Skocz do zawartości
Forum Odszkodowania

Złamanie nogi - rehabilitacja

master_44
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

alawpr wrote:

Kurka,musze iśc cwiczyc prawa ,a jak mi sie nie chce.Moze dacie mi jakiegoś kopa na rozpęd.Bo jakis złosliwy leniwiec mnie opanował...... ;-(

Ja nie kopię.Chyba że znajdzie się ktoś chętny. Starczy mi uraz jednej nogi a Twoje pupsko po tych zastrzykach na pewno twarde :)

witch wrote:

prazynka wrote:

witch wrote:

Jeśli nawet ktoś taki jest to na pewno nie TU. Do nas trafiłaś już po "wkłuciu" kilku igieł :)

Widać nie w porę kiedyś powiedziałam, że mam doła i przytuliłabym się nawet do jeża, widać skutki zostały :D

Ten jeż już dawno wyleniał. Stracił wszystkie kolce. A TY nauczona tym doświadczeniem nie tul się więcej do jeży. Kup sobie misia :)

Mam lepszą opcję, wraca do mnie moja jedyna, ukochana, włochata, śliczna psina, już nie mogę się jej doczekać, ale nie dawałam rady jej wyprowadzać, nawet pozwolę jej wejść do łóżka z radości w tę pierwszą noc ;)

witch wrote:

alawpr wrote:

Kurka,musze iśc cwiczyc prawa ,a jak mi sie nie chce.Moze dacie mi jakiegoś kopa na rozpęd.Bo jakis złosliwy leniwiec mnie opanował...... ;-(

Ja nie kopię.Chyba że znajdzie się ktoś chętny. Starczy mi uraz jednej nogi a Twoje pupsko po tych zastrzykach na pewno twarde :)

I bolesne.Podejrzewam ,że ktos w rodzince chetnie by mi dowalił, ale rozeźli sie po kątach i chrapią.Co za życie nie ma nawet komu w tylek dowalic. I jak tu sie rehabilitowac.Wszystko na człowieka głowie.

alawpr wrote:

Ja z Lilą, ona lewa piszczel ja prawa ;-)

Hmmmm to musze piorunem poszukać dla siebie pary bo widzę że siedzieć pod ścianą będę. Kto ma lewą chorą kostkę i strzałkę - pilnie poszukuję do pary do mojej prawej. Tylko nie pchać się :)

prazynka wrote:

witch wrote:

prazynka wrote:

Widać nie w porę kiedyś powiedziałam, że mam doła i przytuliłabym się nawet do jeża, widać skutki zostały :D

Ten jeż już dawno wyleniał. Stracił wszystkie kolce. A TY nauczona tym doświadczeniem nie tul się więcej do jeży. Kup sobie misia :)

Mam lepszą opcję, wraca do mnie moja jedyna, ukochana, włochata, śliczna psina, już nie mogę się jej doczekać, ale nie dawałam rady jej wyprowadzać, nawet pozwolę jej wejść do łóżka z radości w tę pierwszą noc ;)

Dasz jej "prawo pierwszej nocy" ? Na pewno będzie zachwycona, też się stęskniła.

witch wrote:

alawpr wrote:

Hmmmm to musze piorunem poszukać dla siebie pary bo widzę że siedzieć pod ścianą będę. Kto ma lewą chorą kostkę i strzałkę - pilnie poszukuję do pary do mojej prawej. Tylko nie pchać się :)

Nie bój nic, jakis trójkącik zmontujemy.;-)

alawpr wrote:

witch wrote:

alawpr wrote:

Nie bój nic, jakis trójkącik zmontujemy.;-)

Hahaha to się nam szykuje połamana perwersja ;)

witch wrote:

Dota wrote:

Irko napisz na niebiesko co ci się stało i kiedy.

O to samo miałam właśnie prosić :) Zamiast danych z dowodu osobistego poprosimy o te dane :)

Kurna szukam gdzie dodać opis mojej choroby i jakoś nie moge się wgłębić pomoże ktoś zaćmiło mnie czy co

witch wrote:

prazynka wrote:

witch wrote:

Dasz jej "prawo pierwszej nocy" ? Na pewno będzie zachwycona, też się stęskniła.

Oj tak, kiedy jestem u mamy nie odstępuje mnie na krok a ja mam wyrzuty sumienia. Jak te kości nam zatruwają życie, dziś złamania, na starość osteoporoza a po śmierci przetrwają całą resztę ;) uciekam, rozpisałam się nieprzyzwoicie, przepraszam :)

Naprawde już lezę,ale z łbem spuszczonym,bo mam lenia i na dodatek ostatnio bez jednej przerwy bym coś przekąszała,morda głodna albo udaje.Dupa urośnie ,że hej.Chyba nadrabia czas braku apetytu.

Irko wrote:

witch wrote:

Dota wrote:

O to samo miałam właśnie prosić :) Zamiast danych z dowodu osobistego poprosimy o te dane :)

Kurna szukam gdzie dodać opis mojej choroby i jakoś nie moge się wgłębić pomoże ktoś zaćmiło mnie czy co

u góry klikasz w "profil" a potem wpisujesz tekst w awatar

Irko wrote:

witch wrote:

Dota wrote:

Kliknij w swój login (po lewej) następnie po prawej stronie najedź na "sygnatura/avatar"i tam wpisz co i kiedy Ci się stało.

prazynka wrote:

witch wrote:

prazynka wrote:

Oj tak, kiedy jestem u mamy nie odstępuje mnie na krok a ja mam wyrzuty sumienia. Jak te kości nam zatruwają życie, dziś złamania, na starość osteoporoza a po śmierci przetrwają całą resztę ;) uciekam, rozpisałam się nieprzyzwoicie, przepraszam :)

A chcesz lanie za takie pierdzielenie ?????????????????? Jesteś niemozliwa. Siedź i pisz :)

alawpr wrote:

Naprawde już lezę,ale z łbem spuszczonym,bo mam lenia i na dodatek ostatnio bez jednej przerwy bym coś przekąszała,morda głodna albo udaje.Dupa urośnie ,że hej.Chyba nadrabia czas braku apetytu.

To jak Ty piszesz jak głowę masz spuszczoną ????Co do apetytu to i ja mam wilczy. Wstaję nawet w nocy wrzucic "coś na ruszt"

Irko wrote:

Tak kuśtykam i po trzech miechach mam już dość tego ograniczenia

Każdy to przechodził albo będzie. Ale uwierz, że te 3 m-ce to jest naprawdę krótki okres. Są tu osoby kustykające po kilkanaście miesięcy. Niecierpliwości to wyjątkowo kiepska wada przy złamaniach :)

Dota wrote:

witch wrote:

Irko wrote:

No teraz już chyba będzie ok

Jak najbardziej. Widzę, że złamanie weekendowe. Potwierdzasz regułę :)

Ale 25 sierpnia to wtorek.

Sorry -pomyliło mi się z lipcem :) Nie wiem dlaczego każde złamanie kojarzy mi się z lipcem ;)

witch wrote:

Dota wrote:

witch wrote:

Jak najbardziej. Widzę, że złamanie weekendowe. Potwierdzasz regułę :)

Ale 25 sierpnia to wtorek.

Sorry -pomyliło mi się z lipcem :) Nie wiem dlaczego każde złamanie kojarzy mi się z lipcem ;)

Z tego wynika, że połamał się 2 dni po Kasiek79