alawpr Opublikowano 2 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2009 Dota wrote: No miałam tylko gorzką. Po wizycie w stacji krwiodawstwa dostałam od siostry jak nagrodę za towarzystwo. E, to co innego.Taka czekolada słodka jak miód.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LillaKorn Opublikowano 2 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2009 alawpr wrote: Dzis miałam sie wybrac po zabiegach na zakupy ale nie dałam rady.Leń mnie dopadł albo co...??? Cały tydzień jest pogodowo bardzo trudny. Rano ciemno po pracy ciemno...i tak do wiosny.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 2 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2009 Dota wrote: alawpr wrote: Dzis miałam sie wybrac po zabiegach na zakupy ale nie dałam rady.Leń mnie dopadł albo co...??? Zwal na halny. Zwalam.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dota Opublikowano 2 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2009 alawpr wrote: Dota wrote: No miałam tylko gorzką. Po wizycie w stacji krwiodawstwa dostałam od siostry jak nagrodę za towarzystwo. E, to co innego.Taka czekolada słodka jak miód.. Tam dają 6 czekolad: po 3 gorzkie i po 3 mleczne. Siostra uznała, że mam zapotrzebowanie na magnez i dostała mi się gorzka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 2 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2009 LillaKorn wrote: alawpr wrote: LillaKorn wrote: Alu Twoja prawa oczekuje na nowy wynalazek panów lekarzy! Aż sie boje co tam nawymyslają jak sie u nich zamelduję ;-( Mają Cię rozkuć i już! Nie ma innej opcji.Na nic nie zgadzam sie innego.Precz z gipsem-taki transparent sobie wymaluję i dumnie wkrocze na oddział. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 2 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2009 Idę po tą słodycz do kuchni.Korci mnie jeszcze wstawienie prania ,ale rodzina by mnie zamknęła w szafie do wiosny jak nic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LillaKorn Opublikowano 2 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2009 alawpr wrote: Idę po tą słodycz do kuchni.Korci mnie jeszcze wstawienie prania ,ale rodzina by mnie zamknęła w szafie do wiosny jak nic. Robota nie zając! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 2 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2009 Witch po stomatologu zaniemówiła...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dota Opublikowano 2 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2009 Gdyby w Stacji zamienili czekoladę na Ptasie mleczko to wcale bym się nie obraziła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 2 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2009 LillaKorn wrote: alawpr wrote: Idę po tą słodycz do kuchni.Korci mnie jeszcze wstawienie prania ,ale rodzina by mnie zamknęła w szafie do wiosny jak nic. Robota nie zając! Ale wiesz jak korci..? Później bedę gderac jak sprawnośc wróci,że mi sie nie chce.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 2 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2009 Dota wrote: Gdyby w Stacji zamienili czekoladę na Ptasie mleczko to wcale bym się nie obraziła. I ja,i ja... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marchewka Opublikowano 2 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2009 alawpr wrote: LillaKorn wrote: alawpr wrote: Aż sie boje co tam nawymyslają jak sie u nich zamelduję ;-( Mają Cię rozkuć i już! Nie ma innej opcji.Na nic nie zgadzam sie innego.Precz z gipsem-taki transparent sobie wymaluję i dumnie wkrocze na oddział. ja to jestem bardzo ciekawa co Ci teraz wymyslą, milo byc takim zadbanym pacjentem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 2 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2009 Te 60 sekund jest irytujące.I trwa dłużej na bank... Idę tylko ...zerknę do pralni....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dota Opublikowano 2 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2009 witch wrote: A ja wróciłam od dentysty - niby wyczyn żaden w porównaniu z łyżwami Ojacie ale japa mnie boli. Ponad godzinę siedziałam z rozdziawioną paszczą aż mnie zawiasy w szczęce teraz bolą. Idę odpocząć po wyczynach sadysty-dentysty ;( Szczęka już działa jak trzeba ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 2 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2009 marchewka wrote: alawpr wrote: LillaKorn wrote: Mają Cię rozkuć i już! Nie ma innej opcji.Na nic nie zgadzam sie innego.Precz z gipsem-taki transparent sobie wymaluję i dumnie wkrocze na oddział. ja to jestem bardzo ciekawa co Ci teraz wymyslą, milo byc takim zadbanym pacjentem Vel królikiem doswiadczalnym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 2 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2009 Dota wrote: witch wrote: A ja wróciłam od dentysty - niby wyczyn żaden w porównaniu z łyżwami Ojacie ale japa mnie boli. Ponad godzinę siedziałam z rozdziawioną paszczą aż mnie zawiasy w szczęce teraz bolą. Idę odpocząć po wyczynach sadysty-dentysty ;( Szczęka już działa jak trzeba ? Zaniemówiła i palce odmowiły posłuszeństwa.Padła i odpoczywa> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dota Opublikowano 2 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2009 Witch zbiera siły na później. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witch Opublikowano 2 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2009 alawpr wrote:Witch po stomatologu zaniemówiła...?Nieeeeeeeee!!!!! Po stomatologu jest ok. Dostałam wezwanie na komisję w/s zasiłku rehabilitacyjnego - 15-go grudnia.Godzina wezwania pokrywa się z godziną pierwszej rehabilitacji. I znowu problem. Te mnie strasznie kochają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witch Opublikowano 2 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2009 Dota wrote: witch wrote: A ja wróciłam od dentysty - niby wyczyn żaden w porównaniu z łyżwami Ojacie ale japa mnie boli. Ponad godzinę siedziałam z rozdziawioną paszczą aż mnie zawiasy w szczęce teraz bolą. Idę odpocząć po wyczynach sadysty-dentysty ;( Szczęka już działa jak trzeba ? Działa, nawet pokrzyczeć pokrzyczała Sprawna ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LillaKorn Opublikowano 2 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2009 witch wrote:alawpr wrote:Witch po stomatologu zaniemówiła...?Nieeeeeeeee!!!!! Po stomatologu jest ok. Dostałam wezwanie na komisję w/s zasiłku rehabilitacyjnego - 15-go grudnia.Godzina wezwania pokrywa się z godziną pierwszej rehabilitacji. I znowu problem. Te mnie strasznie kochają W sumie ważnym jest załatwienie papierów zasiłkowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witch Opublikowano 2 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2009 LillaKorn wrote:witch wrote:alawpr wrote:Witch po stomatologu zaniemówiła...?Nieeeeeeeee!!!!! Po stomatologu jest ok. Dostałam wezwanie na komisję w/s zasiłku rehabilitacyjnego - 15-go grudnia.Godzina wezwania pokrywa się z godziną pierwszej rehabilitacji. I znowu problem. Te mnie strasznie kochają W sumie ważnym jest załatwienie papierów zasiłkowychWiem. Dlatego muszę podjechać i przesunąć godzinę rehabilitacji. Może pójdą mi "na rękę". Spróbować należy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 2 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2009 witch wrote:alawpr wrote:Witch po stomatologu zaniemówiła...?Nieeeeeeeee!!!!! Po stomatologu jest ok. Dostałam wezwanie na komisję w/s zasiłku rehabilitacyjnego - 15-go grudnia.Godzina wezwania pokrywa się z godziną pierwszej rehabilitacji. I znowu problem. Te mnie strasznie kochają No i jak zwykle wiatr w oczy.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dota Opublikowano 2 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2009 witch wrote:alawpr wrote:Witch po stomatologu zaniemówiła...?Nieeeeeeeee!!!!! Po stomatologu jest ok. Dostałam wezwanie na komisję w/s zasiłku rehabilitacyjnego - 15-go grudnia.Godzina wezwania pokrywa się z godziną pierwszej rehabilitacji. I znowu problem. Te mnie strasznie kochają Może da się zmienić termin tej rehabilitacji. Ja dziś byłam na swojej rehabilitacji cztery godziny po wyznaczonym czasie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LillaKorn Opublikowano 2 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2009 witch wrote: Wiem. Dlatego muszę podjechać i przesunąć godzinę rehabilitacji. Może pójdą mi "na rękę". Spróbować należy. Teoretycznie łachy nie robią. Jak oni wyznaczają te swoje odległe terminy to pacjent grzecznie musi czekać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witch Opublikowano 2 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2009 alawpr wrote: Dota wrote: witch wrote: A ja wróciłam od dentysty - niby wyczyn żaden w porównaniu z łyżwami Ojacie ale japa mnie boli. Ponad godzinę siedziałam z rozdziawioną paszczą aż mnie zawiasy w szczęce teraz bolą. Idę odpocząć po wyczynach sadysty-dentysty ;( Szczęka już działa jak trzeba ? Zaniemówiła i palce odmowiły posłuszeństwa.Padła i odpoczywa> Chciałybyście !!!!!! Ale nie ze mną te numery. Szczęka może być zadrutowana, palce powykrzywiane a co mam powiedzieć to i tak powiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witch Opublikowano 2 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2009 LillaKorn wrote: witch wrote: Wiem. Dlatego muszę podjechać i przesunąć godzinę rehabilitacji. Może pójdą mi "na rękę". Spróbować należy. Teoretycznie łachy nie robią. Jak oni wyznaczają te swoje odległe terminy to pacjent grzecznie musi czekać! Najpierw będę grzecznie prosiła a jak nie pomoże to .........załatwię to po swojemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 2 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2009 witch wrote: alawpr wrote: Dota wrote: Szczęka już działa jak trzeba ? Zaniemówiła i palce odmowiły posłuszeństwa.Padła i odpoczywa> Chciałybyście !!!!!! Ale nie ze mną te numery. Szczęka może być zadrutowana, palce powykrzywiane a co mam powiedzieć to i tak powiem Powiedziała Prezes!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witch Opublikowano 2 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2009 Dota wrote: żabka wrote: Wystosuję petycję do górali,coby nie kierowali halnego nad morze! O tak, bądź błogosławiona Żabko. Na wyskości Żuław halnemu mówimy STOP. Wnoszę petycję aby na wysokości śląska już przystopował. Nie lubię wiatrów jak cholercia. Burza a i owszem może być ale nie wiatry ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 2 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2009 Kurcze,musze iśc pocwiczyc ,muszę iśc poszukac cos słodkiego-zarobiona jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witch Opublikowano 2 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2009 alawpr wrote: witch wrote: alawpr wrote: Zaniemówiła i palce odmowiły posłuszeństwa.Padła i odpoczywa> Chciałybyście !!!!!! Ale nie ze mną te numery. Szczęka może być zadrutowana, palce powykrzywiane a co mam powiedzieć to i tak powiem Powiedziała Prezes!! I to była jej ostatnia wypowiedź dla prasy. Została zdymisjonowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi