Skocz do zawartości
Forum Odszkodowania

Złamanie nogi - rehabilitacja

master_44
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

korel wrote:

A co takiego nabroiłas Anita że Cię zabanowali ?

chyba za przeklinanie:) no i za naduzywanie brzydkich słow: złamas, noga, gwóźdź śródszpikowy, gira, operacja, kule, opuchlizna, itd...więc uważaj Korel;);)

Ale z tymi śrubami żartów nie ma, dzisiaj lekarz mi powiedział że rzeczywiście przy nagłym kilkakrotnym pełnym obciążeniu gwoździa i śrub, śruby te wrkęcone na stałe moga strzelić, najpierw się wygną, a potem zostana zgilotynowane przez gwóźdź. Więc proponuję schodzić powoli po s chodach, a nie wyskakiwać "na skróty" z okna.

Lekarz uważa że wykręcenie jednej śrubki to dobry pomysł i wkręcenie w odłam drugiej też. A juz myslałem że tych śrubek zaczne się pozbywać, a tu jedna wykręcą, drugą wykręcą i znowu saldo to samo.

Ale najlepiej było jak do gabinetu wszedł drugi lekarz. Ten mój mówi: zobacz gośc zderzył sie z ratrakiem (to niby taki jego joke). Na co ten drugi: ale zatrzymał sie pan na spychu, czy ratrak po panu przejechał ?

Całkiem śmieszne ...:(

Spróbuje sposobu Maczka, ale poprosze naszego speca o pomoc to pokaże Wam zdjęcia, jest na co popatrzeć... :/

kurcze może jakiś protest zrobimy w związku ze zbanowaniem maczka???

może jakieś transparenty czy coooo

Korel a co do komentarza tych lekarzy to...bez komentarza?

Anita, lekarz powiedział, że gdyby chcieli dociskac odłam śrubą, to muszą wyrąbać cos co się już wytworzyło pomiędzy piszczela a odłamem. Wtedy maja szansę zblizyc te cześci do siebie. :mad: Kaplica

Powiedzial ze jest bez zmian, cholera, oczywiscie standart- nie obciazac nie stawac, a jak wspomnialam o rowerku yo myslalam ze mi w leb przywali. No i rablam na tylek jak wychodzilam z windy szpitalnej