alawpr Opublikowano 24 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2009 Edziag -a cwiczyłaś dziś????????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasmar Opublikowano 24 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2009 alawpr wrote: Bez wymigiwania mi sie tutaj.Ciężko nie ciężko pisac -obowiązek Przypomnę Ci to jak będziesz na chodzie i myśleć będziesz o powrocie do pracy hi hi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 24 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2009 jasmar wrote: alawpr wrote: Bez wymigiwania mi sie tutaj.Ciężko nie ciężko pisac -obowiązek Przypomnę Ci to jak będziesz na chodzie i myśleć będziesz o powrocie do pracy hi hi No własnie zaczyna mnie dopadac nuda i tęsknota za fabryką ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasiek79 Opublikowano 24 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2009 edziag wrote:prazynka wrote:kasiek79 wrote:wiesz co nie powtórzxę nazwy ale chodzi o uruchomienie stawu skokowego. To mają być jakieś zastzryki z.......... "substancją" któa ma spowodować zeby szybciej znikneła mi sztywnosc stawu. Spytam ta koleżanke co była ze mną czy pamieta nazwę i dam ci znać. One maja pomóc w szybszym powrocie do rychomości bo po 3 miechcach jest on sztywny.To szybciutko podaj nam nazwę, zainteresowanych nie brakujeMasz bojowe zadanie- dowiedzieć się o nazwę tych zastrzyków to mojego orto o to zapytamjuz wiem. Koleżanka własnie dzowniła spytać jak się czuję po tych wieściach I powiedziała mi jak te zastzryki się nazywają. ARTRYL to działa n aodbudowanie chrząski stawowej żeby szybciej powróciła ruchomośc i znikneła bolesnoscDOBRA TERAZ JUZ SPADAMPAPA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edziag Opublikowano 24 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2009 alawpr wrote: Edziag -a cwiczyłaś dziś????????? tak całą godzinę i 40 min na rehabilitacjach a potem już nie miałam ani siły ani ochoty ale za chwilkę przed snem porobię jeszcze te wymachy - dla Ciebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edziag Opublikowano 24 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2009 ARTRYL jadłam w proszku taki w saszetkach rozpuszczany w wodzie, o zastrzykach nie słyszałam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 24 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2009 edziag wrote: alawpr wrote: Edziag -a cwiczyłaś dziś????????? tak całą godzinę i 40 min na rehabilitacjach a potem już nie miałam ani siły ani ochoty ale za chwilkę przed snem porobię jeszcze te wymachy - dla Ciebie No łobuzie .... Będę pilnowac i kopac w kostkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eliska Opublikowano 24 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2009 z mierzenia nogi chyba nici dzisiaj, bo gdzieś małzonek zapodział "miękką" miarkę, a sztywną budowlaną, to raczej długość stopy tylko moge sobie zmierzyć Jasmar, a jak Twoja stopa ? bo moja puchnie nadal bardzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edziag Opublikowano 24 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2009 Kasiek fajnie że napisałaś, od razu forum ruszyło z kopyta. zaglądaj częściej, teraz mając pod ręką sensownych rehabilitantów będziesz dla nas istną kopalnią wiedzy i ćwiczeń nie mówiąc o Twojej przyjemności płynącej z konwersacji z Nami buziaki i fajnie że za dwa tyg zaczynasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edziag Opublikowano 24 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2009 alawpr wrote: edziag wrote: alawpr wrote: Edziag -a cwiczyłaś dziś????????? tak całą godzinę i 40 min na rehabilitacjach a potem już nie miałam ani siły ani ochoty ale za chwilkę przed snem porobię jeszcze te wymachy - dla Ciebie No łobuzie .... Będę pilnowac i kopac w kostkę. Pilnuj i kop ile wlezie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasmar Opublikowano 24 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2009 eliska wrote: Ala, własnie i to jest ból, ale staram się coraz więce człapać, tylko na wieczór noga chora ma dwa razy tyle w obwodzie co zdrowa, aż ide sobie zmierzyć... Kurde, a mnie też tak napuchnie wieczorem, ze jest porządna buła. Ale to pewnie dlatego, że dużo chodzę obciążam prawie na maxa, to się paskuda buntuje. Ale ja się nie dam -masaże, zabiegi, żywokost i inne jej zapodaję i mam nadzieję, że pomoże. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 24 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2009 eliska wrote:z mierzenia nogi chyba nici dzisiaj, bo gdzieś małzonek zapodział "miękką" miarkę, a sztywną budowlaną, to raczej długość stopy tylko moge sobie zmierzyć Jasmar, a jak Twoja stopa ? bo moja puchnie nadal bardzoTo tak jak u mnie miarki zapodziały sie gdzies w swiecie.Ogólnie wszystko poprzestawiane zwłaszcza w kuchni.;-( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edziag Opublikowano 24 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2009 jasmar wrote: eliska wrote: Ala, własnie i to jest ból, ale staram się coraz więce człapać, tylko na wieczór noga chora ma dwa razy tyle w obwodzie co zdrowa, aż ide sobie zmierzyć... Kurde, a mnie też tak napuchnie wieczorem, ze jest porządna buła. Ale to pewnie dlatego, że dużo chodzę obciążam prawie na maxa, to się paskuda buntuje. Ale ja się nie dam -masaże, zabiegi, żywokost i inne jej zapodaję i mam nadzieję, że pomoże. moja też przypomina wieczorem wielką bułę Uciekam poćwiczyć i spać bo jutro na 7.40 do ZUSU to granda żeby człowieka na L4 o tek porze wzywać ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 24 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2009 jasmar wrote: eliska wrote: Ala, własnie i to jest ból, ale staram się coraz więce człapać, tylko na wieczór noga chora ma dwa razy tyle w obwodzie co zdrowa, aż ide sobie zmierzyć... Kurde, a mnie też tak napuchnie wieczorem, ze jest porządna buła. Ale to pewnie dlatego, że dużo chodzę obciążam prawie na maxa, to się paskuda buntuje. Ale ja się nie dam -masaże, zabiegi, żywokost i inne jej zapodaję i mam nadzieję, że pomoże. Ja swoją ewidentnie olewam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 24 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2009 Te nasze nózie się nudzą wieczorami i dają nam popalic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 24 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2009 Trzymaj sie w tym Zusie> Może najlepiej poręczy;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 24 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2009 Lilla nie meldowała jak po dzisiejszym masażu z młodym masażystą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasmar Opublikowano 24 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2009 alawpr wrote:eliska wrote:z mierzenia nogi chyba nici dzisiaj, bo gdzieś małzonek zapodział "miękką" miarkę, a sztywną budowlaną, to raczej długość stopy tylko moge sobie zmierzyć Jasmar, a jak Twoja stopa ? bo moja puchnie nadal bardzoTo tak jak u mnie miarki zapodziały sie gdzies w swiecie.Ogólnie wszystko poprzestawiane zwłaszcza w kuchni.;-(Kochane to zróbcie tak jak się mierzy obwód koła w szkole-najpierw sznureczkiem wokół a potem to zmierzcie linijką. Ale obliczać Wam nic już nie każę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LillaKorn Opublikowano 24 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2009 alawpr wrote: Lilla nie meldowała jak po dzisiejszym masażu z młodym masażystą Standart czyli bosko! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 24 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2009 jasmar wrote:alawpr wrote:eliska wrote:z mierzenia nogi chyba nici dzisiaj, bo gdzieś małzonek zapodział "miękką" miarkę, a sztywną budowlaną, to raczej długość stopy tylko moge sobie zmierzyć Jasmar, a jak Twoja stopa ? bo moja puchnie nadal bardzoTo tak jak u mnie miarki zapodziały sie gdzies w swiecie.Ogólnie wszystko poprzestawiane zwłaszcza w kuchni.;-(Kochane to zróbcie tak jak się mierzy obwód koła w szkole-najpierw sznureczkiem wokół a potem to zmierzcie linijką. Ale obliczać Wam nic już nie każęNo tylko byś pisneła słówko na temat obliczeń......... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasmar Opublikowano 24 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2009 alawpr wrote: jasmar wrote: eliska wrote: Ala, własnie i to jest ból, ale staram się coraz więce człapać, tylko na wieczór noga chora ma dwa razy tyle w obwodzie co zdrowa, aż ide sobie zmierzyć... Kurde, a mnie też tak napuchnie wieczorem, ze jest porządna buła. Ale to pewnie dlatego, że dużo chodzę obciążam prawie na maxa, to się paskuda buntuje. Ale ja się nie dam -masaże, zabiegi, żywokost i inne jej zapodaję i mam nadzieję, że pomoże. Ja swoją ewidentnie olewam! No tak ale my na naszych już chodzimy. Jak jej nie używałam też była zadowolona i nie puchła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eliska Opublikowano 24 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2009 alawpr wrote: Te nasze nózie się nudzą wieczorami i dają nam popalic a moja dzisiaj z rana, byla sliczna, taka o mało co jak zdrowa, lekko tylko na kostach wybrzuszona, ale powtarzam lekko! Fakt, wczoraj i dzisiaj do południa jej nienadużywała, bo trochę jakieś katarzysko mnie powaliło z nóg, wiec przez półtora dnia tylko leżałam, ale od południa trochę ją poćwiczyłam i stąpałam trochę i poprostu WYBUCHŁA cała a zwłaszcza z dwóch stron po kostkach, masakra, robie zdjęcie dla potomnych... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasmar Opublikowano 24 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2009 edziag wrote: jasmar wrote: eliska wrote: Ala, własnie i to jest ból, ale staram się coraz więce człapać, tylko na wieczór noga chora ma dwa razy tyle w obwodzie co zdrowa, aż ide sobie zmierzyć... Kurde, a mnie też tak napuchnie wieczorem, ze jest porządna buła. Ale to pewnie dlatego, że dużo chodzę obciążam prawie na maxa, to się paskuda buntuje. Ale ja się nie dam -masaże, zabiegi, żywokost i inne jej zapodaję i mam nadzieję, że pomoże. moja też przypomina wieczorem wielką bułę Uciekam poćwiczyć i spać bo jutro na 7.40 do ZUSU to granda żeby człowieka na L4 o tek porze wzywać ;/ ZUS potrafi "uzdrowić" człowieka. Daj jutro znać czy już potrafisz biegać i skakać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 24 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2009 LillaKorn wrote: alawpr wrote: Lilla nie meldowała jak po dzisiejszym masażu z młodym masażystą Standart czyli bosko! Czy masuje ci obie nogi,bo kiedys tylko jedna? Ale nie wiem czy czegoś nie pokręciłam/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasmar Opublikowano 24 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2009 alawpr wrote: jasmar wrote: alawpr wrote: To tak jak u mnie miarki zapodziały sie gdzies w swiecie.Ogólnie wszystko poprzestawiane zwłaszcza w kuchni.;-( Kochane to zróbcie tak jak się mierzy obwód koła w szkole-najpierw sznureczkiem wokół a potem to zmierzcie linijką. Ale obliczać Wam nic już nie każę No tylko byś pisneła słówko na temat obliczeń......... Dzieciaki później mierzą promień i średnicę i dzielą obwód koła przez średnicę i dochodzą do liczby PI-kurde nie ma na klawiaturze pi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LillaKorn Opublikowano 24 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2009 alawpr wrote: Czy masuje ci obie nogi,bo kiedys tylko jedna? Ale nie wiem czy czegoś nie pokręciłam/ Na pierwszym spotkaniu masował jedną (połamaną). Od drugiego zabiegu masaż na obie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 24 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2009 jasmar wrote: alawpr wrote: jasmar wrote: Kochane to zróbcie tak jak się mierzy obwód koła w szkole-najpierw sznureczkiem wokół a potem to zmierzcie linijką. Ale obliczać Wam nic już nie każę No tylko byś pisneła słówko na temat obliczeń......... Dzieciaki później mierzą promień i średnicę i dzielą obwód koła przez średnicę i dochodzą do liczby PI-kurde nie ma na klawiaturze pi No i dała do pieca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasmar Opublikowano 24 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2009 eliska wrote: alawpr wrote: Te nasze nózie się nudzą wieczorami i dają nam popalic a moja dzisiaj z rana, byla sliczna, taka o mało co jak zdrowa, lekko tylko na kostach wybrzuszona, ale powtarzam lekko! Fakt, wczoraj i dzisiaj do południa jej nienadużywała, bo trochę jakieś katarzysko mnie powaliło z nóg, wiec przez półtora dnia tylko leżałam, ale od południa trochę ją poćwiczyłam i stąpałam trochę i poprostu WYBUCHŁA cała a zwłaszcza z dwóch stron po kostkach, masakra, robie zdjęcie dla potomnych... To dawaj zdjęcie porównam ze swoimi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 24 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2009 LillaKorn wrote: alawpr wrote: Czy masuje ci obie nogi,bo kiedys tylko jedna? Ale nie wiem czy czegoś nie pokręciłam/ Na pierwszym spotkaniu masował jedną (połamaną). Od drugiego zabiegu masaż na obie! Widzisz efekty? Ile jeszcze masz masaży do wybrania? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marchewka Opublikowano 24 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2009 jasmar wrote: alawpr wrote: No Jasmar masz szczęście ,że sie odwzwałaś,bo tu już miałam misterny plan dokopac ci do kupra.Ale,żeś jubilatka to zaspiewam ci 100 lat!!!!!!!!!!! Dzięki bardzo stukło mi w sobotę to sto lat sto lat na dwóch nogach! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi