alawpr Opublikowano 2 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2009 prazynka wrote:Jednak mam inne, z muszli ostryg, 1 tabl dziennie : podają taki skład:wapń w postaci węglanu wapnia 62,5 % zapotrzebowania i D3 100 % zapotrzebowania.http://www.nokaut.pl/oferta/vitrum-calcium-1250-vit-d3-x-60-tabl.htmlTęż mam takie tylko ono ma mimo symbolu 1250 mniej wapna mniej wit D niz to 600.Tez jest z muszli ostryg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 2 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2009 To wapno 1250 ma seledynowe tabletki ,a to 600 ciemno zielone i drugi raz większe,ledwo je przełykam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marchewka Opublikowano 2 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2009 alawpr wrote: Zaczyna mnie juz też obcierac pięta..jak nie urok to.......;-( widzę, ze wszyscy sobie narzekają, to ja tez, otóż w ramach rehabilitacji nogi i kręgoslupa chodziłam na basen i dostalam bonusowo jakąś bakterię, więc nie dane mi być zdrowym, uważajcie basenowcy, zaraza czai się wszędzie, a dzis poszłam na kontrolę opatrunkową i w szpitalu świńska grypa, oddzialy pozamykane, przyjęcia odwołane...o i takie zycie w stolicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 2 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2009 marchewka wrote: alawpr wrote: Zaczyna mnie juz też obcierac pięta..jak nie urok to.......;-( widzę, ze wszyscy sobie narzekają, to ja tez, otóż w ramach rehabilitacji nogi i kręgoslupa chodziłam na basen i dostalam bonusowo jakąś bakterię, więc nie dane mi być zdrowym, uważajcie basenowcy, zaraza czai się wszędzie, a dzis poszłam na kontrolę opatrunkową i w szpitalu świńska grypa, oddzialy pozamykane, przyjęcia odwołane...o i takie zycie w stolicy Bo zmarła wczoraj kobieta na świńską w MSWiA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prazynka Opublikowano 2 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2009 żabka wrote: prazynka wrote: Dobrze, że mi przypomniałaś, lecę po moje wapno, chyba mam te same. Prażynko pod jakim numerem na Kopernika " Urazówka? i o której godzinie,niedaleko pracuję do dokuśtykam Ja mam kontrol 21.12 na 14.50, kazano mi zgłosić się na Kopernika 32 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marchewka Opublikowano 2 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2009 alawpr wrote: Mam kolce zakupione ,co do gumy to nie wiem ,bo czasem w domu potrafi mi sie kula z ta gumą poślizgnąc. bo na zime trzeba nabyć gume miekką moja droga, jak w samochodzie, wtedy mniej twardnieje i się mniej slizgasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prazynka Opublikowano 2 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2009 alawpr wrote:prazynka wrote:Jednak mam inne, z muszli ostryg, 1 tabl dziennie : podają taki skład:wapń w postaci węglanu wapnia 62,5 % zapotrzebowania i D3 100 % zapotrzebowania.http://www.nokaut.pl/oferta/vitrum-calcium-1250-vit-d3-x-60-tabl.htmlTęż mam takie tylko ono ma mimo symbolu 1250 mniej wapna mniej wit D niz to 600.Tez jest z muszli ostryg.Tak? No widzisz, to nawet nie wiedziałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prazynka Opublikowano 2 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2009 alawpr wrote: To wapno 1250 ma seledynowe tabletki ,a to 600 ciemno zielone i drugi raz większe,ledwo je przełykam. Jeszcze większe? O matko, już te są takie duże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marchewka Opublikowano 2 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2009 prazynka wrote: alawpr wrote: prazynka wrote: Nosiłam wszystko w woreczku Też tak robię,czasem cos i w zębach przeniosę.Do czego człowiek jest zdolny.Ostatnio cos nosiłam w torbie na zakupy. Alawpr ale za to jakie ja miałam bicepsy po tych siatach na kulach, niejeden facet mógłby mi zazdrościć my w pracy mamy drążek żeby się mozna było powiesić i ja też jestem w czołówce podciągaczy, nawet faceci niektórzy nie daja mi rady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prazynka Opublikowano 2 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2009 marchewka wrote: alawpr wrote: Zaczyna mnie juz też obcierac pięta..jak nie urok to.......;-( widzę, ze wszyscy sobie narzekają, to ja tez, otóż w ramach rehabilitacji nogi i kręgoslupa chodziłam na basen i dostalam bonusowo jakąś bakterię, więc nie dane mi być zdrowym, uważajcie basenowcy, zaraza czai się wszędzie, a dzis poszłam na kontrolę opatrunkową i w szpitalu świńska grypa, oddzialy pozamykane, przyjęcia odwołane...o i takie zycie w stolicy świńska już w Warszawie??? No to pięknie. Na który basen jeździsz? Ja mam wystawę ze swoim psem w sobotę i ciekawe co tam będzie się działo, pewnie zbiór wszystkich możliwych bakterii i wirusów. Nie znoszę wystaw na zamkniętych powierzchniach, można nabawić się klaustrofobii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prazynka Opublikowano 2 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2009 marchewka wrote: prazynka wrote: alawpr wrote: Też tak robię,czasem cos i w zębach przeniosę.Do czego człowiek jest zdolny.Ostatnio cos nosiłam w torbie na zakupy. Alawpr ale za to jakie ja miałam bicepsy po tych siatach na kulach, niejeden facet mógłby mi zazdrościć my w pracy mamy drążek żeby się mozna było powiesić i ja też jestem w czołówce podciągaczy, nawet faceci niektórzy nie daja mi rady No, to gdy tyłek nam opada to choć nasze ego rośnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marchewka Opublikowano 2 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2009 alawpr wrote: marchewka wrote: alawpr wrote: Zaczyna mnie juz też obcierac pięta..jak nie urok to.......;-( widzę, ze wszyscy sobie narzekają, to ja tez, otóż w ramach rehabilitacji nogi i kręgoslupa chodziłam na basen i dostalam bonusowo jakąś bakterię, więc nie dane mi być zdrowym, uważajcie basenowcy, zaraza czai się wszędzie, a dzis poszłam na kontrolę opatrunkową i w szpitalu świńska grypa, oddzialy pozamykane, przyjęcia odwołane...o i takie zycie w stolicy Bo zmarła wczoraj kobieta na świńską w MSWiA. o kurcze, nie wiedziałam, podobno po Wawie lata jeszcze jakiś wariat i strzela z wiatrówki do tramwajów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 2 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2009 marchewka wrote: alawpr wrote: Mam kolce zakupione ,co do gumy to nie wiem ,bo czasem w domu potrafi mi sie kula z ta gumą poślizgnąc. bo na zime trzeba nabyć gume miekką moja droga, jak w samochodzie, wtedy mniej twardnieje i się mniej slizgasz A widziała paniusia...o tym nie wiedzialam.Dzieki bardzo.I znow czlowiek wie wiecej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 2 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2009 prazynka wrote: alawpr wrote: To wapno 1250 ma seledynowe tabletki ,a to 600 ciemno zielone i drugi raz większe,ledwo je przełykam. Jeszcze większe? O matko, już te są takie duże Te 600 to jakies mutanty ;-(( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marchewka Opublikowano 2 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2009 prazynka wrote: marchewka wrote: alawpr wrote: Zaczyna mnie juz też obcierac pięta..jak nie urok to.......;-( widzę, ze wszyscy sobie narzekają, to ja tez, otóż w ramach rehabilitacji nogi i kręgoslupa chodziłam na basen i dostalam bonusowo jakąś bakterię, więc nie dane mi być zdrowym, uważajcie basenowcy, zaraza czai się wszędzie, a dzis poszłam na kontrolę opatrunkową i w szpitalu świńska grypa, oddzialy pozamykane, przyjęcia odwołane...o i takie zycie w stolicy świńska już w Warszawie??? No to pięknie. Na który basen jeździsz? Ja mam wystawę ze swoim psem w sobotę i ciekawe co tam będzie się działo, pewnie zbiór wszystkich możliwych bakterii i wirusów. Nie znoszę wystaw na zamkniętych powierzchniach, można nabawić się klaustrofobii. na Rokosowskiej bylam raz, a tak to Warszawianka i jeszcze jeden poza Wawa, tak, że nie wiem komu dziekować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zabka Opublikowano 2 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2009 prazynka wrote: żabka wrote: prazynka wrote: Dobrze, że mi przypomniałaś, lecę po moje wapno, chyba mam te same. Prażynko pod jakim numerem na Kopernika " Urazówka? i o której godzinie,niedaleko pracuję do dokuśtykam Ja mam kontrol 21.12 na 14.50, kazano mi zgłosić się na Kopernika 32 Ja też na Kopernika 32 chodze tylko to jest gabinet po drugiej stronie korytarza,może uda mi się zerwać z pracy ,tylko opiszemy siebie ,bo tam kuśtykających jest dużo.żaden znak rozpoznawczy Chociaż ta godzina sugeruje że poza pacjentami wchodzisz.Tam rano jest ścisk i tłok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 2 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2009 prazynka wrote: marchewka wrote: alawpr wrote: Zaczyna mnie juz też obcierac pięta..jak nie urok to.......;-( widzę, ze wszyscy sobie narzekają, to ja tez, otóż w ramach rehabilitacji nogi i kręgoslupa chodziłam na basen i dostalam bonusowo jakąś bakterię, więc nie dane mi być zdrowym, uważajcie basenowcy, zaraza czai się wszędzie, a dzis poszłam na kontrolę opatrunkową i w szpitalu świńska grypa, oddzialy pozamykane, przyjęcia odwołane...o i takie zycie w stolicy świńska już w Warszawie??? No to pięknie. Na który basen jeździsz? Ja mam wystawę ze swoim psem w sobotę i ciekawe co tam będzie się działo, pewnie zbiór wszystkich możliwych bakterii i wirusów. Nie znoszę wystaw na zamkniętych powierzchniach, można nabawić się klaustrofobii. Eeee to twoja psinka wystawowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 2 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2009 żabka wrote: prazynka wrote: żabka wrote: Prażynko pod jakim numerem na Kopernika " Urazówka? i o której godzinie,niedaleko pracuję do dokuśtykam Ja mam kontrol 21.12 na 14.50, kazano mi zgłosić się na Kopernika 32 Ja też na Kopernika 32 chodze tylko to jest gabinet po drugiej stronie korytarza,może uda mi się zerwać z pracy ,tylko opiszemy siebie ,bo tam kuśtykających jest dużo.żaden znak rozpoznawczy Chociaż ta godzina sugeruje że poza pacjentami wchodzisz.Tam rano jest ścisk i tłok tylko kwiecie w zębach.Jakas pąsowa róża;-)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prazynka Opublikowano 2 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2009 marchewka wrote: prazynka wrote: marchewka wrote: widzę, ze wszyscy sobie narzekają, to ja tez, otóż w ramach rehabilitacji nogi i kręgoslupa chodziłam na basen i dostalam bonusowo jakąś bakterię, więc nie dane mi być zdrowym, uważajcie basenowcy, zaraza czai się wszędzie, a dzis poszłam na kontrolę opatrunkową i w szpitalu świńska grypa, oddzialy pozamykane, przyjęcia odwołane...o i takie zycie w stolicy świńska już w Warszawie??? No to pięknie. Na który basen jeździsz? Ja mam wystawę ze swoim psem w sobotę i ciekawe co tam będzie się działo, pewnie zbiór wszystkich możliwych bakterii i wirusów. Nie znoszę wystaw na zamkniętych powierzchniach, można nabawić się klaustrofobii. na Rokosowskiej bylam raz, a tak to Warszawianka i jeszcze jeden poza Wawa, tak, że nie wiem komu dziekować... Nieciekawie masz, koło mnie budują basen i już nie mogę się doczekać, tylko nie wiem czy to szkolny czy ogólnodostępny będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marchewka Opublikowano 2 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2009 prazynka wrote: marchewka wrote: prazynka wrote: świńska już w Warszawie??? No to pięknie. Na który basen jeździsz? Ja mam wystawę ze swoim psem w sobotę i ciekawe co tam będzie się działo, pewnie zbiór wszystkich możliwych bakterii i wirusów. Nie znoszę wystaw na zamkniętych powierzchniach, można nabawić się klaustrofobii. na Rokosowskiej bylam raz, a tak to Warszawianka i jeszcze jeden poza Wawa, tak, że nie wiem komu dziekować... Nieciekawie masz, koło mnie budują basen i już nie mogę się doczekać, tylko nie wiem czy to szkolny czy ogólnodostępny będzie najwyraźniej bląkanie się po szpitalch jest moim przeznaczeniem, musze odrobić wszystkie te lata,kiedy nic mi nie było...no ale trudno, oby nie było gorzej, nie da się przed wszystkim zabezpieczyć niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 2 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2009 Marchewko ,ty to juz bys mogła zakończyc ze swymi pierepałami zrowotnymi.I na basenie tez cos znalazlas co sie ciebie uczepiło? Dobrze ,ze ten rok juz sie kończy i nawet sie nie martwie ,ze dojdzie mi rok wiecej do latek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prazynka Opublikowano 2 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2009 żabka wrote: prazynka wrote: żabka wrote: Prażynko pod jakim numerem na Kopernika " Urazówka? i o której godzinie,niedaleko pracuję do dokuśtykam Ja mam kontrol 21.12 na 14.50, kazano mi zgłosić się na Kopernika 32 Ja też na Kopernika 32 chodze tylko to jest gabinet po drugiej stronie korytarza,może uda mi się zerwać z pracy ,tylko opiszemy siebie ,bo tam kuśtykających jest dużo.żaden znak rozpoznawczy Chociaż ta godzina sugeruje że poza pacjentami wchodzisz.Tam rano jest ścisk i tłok 177 cm i kręcone jasne włosy, trudno mnie nie zauważyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 2 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2009 prazynka wrote: żabka wrote: prazynka wrote: na 14.50, kazano mi zgłosić się na Kopernika 32 Ja też na Kopernika 32 chodze tylko to jest gabinet po drugiej stronie korytarza,może uda mi się zerwać z pracy ,tylko opiszemy siebie ,bo tam kuśtykających jest dużo.żaden znak rozpoznawczy Chociaż ta godzina sugeruje że poza pacjentami wchodzisz.Tam rano jest ścisk i tłok 177 cm i kręcone jasne włosy, trudno mnie nie zauważyć Znaczy sie LASKA ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prazynka Opublikowano 2 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2009 alawpr wrote: prazynka wrote: marchewka wrote: widzę, ze wszyscy sobie narzekają, to ja tez, otóż w ramach rehabilitacji nogi i kręgoslupa chodziłam na basen i dostalam bonusowo jakąś bakterię, więc nie dane mi być zdrowym, uważajcie basenowcy, zaraza czai się wszędzie, a dzis poszłam na kontrolę opatrunkową i w szpitalu świńska grypa, oddzialy pozamykane, przyjęcia odwołane...o i takie zycie w stolicy świńska już w Warszawie??? No to pięknie. Na który basen jeździsz? Ja mam wystawę ze swoim psem w sobotę i ciekawe co tam będzie się działo, pewnie zbiór wszystkich możliwych bakterii i wirusów. Nie znoszę wystaw na zamkniętych powierzchniach, można nabawić się klaustrofobii. Eeee to twoja psinka wystawowa Też Przed złamaniem robiłam z nią różne fajne rzeczy jak tropienie, szkolenie metodą pozytywnego wzmocnienia, teraz próbuję wrócić do części z nich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prazynka Opublikowano 2 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2009 alawpr wrote: prazynka wrote: żabka wrote: Ja też na Kopernika 32 chodze tylko to jest gabinet po drugiej stronie korytarza,może uda mi się zerwać z pracy ,tylko opiszemy siebie ,bo tam kuśtykających jest dużo.żaden znak rozpoznawczy Chociaż ta godzina sugeruje że poza pacjentami wchodzisz.Tam rano jest ścisk i tłok 177 cm i kręcone jasne włosy, trudno mnie nie zauważyć Znaczy sie LASKA ) Raczej deska do prasowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zabka Opublikowano 2 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2009 prazynka wrote: alawpr wrote: prazynka wrote: 177 cm i kręcone jasne włosy, trudno mnie nie zauważyć Znaczy sie LASKA ) Raczej deska do prasowania Laska ,laska ja mam 176cm wzrostu też szczupła włosy śmieszne pasemeczka jasno-ciemne.(kuśtykam oczywiście) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prazynka Opublikowano 2 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2009 żabka wrote: prazynka wrote: alawpr wrote: Znaczy sie LASKA ) Raczej deska do prasowania Laska ,laska ja mam 176cm wzrostu też szczupła włosy śmieszne pasemeczka jasno-ciemne.(kuśtykam oczywiście) O jak super, zwykle to w towarzystwie tylko ja jestem taka wysoka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LillaKorn Opublikowano 2 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2009 alawpr wrote: tylko kwiecie w zębach.Jakas pąsowa róża;-)) Muszą jeszcze ustalić haslo bo inaczej kiszka blada! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marchewka Opublikowano 2 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2009 alawpr wrote: Marchewko ,ty to juz bys mogła zakończyc ze swymi pierepałami zrowotnymi.I na basenie tez cos znalazlas co sie ciebie uczepiło? Dobrze ,ze ten rok juz sie kończy i nawet sie nie martwie ,ze dojdzie mi rok wiecej do latek ja już tak któryś rok z rzędu sobie powtarzam, a te zarazy się przenoszą na nastepne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prazynka Opublikowano 2 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2009 marchewka wrote:alawpr wrote:Marchewko ,ty to juz bys mogła zakończyc ze swymi pierepałami zrowotnymi.I na basenie tez cos znalazlas co sie ciebie uczepiło? Dobrze ,ze ten rok juz sie kończy i nawet sie nie martwie ,ze dojdzie mi rok wiecej do latek ja już tak któryś rok z rzędu sobie powtarzam, a te zarazy się przenoszą na nastepne...Skoro złego licho nie bierze to musisz mieć dobre serce Uciekam teraz, muszę ogarnąć mieszkanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi