agula Opublikowano 15 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2008 maczek wrote: ja juz dzisiaj nie pije.... za nasze nogi się nie napijesz???????????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 15 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2008 pgb1979 wrote: Kto pyta nie błądzi... A swoją drogą to nie jedną mam bliznę z wakacyjnych wypraw i zawsze jakos opalałem się i tą ranę i nic mi się nie stało. Myślałem ze macie na mysli blizny pooperacyjne, że niby ich nie mozna opalac... kto pyta wielbłądzi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 15 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2008 agula wrote: maczek wrote: ja juz dzisiaj nie pije.... za nasze nogi się nie napijesz???????????????????? nie jestem az takim altruista, zeby poswiecac wlasna watrobe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 15 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2008 maczek wrote: agula wrote: maczek wrote: ja juz dzisiaj nie pije.... za nasze nogi się nie napijesz???????????????????? nie jestem az takim altruista, zeby poswiecac wlasna watrobe no nie maczek o altruizm to Ciebie nie podejrzewałam raczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polanka Opublikowano 15 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2008 Czwsc wlasnie weszlam, Maczek znowu pijesz, czy nie pijesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polanka Opublikowano 15 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2008 Bo ja wlasnie pozegnalam przyjaciol i niestety dokanczam browarka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polanka Opublikowano 15 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2008 jestescie tam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 15 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2008 sama???biedactwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 15 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2008 maczek leży pod stołem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polanka Opublikowano 15 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2008 sama dokanczam, bo oni wypili wczesniej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polanka Opublikowano 15 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2008 loj Maczek uwazaj na nozke, stol ma je az cztery. Kurcze wyszlam z obiegu przez to zlamanie, czuje sie dziwnie obco i sztucznie wsrod znajomkow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polanka Opublikowano 15 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2008 Ja o nogach i o zakrzepach a oni o dzoalce i grilu, i zdziwieni ze moze mnie nie byc.... Co za nieswiadomosc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 15 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2008 ja dzisiaj nie, wczoraj zabalowalem a dzisiaj jeszcze odrabiam zaleglosci w pracy... ale jakos mi nie idzie... chyba se zaloze tymczasowego bana na to forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polanka Opublikowano 15 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2008 "w pracy" ? Jak to rozumiec? Piwoszu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polanka Opublikowano 15 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2008 danonki łykłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 15 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2008 Polanka wrote: "w pracy" ? Jak to rozumiec? Piwoszu? "pracuje" dzisiaj zdalnie w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polanka Opublikowano 15 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2008 no coz, nie kazdy tak moze, czli chcez piwka i bana? Nie zostawiaj nas... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polanka Opublikowano 15 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2008 wapno byo? Bo ja balam sie tego mojego piwa i wzielam podwojnie calcium... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 15 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2008 Polanka wrote: wapno byo? Bo ja balam sie tego mojego piwa i wzielam podwojnie calcium... a masz wino?wpadne na lampeczkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 15 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2008 wapno czyli rodzice? ja juz wapna nie lykam, za duzo tez nie mozna bo sie kamienie w nerkach zrobia jedyne co teraz biore to magnez, bo mam czeste skorcze miesni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 15 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2008 maczek magnez>?????to chyba na dziewczyny....żebyś działał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 15 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2008 agula wrote: Polanka wrote: wapno byo? Bo ja balam sie tego mojego piwa i wzielam podwojnie calcium... a masz wino?wpadne na lampeczkę Aga, ja mam likier Bailey's Coffee = pycha! wpadaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 15 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2008 maczek wrote: agula wrote: Polanka wrote: wapno byo? Bo ja balam sie tego mojego piwa i wzielam podwojnie calcium... a masz wino?wpadne na lampeczkę Aga, ja mam likier Bailey's Coffee = pycha! wpadaj Twój magnez działaaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polanka Opublikowano 15 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2008 maczek wrote: agula wrote: Polanka wrote: wapno byo? Bo ja balam sie tego mojego piwa i wzielam podwojnie calcium... a masz wino?wpadne na lampeczkę Aga, ja mam likier Bailey's Coffee = pycha! wpadaj nie lubie wina, glowa potem boli, ale zapraszam na co chcecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 15 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2008 Polanka wrote:Ja o nogach i o zakrzepach a oni o dzoalce i grilu, i zdziwieni ze moze mnie nie byc.... Co za nieswiadomoscwiem co mówisz Aguś.inaczej się teraz rozmawia z nie - połamańcami.nie to żebyśmy byli jacyś inni -no może troche z ubytkami...to się ma chyba zmianą hierarchii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polanka Opublikowano 15 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2008 agula wrote:Polanka wrote:Ja o nogach i o zakrzepach a oni o dzoalce i grilu, i zdziwieni ze moze mnie nie byc.... Co za nieswiadomoscwiem co mówisz Aguś.inaczej się teraz rozmawia z nie - połamańcami.nie to żebyśmy byli jacyś inni -no może troche z ubytkami...to się ma chyba zmianą hierarchiimalo! Jak z obcymi z innej planety, dzis sie dowiedzialam ze moglabym przyjsc(lub pojechac autobusem-pewnie do niego wskocze) na dzialke, pol miasta dalej, ale,co to dla mnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 15 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2008 hmm ja ostatnio mniałam propozycje pojechac na dorsze ...w morze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anita Opublikowano 15 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2008 maczek wrote: agula wrote: Polanka wrote: wapno byo? Bo ja balam sie tego mojego piwa i wzielam podwojnie calcium... a masz wino?wpadne na lampeczkę Aga, ja mam likier Bailey's Coffee = pycha! wpadaj mniaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anita Opublikowano 15 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2008 Polanka wrote:agula wrote:Polanka wrote:Ja o nogach i o zakrzepach a oni o dzoalce i grilu, i zdziwieni ze moze mnie nie byc.... Co za nieswiadomoscwiem co mówisz Aguś.inaczej się teraz rozmawia z nie - połamańcami.nie to żebyśmy byli jacyś inni -no może troche z ubytkami...to się ma chyba zmianą hierarchiimalo! Jak z obcymi z innej planety, dzis sie dowiedzialam ze moglabym przyjsc(lub pojechac autobusem-pewnie do niego wskocze) na dzialke, pol miasta dalej, ale,co to dla mnie...Właśnie o to chodzi... dokładnie takei same odczucia mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 15 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2008 anitaaaaaaaaaaaaaaaa hej i czołem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi