agula Opublikowano 8 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2008 jesteś jak zwykle przekonywujący maczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 8 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2008 i wystraszyłyśmy ANita korelka.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anita Opublikowano 8 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2008 noi nie wiemy jak wyglada:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 8 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2008 ale poznamy Go po,,,,, nóżce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anita Opublikowano 8 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2008 fajnie by było jakby ten nasz wypad serio wypalił byśmy przy piwku powspominali nasze cieżkie chwile:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 8 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2008 ja też zmykam...do zobaczenia niedługo.pozdrawiam WAS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anita Opublikowano 8 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2008 no pa:) do jutra agula Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 8 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2008 masz rację ANita..wypad wskazany- trzeba uczcić koniec naszych niedoli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anita Opublikowano 8 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2008 tylko trzeba bedzie czekac na ostatniego połamańca az sie wyleczy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piter Opublikowano 8 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2008 To chyba ja bede ostatni bo zaledwie 2 tyg temu przeciez dołączyłem do tego zacnego grona połamańców... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 8 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2008 Ostatni będą pierwszymi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 9 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2008 maczek wrote: Ostatni będą pierwszymi... święte słowa Maczek.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 9 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2008 maczek a Ty nawet na n-k o nogach..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 9 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2008 to jakieś złamanie??????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 9 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2008 Anita jak pisanie pracy Ci idzie?chłopcy dzisiaj nie dopisali... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anita Opublikowano 9 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2008 a kiepsko...ciągle goście walą drzwiami i oknami - jak to w akademiku;) chyba trzeba będzie nocke zarwać... w zasadzie dopiero usiadłam i juz kombinuje co by tu zrobic innego, moze w szafie coś poprzekładać...ale od wypadku nie lubie tam zaglądać bo i tak nie moge chodzić w połowie rzeczy.o.! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 9 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2008 hmmm...skąd ja to znam...mi się też nie chce uczyć, szczególnie jak taka pogoda za oknem.co do ubrań raczej pomykam teraz w dresach,bo spódnicą nie chce straszyć ludzi..z takimi dziarami na kostce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anita Opublikowano 9 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2008 o to własnie chodzi:) teraz tylko dres, dres i dres. i sportowe obuwie, ale lakierki czubate czerwoniaste pod kolor kul też sobie zakupiłam, a co!jak szaleć to szaleć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 9 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2008 ja w ramach pogodnego nastroju - pomykam w czarnych bo kule mam niebieskie-a takich jeszcze lakierek nie widziałam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anita Opublikowano 9 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2008 lece sie myc..zaraz wracam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 9 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2008 chyba wracamy do zdrowia jak ciągniemy wątek wizualny i modowy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 9 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2008 Lubie Was bardzo (powracam do wątku z wczoraj kiedy się oddaliłem), pewnie że mnie wystraszyłyście To ja sie zaszyłem za jakims nickiem, a tu lustracja. No i wyszło że jestem juz stary i brzydki. Ale przy Was (zwłaszcza prz Was, dziewczyny) gubię ze 20 lat. Korel to Marantz. Kraków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anita Opublikowano 9 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2008 na tym forum wiek nie ma znaczenia:)ma znaczenie tylko czas...zrastania:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 9 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2008 wiecie coś nie za specjalnie sie czuje.kręci mi sie w głowie...korel może to przez te cholerne skrzepliny...albo przesadziłam z chodzeniem...zmykam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anita Opublikowano 9 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2008 może sie zakochałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 9 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2008 anita wrote: na tym forum wiek nie ma znaczenia:)ma znaczenie tylko czas...zrastania:) Masz rację, ponoc w polskim internecie buszuje jakaś słynna babcia ma 87 lat, więc przede mna jeszcze sporo zabawy. Anita, w poniedziałek może podam nowe szacunki czasu zrastania, nawiedzam Piekary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anita Opublikowano 9 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2008 oooo:) ja wizyte mam tam 29 maja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 9 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2008 Skrzepliny tak "narkotycznie" nie działają, ale wiosna i owszem. Chociaz ta wiosna jakas taka krzywa, bo zimno i leje (przynajmniej u mnie), ale hormony i tak buszują. Na zdrowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anita Opublikowano 9 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2008 już 20-sta dobrze ,ze te dni tak szybko lecą uciekam pisać dalej prace mgr, pojawie sie pozniej, trzymaj sie Korel! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anita Opublikowano 9 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2008 u nas (Wrocław) pogoda rewelacyjna:)...ale nas zawsze bardziej rozpieszcza niż resztę Polski:D:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi