Agnieszka Opublikowano 14 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2008 ładnie, sorry, że was wystraszyłam - wszyscy uciekli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polanka Opublikowano 14 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2008 lisiu wrote:no nie, jeden telefon a tu trzy-cztery strony.... macie powera, moi sympatyczni znajomi wrócę do paru tematów a jednocześnie coś powiem o sobie wypierniczyyłam na stoku w Czechach o 15.45 czyli tuż przed zamknięciem wyciągu i był to mój planowany ostatni zjazd Wiedziałam że złamałam, bo słyszałam trzask - taki jak ktoś łamie patyki do ogniska, brrrr. Nie bolało, potem musiałam otrzeć buźkę śniegiem, żeby sie stracić przytomności. Przyjechjało do mnie 4 przystojnych Czechów i zwieźli mnie do Horskiej budki. Dali mi tylko wody, żadnych prochów, bo nie chciałam. Nawet się nioe popłakałam: ani z bólu (już dopadł) ani ze strachu. Pierwsza myśl po upadku: cholera, nie będę mogła pracować! Zawieźli mnie do szpitala i tam.... wow! super przyjemni ludzie: fajny lekarz, piguła, gipsiarz i gipsiarka. Na żywca przy pomocy mojego męża zdjęli mi buta.... a p[otem: rtg, gips, zastrzyk i do Wrocławia. Wzięłąm już 90 fraxipariny. Ja, tchórz i panikarz oddaję brzuch w ręce mojego męża. Może się odgryźć za wsze czasy Mam nadzieję, że od wtorku zacznęnowe życie - tzn. życie bez gipsu.Jakby co, to wpisuję się do was na listę wyjazdu grupowego no i tyle...Ja mojemu mezowi brzcha nie oddalam. I nic nie slyszalam przy lamaniu, wogole myslalam z mam tylko skrecona, jak zobaczylam rtg to mi sie slabo zrobilo... Szczesciara z ciebie, juz bedziesz bez gipsia, a jak miesnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polanka Opublikowano 14 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2008 Jest tu ktos jeszcze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anita Opublikowano 14 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2008 lisiu a przypadkiem nie składali cie w szpitalu w TRUTNOV? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anita Opublikowano 14 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2008 to ja mialam gorzej ja usłyszałam operacjon w 6 dni w szpitalu została...do wrocławia:) wrócilam tydzien pozniej i tak juz sie bujam z kulami 6 miesiey prawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 14 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2008 mam nadzieję, że będę. Już myślałam też tak przed majówką, a tu d... O mięśniach lepiej nie mówić. Czuję, że gips lata mi na wszystkie strony, więc pewnie wyjmę z niego szcypiorek, a nie nogę Ja jako nieliczna z tego towarzystwa nie mam śrub, bo zdecydowalam się na gips (strzałkę mam całą). Ale gipsik mam jak pończoszkę - na długość Ile jeszcze przede mną??? Obiecałam wrócić do pracy w połowie czerwca. Juz się pary razy pojawiłam - ale wzbudza to zainteresowanie wszystkich wokół. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 14 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2008 anita wrote: lisiu a przypadkiem nie składali cie w szpitalu w TRUTNOV? ja byłam w Sumperku. I na moje szczęście lekarz mówił po angielski. Po czesku nic nie kumałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polanka Opublikowano 14 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2008 anita wrote: to ja mialam gorzej ja usłyszałam operacjon w 6 dni w szpitalu została...do wrocławia:) wrócilam tydzien pozniej i tak juz sie bujam z kulami 6 miesiey prawie ale za to miesnie rąk i klatki piersiowej ci sie wyrobily Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 14 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2008 przeraża mnie ten czas. A już najbardziej zdołowałam się, jak weszłam tu na forum i przeczytałam o Gabryci... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anita Opublikowano 14 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2008 na moje nieszczescie nikt nie mowil po angielsku wiec to był normalni cyrk na kółkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polanka Opublikowano 14 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2008 JA wogole sie zdolowalam jak tu weszlam pierwszy raz, myslalam ze to bedzie bardziej proste, a tu roznica miedzy obiema nogami juz do 3 cm urosla, mimo ze napinam miesnie. Ble. Ja tez nie mam srub Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 14 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2008 Polanka wrote: anita wrote: to ja mialam gorzej ja usłyszałam operacjon w 6 dni w szpitalu została...do wrocławia:) wrócilam tydzien pozniej i tak juz sie bujam z kulami 6 miesiey prawie ale za to miesnie rak i klatki piersiowej ci sie wyrobily A to prawda! zapomniałam wam się pochwalić, że wczoraj już nie wytrzymałam i poodkurzałam dom! rura w jednej ręce i jedna noga w górze, a druga noga z kulą - dałam radę - jestem WIELKA! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polanka Opublikowano 14 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2008 lisiu wrote: Polanka wrote: anita wrote: to ja mialam gorzej ja usłyszałam operacjon w 6 dni w szpitalu została...do wrocławia:) wrócilam tydzien pozniej i tak juz sie bujam z kulami 6 miesiey prawie ale za to miesnie rak i klatki piersiowej ci sie wyrobily A to prawda! zapomniałam wam się pochwalić, że wczoraj już nie wytrzymałam i poodkurzałam dom! rura w jednej ręce i jedna noga w górze, a druga noga z kulą - dałam radę - jestem WIELKA! oj jestes wielka!!!! Wlasnie sobie ciebie wyobrazilam i usmialam sie hihihi. Ja dzis talerz przyniolam z kuchni kicajac i nic nie wywalilam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anita Opublikowano 14 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2008 Dziewczyny DAMY RADE!!!! Bedziemy wtedy wspierac po tym wszystkim następnych połamańców i bedziemy przykładem ze mozna to wszystko przetrzymac:)Odrzucimy kule i pojdziemy na spacer...a ja mam swój ślub w lipcu 2009 mam stresa ze nie zdaze siue wyleczyc, a chce potanczyc na wlasnym weselu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 14 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2008 Polanka wrote: JA wogole sie zdolowalam jak tu weszlam pierwszy raz, myslalam ze to bedzie bardziej proste, a tu roznica miedzy obiema nogami juz do 3 cm urosla, mimo ze napinam miesnie. Ble. Ja tez nie mam srub Polanka, te 3 cm to po jakim czasie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anita Opublikowano 14 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2008 ja kiedys zrobilam sobie taką pyszną wiosenna kanapke z wedlinką serkiem jajkiem i majonezikiem i jakis pomidor tez byl...a potem musialam to jajo z dywany zeskrabywać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polanka Opublikowano 14 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2008 lisiu wrote: Polanka wrote: JA wogole sie zdolowalam jak tu weszlam pierwszy raz, myslalam ze to bedzie bardziej proste, a tu roznica miedzy obiema nogami juz do 3 cm urosla, mimo ze napinam miesnie. Ble. Ja tez nie mam srub Polanka, te 3 cm to po jakim czasie? az wstyd mowic, po niecalych 3 tygodniach, ale ta noge mialam troche chudsza od prawej. To za duzo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 14 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2008 jak małe rzeczy mogą ucieszyć człowieka!muszę się ewakuować - sypialnię mam na górze, a docieram tam na plecach mojego męża.Do jutra! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anita Opublikowano 14 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2008 do jutra:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polanka Opublikowano 14 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2008 anita wrote: Dziewczyny DAMY RADE!!!! Bedziemy wtedy wspierac po tym wszystkim następnych połamańców i bedziemy przykładem ze mozna to wszystko przetrzymac:)Odrzucimy kule i pojdziemy na spacer...a ja mam swój ślub w lipcu 2009 mam stresa ze nie zdaze siue wyleczyc, a chce potanczyc na wlasnym weselu GRATULACJE!!!! Napewno bedziez pieknie tanczaca panna mloda, tylko buciki bez obcasika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polanka Opublikowano 14 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2008 do juterka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anita Opublikowano 14 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2008 o nie nie, obcasik musi byc!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 14 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2008 Polanka wrote: lisiu wrote: Polanka wrote: JA wogole sie zdolowalam jak tu weszlam pierwszy raz, myslalam ze to bedzie bardziej proste, a tu roznica miedzy obiema nogami juz do 3 cm urosla, mimo ze napinam miesnie. Ble. Ja tez nie mam srub Polanka, te 3 cm to po jakim czasie? az wstyd mowic, po niecalych 3 tygodniach, ale ta noge mialam troche chudsza od prawej. To za duzo? ale dół!!!!!!!! U mnie minie 14 tygodni w gipsie!!!!!!! czyli ile mniej? aż się boję myśleć! A gdzie moje ukochane mini? ;( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anita Opublikowano 14 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2008 ja tez uciekam:) pa Polanka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polanka Opublikowano 14 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2008 lisiu wrote: Polanka wrote: lisiu wrote: Polanka, te 3 cm to po jakim czasie? az wstyd mowic, po niecalych 3 tygodniach, ale ta noge mialam troche chudsza od prawej. To za duzo? ale dół!!!!!!!! U mnie minie 14 tygodni w gipsie!!!!!!! czyli ile mniej? aż się boję myśleć! A gdzie moje ukochane mini? ;( ja mowie o udzie, bo nizej nie dam rady zmierzyc, ale widze przeswit w gipsie wiec napewno tez jej sie z obwodu zeszlo- lydeczce mojej. A takie piekne lydki mialam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anita Opublikowano 14 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2008 Spoko dziewczyny wszystko wróci do normy:) bedziemy jeszcze chodzic w spódniczkach i na szpilkach:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polanka Opublikowano 14 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2008 Pa dziewczynki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polanka Opublikowano 14 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2008 chlip chlip. Tak! Zalozymy jeszcze mini i szpilki. Do jutra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł1661348179 Opublikowano 14 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2008 witajcie ale posty piszecie ja złamalem nozke w pracy nic mnienie bolało jeszcze mialem dobry chumor....ale widzialem kosc przez skore ale niemialem otwartego zlamania chumor padl juz w szpitalu jak nikogo nie znalem i musialem lezec.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł1661348179 Opublikowano 14 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2008 jestem juz miesiac po operacji i upuchlizna starszniemi zeszla ze zaczynam czuc srubki i w miejsciu zlamania mam malutka gorke ciekawe czy to jest normlne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi