agula Opublikowano 13 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2008 chlip chlip to skoczę po galaretkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anita Opublikowano 13 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2008 korel wrote: A co takiego nabroiłas Anita że Cię zabanowali ? chyba za przeklinanie:) no i za naduzywanie brzydkich słow: złamas, noga, gwóźdź śródszpikowy, gira, operacja, kule, opuchlizna, itd...więc uważaj Korel;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 13 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2008 upssss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 13 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2008 Ale z tymi śrubami żartów nie ma, dzisiaj lekarz mi powiedział że rzeczywiście przy nagłym kilkakrotnym pełnym obciążeniu gwoździa i śrub, śruby te wrkęcone na stałe moga strzelić, najpierw się wygną, a potem zostana zgilotynowane przez gwóźdź. Więc proponuję schodzić powoli po s chodach, a nie wyskakiwać "na skróty" z okna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 13 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2008 Mam nadzieję że administrator nie ma nic wspólnego z lekarzami, bo tu na forum naraziłem się im trochę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 13 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2008 korel nie strasz proszę bo dzisiaj trochę depnęłam...nawet mocno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anita Opublikowano 13 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2008 kilka razy sobie stanełam waśnie przy schodach albo mokrych kafelkach jak mi się kule rozjechały ale poki co są chyba całe:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anita Opublikowano 13 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2008 nie martw sie agula mi też sie zdarzało:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 13 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2008 Korel co jeszcze mówił ciekawego Twój lekarz?co z tym Twoim odszczepem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 13 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2008 Lekarz uważa że wykręcenie jednej śrubki to dobry pomysł i wkręcenie w odłam drugiej też. A juz myslałem że tych śrubek zaczne się pozbywać, a tu jedna wykręcą, drugą wykręcą i znowu saldo to samo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anita Opublikowano 13 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2008 tym razem zbanowali maka...tak sie przejął że aż na piwo poszedł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anita Opublikowano 13 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2008 maczek przesyła zdjęcia nogi ciacha:):http://maczek.net/rtg/ciacho/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 13 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2008 Korelku - nie patrz na liczby...dynamizacja to przyszłość Twojej nogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 13 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2008 Ale najlepiej było jak do gabinetu wszedł drugi lekarz. Ten mój mówi: zobacz gośc zderzył sie z ratrakiem (to niby taki jego joke). Na co ten drugi: ale zatrzymał sie pan na spychu, czy ratrak po panu przejechał ?Całkiem śmieszne ...Spróbuje sposobu Maczka, ale poprosze naszego speca o pomoc to pokaże Wam zdjęcia, jest na co popatrzeć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anita Opublikowano 13 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2008 ja też bym chciala zeby mi te śruby wykręcili, ale u mnie sie nie da chyba odszczepu śrubką przycisnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anita Opublikowano 13 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2008 u mnie tez ciekawe kto ma najbardziej przerąbane złamanie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 13 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2008 kurcze może jakiś protest zrobimy w związku ze zbanowaniem maczka???może jakieś transparenty czy coooo Korel a co do komentarza tych lekarzy to...bez komentarza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polanka Opublikowano 13 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2008 Witajcie, dawno mnie tu z Wami nie bylo. Obejrzalam zdjecia Maczka nogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polanka Opublikowano 13 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2008 Bylam dzis u lekarza, nic mi sie nie zrasta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anita Opublikowano 13 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2008 to nie noga maczka tylko ciacha :)maczek tylko robi tu za speca-inforamtyka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 13 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2008 Anita, lekarz powiedział, że gdyby chcieli dociskac odłam śrubą, to muszą wyrąbać cos co się już wytworzyło pomiędzy piszczela a odłamem. Wtedy maja szansę zblizyc te cześci do siebie. :mad: Kaplica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polanka Opublikowano 13 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2008 Aha, teraz kapuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 13 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2008 ojoj a co powiedział Ci lekarz Polanka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anita Opublikowano 13 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2008 no co ty polanka!!!na pewno nie jest tak zle..musiałaś ślepego wybrac??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anita Opublikowano 13 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2008 nie rozumiem...wiec na czym korel stoisz??? to juz sie zamieszałam w tym wszystkim to gdzie ci tą srube wkrecą?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polanka Opublikowano 13 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2008 Powiedzial ze jest bez zmian, cholera, oczywiscie standart- nie obciazac nie stawac, a jak wspomnialam o rowerku yo myslalam ze mi w leb przywali. No i rablam na tylek jak wychodzilam z windy szpitalnej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anita Opublikowano 13 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2008 POlanka a ile jestes po operacji??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 13 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2008 Polanka moż eidź ze zdjęciami do innego - ja poszłam i powiedział że mogę stawać a pierwszy że nieee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polanka Opublikowano 13 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2008 operacji nie mialam, ale caly czas mnie nia strasza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 13 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2008 Ja też nie rozumiem- skoro to będzie docisk to co oni niby mają wyrąbywać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi