LillaKorn Opublikowano 2 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2009 Aurora trzymam kciuki za jutrzejszą kontrolę i dopuszczenie do pracy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LillaKorn Opublikowano 2 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2009 a. nieźle Cię przetrzymali w tym szpitalu. Najważniejsze, że śrubka wywalona. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dota Opublikowano 2 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2009 Zjadłam pół czekolady, wypiłam kawę i jakoś się pozbierałam. Wzięłam się w garść i właśnie wróciłam z rehabilitacji.A to żeby wpływ halnego był odczuwalny nad morzem to już jest skandal.Dość, że sztormy czasem zalewają piwnice. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zabka Opublikowano 2 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2009 Dota wrote:Zjadłam pół czekolady, wypiłam kawę i jakoś się pozbierałam. Wzięłam się w garść i właśnie wróciłam z rehabilitacji.A to żeby wpływ halnego był odczuwalny nad morzem to już jest skandal.Dość, że sztormy czasem zalewają piwnice.Wystosuję petycję do górali,coby nie kierowali halnego nad morze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 2 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2009 żabka wrote:Dota wrote:Zjadłam pół czekolady, wypiłam kawę i jakoś się pozbierałam. Wzięłam się w garść i właśnie wróciłam z rehabilitacji.A to żeby wpływ halnego był odczuwalny nad morzem to już jest skandal.Dość, że sztormy czasem zalewają piwnice.Wystosuję petycję do górali,coby nie kierowali halnego nad morze!Do Wa-wy tez nie ,bo jakieś nerwy tu sie pałętają od tego wiatru ;-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dota Opublikowano 2 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2009 żabka wrote: Wystosuję petycję do górali,coby nie kierowali halnego nad morze! O tak, bądź błogosławiona Żabko. Na wyskości Żuław halnemu mówimy STOP. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 2 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2009 No troche spokoju,rodzina wybyła na troche z domu wiec moge jakąś balangę odstawic ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 2 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2009 Dota wrote:Zjadłam pół czekolady, wypiłam kawę i jakoś się pozbierałam. Wzięłam się w garść i właśnie wróciłam z rehabilitacji.A to żeby wpływ halnego był odczuwalny nad morzem to już jest skandal.Dość, że sztormy czasem zalewają piwnice.Chyba skocze do kuchni i poszperam,moze cos słodkiego tez znajdę na te nerwy. Ale dzis wstałam lewą nogą jak nic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dota Opublikowano 2 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2009 Jutro mam kolędę tzn. wizytę duszpasterską. Szybko co ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 2 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2009 Jutro szykuje nam sie goracy dzień kontrolny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dota Opublikowano 2 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2009 alawpr wrote:Dota wrote:Zjadłam pół czekolady, wypiłam kawę i jakoś się pozbierałam. Wzięłam się w garść i właśnie wróciłam z rehabilitacji.A to żeby wpływ halnego był odczuwalny nad morzem to już jest skandal.Dość, że sztormy czasem zalewają piwnice.Chyba skocze do kuchni i poszperam,moze cos słodkiego tez znajdę na te nerwy. Ale dzis wstałam lewą nogą jak nic.Ja zawsze wstaję lewą nogą (inaczej nie ma możliwości). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 2 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2009 Dota wrote: Jutro mam kolędę tzn. wizytę duszpasterską. Szybko co ? Coś bardzo szybko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LillaKorn Opublikowano 2 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2009 Dota wrote: Jutro mam kolędę tzn. wizytę duszpasterską. Szybko co ? Zabijają magię świąt! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dota Opublikowano 2 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2009 alawpr wrote: Dota wrote: Jutro mam kolędę tzn. wizytę duszpasterską. Szybko co ? Coś bardzo szybko! Wystartowali z wizytami wczoraj. Nawet choinki nie bedzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prazynka Opublikowano 2 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2009 Dota wrote:Zjadłam pół czekolady, wypiłam kawę i jakoś się pozbierałam. Wzięłam się w garść i właśnie wróciłam z rehabilitacji.A to żeby wpływ halnego był odczuwalny nad morzem to już jest skandal.Dość, że sztormy czasem zalewają piwnice.No, raczej przygotuj się, że wszędzie go wyczujesz i to na kilka dni wcześniej lepiej niż baca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 2 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2009 Dota wrote:alawpr wrote:Dota wrote:Zjadłam pół czekolady, wypiłam kawę i jakoś się pozbierałam. Wzięłam się w garść i właśnie wróciłam z rehabilitacji.A to żeby wpływ halnego był odczuwalny nad morzem to już jest skandal.Dość, że sztormy czasem zalewają piwnice.Chyba skocze do kuchni i poszperam,moze cos słodkiego tez znajdę na te nerwy. Ale dzis wstałam lewą nogą jak nic.Ja zawsze wstaję lewą nogą (inaczej nie ma możliwości).O kurka ,przeciez ja też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prazynka Opublikowano 2 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2009 Dota wrote:alawpr wrote:Dota wrote:Zjadłam pół czekolady, wypiłam kawę i jakoś się pozbierałam. Wzięłam się w garść i właśnie wróciłam z rehabilitacji.A to żeby wpływ halnego był odczuwalny nad morzem to już jest skandal.Dość, że sztormy czasem zalewają piwnice.Chyba skocze do kuchni i poszperam,moze cos słodkiego tez znajdę na te nerwy. Ale dzis wstałam lewą nogą jak nic.Ja zawsze wstaję lewą nogą (inaczej nie ma możliwości).Moja lewa połamana to pewnie przez to mi pod górę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 2 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2009 U mnie jak zwykle jak zbliza sie termin kontroli to jakoś szarpią mną nerwy,prawa jakas upierdliwa i bolesna sie wtedy robi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LillaKorn Opublikowano 2 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2009 alawpr wrote: U mnie jak zwykle jak zbliza sie termin kontroli to jakoś szarpią mną nerwy,prawa jakas upierdliwa i bolesna sie wtedy robi. Alu Twoja prawa oczekuje na nowy wynalazek panów lekarzy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dota Opublikowano 2 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2009 prazynka wrote:Dota wrote:Zjadłam pół czekolady, wypiłam kawę i jakoś się pozbierałam. Wzięłam się w garść i właśnie wróciłam z rehabilitacji.A to żeby wpływ halnego był odczuwalny nad morzem to już jest skandal.Dość, że sztormy czasem zalewają piwnice.No, raczej przygotuj się, że wszędzie go wyczujesz i to na kilka dni wcześniej lepiej niż bacaI jedyny ratunek to kawa oraz pół gorzkiej czekolady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 2 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2009 LillaKorn wrote: alawpr wrote: U mnie jak zwykle jak zbliza sie termin kontroli to jakoś szarpią mną nerwy,prawa jakas upierdliwa i bolesna sie wtedy robi. Alu Twoja prawa oczekuje na nowy wynalazek panów lekarzy! Aż sie boje co tam nawymyslają jak sie u nich zamelduję ;-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prazynka Opublikowano 2 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2009 Dota wrote:prazynka wrote:Dota wrote:Zjadłam pół czekolady, wypiłam kawę i jakoś się pozbierałam. Wzięłam się w garść i właśnie wróciłam z rehabilitacji.A to żeby wpływ halnego był odczuwalny nad morzem to już jest skandal.Dość, że sztormy czasem zalewają piwnice.No, raczej przygotuj się, że wszędzie go wyczujesz i to na kilka dni wcześniej lepiej niż bacaI jedyny ratunek to kawa oraz pół gorzkiej czekolady. aaa smaka mi zrobiłaś lecę z małym do metra, mamy wizytę u laryngologa, Boże jak mi się nie chce wychodzić, zimno tam i to już druga moja trasa dziś, pewnie wrócę na czterech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 2 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2009 Dota wrote:prazynka wrote:Dota wrote:Zjadłam pół czekolady, wypiłam kawę i jakoś się pozbierałam. Wzięłam się w garść i właśnie wróciłam z rehabilitacji.A to żeby wpływ halnego był odczuwalny nad morzem to już jest skandal.Dość, że sztormy czasem zalewają piwnice.No, raczej przygotuj się, że wszędzie go wyczujesz i to na kilka dni wcześniej lepiej niż bacaI jedyny ratunek to kawa oraz pół gorzkiej czekolady. Gorzkiej nie przełknę!! Ale Ptasie to i owszem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 2 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2009 prazynka wrote: Dota wrote: prazynka wrote: No, raczej przygotuj się, że wszędzie go wyczujesz i to na kilka dni wcześniej lepiej niż baca I jedyny ratunek to kawa oraz pół gorzkiej czekolady. aaa smaka mi zrobiłaś lecę z małym do metra, mamy wizytę u laryngologa, Boże jak mi się nie chce wychodzić, zimno tam i to już druga moja trasa dziś, pewnie wrócę na czterech Nawet pełzaj tylko wróc.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prazynka Opublikowano 2 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2009 alawpr wrote: LillaKorn wrote: alawpr wrote: U mnie jak zwykle jak zbliza sie termin kontroli to jakoś szarpią mną nerwy,prawa jakas upierdliwa i bolesna sie wtedy robi. Alu Twoja prawa oczekuje na nowy wynalazek panów lekarzy! Aż sie boje co tam nawymyslają jak sie u nich zamelduję ;-( No przecież gorzej być nie może, czyli tylko lepiej, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 2 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2009 prazynka wrote: alawpr wrote: LillaKorn wrote: Alu Twoja prawa oczekuje na nowy wynalazek panów lekarzy! Aż sie boje co tam nawymyslają jak sie u nich zamelduję ;-( No przecież gorzej być nie może, czyli tylko lepiej, I tego sie trzymam:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dota Opublikowano 2 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2009 No miałam tylko gorzką. Po wizycie w stacji krwiodawstwa dostałam od siostry jak nagrodę za towarzystwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 2 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2009 Dzis miałam sie wybrac po zabiegach na zakupy ale nie dałam rady.Leń mnie dopadł albo co...??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dota Opublikowano 2 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2009 alawpr wrote: Dzis miałam sie wybrac po zabiegach na zakupy ale nie dałam rady.Leń mnie dopadł albo co...??? Zwal na halny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LillaKorn Opublikowano 2 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2009 alawpr wrote: LillaKorn wrote: Alu Twoja prawa oczekuje na nowy wynalazek panów lekarzy! Aż sie boje co tam nawymyslają jak sie u nich zamelduję ;-( Mają Cię rozkuć i już! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi