Polanka Opublikowano 14 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2008 agula wrote: anita wrote: korel straszysz ach straszysz:P ja bralam tez krótko bo tylko miesiac , a w czechcach powiedzieli zeby brac tylko 2 tyg;/ ja też tyle samo.jednak Korel ma racje - istnieje takie niebezpieczeństwo.w grupie ryzyka są osoby palące, kobiety stosujące antykoncepcje i osoby mające problemy z krążeniem kurcze, ani nie pale , taakiej antykoncepcji tez nie stosuje, krazenie mam spoko, to czemu mi az tyle ich przepisali? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 14 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2008 agula wrote: korel wrote: Zazdroszczę Ci tego pobytu w czeskim szpitalu, tez słyszałem że Czeszki to fajne laski, moga byc i pielęgniarki ... Polki są ładniejsze Pewnie, odpowiedź prawidłowa, to była moja prowokacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anita Opublikowano 14 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2008 korel pielęgniarki jak pielegniarki ale uczennice tam jakie przychodzią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 14 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2008 nie wiem Polanka - mi sie wydaję że to ocenia każdy indywidualnie.lepiej brać niż nabawić się skrzepliny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polanka Opublikowano 14 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2008 Tyz prowda, skrzeplin nie chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 14 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2008 Wiesz ale ja juz jestem dla takich uczennic w grupie wiekowej podwyższonego ryzyka ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polanka Opublikowano 14 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2008 Korel chyba sie nie doceniasz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 14 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2008 anita wrote:spadam bo mnie głowa boli od myślenia...noga komplikuje mi plany i musze sie pozastanawiać ryczeć sie normalnie chce...otrzyj łzy nie rozpaczaj bo nawet małe dziecko wieże pogoda JEST DLA BOGACZY A DLA NAS NOGI KIEDYŚ DWIEYAA NOGI DWIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 14 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2008 korel wrote: Wiesz ale ja juz jestem dla takich uczennic w grupie wiekowej podwyższonego ryzyka ... O JAKI MIŁY STARSZY PAN...o obniżonej ocenie swego wieku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polanka Opublikowano 14 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2008 agula wrote:anita wrote:spadam bo mnie głowa boli od myślenia...noga komplikuje mi plany i musze sie pozastanawiać ryczeć sie normalnie chce...otrzyj łzy nie rozpaczaj bo nawet małe dziecko wieże pogoda JEST DLA BOGACZY A DLA NAS NOGI KIEDYŚ DWIEYAA NOGI DWIEuhm, poezja sie wdziera na forum... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 14 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2008 Agula, Ty sie marnujesz wśród tych prawników. Ty artystka normalnie jesteś, wszechstronna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 14 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2008 nie no co Wy....ja tylko tak przy Was tak...dodam że to od wypadku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 14 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2008 agula wrote: korel wrote: Wiesz ale ja juz jestem dla takich uczennic w grupie wiekowej podwyższonego ryzyka ... O JAKI MIŁY STARSZY PAN...o obniżonej ocenie swego wieku No tak, stoję już nad grobem, z gwoździem, śrubami, odłamem i skrzepliną. Musze sie szybko zacząc tego wszystkiego pozbywać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polanka Opublikowano 14 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2008 no juz nie badz taka skromna Agus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anita Opublikowano 14 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2008 agula normalnie warto było sobie tą nogę złamać zeby ciebie poznac:)zresztą Was wszystkich,, to kiedy to piwo????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 14 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2008 Korel nawet tak nie żartuj!nie jedna jeszcze góra (czeszka ) przed Tobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 14 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2008 korel wrote:Agula, Ty sie marnujesz wśród tych prawników. Ty artystka normalnie jesteś, wszechstronnajakby się dowiedzili o tym w pracy to nici z karierya co tammmm - w takim towarzystwie to aż się łamać chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 14 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2008 I to mnie trzyma przy życiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 14 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2008 anita wrote: agula normalnie warto było sobie tą nogę złamać zeby ciebie poznac:)zresztą Was wszystkich,, to kiedy to piwo????????? nawet i zaraz...tylko będzie problem z zebraniem nas wszystkich z kilku stron Polski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polanka Opublikowano 14 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2008 Brdzo dziekujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polanka Opublikowano 14 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2008 Kazdy z nas niech sobie taraz piwko otworzy i to bedzie taki nasz poczatek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anita Opublikowano 14 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2008 jak myslicie kiedy zcazniemy chodzic??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 14 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2008 anita wrote: jak myslicie kiedy zcazniemy chodzic??? mi się wydaję że za kilka miesięcy i jeszcze w tym roku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polanka Opublikowano 14 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2008 ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 14 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2008 Polanka wrote: Kazdy z nas niech sobie taraz piwko otworzy i to bedzie taki nasz poczatek... no to po danonku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polanka Opublikowano 14 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2008 Ja to tak mialam w planach chodzenie jezcze w wakacje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anita Opublikowano 14 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2008 dyplomatyczna odpowiedz agula:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 14 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2008 Polanka, to tak jakby do lustra pić, a my musimy usiąć przy jednym stole, ale będzie fajnie sami połamańcy w jednej knajpie, co najmniej z 7 par kul. Maczek nam sie tu wyłamuje, chyba że weźmie kule dla image'u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polanka Opublikowano 14 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2008 Szklanka piwa i 3 danonki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 14 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2008 agula wrote:anita wrote:jak myslicie kiedy zcazniemy chodzic???mi się wydaję że za kilka miesięcy i jeszcze w tym roku...wiem wiem jestem z natury pesymistkąno dobra zamiast dwóch mc - 9 i pół tygodnia..jak w pewnym filmie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi