LillaKorn Opublikowano 20 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2009 eliska wrote:Witch, dzięki za inf. skrzypovita, no to nas już bedzie trójka - grupa społeczna skrzypovity jest i , heehe, możemy smiało mówić już o strukturze społecznej Z racji Twojego doświadczenia - prezesura forum- proponuje Tobie objęcie pozycji przewodniczącejSkrzypovita rządzi! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LillaKorn Opublikowano 20 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2009 marchewka wrote:widzę, że dziś dzień traumatycznych wspomnień, wkleiłam na swoją piszczel zaraz po złamaniuhttp://www.photoblog.pl/marchewkaaaa/52285212/20080307.htmltak prazynko na pocieszenie, że masakrycznie się zaczyna ale też może dobrze skończyć Full masakra! Brrrrr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dota Opublikowano 20 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2009 marchewka wrote:widzę, że dziś dzień traumatycznych wspomnień, wkleiłam na swoją piszczel zaraz po złamaniuhttp://www.photoblog.pl/marchewkaaaa/52285212/20080307.htmltak prazynko na pocieszenie, że masakrycznie się zaczyna ale też może dobrze skończyć Marchewko masakrycznie to wyglada na zdjęciu. Wyszły Ci kości podczas tego złamania ? Pewnie dużo krwi straciłaś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 20 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2009 Matko Marchewka,cos ty sobie zrobiła???? No to tu jeszcze takiej marmolady nie było.!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marchewka Opublikowano 20 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2009 Dota wrote:marchewka wrote:widzę, że dziś dzień traumatycznych wspomnień, wkleiłam na swoją piszczel zaraz po złamaniuhttp://www.photoblog.pl/marchewkaaaa/52285212/20080307.htmltak prazynko na pocieszenie, że masakrycznie się zaczyna ale też może dobrze skończyć Marchewko masakrycznie to wyglada na zdjęciu. Wyszły Ci kości podczas tego złamania ? Pewnie dużo krwi straciłaś.jasne, że wyszły, ale na szczęście tego nie widzialam, bo bym straciła przytomność, dobrze też,że mi rtg pokazali na wyjściu bo nie wiem czy bym się chciała odhibernować po operacji... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marchewka Opublikowano 20 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2009 alawpr wrote:Matko Marchewka,cos ty sobie zrobiła???? No to tu jeszcze takiej marmolady nie było.!!!chcialam pocieszyć Prażynkę, a tu widzę poraziłam resztę, bardzo przepraszama zrobiłam sobie to na drzewie, na ktore wpadlam na nartach, jak w wilku i zającu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 20 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2009 marchewka wrote:alawpr wrote:Matko Marchewka,cos ty sobie zrobiła???? No to tu jeszcze takiej marmolady nie było.!!!chcialam pocieszyć Prażynkę, a tu widzę poraziłam resztę, bardzo przepraszama zrobiłam sobie to na drzewie, na ktore wpadlam na nartach, jak w wilku i zającuAch to ciebie wyciagali z tego drzewa co to trzeba było drzewo ciąc !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 20 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2009 Ja już nic nie powiem na temat mego połamania. U mnie to pikuś w porównaniu z tym co ty masz! Chyba powinnam sie napic? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojacie Opublikowano 20 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2009 E tam właśnie pocieszyłaś, bo jak widać również po takim strasznym złamaniu można wyzdrowieć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 20 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2009 marchewka wrote:alawpr wrote:Matko Marchewka,cos ty sobie zrobiła???? No to tu jeszcze takiej marmolady nie było.!!!chcialam pocieszyć Prażynkę, a tu widzę poraziłam resztę, bardzo przepraszama zrobiłam sobie to na drzewie, na ktore wpadlam na nartach, jak w wilku i zającuPoraziłam to mało,osunełam sie zemdlona i do tej pory leżę plackiem.Szok!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prazynka Opublikowano 20 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2009 marchewka wrote:alawpr wrote:Matko Marchewka,cos ty sobie zrobiła???? No to tu jeszcze takiej marmolady nie było.!!!chcialam pocieszyć Prażynkę, a tu widzę poraziłam resztę, bardzo przepraszama zrobiłam sobie to na drzewie, na ktore wpadlam na nartach, jak w wilku i zającunormalnie te nasze historie brzmią jak jakaś bajka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 20 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2009 Prazynko czy ty jestes z Wa-wy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 20 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2009 prazynka wrote:marchewka wrote:alawpr wrote:Matko Marchewka,cos ty sobie zrobiła???? No to tu jeszcze takiej marmolady nie było.!!!chcialam pocieszyć Prażynkę, a tu widzę poraziłam resztę, bardzo przepraszama zrobiłam sobie to na drzewie, na ktore wpadlam na nartach, jak w wilku i zającunormalnie te nasze historie brzmią jak jakaś bajka Przepraszam Prazynko ale twoja historia bardziej podchodzi pod horror!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dota Opublikowano 20 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2009 marchewka wrote:alawpr wrote:Matko Marchewka,cos ty sobie zrobiła???? No to tu jeszcze takiej marmolady nie było.!!!chcialam pocieszyć Prażynkę, a tu widzę poraziłam resztę, bardzo przepraszama zrobiłam sobie to na drzewie, na ktore wpadlam na nartach, jak w wilku i zającuW bajce zderzenie z drzewem zwykle kończy się tylko wielką "śliwką" na czubku głowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marchewka Opublikowano 20 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2009 alawpr wrote:Ja już nic nie powiem na temat mego połamania. U mnie to pikuś w porównaniu z tym co ty masz! Chyba powinnam sie napic?napić się nie zaszkodzi szczerze mówiąc jak po przyjeździe do Polski uświadomiono mnie, że jest to okropne zlamanie i nie wiadomo co się z tym stanie to mój móżg odrzucił te czarne prognozy i przestałam się radzić wszystkich ortopedów dookoła, wybralam jednego, który ma dobry charakter i podchodzil do mnie optymistycznie, łagodnie i bez zbytnich detali, dzięki czemu tragizm tego złamania jakos mnie minął, dopiero teraz jak spoglądam na tę marmoladę to mi się słabo robi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 20 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2009 ojacie wrote: E tam właśnie pocieszyłaś, bo jak widać również po takim strasznym złamaniu można wyzdrowieć Dobrze gada;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marchewka Opublikowano 20 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2009 alawpr wrote:marchewka wrote:alawpr wrote:Matko Marchewka,cos ty sobie zrobiła???? No to tu jeszcze takiej marmolady nie było.!!!chcialam pocieszyć Prażynkę, a tu widzę poraziłam resztę, bardzo przepraszama zrobiłam sobie to na drzewie, na ktore wpadlam na nartach, jak w wilku i zającuPoraziłam to mało,osunełam sie zemdlona i do tej pory leżę plackiem.Szok!!!przyjechać,ocucić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dota Opublikowano 20 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2009 ojacie wrote: E tam właśnie pocieszyłaś, bo jak widać również po takim strasznym złamaniu można wyzdrowieć Widzisz Marchewko, działasz terapeutycznie ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojacie Opublikowano 20 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2009 Chyba sobie zrobię USG stawu skokowego, wiecie może ile to kosztuje i czy trzeba mieć skierowanie od lekarza i podawać specjalne miejsce czy tak po prostu się idzie zrobić i oni wpisują ew. czy coś nie tak wyszło? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 20 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2009 marchewka wrote:alawpr wrote:Ja już nic nie powiem na temat mego połamania. U mnie to pikuś w porównaniu z tym co ty masz! Chyba powinnam sie napic?napić się nie zaszkodzi szczerze mówiąc jak po przyjeździe do Polski uświadomiono mnie, że jest to okropne zlamanie i nie wiadomo co się z tym stanie to mój móżg odrzucił te czarne prognozy i przestałam się radzić wszystkich ortopedów dookoła, wybralam jednego, który ma dobry charakter i podchodzil do mnie optymistycznie, łagodnie i bez zbytnich detali, dzięki czemu tragizm tego złamania jakos mnie minął, dopiero teraz jak spoglądam na tę marmoladę to mi się słabo robiI to jest zdrowe podejscie.Ja mam dwóch orto w tym samym szpitalu.I oni bawią sie w dobrego i złego glinę.Ja wszystkie te infornacje wypośrodkuję i jakos lepiej na serduchu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marchewka Opublikowano 20 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2009 Dota wrote: ojacie wrote: E tam właśnie pocieszyłaś, bo jak widać również po takim strasznym złamaniu można wyzdrowieć Widzisz Marchewko, działasz terapeutycznie ! nie wiam, Ala padła... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dota Opublikowano 20 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2009 marchewka wrote: Dota wrote: ojacie wrote: E tam właśnie pocieszyłaś, bo jak widać również po takim strasznym złamaniu można wyzdrowieć Widzisz Marchewko, działasz terapeutycznie ! nie wiam, Ala padła... A gdzie tam, stała się twardsza i już. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 20 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2009 marchewka wrote:alawpr wrote:marchewka wrote:chcialam pocieszyć Prażynkę, a tu widzę poraziłam resztę, bardzo przepraszama zrobiłam sobie to na drzewie, na ktore wpadlam na nartach, jak w wilku i zającuPoraziłam to mało,osunełam sie zemdlona i do tej pory leżę plackiem.Szok!!!przyjechać,ocucić?Dawaj Marchewka ,bo sama nie wlezę na fotel.Tak sobie tu leże nieboga i przeżywam ta twoja marmoladę. Jak człowiek sam może takie kuku zrobic. Zdolna bestia. Jestes królową złamania-masakry!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marchewka Opublikowano 20 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2009 alawpr wrote: marchewka wrote: alawpr wrote: Poraziłam to mało,osunełam sie zemdlona i do tej pory leżę plackiem.Szok!!! przyjechać,ocucić? Dawaj Marchewka ,bo sama nie wlezę na fotel.Tak sobie tu leże nieboga i przeżywam ta twoja marmoladę. Jak człowiek sam może takie kuku zrobic. Zdolna bestia. Jestes królową złamania-masakry!! niezły zaszczyt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dota Opublikowano 20 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2009 Bo to złe drzewo było. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 20 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2009 marchewka wrote: Dota wrote: ojacie wrote: E tam właśnie pocieszyłaś, bo jak widać również po takim strasznym złamaniu można wyzdrowieć Widzisz Marchewko, działasz terapeutycznie ! nie wiam, Ala padła... I nadal leżę i kwiczę. !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 20 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2009 Ja to chyba jakies miękkie jajo jestem! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 20 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2009 Jak mi ktoś pokaze jakies zlamanie,to nic mnie juz nie ruszy po Marchewki zdjątku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 20 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2009 Witch,gdzie jesteś ?? Dawaj papierocha ,bo uszargałam sobie nerwa!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marchewka Opublikowano 20 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2009 alawpr wrote: Jak mi ktoś pokaze jakies zlamanie,to nic mnie juz nie ruszy po Marchewki zdjątku. to szkoda, że mam tylko dwa zdjęcia, bo bym Cię zahartowała jeszcze bardziej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi