Skocz do zawartości
Forum Odszkodowania

Złamanie nogi - rehabilitacja

master_44
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

a kiepsko...ciągle goście walą drzwiami i oknami - jak to w akademiku;) chyba trzeba będzie nocke zarwać... w zasadzie dopiero usiadłam i juz kombinuje co by tu zrobic innego, moze w szafie coś poprzekładać...ale od wypadku nie lubie tam zaglądać bo i tak nie moge chodzić w połowie rzeczy.o.!:)

hmmm...skąd ja to znam...mi się też nie chce uczyć, szczególnie jak taka pogoda za oknem.co do ubrań raczej pomykam teraz w dresach,bo spódnicą nie chce straszyć ludzi..z takimi dziarami na kostce :D

o to własnie chodzi:) teraz tylko dres, dres i dres. i sportowe obuwie, ale lakierki czubate czerwoniaste pod kolor kul też sobie zakupiłam, a co!jak szaleć to szaleć;)

Lubie Was bardzo (powracam do wątku z wczoraj kiedy się oddaliłem), pewnie że mnie wystraszyłyście ;) To ja sie zaszyłem za jakims nickiem, a tu lustracja. No i wyszło że jestem juz stary i brzydki. Ale przy Was (zwłaszcza prz Was, dziewczyny) gubię ze 20 lat. Korel to Marantz. Kraków.

wiecie coś nie za specjalnie sie czuje.kręci mi sie w głowie...korel może to przez te cholerne skrzepliny...albo przesadziłam z chodzeniem...zmykam

anita wrote:

na tym forum wiek nie ma znaczenia:)ma znaczenie tylko czas...zrastania:)

Masz rację, ponoc w polskim internecie buszuje jakaś słynna babcia ma 87 lat, więc przede mna jeszcze sporo zabawy. Anita, w poniedziałek może podam nowe szacunki czasu zrastania, nawiedzam Piekary.

Skrzepliny tak "narkotycznie" nie działają, ale wiosna i owszem. Chociaz ta wiosna jakas taka krzywa, bo zimno i leje (przynajmniej u mnie), ale hormony i tak buszują. Na zdrowie.