witch Opublikowano 23 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2009 alawpr wrote: witch wrote: alawpr wrote: Czyli zastrzyk w piętkę nic nie dał?? Nastąpił atak 60 sekund br... Pomógł na 2-3 dni. Teraz jest tak jak przed. Czasami nawet gorzej, tak ja wczoraj. Nie mogłam stanąć na stopie - przeleżałam cały dzień. A wyjścia do wc odbywałam na palcach. O kurczę to fatalnie! To jakas granda z tą piętą.Nie ma madrego aby temu zaradzic?! Dam radę. Muszę. Przynajmniej do kolejnej wizyty u ortopedy. Najwyżej nie będę chodziła. Jutro jadę autem załatwić sprawy a w środę jak będzie potrzeba to nie wyjdę z wyrka. Alawpr wkurza mnie to, że nie boli złamanie czy okolice ale ta cholerna pięta. Od samego początku mam z nią same problemy. Ale to pikuś w porównaniu z problemami innych dziewczyn na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prazynka Opublikowano 23 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2009 alawpr wrote: witch wrote: prazynka wrote: Spuchniętą mam dziś nogę i boli Jak Ci to coś pomoże - to mnie też boli Czyli zastrzyk w piętkę nic nie dał?? Nastąpił atak 60 sekund br... ochłodzenie idzie, to pewnie przez to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prazynka Opublikowano 23 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2009 edziag wrote: prażynko, ja też mam goldenkę suczkę lat 7. Gdyby nie potworna ilość sierści w okresie linienia byłby to pies idealny. no proszę, podobieństw przybywa moja ma 4 lata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prazynka Opublikowano 23 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2009 alawpr wrote: edziag wrote: prażynko, ja też mam goldenkę suczkę lat 7. Gdyby nie potworna ilość sierści w okresie linienia byłby to pies idealny. A u mnie pałęta sie- psinka maleńka....2 letnia sunia Dog niemiecki, taka kruszynka.Krutka sierśc,a lnieje bydle niesamowicie.Tylko cicho...bo sama ją przytargałam do domu.Miała byc na ogródku hi..hi- jaka ja naiwna byłam,a lezy uwalona pod kominkiem i spedza czas na spaniu, a chałupy pilnuje ja malutka no pięknie, jak jej serduszko? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 23 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2009 Witch masz rację,tylko to jest tak ,ze ta pieta własnie ciebie boli i tobie dokucza i moze to pikus w porównaniu z problemami dziewczyn,ale jest okrutnie irytujace. Człowiek sie połamał i powinien sie zrosnąc,wczesniej czy później ale te wszystkie towarzyszace perypetie nie sa wytłumaczalne. Kazda z nas musiała szukac konsultacji gdzie indziej ,szukac pomocy po swiecie żeby samemu wyciagac wnioski z tego co kilku lekarzy powiedzialo.Czy to tak powinno byc. Nie daj boże jak cos innego by człowiekowi sie cos przytrafiło--co wtedy/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 23 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2009 prazynka wrote: alawpr wrote: edziag wrote: prażynko, ja też mam goldenkę suczkę lat 7. Gdyby nie potworna ilość sierści w okresie linienia byłby to pies idealny. A u mnie pałęta sie- psinka maleńka....2 letnia sunia Dog niemiecki, taka kruszynka.Krutka sierśc,a lnieje bydle niesamowicie.Tylko cicho...bo sama ją przytargałam do domu.Miała byc na ogródku hi..hi- jaka ja naiwna byłam,a lezy uwalona pod kominkiem i spedza czas na spaniu, a chałupy pilnuje ja malutka no pięknie, jak jej serduszko? Dog to pies o wielkim sercu, i tylko ta rasa bedzie u mnie już zawsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prazynka Opublikowano 23 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2009 alawpr wrote: Prazynko,chyba powinnas z kims pogadac na temat kalcytoniny a własciwie tej twojej delirki po niej.Chodzi mi o jakąś porade lekarska. sama nie wiem czemu tak mnie trzęsie po niej, dojechałam w sobotę na Śląsk i padłam, wielkie plany wzięło w łeb i zaległam w łóżku, jutro będę na rehabilitacji to zapytam o to, dziś trzepie już mniej ale jednak trzepie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prazynka Opublikowano 23 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2009 alawpr wrote: Nie wiem co bardziej mnie wnerwia ,gips czy te zastrzyki? Chyba zaczne pobierac w udo tzn w to co z nich pozostało ,zwłaszcza z prawej. Czyli już tak boli Cię brzuch? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 23 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2009 prazynka wrote: alawpr wrote: Prazynko,chyba powinnas z kims pogadac na temat kalcytoniny a własciwie tej twojej delirki po niej.Chodzi mi o jakąś porade lekarska. sama nie wiem czemu tak mnie trzęsie po niej, dojechałam w sobotę na Śląsk i padłam, wielkie plany wzięło w łeb i zaległam w łóżku, jutro będę na rehabilitacji to zapytam o to, dziś trzepie już mniej ale jednak trzepie Zapytaj sie koniecznie.Bardzo cie proszę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witch Opublikowano 23 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2009 alawpr wrote:Witch masz rację,tylko to jest tak ,ze ta pieta własnie ciebie boli i tobie dokucza i moze to pikus w porównaniu z problemami dziewczyn,ale jest okrutnie irytujace. Człowiek sie połamał i powinien sie zrosnąc,wczesniej czy później ale te wszystkie towarzyszace perypetie nie sa wytłumaczalne. Kazda z nas musiała szukac konsultacji gdzie indziej ,szukac pomocy po swiecie żeby samemu wyciagac wnioski z tego co kilku lekarzy powiedzialo.Czy to tak powinno byc. Nie daj boże jak cos innego by człowiekowi sie cos przytrafiło--co wtedy/Wtedy to albo czekanie na cud albo wybór twarzowej trumny !Faktycznie mój ból pięty jest irytujący wręcz upierdliwy a do tego uniemożliwia chodzenie jednak muszę go polubić bo innego wyjścia nie mam. W środę idę do lekarza pierwszego kontaktu może on coś mądrego powie na ten temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prazynka Opublikowano 23 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2009 alawpr wrote: Młodsze dziecię zrobiło mi zdjecia na początku mej męki z rehabilitacją kolana i wczoraj zrobił nowe. Łał...jakie postepy.Jak człowiek zobaczy na wlasne oczyska to dopiero widzi ile pracy zostało włożone.I powiem tak ,bez fałszywej skromności,że jestem z siebie dumna,że tak to kolano wycwiczyłam. I łudze się ,że jak uwolnią mi stopę i będę pilną cwiczącą to jakos to pójdzie. musi pójść Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LillaKorn Opublikowano 23 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2009 alawpr wrote: Czasem się zastanawiam co mnie bedzie czekało po uwolnieniu nogi?? wolność a razem z nią pot i łzy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prazynka Opublikowano 23 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2009 alawpr wrote: witch wrote: alawpr wrote: Czyli zastrzyk w piętkę nic nie dał?? Nastąpił atak 60 sekund br... Pomógł na 2-3 dni. Teraz jest tak jak przed. Czasami nawet gorzej, tak ja wczoraj. Nie mogłam stanąć na stopie - przeleżałam cały dzień. A wyjścia do wc odbywałam na palcach. O kurczę to fatalnie! To jakas granda z tą piętą.Nie ma madrego aby temu zaradzic?! Czy ten ból jest niezależny od obuwia? Może jakieś z miększą podeszwą sprawdziłoby się? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 23 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2009 prazynka wrote: alawpr wrote: Nie wiem co bardziej mnie wnerwia ,gips czy te zastrzyki? Chyba zaczne pobierac w udo tzn w to co z nich pozostało ,zwłaszcza z prawej. Czyli już tak boli Cię brzuch? Od tygodnia ,te zastrzyki zrobiły sie bardzo bolesne. Pytałam sie i prawdipodobnie porobiły mi sie zrosty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prazynka Opublikowano 23 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2009 alawpr wrote: prazynka wrote: alawpr wrote: A u mnie pałęta sie- psinka maleńka....2 letnia sunia Dog niemiecki, taka kruszynka.Krutka sierśc,a lnieje bydle niesamowicie.Tylko cicho...bo sama ją przytargałam do domu.Miała byc na ogródku hi..hi- jaka ja naiwna byłam,a lezy uwalona pod kominkiem i spedza czas na spaniu, a chałupy pilnuje ja malutka no pięknie, jak jej serduszko? Dog to pies o wielkim sercu, i tylko ta rasa bedzie u mnie już zawsze. są niezwykłe to prawda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witch Opublikowano 23 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2009 prazynka wrote: alawpr wrote: witch wrote: Pomógł na 2-3 dni. Teraz jest tak jak przed. Czasami nawet gorzej, tak ja wczoraj. Nie mogłam stanąć na stopie - przeleżałam cały dzień. A wyjścia do wc odbywałam na palcach. O kurczę to fatalnie! To jakas granda z tą piętą.Nie ma madrego aby temu zaradzic?! Czy ten ból jest niezależny od obuwia? Może jakieś z miększą podeszwą sprawdziłoby się? Dokonywałam już zmian obuwia a nawet próbowałam po domu chodzić na boso. Żadnych zmian. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 23 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2009 LillaKorn wrote: alawpr wrote: Czasem się zastanawiam co mnie bedzie czekało po uwolnieniu nogi?? wolność a razem z nią pot i łzy! Czyli następna droga przez mękę. Mamo,kiedy to sie skończy i wróce do normalnego życia? Czasem mam takie wrazenie ,że to juz mi tak zostanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 23 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2009 Witch może jakis obcas sobie walnij do kapcia.Wiesz takie różowe z puszkiem na szpilce hi..hi.. Tylko nie bij!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witch Opublikowano 23 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2009 alawpr wrote: prazynka wrote: alawpr wrote: Nie wiem co bardziej mnie wnerwia ,gips czy te zastrzyki? Chyba zaczne pobierac w udo tzn w to co z nich pozostało ,zwłaszcza z prawej. Czyli już tak boli Cię brzuch? Od tygodnia ,te zastrzyki zrobiły sie bardzo bolesne. Pytałam sie i prawdipodobnie porobiły mi sie zrosty. Rób okłady z ciepłego termoforu i masuj te miejsca. A i pamiętaj po zastrzyku nie wolno masować miejsca wstrzyknięcia (to również powoduje zrosty) wstrzykuj w odległości 2 paluszków od pępka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prazynka Opublikowano 23 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2009 alawpr wrote: prazynka wrote: alawpr wrote: Nie wiem co bardziej mnie wnerwia ,gips czy te zastrzyki? Chyba zaczne pobierac w udo tzn w to co z nich pozostało ,zwłaszcza z prawej. Czyli już tak boli Cię brzuch? Od tygodnia ,te zastrzyki zrobiły sie bardzo bolesne. Pytałam sie i prawdipodobnie porobiły mi sie zrosty. Biedna jesteś, to rzeczywiście strzelaj w udo, nie ma co brzucha męczyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 23 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2009 Prazynko miałas do czynienia z dogami? 60 sekund znowu w ataku ;-(( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LillaKorn Opublikowano 23 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2009 alawpr wrote: prazynka wrote: alawpr wrote: Nie wiem co bardziej mnie wnerwia ,gips czy te zastrzyki? Chyba zaczne pobierac w udo tzn w to co z nich pozostało ,zwłaszcza z prawej. Czyli już tak boli Cię brzuch? Od tygodnia ,te zastrzyki zrobiły sie bardzo bolesne. Pytałam sie i prawdipodobnie porobiły mi sie zrosty. Po takim czasie nie ma się co dziwić! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witch Opublikowano 23 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2009 alawpr wrote: Witch może jakis obcas sobie walnij do kapcia.Wiesz takie różowe z puszkiem na szpilce hi..hi.. Tylko nie bij!! Nie lubię (nie cierpię )różu. Kapcie w kolorze blue mam na koturnie. Bić nie będę bo nadgarstek sobie w sobotę skręciłam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 23 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2009 witch wrote: alawpr wrote: prazynka wrote: Czyli już tak boli Cię brzuch? Od tygodnia ,te zastrzyki zrobiły sie bardzo bolesne. Pytałam sie i prawdipodobnie porobiły mi sie zrosty. Rób okłady z ciepłego termoforu i masuj te miejsca. A i pamiętaj po zastrzyku nie wolno masować miejsca wstrzyknięcia (to również powoduje zrosty) wstrzykuj w odległości 2 paluszków od pępka. Wielkie g.... nic nie pomaga. A przy pepku to juz dramat. Ale dzieki. Bedę wyc i tyle.Jutro sprawdze w udo??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 23 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2009 witch wrote: alawpr wrote: Witch może jakis obcas sobie walnij do kapcia.Wiesz takie różowe z puszkiem na szpilce hi..hi.. Tylko nie bij!! Nie lubię (nie cierpię )różu. Kapcie w kolorze blue mam na koturnie. Bić nie będę bo nadgarstek sobie w sobotę skręciłam A cóż to się stało z tym nadgarstkiem.Mam nadzieje ,że orła nie wywinęłaś??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 23 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2009 Lilla ,pobierasz jeszcze masaże? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prazynka Opublikowano 23 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2009 witch wrote: prazynka wrote: alawpr wrote: O kurczę to fatalnie! To jakas granda z tą piętą.Nie ma madrego aby temu zaradzic?! Czy ten ból jest niezależny od obuwia? Może jakieś z miększą podeszwą sprawdziłoby się? Dokonywałam już zmian obuwia a nawet próbowałam po domu chodzić na boso. Żadnych zmian. boso to nie, też mnie boli pięta ( no i cała reszta kości śródstopia ) ale u mnie właśnie chodzenie boso boli mocniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LillaKorn Opublikowano 23 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2009 alawpr wrote: witch wrote: alawpr wrote: Od tygodnia ,te zastrzyki zrobiły sie bardzo bolesne. Pytałam sie i prawdipodobnie porobiły mi sie zrosty. Rób okłady z ciepłego termoforu i masuj te miejsca. A i pamiętaj po zastrzyku nie wolno masować miejsca wstrzyknięcia (to również powoduje zrosty) wstrzykuj w odległości 2 paluszków od pępka. Wielkie g.... nic nie pomaga. A przy pepku to juz dramat. Ale dzieki. Bedę wyc i tyle.Jutro sprawdze w udo??? Nie radzę w udo. Sprobuj lepiej dalej w brzuszek w dalszym promieniu o pępka nawet 10 cm od pępka ale w tkankę tłuszczową. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prazynka Opublikowano 23 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2009 A w którym miejscu boli ta pięta? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witch Opublikowano 23 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2009 alawpr wrote: witch wrote: alawpr wrote: Witch może jakis obcas sobie walnij do kapcia.Wiesz takie różowe z puszkiem na szpilce hi..hi.. Tylko nie bij!! Nie lubię (nie cierpię )różu. Kapcie w kolorze blue mam na koturnie. Bić nie będę bo nadgarstek sobie w sobotę skręciłam A cóż to się stało z tym nadgarstkiem.Mam nadzieje ,że orła nie wywinęłaś??? Nie. Trzepałam koc na balkonie i wyrżnęłam o poręcz ręką. Dziś już jest ok. Jak się łamać to się łamać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi