anita Opublikowano 14 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2008 moze pojedziemy na jakis turnus grupowy???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciacho Opublikowano 14 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2008 Ja jak spedlem to moja noga byla prawie pod reka ale chwycilem za adidasa i rzucilem ja do przodu zeby byla prosta a pogotowie jak przyjechalo to mialo problem wsunac szyne pod noge bo gdzie mnie chwycili to bolalo jak cholera i jeszcze kosci na wierzchu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 14 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2008 anita wrote: moze pojedziemy na jakis turnus grupowy???? Kupuję Cię!!! - Ty to masz pomysły świetne :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anita Opublikowano 14 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2008 nie bylam..wysłaam zdjecia dwa miesiace po wypadku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anita Opublikowano 14 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2008 :* agula Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 14 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2008 Lisiu nasza koleżanka chyba do Dusznik pojechała - wydaję mi się że taki turnus wiele daję i warto jechać. maczek też chyba coś pisał o tych turnusach-zobacz po Jego postach wcześniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 14 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2008 Ja też na stoku nastawiałem sobie nogę sam, po tym jak jakis koleś odpiął mi nartę, bo sie nie wypięła. Ale co te noge ustawiłem równo, to cholera sama opadała na jedna stronę i tak parę razy az do przyjazdu TOPRu. Nie mieli zastrzyków p/bólowych, więc dali mi jakąs tabletkę. Zapytałem o wod do popicia, to poradzili mi żebym wszamał troche śniegu. Widac chłopcy z partyzantki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piter Opublikowano 14 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2008 A ja wpadłem do bramki razem z piłką Przelecialem przez goscia z ktorym sie zderzyłem, zagryzłem siatkę z bólu i czekalem grzecznie na karetkę Za chwile bol przeszedl, chyba wowczas byl tzw szok pourazowy. A potem jak przyjechali medycy to znowu zaczelo mnie bolec, dali mi kilka zastrzykow i mialem zasnac.M.in. dali mi 300 ml morfiny. Ale nie zasnąłem, ba nawet bylem aktywny caly czas i sie dziwili ze nie dziala to na mnie jak na innych.A co do dzisiejszej sytuacji to faktycznie wzorem Agnieszki poczekam, moze przejdzie mi to do jutra... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anita Opublikowano 14 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2008 a jak dostac skierowanie na taki turnus?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anita Opublikowano 14 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2008 mi też ktoś nartę odpią bo sie nie wypięła:P, jak juz sobie odkręciłam nogę to nie bolało...żałowałam tylko ze aparatu nie miałam przy sobie...bo takie ładne widoki były jak mnie skuterkiem zwozili i wszyscy patrzyli jak na zjawisko a ja do nich sie uśmiechałam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 14 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2008 Anita kiedy wibierasz sie do Piekar, masz wybranego lekarza ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polanka Opublikowano 14 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2008 Anita tobie cos "morfinowatopodobnego" pewnie dali od razu na stoku hihihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 14 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2008 pgb1979 wrote:A ja wpadłem do bramki razem z piłką Przelecialem przez goscia z ktorym sie zderzyłem, zagryzłem siatkę z bólu i czekalem grzecznie na karetkę Za chwile bol przeszedl, chyba wowczas byl tzw szok pourazowy. A potem jak przyjechali medycy to znowu zaczelo mnie bolec, dali mi kilka zastrzykow i mialem zasnac.M.in. dali mi 300 ml morfiny. Ale nie zasnąłem, ba nawet bylem aktywny caly czas i sie dziwili ze nie dziala to na mnie jak na innych.A co do dzisiejszej sytuacji to faktycznie wzorem Agnieszki poczekam, moze przejdzie mi to do jutra...Piotr weź sobie lodu na to kolano przyłóż - tylko owinięty w jakiś ręcznik nie bezpośrednio na nogę.ja miałam taki żelowy - wygodny bo się nie rozpuszczał wiesz jak się uspokoiłam i przestałam się nakręcać to gorączka też mi spadła.ale jeżeli Cię zacznie boleć albo ten stan podgorączkowy będzie się utrzymywał to faktycznie trzeba się zgłosić do jakiegoś medyka żeby przynajmniej to zobaczył... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 14 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2008 Ja sam tez kiedyś zwoziłem gościa połamanego, chociaz nie jestem ratownikiem, ani nawet instruktorem narciarskim. Zwoził wilk razy kilka, powieźli i wilka. Ale obciach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 14 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2008 PGB ale gola wbiłeś????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 14 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2008 korel wrote: Ja sam tez kiedyś zwoziłem gościa połamanego, chociaz nie jestem ratownikiem, ani nawet instruktorem narciarskim. Zwoził wilk razy kilka, powieźli i wilka. Ale obciach obciach???a widoki tez miałeś takie piękne jak anitka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 14 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2008 anita wrote: a jak dostac skierowanie na taki turnus?? wiesz chyba trzeba z lekarzem pogadać ale na to się czeka troszkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piter Opublikowano 14 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2008 Agnieszko, juz to zrobilem i tez mam ten woreczek żelowy Takze wlasnie zobacze jak bedzie jutro i dopiero zadecyduje co dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 14 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2008 Widoki z toboganu niczego sobie i na szczęście goście dźwigali mnie w powietrzu, bo na stoku nerki by mi odbili. Ale też szczerzyłem kły do audience na stoku. Że niby tak mi fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piter Opublikowano 14 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2008 Gola na szczescie do tej pory nigdy nie strzeliłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 14 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2008 pgb1979 wrote: Agnieszko, juz to zrobilem i tez mam ten woreczek żelowy Takze wlasnie zobacze jak bedzie jutro i dopiero zadecyduje co dalej. te nasze łączenia są raczej trwałe.tak myślę że jakby coś poszło - np kość czy śrubka- to by się to jakoś odkształciło na nodzę.przynajmniej ja sobie wtedy to tak tłumaczyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 14 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2008 pgb1979 wrote: Gola na szczescie do tej pory nigdy nie strzeliłem domyślałam się właśnie takiej odpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 14 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2008 Piszecie o zastrzykach. Jutro ide na kolejne USG żył, po miesiącu od poprzedniego, zobaczymy jak tam moja skrzeplina, czy została, czy mniejsza i czy nie ma nowych, po ostatniej serii zastrzyków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anita Opublikowano 14 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2008 korel straszysz ach straszysz:P ja bralam tez krótko bo tylko miesiac , a w czechcach powiedzieli zeby brac tylko 2 tyg;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 14 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2008 korel wrote: Widoki z toboganu niczego sobie i na szczęście goście dźwigali mnie w powietrzu, bo na stoku nerki by mi odbili. Ale też szczerzyłem kły do audience na stoku. Że niby tak mi fajnie dzielny chłopak !!! gwiazda po prostu :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polanka Opublikowano 14 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2008 Propo zastrzyku, musze sobie trzelic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 14 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2008 Zazdroszczę Ci tego pobytu w czeskim szpitalu, tez słyszałem że Czeszki to fajne laski, moga byc i pielęgniarki ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 14 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2008 anita wrote: korel straszysz ach straszysz:P ja bralam tez krótko bo tylko miesiac , a w czechcach powiedzieli zeby brac tylko 2 tyg;/ ja też tyle samo.jednak Korel ma racje - istnieje takie niebezpieczeństwo.w grupie ryzyka są osoby palące, kobiety stosujące antykoncepcje i osoby mające problemy z krążeniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 14 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2008 korel wrote: Zazdroszczę Ci tego pobytu w czeskim szpitalu, tez słyszałem że Czeszki to fajne laski, moga byc i pielęgniarki ... Polki są ładniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anita Opublikowano 14 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2008 spadam bo mnie głowa boli od myślenia...noga komplikuje mi plany i musze sie pozastanawiać ryczeć sie normalnie chce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi