Paweł1661348179 Opublikowano 13 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2008 Polanka wrote: operacji nie mialam, ale caly czas mnie nia strasza no to polanka złamałas sobie kośc piszczelowa ze nie mialas zabiegu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polanka Opublikowano 13 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2008 Moze faktycznie powinnam odwiedzic innego, ale dzisiejszy wypad do szpitala mnie wykonczyl.Anita wyslalam ci zaproszenie na klasie, tylko ciebie na razie zdazylam odnalezc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anita Opublikowano 13 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2008 u mnie też polanka tak było jak u aguli..poszłam do jednego"absolutnie nie stawiac"-"przeszczep", "nie zrasta sie" wróciłam do domu i sie rozryczałam no i standardowo sie wtedy też w windzie poślizgnęłam i stanełam na noge z całej siły, poszłam za dwa dni do drugiego powiedzial...ze sie ladnie powoli wypelnia i ze to za malo czasu zeby decydowac sie na zabieg przeszczepu!!!!!i stawiac noge 5 kg...a ja i tak pobciazam 15:) , nie martw sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polanka Opublikowano 13 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2008 Zlamalam kostke lewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 13 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2008 Polanka nie dawaj się...kurcze damy radę ...ja też niby mam nie stawać ale delikatnie próbuję.jeszcze mi zastrzyki odstawili więc jak nie będę się ruszać to w końcu mnie coś trafi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anita Opublikowano 13 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2008 u mnie znajdziesz reszte brygady RR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 13 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2008 Polanka ja Cię znajdę przez Anitę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polanka Opublikowano 13 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2008 Tak tez myslalam Anita. Dzieki Agula, probuje sie na niej opierac. Zmienil mi teraz zastrzyki na jakas Fraxiparine, nie wiem czy to dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 13 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2008 Śrube wkręcą od przodu nogi najpierw w odłam i dokręcą do piszceli w głebi nogi. Ale muszą ominąc gwóźdź, bo on nie ma dziurki na tę śrubkę. I żeby odłam sie dosunął do piszczeli to musza wyskrobać ten "miąższ" czy jakiś rdzeń, który jest między odłamem a piszczelą. Też nas musieli wyskrobac w środku piszczeli jak nam wsuwali gwóźdź do piszczeli, tak pi powiedział ten mój młotkowy z Zakopanego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polanka Opublikowano 13 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2008 ok, napewno bedzie sz wiedziala o kogo chodzi bo na zdjeciu jest moja nozka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anita Opublikowano 13 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2008 ze tez sie tak musieliśmy połamać...dłygodystansowcy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polanka Opublikowano 13 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2008 Matko jedyna Korel , od samego czytania juz mi slabo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 13 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2008 Polanka ja też je brałam - ale po 6 tyg mi je odstawili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anita Opublikowano 13 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2008 Planka to moja ostatnia dodana osoba:) i ma na imie tak jak ty agula:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 13 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2008 Anita normalnie enigma to pikuś przy nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anita Opublikowano 13 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2008 mi odstawili po 30 dniach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 13 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2008 Korel chyba ten lekarz wpadł pod ratrak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polanka Opublikowano 13 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2008 jak dzisiaj dokupilam to mam ich razem, od poczatku 46.Zastrzykow oczywiscie. 10 czerwca mam isc nowu do kontroli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anita Opublikowano 13 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2008 agula a ty ile po operacji jestes? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 13 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2008 Też błagałem lekarza żeby mi nic tam nie wyrąbywał, a potem mu zagroziłem że jak mnie "wyrąbie" to popamięta, ale jak gośc mnie znieczuli, to mu nie podskoczę ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 13 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2008 ja jestem 2 mc i jeden dzień po operacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polanka Opublikowano 13 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2008 Korel , powiedz ze mu zrobisz to samo co on tobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 13 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2008 korel ja im powiedziałam że ich ...pozwę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polanka Opublikowano 13 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2008 ale chodzicie po swiecie? Mnie marzy sie wyjscie do parku, ale park daleko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anita Opublikowano 13 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2008 a kiedy masz miec ten zabieg korel:) dobre Polanka hehehehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anita Opublikowano 13 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2008 chodzimy polanka:) ja ostatnio byłam na zamku w Ksiażu:)rewelka!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 13 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2008 kurcze Korel to nie brzmi fajnie może skonsultowac się z jakims innym w tym zakresie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anita Opublikowano 13 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2008 a ja 5 miesięcy i 12 dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł1661348179 Opublikowano 13 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2008 ja chodze z psem na podworko troszke ide o kulach a tak sobie siedze na ławeczce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polanka Opublikowano 13 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2008 No tak , wy macie juz staz na kulach, ja jescze musze nad tym popracowac, hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi