anita Opublikowano 10 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2008 heheh nie ja:) ja sie nie stosuje do tego zakazu:) najbardziej to Mc flurry z McD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 10 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2008 anita wrote: agula 18.07.2009 termin mojego ślubu...wiec musze się wyleczyć migiem żeby jeszcze sie troche poodchudzac:) GRATULACJĘ!!!!przesadzasz z tym odchudzaniem,ważne żebyś mogła się wykurować na tyle by potańczyć na swoim weselu i nie martwić sie o puchnącą nogę czy jej fiołkowy kolor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anita Opublikowano 10 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2008 dobrze ze suknia długa to nie bedzie widac...byle bym tylko pion trzymała:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 10 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2008 korel wrote: Anita, to Ty pisałaś że przy alkoholu jest brak zrostu ? Ale o cso chozi ? :rolleyes: korel to ja ale nie słuchaj mnie..pisałam to po pijaku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 10 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2008 Korel, to chyba ja pisałem Alkohol działa tak samo jak kawa czy mocna herbata - wyplukuje wapn, tez sie nie stosowalem do tego zakazu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 10 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2008 Przeczytałem że szykuje się balanga, ale dopiero w 2009 ? Gratulacje Anita Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anita Opublikowano 10 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2008 wariaty same jak słowo daję;)moze nam narkoza jakos na głowe podziałała nie tak;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anita Opublikowano 10 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2008 Dzieki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 10 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2008 maczek wrote: Korel, to chyba ja pisałem Alkohol działa tak samo jak kawa czy mocna herbata - wyplukuje wapn, tez sie nie stosowalem do tego zakazu to tylko ja abstynencja???przepraszam za siebie...ale wstyyyyyyyyyyd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 10 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2008 Maczek, rozumiem że najpierw ten wapń wypłukać można, a potem zarzucić parę tabletek calcium i bedzie OK ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anita Opublikowano 10 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2008 zdążysz nadrobić agula:) zacznij już dziś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 10 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2008 Anita, coś w tym jest... ja taki nie byłem przed wypadkiem ;P Co prawda urodziłem się w Prima Aprilis, ale te głupie jasie i narkozy pewnie też zrobiły swoje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anita Opublikowano 10 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2008 buahahahahahaha to ty jestes jedno wielkie nieporozumienie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 10 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2008 korel wrote:Maczek, rozumiem że najpierw ten wapń wypłukać można, a potem zarzucić parę tabletek calcium i bedzie OK ?Łykasz 3 tabletki calcium, popijasz setką, zagryzasz danonkiem i gitara... Prawie jak rytuał picia tequili hie hie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 10 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2008 anita wrote:wariaty same jak słowo daję;)moze nam narkoza jakos na głowe podziałała nie tak;)to przez Maczka - od kiedy zobaczyłam Jego foto ze schodami to...coś mi się z głową stałonie śpię nie jem - tylko myślę jakby tu reeplejjj zrobić z tymi schodami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anita Opublikowano 10 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2008 ok uciekam bo z wami to można do rana siedzieć i nie wiadomo kiedy czas zleci:P:P trzymajcie się ciepło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 10 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2008 idę sie napić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 10 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2008 Anita, ty nie uciekaj, bo pisałas o jakiejs balandze u Ciebie w 2009 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anita Opublikowano 10 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2008 impra dopiero za rok...agula pamietaj zeby najpierw na jedna nóżke a potem na drugą nóżke:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 10 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2008 Ja tez idę strzelić setkę albo dwie, a potem będę ćwiczył to opieranie sie o ścianę (od Maczka) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 10 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2008 agula wrote:anita wrote:wariaty same jak słowo daję;)moze nam narkoza jakos na głowe podziałała nie tak;)to przez Maczka - od kiedy zobaczyłam Jego foto ze schodami to...coś mi się z głową stałonie śpię nie jem - tylko myślę jakby tu reeplejjj zrobić z tymi schodamiNajlepsze jest to, że to zdjęcie sam sobie zrobiłem... Ustawiłem aparat na statywie, włączyłem samowyzwalacz i zrobiłem kilka prób. Inaczej się nie dało, gdyby ktoś z rodziny to zobaczył to natychmiast by mnie w kaftan bezpieczeństwa wsadzili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 10 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2008 ja to już czuję się zaproszona - jak mam nadrobić z tym piciem to tylko z panną młodą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anita Opublikowano 10 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2008 maczek wrote:agula wrote:anita wrote:wariaty same jak słowo daję;)moze nam narkoza jakos na głowe podziałała nie tak;)to przez Maczka - od kiedy zobaczyłam Jego foto ze schodami to...coś mi się z głową stałonie śpię nie jem - tylko myślę jakby tu reeplejjj zrobić z tymi schodamiNajlepsze jest to, że to zdjęcie sam sobie zrobiłem... Ustawiłem aparat na statywie, włączyłem samowyzwalacz i zrobiłem kilka prób. Inaczej się nie dało, gdyby ktoś z rodziny to zobaczył to natychmiast by mnie w kaftan bezpieczeństwa wsadzili to nie ma sie co dziwić nam juzna pewnym etapie wszystkim zaczyna odwalać przez to siedzenie na dupie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 10 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2008 maczek wrote:agula wrote:anita wrote:wariaty same jak słowo daję;)moze nam narkoza jakos na głowe podziałała nie tak;)to przez Maczka - od kiedy zobaczyłam Jego foto ze schodami to...coś mi się z głową stałonie śpię nie jem - tylko myślę jakby tu reeplejjj zrobić z tymi schodamiNajlepsze jest to, że to zdjęcie sam sobie zrobiłem... Ustawiłem aparat na statywie, włączyłem samowyzwalacz i zrobiłem kilka prób. Inaczej się nie dało, gdyby ktoś z rodziny to zobaczył to natychmiast by mnie w kaftan bezpieczeństwa wsadzili ale powiedz maku ...dlaczego MNIE TO NIE DZIWI??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anita Opublikowano 10 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2008 maczek wrote:korel wrote:Maczek, rozumiem że najpierw ten wapń wypłukać można, a potem zarzucić parę tabletek calcium i bedzie OK ?Łykasz 3 tabletki calcium, popijasz setką, zagryzasz danonkiem i gitara... Prawie jak rytuał picia tequili hie hiemaku szacunken normalnie. ty to jak coś napiszesz to nie ma ....we wsi;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 10 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2008 Anita dobrze powiedziane!!! cztery litery w górę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anita Opublikowano 10 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2008 agula ja sie zmywam bo normalnie nic nie zrobie:) trzymaj sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 10 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2008 Pijaki jedne ! to dlatego sie nie zrastacie. (Ja też).Ale możeby dożylnie ... zamiast Clexany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 10 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2008 tak patrzę że to nasze forum zmieniło zaplecze tematyczne i mam obawy kiedy zaczną nas cenzurować (wiecie to takie złamanie zawodowe) i czy oby nie zabraknie nam miejsca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 10 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2008 anita wrote: agula ja sie zmywam bo normalnie nic nie zrobie:) trzymaj sie Anita nie zostawiaj mnie samej...chlip chlip Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi