ce to jest naprawdę krótki okres. Są tu osoby kustykające po kilkanaście miesięcy. Niecierpliwości to wyjątkowo kiepska wada przy złamaniach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witch Opublikowano 19 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2009 Dota wrote: witch wrote: Irko wrote: No teraz już chyba będzie ok Jak najbardziej. Widzę, że złamanie weekendowe. Potwierdzasz regułę Ale 25 sierpnia to wtorek. Sorry -pomyliło mi się z lipcem Nie wiem dlaczego każde złamanie kojarzy mi się z lipcem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irko Opublikowano 19 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2009 No tylko jeszcze to że połykam tebletki w dwóch rodzajach, lece nara Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dota Opublikowano 19 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2009 Irko wrote: No tylko jeszcze to że połykam tebletki w dwóch rodzajach, lece nara to pa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dota Opublikowano 19 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2009 witch wrote: Dota wrote: witch wrote: Jak najbardziej. Widzę, że złamanie weekendowe. Potwierdzasz regułę Ale 25 sierpnia to wtorek. Sorry -pomyliło mi się z lipcem Nie wiem dlaczego każde złamanie kojarzy mi się z lipcem Z tego wynika, że połamał się 2 dni po Kasiek79 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witch Opublikowano 19 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2009 Tak. A Kasiek zawzięcie milczy. To niepodobne do niej. Aż tak się zawzięła ???? Szkoda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi