Roman1661348219 Opublikowano 19 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2009 alawpr wrote: Motocyklista coś sie dziś zapodział? Witam.Nie ma mnie bo użalam sie nad soba...a do tego jestem głodny po tej kolacji szpitalnej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 19 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2009 beat(k)a wrote: alawpr wrote: Ostatnio triche lepiej mi sie śpi.Może nie dłużej ale lepiej ,nie budze sie tak często.Ale rano jak otwieram oczy jestem tak zła ,że mam to cholerstwo na nodze ,że nie mam na nic ochoty,a juz napewno na wstanie i łażenie z tą cholerą na nodze. Do 13 niewiele czasu zostało. Szybko przeleci a potem to juz bedziesz w ciągłym ruchu. Zobaczysz jak zacznie brakować ci czasu. Oj tak,tak chcę.Nie powiem nic złego na brak czasu,nie bede nic mówic na temat śmigła Lilli,prędzej jęzor mi odpadnie........ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LillaKorn Opublikowano 19 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2009 Motocyklista 84 wrote: alawpr wrote: Motocyklista coś sie dziś zapodział? Witam.Nie ma mnie bo użalam sie nad soba...a do tego jestem głodny po tej kolacji szpitalnej Mama lepiej karmi, prawda? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beatka Opublikowano 19 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2009 LillaKorn wrote: Beatko, bo uwinęłaś się migusiem! nio, poszło mi szybko to fakt - chociaż wciąż sie zastanawiam nad tym ze ktoś cos pominął i jeszcze mnie dopadną kłopoty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 19 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2009 Motocyklista 84 wrote: alawpr wrote: Motocyklista coś sie dziś zapodział? Witam.Nie ma mnie bo użalam sie nad soba...a do tego jestem głodny po tej kolacji szpitalnej Kolacji nie damy rady podac,ale wal co ci na sercu leży, w kupie raźniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roman1661348219 Opublikowano 19 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2009 LillaKorn wrote: Motocyklista 84 wrote: alawpr wrote: Motocyklista coś sie dziś zapodział? Witam.Nie ma mnie bo użalam sie nad soba...a do tego jestem głodny po tej kolacji szpitalnej Mama lepiej karmi, prawda? mamy nie ma....narzeczona mnie karmi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 19 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2009 Kasiek jak nas czytasz,to obiecałas do Motocyklisty leciec z rosołkiem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roman1661348219 Opublikowano 19 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2009 alawpr wrote: Motocyklista 84 wrote: alawpr wrote: Motocyklista coś sie dziś zapodział? Witam.Nie ma mnie bo użalam sie nad soba...a do tego jestem głodny po tej kolacji szpitalnej Kolacji nie damy rady podac,ale wal co ci na sercu leży, w kupie raźniej. ...nogi mi lezy na sercu...próbuje rozcwiczyc kolano na maszynie ale nie moge bo udo boli jak cholera....tak samo po obciążaniu jej,tak po kilku godzinach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LillaKorn Opublikowano 19 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2009 alawpr wrote: Oj tak,tak chcę.Nie powiem nic złego na brak czasu,nie bede nic mówic na temat śmigła Lilli,prędzej jęzor mi odpadnie........ Z tej alternatywy wolę odpalić śmigło a drugie nie powiem bo licho nie śpi! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 19 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2009 beat(k)a wrote: LillaKorn wrote: Beatko, bo uwinęłaś się migusiem! nio, poszło mi szybko to fakt - chociaż wciąż sie zastanawiam nad tym ze ktoś cos pominął i jeszcze mnie dopadną kłopoty Nie plec.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beatka Opublikowano 19 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2009 alawpr wrote: Motocyklista 84 wrote: alawpr wrote: Motocyklista coś sie dziś zapodział? Witam.Nie ma mnie bo użalam sie nad soba...a do tego jestem głodny po tej kolacji szpitalnej Kolacji nie damy rady podac,ale wal co ci na sercu leży, w kupie raźniej. Ja na żywienie szpitalne znalazłam sposób; robiłam codziennie fotki i wysyłałam je znajomym a oni odziedzali mnie (bo pewnie mieli poczucie ze głoduje) z wielkimi pudełkami jedzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roman1661348219 Opublikowano 19 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2009 alawpr wrote: Kasiek jak nas czytasz,to obiecałas do Motocyklisty leciec z rosołkiem... ...dzis by sie przydał ten rosołek!!!!najlepiej z wkładka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LillaKorn Opublikowano 19 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2009 beat(k)a wrote: LillaKorn wrote: Beatko, bo uwinęłaś się migusiem! nio, poszło mi szybko to fakt - chociaż wciąż sie zastanawiam nad tym ze ktoś cos pominął i jeszcze mnie dopadną kłopoty Myśl pozytywnie na klopoty przyjdzie czas! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roman1661348219 Opublikowano 19 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2009 beat(k)a wrote: alawpr wrote: Motocyklista 84 wrote: Witam.Nie ma mnie bo użalam sie nad soba...a do tego jestem głodny po tej kolacji szpitalnej Kolacji nie damy rady podac,ale wal co ci na sercu leży, w kupie raźniej. Ja na żywienie szpitalne znalazłam sposób; robiłam codziennie fotki i wysyłałam je znajomym a oni odziedzali mnie (bo pewnie mieli poczucie ze głoduje) z wielkimi pudełkami jedzenia chyba tak sprubuje!!!!zaczynam od iutra!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 19 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2009 Motocyklista 84 wrote: alawpr wrote: Motocyklista 84 wrote: Witam.Nie ma mnie bo użalam sie nad soba...a do tego jestem głodny po tej kolacji szpitalnej Kolacji nie damy rady podac,ale wal co ci na sercu leży, w kupie raźniej. ...nogi mi lezy na sercu...próbuje rozcwiczyc kolano na maszynie ale nie moge bo udo boli jak cholera....tak samo po obciążaniu jej,tak po kilku godzinach Na poczatku tak niestety jest.Uwiez ,że będzie lepiej.Może za duży kąt ci nastawili? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 19 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2009 Motocyklista 84 wrote: beat(k)a wrote: alawpr wrote: Kolacji nie damy rady podac,ale wal co ci na sercu leży, w kupie raźniej. Ja na żywienie szpitalne znalazłam sposób; robiłam codziennie fotki i wysyłałam je znajomym a oni odziedzali mnie (bo pewnie mieli poczucie ze głoduje) z wielkimi pudełkami jedzenia chyba tak sprubuje!!!!zaczynam od iutra!!! I problem rozwiązany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roman1661348219 Opublikowano 19 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2009 alawpr wrote: Motocyklista 84 wrote: alawpr wrote: Kolacji nie damy rady podac,ale wal co ci na sercu leży, w kupie raźniej. ...nogi mi lezy na sercu...próbuje rozcwiczyc kolano na maszynie ale nie moge bo udo boli jak cholera....tak samo po obciążaniu jej,tak po kilku godzinach Na poczatku tak niestety jest.Uwiez ,że będzie lepiej.Może za duży kąt ci nastawili? ..ja sam sobie reguluje kąt...po tygodniu mam dopiero 27 stopni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 19 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2009 Motocyklista 84 wrote: alawpr wrote: Kasiek jak nas czytasz,to obiecałas do Motocyklisty leciec z rosołkiem... ...dzis by sie przydał ten rosołek!!!!najlepiej z wkładka Kasiek ,słyszałaś tzn.czytałaś?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 19 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2009 Motocyklista 84 wrote: alawpr wrote: Motocyklista 84 wrote: ...nogi mi lezy na sercu...próbuje rozcwiczyc kolano na maszynie ale nie moge bo udo boli jak cholera....tak samo po obciążaniu jej,tak po kilku godzinach Na poczatku tak niestety jest.Uwiez ,że będzie lepiej.Może za duży kąt ci nastawili? ..ja sam sobie reguluje kąt...po tygodniu mam dopiero 27 stopni To dopiero tydzień. Za chwilę bedzie lepiej ,miałam to samo bolało jak cholera,ale przyszedł moment ,że ból odpuścił.Tylko musisz cwiczyc systematycznie.Tylko systematycznośc ci da efekt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marchewka Opublikowano 19 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2009 alawpr wrote: Marcheweczko u mnie roboty na tarasie,może byś podrzuciła troszke srubek ,bo zbrakło??? jasne, ale jaki rozmiar bo mam kilka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 19 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2009 marchewka wrote: alawpr wrote: Marcheweczko u mnie roboty na tarasie,może byś podrzuciła troszke srubek ,bo zbrakło??? jasne, ale jaki rozmiar bo mam kilka? Luknęłam na twoje ,kolekcja przednia Śliczne błyskotki..hi..hi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roman1661348219 Opublikowano 19 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2009 alawpr wrote: Motocyklista 84 wrote: alawpr wrote: Na poczatku tak niestety jest.Uwiez ,że będzie lepiej.Może za duży kąt ci nastawili? ..ja sam sobie reguluje kąt...po tygodniu mam dopiero 27 stopni To dopiero tydzień. Za chwilę bedzie lepiej ,miałam to samo bolało jak cholera,ale przyszedł moment ,że ból odpuścił.Tylko musisz cwiczyc systematycznie.Tylko systematycznośc ci da efekt. ...żeby to kolano to bym je silą giął tak jak z lewym robilem ale tutaj boli mi kość udowa i boje sie szarżowac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LillaKorn Opublikowano 19 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2009 marchewka wrote: alawpr wrote: Marcheweczko u mnie roboty na tarasie,może byś podrzuciła troszke srubek ,bo zbrakło??? jasne, ale jaki rozmiar bo mam kilka? Marchewko trochę masz tych dziurek do zalania kostninką! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 19 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2009 Motocyklisto ,jak pokazano mi cwiczenia i kazano mi je wykonac a póżniej wsadzono mi noge w ta diabelna maszyne myslałam ,że oni pogłupieli.Wszyskto było a' wykonalne.Nie mialam siły,ból był jak diabli a oni stali obok jak oprawcy.Muślałam że sie porycze z tej beznadzieji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anita Opublikowano 19 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marchewka Opublikowano 19 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2009 alawpr wrote: U mnie po 7 miesiacach gipsu,ze stawu bedzie beton zbrojony.To sie dopiero będzie dzialo!!! rehabilitanci maja takie metody, że Ci jeszcze szczeka opadnie, ale ruszysz kopyto, nie martw się (powiedzenie: nie łam się jest jakieś glupie w naszym przypadku) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anita Opublikowano 19 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2009 jest tu jeszcze ktoś ze starej kadry polamanców? czy już wszyscy ozdrowieli?? pozdrawiam starych i nowych polamancuchów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LillaKorn Opublikowano 19 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2009 anita wrote: Anita żyjesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 19 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2009 Motocyklisto nic na siłę,tylko często. W szpitalu meczyli mnie co godzinę, w domku staram sie wykonywac co dwie.I efekt jest taki ,że nie dwa razy tyle tylko trzy razy tyle zginam kolano.Ale ja sie zawziełam.Co drugi dzień jeżdze na maszyne i cwicznia i d domu bez jednej przerwy tylko tym sie zajmuję. Zobaczysz ,że bedzie i u ciebie lepiej.Tylko cwicz.samo sie nie zrobi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beatka Opublikowano 19 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2009 alawpr wrote: marchewka wrote: alawpr wrote: Marcheweczko u mnie roboty na tarasie,może byś podrzuciła troszke srubek ,bo zbrakło??? jasne, ale jaki rozmiar bo mam kilka? Luknęłam na twoje ,kolekcja przednia Śliczne błyskotki..hi..hi Gratulacje dla ciebie Marchewko. Fajnie ze masz to juz za sobą. Dzieki Twojej fotce moge sobie wyobrazić jak wygladają rozmiarowo moje śrubki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi