witch Opublikowano 23 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2009 alawpr wrote: Widze ,że dośc mocno prę do przodu na liscie kontrolnej.Jeszcze troche i wdzieje koszulkę lidera. Żółty jest twarzowym kolorem ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojacie Opublikowano 23 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2009 O matko to już prawie grudzień jest! Jak ten czas szybko leci! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witch Opublikowano 23 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2009 ojacie wrote: O matko to już prawie grudzień jest! Jak ten czas szybko leci! Niby tak. Z tym, że w tym roku nie było wakacji. Jakiś dziwny był (jest). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojacie Opublikowano 23 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2009 Jak dla mnie trochę stracony ten rok był, najgorsze wakacje w moim życiu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witch Opublikowano 23 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2009 ojacie wrote: Jak dla mnie trochę stracony ten rok był, najgorsze wakacje w moim życiu... W następne odbijemy sobie z nawiązką. Najgorsze już za nami. Teraz tylko patrzeć "nowych połamańców". Zima już wkrótce zacznie zbierać swoje żniwo. Ilu ludzi jeszcze nie wie, że TU zawita ? Straszne to jest ale gdy oni będą na początku swojej drogi przez mękę (jak my w wakacje) to my będziemy mogli szczycić się mianem weteranów ruchu połamańcowego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojacie Opublikowano 23 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2009 witch wrote: ojacie wrote: Jak dla mnie trochę stracony ten rok był, najgorsze wakacje w moim życiu... W następne odbijemy sobie z nawiązką. Najgorsze już za nami. Teraz tylko patrzeć "nowych połamańców". Zima już wkrótce zacznie zbierać swoje żniwo. Ilu ludzi jeszcze nie wie, że TU zawita ? Straszne to jest ale gdy oni będą na początku swojej drogi przez mękę (jak my w wakacje) to my będziemy mogli szczycić się mianem weteranów ruchu połamańcowego Ja tam wolę nie krakać, wszystko się może zdarzyć, a perspektywa nadchodzącej zimy, czyli śniegu, a pod nim lodu powoduje u mnie lęk przed wyjściem z domu coby się znowu nie skręcić, ani nie połamać, a jak widać zdolna bestia ze mnie. (przynajmniej w tej kwestii) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witch Opublikowano 23 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2009 Ojacie - Ty nie zagaduj tylko pisz jak Ci ta fizyka poszła. Drugi raz już pytam. Na razie grzecznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojacie Opublikowano 23 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2009 witch wrote: Ojacie - Ty nie zagaduj tylko pisz jak Ci ta fizyka poszła. Drugi raz już pytam. Na razie grzecznie. Oj to przepraszam, nie zobaczyłam, fizyka w środę dopiero, a im dłużej się uczę tym większy mam mętlik w głowie ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edziag Opublikowano 23 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2009 prażynko, ja też mam goldenkę suczkę lat 7. Gdyby nie potworna ilość sierści w okresie linienia byłby to pies idealny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 23 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2009 witch wrote: alawpr wrote: Brzuszek pełen,zadowolony.Teraz kawka,a po kawce ciąg dalszy przygód szopa pracza ;-( Na tarze chechłasz ? No,uchechłałam troszku.......na pralce -bo na tarze pazurów szkoda ...troszku.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 23 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2009 edziag wrote: prażynko, ja też mam goldenkę suczkę lat 7. Gdyby nie potworna ilość sierści w okresie linienia byłby to pies idealny. A u mnie pałęta sie- psinka maleńka....2 letnia sunia Dog niemiecki, taka kruszynka.Krutka sierśc,a lnieje bydle niesamowicie.Tylko cicho...bo sama ją przytargałam do domu.Miała byc na ogródku hi..hi- jaka ja naiwna byłam,a lezy uwalona pod kominkiem i spedza czas na spaniu, a chałupy pilnuje ja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 23 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2009 ojacie wrote: Jak dla mnie trochę stracony ten rok był, najgorsze wakacje w moim życiu... I moje i rodziny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 23 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2009 O kurka ,zapomniałam na smierc o zastrzyku.!!!Ja pitolę ,pierwszy raz mi sie to przytrafiło??? Lecę po pielegniarza do kuchni bo coś sie zaszył w garach.? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witch Opublikowano 23 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2009 alawpr wrote: edziag wrote: prażynko, ja też mam goldenkę suczkę lat 7. Gdyby nie potworna ilość sierści w okresie linienia byłby to pies idealny. A u mnie pałęta sie- psinka maleńka....2 letnia sunia Dog niemiecki, taka kruszynka.Krutka sierśc,a lnieje bydle niesamowicie.Tylko cicho...bo sama ją przytargałam do domu.Miała byc na ogródku hi..hi- jaka ja naiwna byłam,a lezy uwalona pod kominkiem i spedza czas na spaniu, a chałupy pilnuje ja Podział obowiązku zajefajny. Widocznie reagujesz szybciej i głośniej na obcych w pobliżu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 23 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2009 witch wrote: alawpr wrote: edziag wrote: prażynko, ja też mam goldenkę suczkę lat 7. Gdyby nie potworna ilość sierści w okresie linienia byłby to pies idealny. A u mnie pałęta sie- psinka maleńka....2 letnia sunia Dog niemiecki, taka kruszynka.Krutka sierśc,a lnieje bydle niesamowicie.Tylko cicho...bo sama ją przytargałam do domu.Miała byc na ogródku hi..hi- jaka ja naiwna byłam,a lezy uwalona pod kominkiem i spedza czas na spaniu, a chałupy pilnuje ja Podział obowiązku zajefajny. Widocznie reagujesz szybciej i głośniej na obcych w pobliżu A jaka szybka jestem ..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witch Opublikowano 23 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2009 ojacie wrote: witch wrote: Ojacie - Ty nie zagaduj tylko pisz jak Ci ta fizyka poszła. Drugi raz już pytam. Na razie grzecznie. Oj to przepraszam, nie zobaczyłam, fizyka w środę dopiero, a im dłużej się uczę tym większy mam mętlik w głowie ;( Ok. To już wiem. Sądziłam, że w sobotę miałaś kolokwium. Poczekamy do środy w takim razie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 23 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2009 Lecę na cyk w brzunio i zaraz powracam.Nie wysyłajcie listu gończego......... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witch Opublikowano 23 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2009 alawpr wrote: Lecę na cyk w brzunio i zaraz powracam.Nie wysyłajcie listu gończego......... Pędź - łapię czas ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edziag Opublikowano 23 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2009 http://www.sport-klinika.pl/informator.php?page=staw_skokowydo poczytania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prazynka Opublikowano 23 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2009 witch wrote: ojacie wrote: witch wrote: Ojacie - Ty nie zagaduj tylko pisz jak Ci ta fizyka poszła. Drugi raz już pytam. Na razie grzecznie. Oj to przepraszam, nie zobaczyłam, fizyka w środę dopiero, a im dłużej się uczę tym większy mam mętlik w głowie ;( Ok. To już wiem. Sądziłam, że w sobotę miałaś kolokwium. Poczekamy do środy w takim razie. To ja miałam, ale nie dotarłam, po kalcytoninie miałam prawie zgon, dziś za to już lepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 23 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2009 Jestem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prazynka Opublikowano 23 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2009 Spuchniętą mam dziś nogę i boli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 23 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2009 Prazynko,chyba powinnas z kims pogadac na temat kalcytoniny a własciwie tej twojej delirki po niej.Chodzi mi o jakąś porade lekarska. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 23 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2009 Nie wiem co bardziej mnie wnerwia ,gips czy te zastrzyki? Chyba zaczne pobierac w udo tzn w to co z nich pozostało ,zwłaszcza z prawej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witch Opublikowano 23 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2009 prazynka wrote: Spuchniętą mam dziś nogę i boli Jak Ci to coś pomoże - to mnie też boli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 23 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2009 Młodsze dziecię zrobiło mi zdjecia na początku mej męki z rehabilitacją kolana i wczoraj zrobił nowe. Łał...jakie postepy.Jak człowiek zobaczy na wlasne oczyska to dopiero widzi ile pracy zostało włożone.I powiem tak ,bez fałszywej skromności,że jestem z siebie dumna,że tak to kolano wycwiczyłam. I łudze się ,że jak uwolnią mi stopę i będę pilną cwiczącą to jakos to pójdzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 23 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2009 witch wrote: prazynka wrote: Spuchniętą mam dziś nogę i boli Jak Ci to coś pomoże - to mnie też boli Czyli zastrzyk w piętkę nic nie dał?? Nastąpił atak 60 sekund br... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witch Opublikowano 23 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2009 alawpr wrote: witch wrote: prazynka wrote: Spuchniętą mam dziś nogę i boli Jak Ci to coś pomoże - to mnie też boli Czyli zastrzyk w piętkę nic nie dał?? Nastąpił atak 60 sekund br... Pomógł na 2-3 dni. Teraz jest tak jak przed. Czasami nawet gorzej, tak ja wczoraj. Nie mogłam stanąć na stopie - przeleżałam cały dzień. A wyjścia do wc odbywałam na palcach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 23 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2009 witch wrote: alawpr wrote: witch wrote: Jak Ci to coś pomoże - to mnie też boli Czyli zastrzyk w piętkę nic nie dał?? Nastąpił atak 60 sekund br... Pomógł na 2-3 dni. Teraz jest tak jak przed. Czasami nawet gorzej, tak ja wczoraj. Nie mogłam stanąć na stopie - przeleżałam cały dzień. A wyjścia do wc odbywałam na palcach. O kurczę to fatalnie! To jakas granda z tą piętą.Nie ma madrego aby temu zaradzic?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 23 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2009 Czasem się zastanawiam co mnie bedzie czekało po uwolnieniu nogi?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi