alawpr Opublikowano 24 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2009 ojacie wrote: Jutro fizyka ;(;(;( Czy supły mam powiązac?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasmar Opublikowano 24 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2009 ojacie wrote: Jutro fizyka ;(;(;( Znowu. Pisałaś o niej w zeszłym tygodniu. Czy Ty studiujesz Fizykę??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasiek79 Opublikowano 24 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2009 jasmar wrote: kasiek79 wrote: ja też po uwolnieniu nogi ide prywatnie do lekarza rehabilitacji ze znajomymi i on mi dokaldnie pwoie co w moim przypadku mozna aczego nie no i jakie dawki itpo No to jeszcze 2 tygodnie i zaczniesz wracać do pełnej sprawności. Oby poszło jak najszybciej, tego Ci z całego serca życzę wiesz ja byłą pewna ze to juz dizisja nastapi. No ale niestety. Cieszę sie ze złapałm kontakt z tymi znajomymi któzy etarz stają na rzęsach zeby mi pomóc Dzsiiaj na przykąłd koleżanka prosto z uczelni pojechała ze mną do tych sportowych (mimo ze ja też ich znałam i jeden to nawet mnie bardzo dbrze pamiętał...... i nawet kasy nie chcieli brać) hehe. NO iw ierze ze oni mi na serio pomoga. Kolezanka własnie dodatkowo w zaoptarzeniu pracują i stąd będę miałą ta orteże i do nich będe chodziła na zabiegi bo oni wykąłdaja na uczelni na rehabilitacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasiek79 Opublikowano 24 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2009 ojacie wrote: Cześć Kasia miło Cię znowu widzieć, masz jakieś fotki nowe nogi? mam ale to juz powstwiam w domu bo muszę je napierw zrobić na szybie. Co parwda nic ciekawego na nich nie widać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 24 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2009 jasmar wrote: kasiek79 wrote: ja też po uwolnieniu nogi ide prywatnie do lekarza rehabilitacji ze znajomymi i on mi dokaldnie pwoie co w moim przypadku mozna aczego nie no i jakie dawki itpo No to jeszcze 2 tygodnie i zaczniesz wracać do pełnej sprawności. Oby poszło jak najszybciej, tego Ci z całego serca życzę Ja umowilam sie z sąsiadem -trenerem ,ze po uwolnieniu nogi podjade do ich specjalistów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojacie Opublikowano 24 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2009 Nie znowu, to prażynka miała kolosa w sobotę, ja mam jutro ;(;( trzymajcie kciukasy ;(;( tylko się od tyg uczę bo się stresuję megaaa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasmar Opublikowano 24 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2009 alawpr wrote: Wydaje mi sie ,ze to najczęściej przy długich kościach ten rzekomy.Ale głowy nie dam. Też mi się tak zdaje dlatego jak maiłam tyle roboty przed weekendem i ręce były potrzebne to spróbowałam z jedną kulą po kuchni. A w sobotę te kilka roków mi nie zaszkodziło-tak myślę. Bo ten obrzęk to raczej ze zwiększonej ruchliwości niż z obciążenia-ale to znowu tylko moja koncepcja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasiek79 Opublikowano 24 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2009 alawpr wrote: jasmar wrote: kasiek79 wrote: ja też po uwolnieniu nogi ide prywatnie do lekarza rehabilitacji ze znajomymi i on mi dokaldnie pwoie co w moim przypadku mozna aczego nie no i jakie dawki itpo No to jeszcze 2 tygodnie i zaczniesz wracać do pełnej sprawności. Oby poszło jak najszybciej, tego Ci z całego serca życzę Ja umowilam sie z sąsiadem -trenerem ,ze po uwolnieniu nogi podjade do ich specjalistów. i zobaczysz jaki szok przezyjesz tzn oni przezyją Ci moi dziisajsi jak zobaczy;li mojją nogę (czworogłowy dokładnie) to normalnie nie mogli wierzyć zę szpital w Białymstoku zatrzymał sie i nie idzie za nowosciami w medycynie. Że jest tyle rozwiazań alby uniknąc usztywnien stawów zeby nie doprowadzić to tego co ja mam na nodze czyli skóra i kości no i te obrzeki. oni normlanie mówią ze nie chce im się wierzyć ze mozna tak twardo trzymac się starych metod i nie iśc do przodu Dawno takiej nogi nie widzieli.............. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasmar Opublikowano 24 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2009 alawpr wrote: Ja umowilam sie z sąsiadem -trenerem ,ze po uwolnieniu nogi podjade do ich specjalistów. No jestem bardzo ciekawa co Ci powiedzą i jakie ćwiczenia polecą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasiek79 Opublikowano 24 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2009 jasmar wrote: alawpr wrote: Wydaje mi sie ,ze to najczęściej przy długich kościach ten rzekomy.Ale głowy nie dam. Też mi się tak zdaje dlatego jak maiłam tyle roboty przed weekendem i ręce były potrzebne to spróbowałam z jedną kulą po kuchni. A w sobotę te kilka roków mi nie zaszkodziło-tak myślę. Bo ten obrzęk to raczej ze zwiększonej ruchliwości niż z obciążenia-ale to znowu tylko moja koncepcja mój to jeszcze nakrzyczał ze za mało chdoziłą bo obcas za mało schodzony i ze za duzo kuli jednej używałą bo od 2 tyg miałą bez kul chodfzić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 24 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2009 jasmar wrote: alawpr wrote: Wydaje mi sie ,ze to najczęściej przy długich kościach ten rzekomy.Ale głowy nie dam. Też mi się tak zdaje dlatego jak maiłam tyle roboty przed weekendem i ręce były potrzebne to spróbowałam z jedną kulą po kuchni. A w sobotę te kilka roków mi nie zaszkodziło-tak myślę. Bo ten obrzęk to raczej ze zwiększonej ruchliwości niż z obciążenia-ale to znowu tylko moja koncepcja Ja jak pochodze dłużej to tez mi puchnie ,tylko u mnie jeszcze ten gips diabelny przeszkadza.Obiecałam sobie ,ze nie bede marudziła nic a nic jak mi spuchnie juz bez gipsu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 24 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2009 jasmar wrote: alawpr wrote: Ja umowilam sie z sąsiadem -trenerem ,ze po uwolnieniu nogi podjade do ich specjalistów. No jestem bardzo ciekawa co Ci powiedzą i jakie ćwiczenia polecą Dam cynk. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasmar Opublikowano 24 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2009 ojacie wrote:Nie znowu, to prażynka miała kolosa w sobotę, ja mam jutro ;(;( trzymajcie kciukasy ;(;( tylko się od tyg uczę bo się stresuję megaaaNo to jasne że będę trzymać tylko nie stresuj się za bardzo bo wtedy to już przeszkadza. Wystarczy lekki stresik w celu podniesienia poziomu adrenaliny, żeby wszystko sobie przypomnieć i w całości przelać na papier.A masz kolo z typowej fizyki czy jakiegoś działu?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasmar Opublikowano 24 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2009 kasiek79 wrote: jasmar wrote: alawpr wrote: Wydaje mi sie ,ze to najczęściej przy długich kościach ten rzekomy.Ale głowy nie dam. Też mi się tak zdaje dlatego jak maiłam tyle roboty przed weekendem i ręce były potrzebne to spróbowałam z jedną kulą po kuchni. A w sobotę te kilka roków mi nie zaszkodziło-tak myślę. Bo ten obrzęk to raczej ze zwiększonej ruchliwości niż z obciążenia-ale to znowu tylko moja koncepcja mój to jeszcze nakrzyczał ze za mało chdoziłą bo obcas za mało schodzony i ze za duzo kuli jednej używałą bo od 2 tyg miałą bez kul chodfzić. Niechby sam spróbował z taka raną jak Ty masz chodzić i to jeszcze w gipsie, który tę ranę obciera. Głupi jaki czy co??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojacie Opublikowano 24 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2009 Wektory, kinematyka, dynamika, niby proste, ale mi całki średnio idą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 24 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2009 Kasiu ja jak nigdy odliczam czas do wizyty kontrolnej.U mnie 3 tyg-no prawie u ciebie 2,zleci szybciutko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasiek79 Opublikowano 24 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2009 jasmar wrote: kasiek79 wrote: jasmar wrote: Też mi się tak zdaje dlatego jak maiłam tyle roboty przed weekendem i ręce były potrzebne to spróbowałam z jedną kulą po kuchni. A w sobotę te kilka roków mi nie zaszkodziło-tak myślę. Bo ten obrzęk to raczej ze zwiększonej ruchliwości niż z obciążenia-ale to znowu tylko moja koncepcja mój to jeszcze nakrzyczał ze za mało chdoziłą bo obcas za mało schodzony i ze za duzo kuli jednej używałą bo od 2 tyg miałą bez kul chodfzić. Niechby sam spróbował z taka raną jak Ty masz chodzić i to jeszcze w gipsie, który tę ranę obciera. Głupi jaki czy co??? no ja mu cały zcas powtarzał ze satrałą sie chodzć bez ale nietety ratowałą się jedna kula przed bólem któy był nie do zniesienia. I jak mu pwoiedziałą zę to bez sensu zeby mnie pakował w gips bo i tak ciezko mi będzie przez ta pięte to zlitował się i zawiną mi stopę w taki bandaz z waty i wiecie co jest o niego lepiej Mięciutko jak w kapciu Az mi się wierzyć nie chche No i czy on kur..... wcześniej tak nie mógł by zrobić????????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasmar Opublikowano 24 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2009 alawpr wrote: jasmar wrote: alawpr wrote: Wydaje mi sie ,ze to najczęściej przy długich kościach ten rzekomy.Ale głowy nie dam. Też mi się tak zdaje dlatego jak maiłam tyle roboty przed weekendem i ręce były potrzebne to spróbowałam z jedną kulą po kuchni. A w sobotę te kilka roków mi nie zaszkodziło-tak myślę. Bo ten obrzęk to raczej ze zwiększonej ruchliwości niż z obciążenia-ale to znowu tylko moja koncepcja Ja jak pochodze dłużej to tez mi puchnie ,tylko u mnie jeszcze ten gips diabelny przeszkadza.Obiecałam sobie ,ze nie bede marudziła nic a nic jak mi spuchnie juz bez gipsu. No zobaczymy, ale jakoś nie bardzo Ci wierzę. Obiecaj, że też trochę ponarzekasz, bo o czym będziemy pisać i nad czym się roztkliwiać. A tak zawsze pozostanie Twoja nózia-juz beż gipsiku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 24 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2009 ojacie wrote: Wektory, kinematyka, dynamika, niby proste, ale mi całki średnio idą Matko, jak ja ci wsółczuję ;-( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasiek79 Opublikowano 24 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2009 alawpr wrote: Kasiu ja jak nigdy odliczam czas do wizyty kontrolnej.U mnie 3 tyg-no prawie u ciebie 2,zleci szybciutko. wiem ze pewnei tak Bo te 4 tyg co etraz byłą w krótkim gipsie to jak tydzien normalnie mi zleciały. SZOK>wieć dwa to normalnie pikuś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasmar Opublikowano 24 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2009 ojacie wrote: Wektory, kinematyka, dynamika, niby proste, ale mi całki średnio idą no to nawet fajne jeszcze trochę pamiętam, choć kończyłam...........................lat temu. O sorry zakrztusiłam się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasiek79 Opublikowano 24 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2009 jasmar wrote: ojacie wrote: Wektory, kinematyka, dynamika, niby proste, ale mi całki średnio idą no to nawet fajne jeszcze trochę pamiętam, choć kończyłam...........................lat temu. O sorry zakrztusiłam się ja to zawsze lubiłam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 24 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2009 Mi wlasnie teraz jak zakladali juz ten gips do chodzenia to napakowali tgo mięciutkiego dwa razy więcej na całą stopę niz poprzednimi razami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasiek79 Opublikowano 24 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2009 aaaaaaa i zapomniała wam napsiac zę oni (ci sportowi) gipsotomię zawsze w znieczuleniu robią tym bardziej po prawie 6 tygodniach od złamnia. A ja....... miałą na zywca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 24 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2009 jasmar wrote: ojacie wrote: Wektory, kinematyka, dynamika, niby proste, ale mi całki średnio idą no to nawet fajne jeszcze trochę pamiętam, choć kończyłam...........................lat temu. O sorry zakrztusiłam się Klepię cie po plecach....lepiej/// Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasiek79 Opublikowano 24 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2009 alawpr wrote: Mi wlasnie teraz jak zakladali juz ten gips do chodzenia to napakowali tgo mięciutkiego dwa razy więcej na całą stopę niz poprzednimi razami. mi teraz tak na raz jakieś 30cm rozwinał (kuźwa coby nie za duzo) ale i tak jest o niego lepije Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 24 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2009 kasiek79 wrote: jasmar wrote: ojacie wrote: Wektory, kinematyka, dynamika, niby proste, ale mi całki średnio idą no to nawet fajne jeszcze trochę pamiętam, choć kończyłam...........................lat temu. O sorry zakrztusiłam się ja to zawsze lubiłam Następna ,...no ja nie mogę.....) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasmar Opublikowano 24 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2009 No kochane lecę spać bo jutro rano wstaję-zabiegi czekaja-a jeszcze muszę sama dojechać. Dam znać jak mi poszło, ale przyznam że mam lekkiego stracha. Do jutra PA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasiek79 Opublikowano 24 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2009 jasmar wrote:No kochane lecę spać bo jutro rano wstaję-zabiegi czekaja-a jeszcze muszę sama dojechać. Dam znać jak mi poszło, ale przyznam że mam lekkiego stracha. Do jutra PAja też zaraz zmykam bo pewnie dzieciaki wstanał ranoA ja też juz samochodem jeździłam ltkyo ze kurda wolną rakcję mam w tym pancerzu........ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojacie Opublikowano 24 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2009 Dzięki za słowa otuchy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi