Dota Opublikowano 2 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2009 witch wrote: alawpr wrote: witch wrote: Chciałybyście !!!!!! Ale nie ze mną te numery. Szczęka może być zadrutowana, palce powykrzywiane a co mam powiedzieć to i tak powiem Powiedziała Prezes!! I to była jej ostatnia wypowiedź dla prasy. Została zdymisjonowana O nie, nie przez nas !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witch Opublikowano 2 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2009 alawpr wrote: Kurcze,musze iśc pocwiczyc ,muszę iśc poszukac cos słodkiego-zarobiona jestem A może jajeczko na miękko i chlebuś z ziarnami ????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 2 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2009 witch wrote: alawpr wrote: witch wrote: Chciałybyście !!!!!! Ale nie ze mną te numery. Szczęka może być zadrutowana, palce powykrzywiane a co mam powiedzieć to i tak powiem Powiedziała Prezes!! I to była jej ostatnia wypowiedź dla prasy. Została zdymisjonowana To bedzie aferka.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 2 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2009 witch wrote: alawpr wrote: Kurcze,musze iśc pocwiczyc ,muszę iśc poszukac cos słodkiego-zarobiona jestem A może jajeczko na miękko i chlebuś z ziarnami ????? Dawaj...tzn.poproszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witch Opublikowano 2 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2009 Dota wrote: witch wrote: alawpr wrote: Powiedziała Prezes!! I to była jej ostatnia wypowiedź dla prasy. Została zdymisjonowana O nie, nie przez nas !!! Złe moce czuwają ! A ze mnie prezes jak z koziej d..y trąba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 2 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2009 witch wrote: Dota wrote: witch wrote: I to była jej ostatnia wypowiedź dla prasy. Została zdymisjonowana O nie, nie przez nas !!! Złe moce czuwają ! A ze mnie prezes jak z koziej d..y trąba Jakiś pesymizm nam sie tu zakradł . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witch Opublikowano 2 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2009 alawpr wrote: witch wrote: alawpr wrote: Kurcze,musze iśc pocwiczyc ,muszę iśc poszukac cos słodkiego-zarobiona jestem A może jajeczko na miękko i chlebuś z ziarnami ????? Dawaj...tzn.poproszę. Oszukali mnie !!!!!!!!! Jajka po podaniu okazały się prawie na twardo. Strajkuję - nie jem W nocy wstanę i zjem a teraz strzelam focha. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witch Opublikowano 2 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2009 alawpr wrote: witch wrote: Dota wrote: O nie, nie przez nas !!! Złe moce czuwają ! A ze mnie prezes jak z koziej d..y trąba Jakiś pesymizm nam sie tu zakradł . Samokrytyka ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witch Opublikowano 2 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2009 LillaKorn wrote: Aurora trzymam kciuki za jutrzejszą kontrolę i dopuszczenie do pracy! A już Ci że trzymamy. Jutro mam dzień "wewnętrzny" więc bez problemu trzymać będę paluchy w garstce ściupione. Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witch Opublikowano 2 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2009 żabka wrote: alawpr wrote: kasiek79 wrote: no u mnie podobnie Jka mam luz to staw ma go tez odrobine i jak obciazam to 'lekko" się rusza. Co do pięty ja teraz mam ta jakąs wate ale pomysl co przechodziłą tydzien temu jak jej nie miałą a gips byl lużny. Srajtasma zatopiona w gipsie jeździła mi po tych ranach./................... starch opisywac. Duzo lepije czuje się jak mam nogę spuchniętą. NO i musiałą miec niezłą opuchlioznę bo nie mozlliwe ze etraz wciązgu tygodnai tak by mi noga jesczze schudła. Nie ma juz z czego po 3 misiacach Kasia ty z tą srajtaśmą to przejdziez do historiiiiiiii............... Jak czytam o tej srajtaśmie,to mi się fryz burzy. Nie miałam pojęcia że jeszczs gipsiarze ją używają,to jest zbrodnia przeciiw-ludzkości ,i powinna być ścigana bez przedawnienia!! Ja jak pierwszy raz o tym czytałam to kołtun się na głowie zrobił. Nie było innego wyjścia (nic na to nie pomogło) i wczoraj ściełam na króciutko. Już teraz mogę ze spokojem czytać takie "rewelacje". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witch Opublikowano 2 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2009 prazynka wrote: alawpr wrote: prazynka wrote: No i pewnie jeden pośladek dopóki ktoś mi nie powiedział żyłam w błogiej nieświadomości że mam normalny tyłek a potem to stała się moja obsesja bo jak mogę mieć półdupek Mnie rehabilitant uswiadomił....,,oj tu to mamy flaczek...Beszczelny... Rzeczywiście, bez taktu mężczyzna Albo ma kompleksy i szuka gorszego flaka :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 2 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2009 No dobra,pranie wstawiłam i niech sie dzieje co chce. I leze do kuchni zrobic sobie te jajka ,bo na Witch nie mam co liczyc,bo u niej w kuchni jakies przekręty z jajkami ;-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witch Opublikowano 2 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2009 alawpr wrote: No dobra,pranie wstawiłam i niech sie dzieje co chce. I leze do kuchni zrobic sobie te jajka ,bo na Witch nie mam co liczyc,bo u niej w kuchni jakies przekręty z jajkami ;-( A jak ma być jak mąż nimi rządzi i podaje po swojemu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 2 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2009 witch wrote: żabka wrote: alawpr wrote: Kasia ty z tą srajtaśmą to przejdziez do historiiiiiiii............... Jak czytam o tej srajtaśmie,to mi się fryz burzy. Nie miałam pojęcia że jeszczs gipsiarze ją używają,to jest zbrodnia przeciiw-ludzkości ,i powinna być ścigana bez przedawnienia!! Ja jak pierwszy raz o tym czytałam to kołtun się na głowie zrobił. Nie było innego wyjścia (nic na to nie pomogło) i wczoraj ściełam na króciutko. Już teraz mogę ze spokojem czytać takie "rewelacje". a ja chciałam byc troszkę madrzejsza i powróciłam do swego koloru ciemnego.I juz sie umowiłam po szpitalu do fryzjera na powrót do poprzedniego,bo sama na siebie gapic sie nie mogę.Po co mi to było.Naprawde jakis fiś mnie dopadł.Durna jakas od tej kostniny sie zrobiłam,bo zero myslenia mnie dopadło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 2 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2009 witch wrote: alawpr wrote: No dobra,pranie wstawiłam i niech sie dzieje co chce. I leze do kuchni zrobic sobie te jajka ,bo na Witch nie mam co liczyc,bo u niej w kuchni jakies przekręty z jajkami ;-( A jak ma być jak mąż nimi rządzi i podaje po swojemu ? To ja naprawde lecę robic te jajka,bo mąż wybył...Ale,ale czy jajka pozostawił??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LillaKorn Opublikowano 2 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2009 alawpr wrote: a ja chciałam byc troszkę madrzejsza i powróciłam do swego koloru ciemnego.I juz sie umowiłam po szpitalu do fryzjera na powrót do poprzedniego,bo sama na siebie gapic sie nie mogę.Po co mi to było.Naprawde jakis fiś mnie dopadł.Durna jakas od tej kostniny sie zrobiłam,bo zero myslenia mnie dopadło. Przy dużej zmianie z reguły ciężko się przyzwyczaić. Najlepiej iść w tłum znanych ludzi i posłuchać opinii bo własna nie jest obiektywna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 2 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2009 LillaKorn wrote: alawpr wrote: a ja chciałam byc troszkę madrzejsza i powróciłam do swego koloru ciemnego.I juz sie umowiłam po szpitalu do fryzjera na powrót do poprzedniego,bo sama na siebie gapic sie nie mogę.Po co mi to było.Naprawde jakis fiś mnie dopadł.Durna jakas od tej kostniny sie zrobiłam,bo zero myslenia mnie dopadło. Przy dużej zmianie z reguły ciężko się przyzwyczaić. Najlepiej iść w tłum znanych ludzi i posłuchać opinii bo własna nie jest obiektywna. Zdania bardzo podzielone.Chciałam ,żeby po tych wszystkich lekach itp ,włosy odpoczeły aby nie katowac ich zwłaszcza ,że teraz do fabryki nie latam.Ale okazało sie ,że teraz wyglad mój przypomina bardzo schorowaną osobę.Cera szarawa i ciemne włosy zrobiły ze mnie ciężko chorą kobietę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 2 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2009 Hura mąż pozostawił jajka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dota Opublikowano 2 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2009 alawpr wrote: Hura mąż pozostawił jajka. To Ci się trafiła gratka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witch Opublikowano 2 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2009 LillaKorn wrote: alawpr wrote: a ja chciałam byc troszkę madrzejsza i powróciłam do swego koloru ciemnego.I juz sie umowiłam po szpitalu do fryzjera na powrót do poprzedniego,bo sama na siebie gapic sie nie mogę.Po co mi to było.Naprawde jakis fiś mnie dopadł.Durna jakas od tej kostniny sie zrobiłam,bo zero myslenia mnie dopadło. Przy dużej zmianie z reguły ciężko się przyzwyczaić. Najlepiej iść w tłum znanych ludzi i posłuchać opinii bo własna nie jest obiektywna. Alei wśród znajomych są tzw zawistnicy, którzy nawet jak jest dobrze to powiedzą na przekór, że źle. Ja bazuję się na opinii moich mężczyzn. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witch Opublikowano 2 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2009 Dota wrote: alawpr wrote: Hura mąż pozostawił jajka. To Ci się trafiła gratka. Sprawdź czy nie zbuki ! A swoją drogą to masz fajnie z tymi odkręcanymi jajkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witch Opublikowano 2 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2009 alawpr wrote: LillaKorn wrote: alawpr wrote: a ja chciałam byc troszkę madrzejsza i powróciłam do swego koloru ciemnego.I juz sie umowiłam po szpitalu do fryzjera na powrót do poprzedniego,bo sama na siebie gapic sie nie mogę.Po co mi to było.Naprawde jakis fiś mnie dopadł.Durna jakas od tej kostniny sie zrobiłam,bo zero myslenia mnie dopadło. Przy dużej zmianie z reguły ciężko się przyzwyczaić. Najlepiej iść w tłum znanych ludzi i posłuchać opinii bo własna nie jest obiektywna. Zdania bardzo podzielone.Chciałam ,żeby po tych wszystkich lekach itp ,włosy odpoczeły aby nie katowac ich zwłaszcza ,że teraz do fabryki nie latam.Ale okazało sie ,że teraz wyglad mój przypomina bardzo schorowaną osobę.Cera szarawa i ciemne włosy zrobiły ze mnie ciężko chorą kobietę. To piorunem zmieniaj to !!!! Przecież nie jesteś chora ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witch Opublikowano 2 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2009 prazynka wrote: witch wrote: Witaj Prażynko na "starych śmieciach" Dobrze, że jednak nie porzuciłaś nas na dobre. Razem raźniej przejść przez tą drogę męki. Jakoś mnie wzruszyłyście swoimi słowami no ja wróciłam właśnie z zakupami, zimno jak diabli w tej Warszawie, czyżby miał spaść śnieg? Kochana jesteś za taką decyzję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 2 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2009 witch wrote: alawpr wrote: LillaKorn wrote: Przy dużej zmianie z reguły ciężko się przyzwyczaić. Najlepiej iść w tłum znanych ludzi i posłuchać opinii bo własna nie jest obiektywna. Zdania bardzo podzielone.Chciałam ,żeby po tych wszystkich lekach itp ,włosy odpoczeły aby nie katowac ich zwłaszcza ,że teraz do fabryki nie latam.Ale okazało sie ,że teraz wyglad mój przypomina bardzo schorowaną osobę.Cera szarawa i ciemne włosy zrobiły ze mnie ciężko chorą kobietę. To piorunem zmieniaj to !!!! Przecież nie jesteś chora ! Zmienię nie ma bata przez te kłaki cały człowiek chory. Co mnie opętało??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasiek79 Opublikowano 2 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2009 alawpr wrote: kasiek79 wrote: alawpr wrote: U nie Kasiu jak mam luzy w gipsie to łydka jeździ jakos po gipsie-to raz, a dwa wtedy pobolewa staw skokowy .Tzn boli jak cholerka ale daje radę.Czekam jak pojdziesz na kontrol,bo po tobie ja lezę..... no u mnie podobnie Jka mam luz to staw ma go tez odrobine i jak obciazam to 'lekko" się rusza. Co do pięty ja teraz mam ta jakąs wate ale pomysl co przechodziłą tydzien temu jak jej nie miałą a gips byl lużny. Srajtasma zatopiona w gipsie jeździła mi po tych ranach./................... starch opisywac. Duzo lepije czuje się jak mam nogę spuchniętą. NO i musiałą miec niezłą opuchlioznę bo nie mozlliwe ze etraz wciązgu tygodnai tak by mi noga jesczze schudła. Nie ma juz z czego po 3 misiacach Kasia ty z tą srajtaśmą to przejdziez do historiiiiiiii............... wiesz co chyba naprawdę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasiek79 Opublikowano 2 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2009 wszystkomokaże sie za tydzień jak zdejmą mi gips ide też prywatnie to wszystko wypytam prazynka wrote: kasiek79 wrote: wiecie co a ja ............ żeby ie bylo...................... ze mnie sie nic nie czepneło.................. pwoiem wam że.................... hehe ale zrobiłam wstęp że mam porblem z dwoma palcami u stopy. 4 i 5 palec kompletnie mi sie nie ruszają.......... CZy to wina osłabionych mięsni????? tego jeszce lekarze nie moga mi pwoeidziec bo inne palce ruszaja sie elegancko wieć i te powinny chociaz troche, a tu nic kopletnie nic. Jest jescze jedna niesttey opcja ze mam uszkodzone jakies nerwy....... ale to czas pokaże ja.............. nawet o tym nie myślę tzn o tym ze mozę byc coś uszkodzone............ mimo ze codziennie n anie patrze. Zobaczymy jak to będzie Juz niedługo sie okaże Może być uszkodzony nerw. Miałam cięcia z dwóch stron stopy i cięcie przy kostce zewnętrznej oraz manipulacje w tej okolicy spowodowały naruszenie nerwu. Możesz też mieć osłabione czucie na grzbietowo-bocznej powierzchni stopy ale powinno to wrócić do normy. Gdyby to było uszkodzenie to warto brać vit. B12 i lek odbudowujący nerwy np. Nivalin. Ale tego nie usłyszysz od orto. Przejdź do neurologa z tym, może zleci EMG nerwu strzałkowego a na pewno da Ci coś na regenerację osłonek mielinowych nerwów aby się zregenerowały. W późniejszym czasie może być za późno. Mówi się, że tak do roku można uszkodzony nerw zregenerować. Ja zaczęłam właśnie po roku i jeden nerw zregenerował się a inny już niestety nie a to ważne, gdyż taki uszkodzony nerw unerwia mięsień i na stopie mam zanik takiego mięśnia. Niby tego nie odczuwam ale trochę tak głupkowato to wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasiek79 Opublikowano 2 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2009 żabka wrote: alawpr wrote: kasiek79 wrote: no u mnie podobnie Jka mam luz to staw ma go tez odrobine i jak obciazam to 'lekko" się rusza. Co do pięty ja teraz mam ta jakąs wate ale pomysl co przechodziłą tydzien temu jak jej nie miałą a gips byl lużny. Srajtasma zatopiona w gipsie jeździła mi po tych ranach./................... starch opisywac. Duzo lepije czuje się jak mam nogę spuchniętą. NO i musiałą miec niezłą opuchlioznę bo nie mozlliwe ze etraz wciązgu tygodnai tak by mi noga jesczze schudła. Nie ma juz z czego po 3 misiacach Kasia ty z tą srajtaśmą to przejdziez do historiiiiiiii............... Jak czytam o tej srajtaśmie,to mi się fryz burzy. Nie miałam pojęcia że jeszczs gipsiarze ją używają,to jest zbrodnia przeciiw-ludzkości ,i powinna być ścigana bez przedawnienia!! mój rzexnik gipsuje mnie na srajtasme i robi gipsotomie na zywca. nic dodac nic ując, no ale przynajmniej ładniemnie poskaładał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasiek79 Opublikowano 2 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2009 prazynka wrote: alawpr wrote: Boże jak mnie wnerwia ta niemoc.!!! Przeniesienie jednej rzeczy z punktu a do b jest wyczynem. Nosiłam wszystko w woreczku ja pop domu zasuwam z jedn akula albo bez i coraz mniej odczuwam ten problem, ale powróci p zdjeciu gipsu ajk be,e musiaął znowu z dwoma chodzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witch Opublikowano 2 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2009 alawpr wrote: witch wrote: alawpr wrote: Zdania bardzo podzielone.Chciałam ,żeby po tych wszystkich lekach itp ,włosy odpoczeły aby nie katowac ich zwłaszcza ,że teraz do fabryki nie latam.Ale okazało sie ,że teraz wyglad mój przypomina bardzo schorowaną osobę.Cera szarawa i ciemne włosy zrobiły ze mnie ciężko chorą kobietę. To piorunem zmieniaj to !!!! Przecież nie jesteś chora ! Zmienię nie ma bata przez te kłaki cały człowiek chory. Co mnie opętało??? Oj tam ! Miałaś przez chwilę myślenie paralogiczne ale w porę się zreflektowałaś i jest OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witch Opublikowano 2 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2009 kasiek79 wrote: żabka wrote: alawpr wrote: Kasia ty z tą srajtaśmą to przejdziez do historiiiiiiii............... Jak czytam o tej srajtaśmie,to mi się fryz burzy. Nie miałam pojęcia że jeszczs gipsiarze ją używają,to jest zbrodnia przeciiw-ludzkości ,i powinna być ścigana bez przedawnienia!! mój rzexnik gipsuje mnie na srajtasme i robi gipsotomie na zywca. nic dodac nic ując, no ale przynajmniej ładniemnie poskaładał Profesor Wilczur XXI wieku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi