Polanka Opublikowano 14 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2008 jeszcze na tym zarobimy jakas gotoweczke, bo pewnie jakies zdjecia polamancom beda chce=ieli zrobic, hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 14 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2008 Teraz sobie przypomniałem że mam spotkanie klasowe 7 czerwca. No i ja o kulach, niefajnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 14 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2008 anita wrote: dyplomatyczna odpowiedz agula:P no wiesz zliczyłam nas WSZYSTKICH I DODAŁAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 14 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2008 korel wrote: Teraz sobie przypomniałem że mam spotkanie klasowe 7 czerwca. No i ja o kulach, niefajnie. JA MIAŁAM KILKA TYG TEMU takie spotkanie Korel - byłam w centrum uwagi,,,nawet zdjęcia mamy - wiesz ja i 2 laski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anita Opublikowano 14 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2008 i dzban mleka a na deser galaretki z bita smietana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polanka Opublikowano 14 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2008 korel wrote: Teraz sobie przypomniałem że mam spotkanie klasowe 7 czerwca. No i ja o kulach, niefajnie. Nie boj nic, tancowac tylko nie bedziesz, ale za to bedziesz mial dwie "laski" tylko dla siebie! Ja juz spotkanie mialam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 14 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2008 anita wrote: i dzban mleka a na deser galaretki z bita smietana hmmm pychotka...i popijamy musującym calcium Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 14 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2008 No rzeczywiście, w końcu przyjdę z dwiema laskami. To dopiero będzie: Marantz ma branie.A laski identyczne, jak bliźniaczki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 14 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2008 polanka - nadajemy na tych samych falach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polanka Opublikowano 14 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2008 korel wrote:No rzeczywiście, w końcu przyjdę z dwiema laskami. To dopiero będzie: Marantz ma branie.A laski identyczne, jak bliźniaczki.I wszedzie z toba chodza!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polanka Opublikowano 14 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2008 Zauwazylam Agula, ih hihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 14 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2008 korel wrote:No rzeczywiście, w końcu przyjdę z dwiema laskami. To dopiero będzie: Marantz ma branie.A laski identyczne, jak bliźniaczki.jedna ładniejsza od drugiej a jakie wsparcie stanowią (nie każda udźwiga taki ciężar), i ....mało mówią - szkoda że nie gotują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 14 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2008 Jak mi sie znudzę , to rzucę w końcu jedną. A ta jak bedzie już niepotrzebna to tez pójdzie w odstawkę. I zostanę bez lasek. Hurrra ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 14 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2008 korel i czym tu sie smucić? high live Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 14 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2008 Wiecie, że jak tu jestem z Wami, to od razu żyć się chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polanka Opublikowano 14 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2008 przypomnialo mi sie ze gdzies slyszalam ze trzeba duzo wody nieg. taz pic, prawda to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anita Opublikowano 14 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2008 calcium o smaku mandarynkowym:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 14 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2008 wiecie a ja zauważyłam że zaczynam bez Was nie móc żyć hmmm te zdanie jakies okaleczone ale każdy wie o co chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polanka Opublikowano 14 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2008 Calcium tez, ale woda obila mi sie o uszy. Wiecie , nikt w tych smutnych dniach nie rozumie mnie tak jak wy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 14 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2008 Polanka wrote:przypomnialo mi sie ze gdzies slyszalam ze trzeba duzo wody nieg. taz pic, prawda to?woda lepiej niż kawa ( bo ta na krótko) poprawia krążenie - ja wypijam 2 literkizdrówko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anita Opublikowano 14 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2008 Korel one to takie natretne są moje to i do kibla za mna chodzą ,jak ide jeść to one też, normalnie paranoja:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 14 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2008 Wode trzeba rzeczywiście pić, wszyscy to mówią. Nie wiem w sumie dlaczego, ale może wypłukuje jakies dziadostwo po lekach z organizmu, albo z tego stanu podgorączkowego. Ale pić trzeba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 14 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2008 hmm anita a może to zgłosić trzeba do lekarza - pójdę z Tobą bo też mam manie prześladowczą z tymi laskami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polanka Opublikowano 14 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2008 anita wrote: Korel one to takie natretne są moje to i do kibla za mna chodzą ,jak ide jeść to one też, normalnie paranoja:P Natretne owszem, ale bez nich ani rusz, ja gary z nimi myje, a jak sie obudze to po nie pierwsze siegam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anita Opublikowano 14 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2008 no chyba pojde z tym( z nimi) do lekarza i powiem zeby zakazał im mnie przesladowac:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 14 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2008 Anita, one normalnie wierne takie są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polanka Opublikowano 14 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2008 korel wrote: Anita, one normalnie wierne takie są A to dlatego ze sie nie spodziewaja ze przy pierwszej nadarzajacej sie okazji rzucimy je jedna po drugiej w kąt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 14 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2008 anita wrote: no chyba pojde z tym( z nimi) do lekarza i powiem zeby zakazał im mnie przesladowac:P albo na Policje - niech dadzą w sądzie zakaz zbliżania się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anita Opublikowano 14 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2008 najgorsze ze mimo przywiązania Polanko:")jak juz jeodstawisz nigdy nie bedziesz za nimi tesknić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 14 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2008 wiecie co mam pytanie - macie wrażenie czasem że ....zmienila nam się psycha po tych wypadkach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi