a. Opublikowano 24 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2009 edziag wrote: prazynka wrote: edziag wrote: http://edziagk.flog.pl/wpis/671330/ -zaszalałam i będę ćwiczyć No Edziag, masz skypa? To sobie popatrzymy jak ćwiczymy takie same nogi na takim samym sprzęcie mam ale ciągle liczę że w końcu mnie odwiedzisz i pokażesz naocznie i namacalnie ino można przypuchnąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a. Opublikowano 24 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2009 a. wrote: edziag wrote: prazynka wrote: No Edziag, masz skypa? To sobie popatrzymy jak ćwiczymy takie same nogi na takim samym sprzęcie mam ale ciągle liczę że w końcu mnie odwiedzisz i pokażesz naocznie i namacalnie ino można przypuchnąć chcialm sie wytlumaczyc z komentarza z kosmosu..ale ja wcale tego nei cytowalam ale ten o saunie (nie pilam wina, nie patrzcie tak na mnie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witch Opublikowano 24 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2009 a. wrote: a. wrote: edziag wrote: mam ale ciągle liczę że w końcu mnie odwiedzisz i pokażesz naocznie i namacalnie ino można przypuchnąć chcialm sie wytlumaczyc z komentarza z kosmosu..ale ja wcale tego nei cytowalam ale ten o saunie (nie pilam wina, nie patrzcie tak na mnie) I tej wersji się trzymaj żeby nie wiem co Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prazynka Opublikowano 24 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2009 dziewczyny a czy pojawia się tu jeszcze osoba o nicku Verona? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witch Opublikowano 24 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2009 prazynka wrote: dziewczyny a czy pojawia się tu jeszcze osoba o nicku Verona? Verona częściej "widywana "jest na wątku - brak zrostu kości podudzia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prazynka Opublikowano 24 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2009 witch wrote: prazynka wrote: dziewczyny a czy pojawia się tu jeszcze osoba o nicku Verona? Verona częściej "widywana "jest na wątku - brak zrostu kości podudzia. Tam zostawiłam jej wiadomość ale cisza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
master332 Opublikowano 24 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2009 aha dzieki za szybko odpowiedz;) co do tego bolu to przez pierwszy poltora tygodnia myslalem juz ze cos jest zle bo kiedy wzialem noge na dol to od razu mi puchla i strasznie bolala ale wyczytalem ze to normlne (najgorsze bylo w tym ze pierwsze 3dni mnie nie bolal potem sie zaczelo).teraz tez czasami troche poboli no ale wkoncu bylo zlamane z tym ze moge sie o nie oprzec i jak ja tak troche poruszam czy palcami to tez nie boli. Pozdro dla polamanych jeszcze jedna rzecz moze troche dziwna ale czy jak bede chodzil o jedenj kuli to nic mi sie tam nie przusnie czy cos zle nie zrosnie ? bo jestem zielony w tym temacie;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 24 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2009 prazynka wrote: witch wrote: prazynka wrote: dziewczyny a czy pojawia się tu jeszcze osoba o nicku Verona? Verona częściej "widywana "jest na wątku - brak zrostu kości podudzia. Tam zostawiłam jej wiadomość ale cisza Wróciła do życia i czasu jej brakuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 24 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2009 master332 wrote: aha dzieki za szybko odpowiedz;) co do tego bolu to przez pierwszy poltora tygodnia myslalem juz ze cos jest zle bo kiedy wzialem noge na dol to od razu mi puchla i strasznie bolala ale wyczytalem ze to normlne (najgorsze bylo w tym ze pierwsze 3dni mnie nie bolal potem sie zaczelo).teraz tez czasami troche poboli no ale wkoncu bylo zlamane z tym ze moge sie o nie oprzec i jak ja tak troche poruszam czy palcami to tez nie boli. Pozdro dla polamanych To dobrze ,że nie boli.Już masz bliżej niż dalej. Trzymaj sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prazynka Opublikowano 24 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2009 alawpr wrote: prazynka wrote: witch wrote: Verona częściej "widywana "jest na wątku - brak zrostu kości podudzia. Tam zostawiłam jej wiadomość ale cisza Wróciła do życia i czasu jej brakuje A tak tu jest potrzebna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witch Opublikowano 24 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2009 prazynka wrote: witch wrote: prazynka wrote: dziewczyny a czy pojawia się tu jeszcze osoba o nicku Verona? Verona częściej "widywana "jest na wątku - brak zrostu kości podudzia. Tam zostawiłam jej wiadomość ale cisza Poczekaj cierpliwie. Pewnie nie ma czasu już na forum o złamaniach. Wyzdrowiała i nadrabia zaległości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witch Opublikowano 24 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2009 Alawpr czy Kasiek ma zamiar w ogóle się jeszcze TU pojawić czy mamy ją zaangażować do jednej z głównych ról, do filmu CK Dezerterzy ???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witch Opublikowano 24 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2009 Ale cholernicę sobie wymoczyłam. Wygląda jak powierzchnia Księżyca Dobrze jej tak ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 24 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2009 witch wrote: Alawpr czy Kasiek ma zamiar w ogóle się jeszcze TU pojawić czy mamy ją zaangażować do jednej z głównych ról, do filmu CK Dezerterzy ???? Napisała mi ,ze po kontroli napisze co i jak.Więc taka mam nadzieję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 24 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2009 witch wrote: Ale cholernicę sobie wymoczyłam. Wygląda jak powierzchnia Księżyca Dobrze jej tak ! I ja tak chcę ;-( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 24 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2009 Położyłam nogę na ławie i zabolała cholernica;-( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witch Opublikowano 24 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2009 alawpr wrote: witch wrote: Ale cholernicę sobie wymoczyłam. Wygląda jak powierzchnia Księżyca Dobrze jej tak ! I ja tak chcę ;-( Już tylko 3 tygodnie i też będziesz swoją moczyć. Do świąt będzie jak nówka-nierdzewka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 24 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2009 Kasiek 79 ma o 20:00 konsultacje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witch Opublikowano 24 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2009 alawpr wrote: witch wrote: Alawpr czy Kasiek ma zamiar w ogóle się jeszcze TU pojawić czy mamy ją zaangażować do jednej z głównych ról, do filmu CK Dezerterzy ???? Napisała mi ,ze po kontroli napisze co i jak.Więc taka mam nadzieję. Poczekamy! A jak nie to zrobimy "wyprawę" w okolice Augustowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witch Opublikowano 24 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2009 alawpr wrote: Położyłam nogę na ławie i zabolała cholernica;-( No kto to widział - nogę na ławę ????? A wieszaj od razu na żyrandolu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 24 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2009 witch wrote: alawpr wrote: Położyłam nogę na ławie i zabolała cholernica;-( No kto to widział - nogę na ławę ????? A wieszaj od razu na żyrandolu A wiesz,że jak walne ja tak do góry na ,,świecę'' to nic jej nie jest.Ide po linę i się uwieszę i będę dyndac jako ta żarówka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 24 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2009 witch wrote: alawpr wrote: witch wrote: Alawpr czy Kasiek ma zamiar w ogóle się jeszcze TU pojawić czy mamy ją zaangażować do jednej z głównych ról, do filmu CK Dezerterzy ???? Napisała mi ,ze po kontroli napisze co i jak.Więc taka mam nadzieję. Poczekamy! A jak nie to zrobimy "wyprawę" w okolice Augustowa. A kule mamy,więc Kasiek uważaj,bo jak wyskoczymy zza rogu..to bedzie bolało........ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 24 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2009 Zaczynam się nudzic w domu.Znaczy- tyłek swędzi na szwędanie. Chyba jakiś dobry znak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witch Opublikowano 24 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2009 alawpr wrote: Zaczynam się nudzic w domu.Znaczy- tyłek swędzi na szwędanie. Chyba jakiś dobry znak? Dobry. No Paniusiu jak Ci się już na dobre ten szwędacz załączy to zajrzysz do nas na wiosnę jak śniegi stopnieją i Wisłą spłyniesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witch Opublikowano 24 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2009 alawpr wrote: witch wrote: alawpr wrote: Napisała mi ,ze po kontroli napisze co i jak.Więc taka mam nadzieję. Poczekamy! A jak nie to zrobimy "wyprawę" w okolice Augustowa. A kule mamy,więc Kasiek uważaj,bo jak wyskoczymy zza rogu..to bedzie bolało........ Oj będzie. Ze śpiewem na ustach to zrobimy bo zasłużyłaś na to sobie tym nagłym odpadem ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 24 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2009 witch wrote: alawpr wrote: Zaczynam się nudzic w domu.Znaczy- tyłek swędzi na szwędanie. Chyba jakiś dobry znak? Dobry. No Paniusiu jak Ci się już na dobre ten szwędacz załączy to zajrzysz do nas na wiosnę jak śniegi stopnieją i Wisłą spłyniesz Tylko wystrugam wioslo w ramach zabicia czasu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 24 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2009 A u Jasmar ,też tyłek zostanie przetrzepany,bo dom,domem,ale jakies obowiazki wobec forum tez trzeba wykonywac!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edziag Opublikowano 24 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2009 no to musisz się z tym struganiem pospieszyć bo do 13 tylko chwilka...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 24 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2009 edziag wrote: no to musisz się z tym struganiem pospieszyć bo do 13 tylko chwilka...... Jak się zawezmę to migusiem strugnę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edziag Opublikowano 24 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2009 bardzo jestem ciekawa twoich ćwiczeń na staw skokowy, liczę na współpracę i wzajemną mobilizację chociaż tobie nie trzeba ale mnie to przydałby się kop w d....... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi