agula Opublikowano 8 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2008 KOREL z tym pływaniem to fajny pomysł,,,ktoś mi powiedział że niesamowite uczucie jak stąpasz z taką lekkością bytu złamaną nogą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 8 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2008 Potwierdzam - pływanie jest najlepsze Jeśli tylko lekarz zezwoli to idźcie pływać, to dużo daje, naprawdę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anita Opublikowano 8 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2008 gorzej z facetami:)...bo oni raczej wolą nogi bez dodatków w postaci blizn;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 8 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2008 to kłamstwo maczek a może te krzyżyki zrobili Tobie bo tak często się łamałeś - chcieli zaoszczedzić sobie kłopotu i mapę narysowali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 8 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2008 agula wrote: to kłamstwo maczek a może te krzyżyki zrobili Tobie bo tak często się łamałeś - chcieli zaoszczedzić sobie kłopotu i mapę narysowali To było przy pierwszym złamaniu... może przewidzieli kolejne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 8 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2008 bliznami się nie przejmuję...korel powiedział że mają swój urok..jak tatuaż.przekonał mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 8 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2008 agula wrote: bliznami się nie przejmuję...korel powiedział że mają swój urok..jak tatuaż.przekonał mnie Ja też się nie przejmuje Mam 1 dużą na przedramieniu, 2 na biodrach, 2 na obojczyku, 1 na nosie, 6 małych na nodze i 3 duze na nodze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anita Opublikowano 8 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2008 zwłaszcza nasze krzyze:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 8 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2008 Aga, mój chirurg też mi powiedział, że USG żył nie jest mi potrzebne. Z natury jestem niedowiarkiem i tym razem to sie opłaciło (po tym jak sie opłaciłem 80 zł za USG i 80 zł za wizyte u chirurga naczyniowego). I wyszło że to badanie było bardzo potrzebne, teraż co 3 tygodnie mam robic badanie krwi i sprawdzać poziom D-dimerów. Nie mam pojęcia co to jest, ale zapytaj o to swojego chirurga, zapewne też zrobi wielkie oczy "co to takiego" :o W Krakowie badanie to robi tylko kilka pracowni, ale wynik ponoć wskazuje na problemy z żyłami. W moim przypadku po moim złamaniu kontrola żył jest ważna. Jeśli tylko moasz mozliwośc zrobienia tego USG, radze zrób żeby wykluczyc te problemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 8 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2008 hmmm co do przewidywalności lekarzy to z tym różnie bywa-co niektórych okłamali że chodzić będą po miesiącu,,,no góra dwóch. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 8 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2008 Aga - lekarze nie okłamują, oni nie wiedzą kiedy tak naprawdę będziesz chodzić... każdy organizm reaguje inaczej, u jednych kości się zrastają w 6 tygodni, u innych w 6 miesięcy... Nie wiem dlaczego w ogóle mówią takie rzeczy, może żeby pokrzepic pacjenta? tego naprawde nie da się przewidzieć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 8 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2008 wiem Korel - ja pewnie zrobię to badanie.masz rację - w końcu to ja będę chodzić na tej nodze nie mój ortopeda.maczek - może nie będe pytać gdzie NIE MASZ blizn/// Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 8 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2008 Maczek Ty to musisz mieć branie u lasek, przy tylu bliznach. a któraś z dziewczyn pisała że to dla faceta dumne świadectwo bujnej młodości i waleczności ...z kolejnymi lekarzami ? Aha a ja za to mam blizne po wyrostku ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 8 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2008 miałam operacje 2 mc temu - dzisiaj ortopeda *kolejny - zobaczył zdjęcia i miałam wrażenie że jest znudzony i zaraz zapyta - po co przyszłam skoro wszystko jest ok.mam już zacząć chodzić i za mc to on by wszytsko z nogi wywalił - gwóźdź też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anita Opublikowano 8 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2008 agula- to dobra nowina jest:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 8 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2008 korel to ja pisałam - a Ty odpisałes że JESTEŚ WALECZNY NA STOKU...musimy kiedyś zobaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 8 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2008 Korel - z tym braniem różnie bywa... jedna laska mnie zostawiła zaraz po wypadku, bo nie chciało jej się mną opiekować :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 8 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2008 no dobra Anita ta nowina- tylko mój ten państwowy - zabronił, rehabilitant nalegał żeby stąpać i ten dziś też...a jak staję..to mi się w głowie kręci, piecze mnie noga i aż sie poce ze strachu..to normalne??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 8 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2008 Bo własnie to niedobra kobieta była ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 8 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2008 maczek bo to zła kobieta była Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 8 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2008 mam wolniejszego kompa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 8 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2008 Ale te same filmy oglądamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 8 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2008 właśnie...i łączą nas wszystkich krzyżyki..hip hiP...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anita Opublikowano 8 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anita Opublikowano 8 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2008 korel a ty sie nie chcesz ujawnic na n-k:) nie wiem jak wygladasz:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 8 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2008 MIELIŚCIE ODPISAĆ...hurrraaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 8 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2008 Spadam już, idę wsadzić sobie w brzuch igłę z Claxaną. Do jutra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 8 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2008 no właśnie korel...nie lubisz nas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 8 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2008 hurraaaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anita Opublikowano 8 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2008 do jutra korel:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi