alawpr Opublikowano 24 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2009 LillaKorn wrote: prazynka wrote: alawpr wrote: Albo u mojej tesciowej na Bielanach.Posiada Franie -model gebels- i uważa ,że nie ma lepszej To mam blisko do frani Twojej teściowej Pamiętajcie, żeby taką praleczkę porządnie uziemić bo może być zgon! A tesciowa wspominala ,ze kopie.Ale za chinskiego nie chce nowej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witch Opublikowano 24 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2009 LillaKorn wrote: prazynka wrote: alawpr wrote: Albo u mojej tesciowej na Bielanach.Posiada Franie -model gebels- i uważa ,że nie ma lepszej To mam blisko do frani Twojej teściowej Pamiętajcie, żeby taką praleczkę porządnie uziemić bo może być zgon! Dla pewności - nogi w gumiakach (tak to się chyba nazywa ?) trzymać podczas zabiegu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marchewka Opublikowano 24 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2009 edziag wrote: jak myślicie można z naszym nożnym złomem iść do sauny? myslę, że można, przecież nie poparzą mięsa od środka...? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edziag Opublikowano 24 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2009 prazynka wrote: edziag wrote: prazynka wrote: skokowy to coś zupełnie innego niż kolano, nawet wyprowadzony ze sztywności może do niej wracać aż do całkowitego usztywnienia taka to paskuda a jak ruchomość twojej stopy? ja mam 50 % u mnie wygląda tak: mogę wyprostować podeszwowo znacznie ale zgiąć grzbietowo to już fatalnie a na boki wcale no to tak jak u mnie, podeszwowo jeszcze ujdzie w tłoku ale w drugą stronę porażka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prazynka Opublikowano 24 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2009 edziag wrote: jak myślicie można z naszym nożnym złomem iść do sauny? nie powinno być przeciwwskazań jeśli nie wystają metalowe elementy poza skórę jak przy drutach kirschnera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witch Opublikowano 24 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2009 alawpr wrote: LillaKorn wrote: prazynka wrote: To mam blisko do frani Twojej teściowej Pamiętajcie, żeby taką praleczkę porządnie uziemić bo może być zgon! A tesciowa wspominala ,ze kopie.Ale za chinskiego nie chce nowej. Teściową kopie, Ciebie z racji wieku tylko popieści. Jeszcze Ci się to spodoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prazynka Opublikowano 24 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2009 edziag wrote: prazynka wrote: edziag wrote: http://edziagk.flog.pl/wpis/671330/ -zaszalałam i będę ćwiczyć No Edziag, masz skypa? To sobie popatrzymy jak ćwiczymy takie same nogi na takim samym sprzęcie mam ale ciągle liczę że w końcu mnie odwiedzisz i pokażesz naocznie i namacalnie no słuchaj w piątek znów przyjeżdżam nocnym i choćby tym razem na czterech to na pewno dojadę bo już mi wstyd no Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edziag Opublikowano 24 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2009 prazynka wrote: edziag wrote: prazynka wrote: No Edziag, masz skypa? To sobie popatrzymy jak ćwiczymy takie same nogi na takim samym sprzęcie mam ale ciągle liczę że w końcu mnie odwiedzisz i pokażesz naocznie i namacalnie no słuchaj w piątek znów przyjeżdżam nocnym i choćby tym razem na czterech to na pewno dojadę bo już mi wstyd no trzymam cię za słowo, weź jakieś zdjęcia to może uda mi się je pokazać w czwartek mojemu orto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 24 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2009 Napisałam sms a do Kaski. Czekam na odzew??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prazynka Opublikowano 24 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2009 edziag wrote: prazynka wrote: edziag wrote: a jak ruchomość twojej stopy? ja mam 50 % u mnie wygląda tak: mogę wyprostować podeszwowo znacznie ale zgiąć grzbietowo to już fatalnie a na boki wcale no to tak jak u mnie, podeszwowo jeszcze ujdzie w tłoku ale w drugą stronę porażka bardzo boli mnie coś w kostce tej zewnętrznej i tam pojawia mi sie wysięk stawowy boli też po obu stronach achillesa, ale achillesa mam prawidłowego więc pewnie to te więzadła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 24 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2009 witch wrote: LillaKorn wrote: prazynka wrote: To mam blisko do frani Twojej teściowej Pamiętajcie, żeby taką praleczkę porządnie uziemić bo może być zgon! Dla pewności - nogi w gumiakach (tak to się chyba nazywa ?) trzymać podczas zabiegu Mam twarzowe w kwiatki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prazynka Opublikowano 24 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2009 edziag wrote: prazynka wrote: edziag wrote: mam ale ciągle liczę że w końcu mnie odwiedzisz i pokażesz naocznie i namacalnie no słuchaj w piątek znów przyjeżdżam nocnym i choćby tym razem na czterech to na pewno dojadę bo już mi wstyd no trzymam cię za słowo, weź jakieś zdjęcia to może uda mi się je pokazać w czwartek mojemu orto. teczysko mam przygotowane, tak obfita dokumentacja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 24 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2009 Prazynko a jak po dzisiejszym zastrzyku? lepiej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edziag Opublikowano 24 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2009 prazynka wrote: edziag wrote: prazynka wrote: u mnie wygląda tak: mogę wyprostować podeszwowo znacznie ale zgiąć grzbietowo to już fatalnie a na boki wcale no to tak jak u mnie, podeszwowo jeszcze ujdzie w tłoku ale w drugą stronę porażka bardzo boli mnie coś w kostce tej zewnętrznej i tam pojawia mi sie wysięk stawowy boli też po obu stronach achillesa, ale achillesa mam prawidłowego więc pewnie to te więzadła jestem pos wrażeniem twojej autodiagnozy, ja nawet nie potrafię opisać co mnie boli nie mówiąc już o stwierdzeniu jak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 24 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2009 Bo Prazynka po szkole medycznej-pielęgniarskiej.Taka bestia Język fachowca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LillaKorn Opublikowano 24 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2009 Narazie Laski! Wkładam stosowne "spodenki" i lecę na masażyk, pa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prazynka Opublikowano 24 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2009 alawpr wrote: Prazynko a jak po dzisiejszym zastrzyku? lepiej? brałam wczoraj z niedzieli, gdyż jak wróciłam to było póżno i bałam się na noc ją aplikować, więc wczoraj trzepało mniej ale jednak, kolejny sprawdzian jutro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 24 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2009 LillaKorn wrote: Narazie Laski! Wkładam stosowne "spodenki" i lecę na masażyk, pa Lec,kochana i pięśc swą nózie;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prazynka Opublikowano 24 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2009 edziag wrote: prazynka wrote: edziag wrote: no to tak jak u mnie, podeszwowo jeszcze ujdzie w tłoku ale w drugą stronę porażka bardzo boli mnie coś w kostce tej zewnętrznej i tam pojawia mi sie wysięk stawowy boli też po obu stronach achillesa, ale achillesa mam prawidłowego więc pewnie to te więzadła jestem pos wrażeniem twojej autodiagnozy, ja nawet nie potrafię opisać co mnie boli nie mówiąc już o stwierdzeniu jak. Jak ma się tyle opisów badań, co grube jak biblia i po męczeniu lekarzy o dokładne tłumaczenie to taką wiedzę już się ma a poważnie to nikt nie wie, co boli w tej kostce i pięcie, tyle tam nieprawidłowości, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edziag Opublikowano 24 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2009 Prażynko ciekawe co powie mi ten twój spec. on robi też USG? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 24 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2009 Kasiek odpisała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edziag Opublikowano 24 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2009 ale co..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 24 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2009 Kasiek prosi ,zeby pozdrowic wszystkich. O 20:00 ma spotkanie z lekarzami sportowymi.Po wszystko opisze. Nadmienila ,że kontaktowała sie z Jasmar i mowila ,że teskni za nami ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prazynka Opublikowano 24 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2009 edziag wrote: ciekawe co powie mi ten twój spec. on robi też USG? Byłam u niego tylko w Sport Klinice, tam mają beznadziejne RTG. Usg nie zlecał mi, sama na własny użytek robiłam te badania teraz niedawno, bo po artroskopii u niego ciągle było źle, myślę czy nie wysłać mu moich płytek aby zerknął, zwłaszcza, że coś tam nie tak z bloczkiem kości skokowej podobno, on jest dobrym chirurgiem ale czy powie Ci coś więcej to nie wiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edziag Opublikowano 24 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2009 po co tęskni jak może tu pisać zamiast tęsknić.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prazynka Opublikowano 24 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2009 alawpr wrote: Kasiek prosi ,zeby pozdrowic wszystkich. O 20:00 ma spotkanie z lekarzami sportowymi.Po wszystko opisze. Nadmienila ,że kontaktowała sie z Jasmar i mowila ,że teskni za nami ) zbiorowa konsultacja ? Fantastycznie ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 24 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2009 Kasia na mieszane uczucia po wizycie u swego lekarza i teraz czeka na konsultację u sportowych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 24 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2009 edziag wrote: po co tęskni jak może tu pisać zamiast tęsknić.... Była zalatana i przebywała u mamy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 24 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2009 No ładnie, ja tu pisiu,pisiu, a cwiczenia w lesie.Idę bo już jedne cwiczenia odpuściłam.Oj nieładnie ;-( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prazynka Opublikowano 24 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2009 Też teraz uciekam, wsadzę nogę w pole magnetyczne, może skubana do jutra poprawi się, jutro o 9 indywidualna rehabilitacja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi