Piter Opublikowano 15 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2008 Ja spie juz praktycznie w kazdej pozycji tylko miedzy nogi kłade poduszkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 15 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2008 Witaj Eryk, jakiego typu pytania padają na badaniu:- np. czy Pan wychodzi z domu np. na lody albo piwo - i czy to jest OK w mniemaniu ZUSu, czy narażam się na utrate zdrowia podczas leczenia i tym samym biedny ZUS będzie muszial wypłacac kase dłużej- czy praca na kompie na rzecz zakładu pracy to wg ZUSu przestępstwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 15 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2008 eryk wrote: czesc cześć słoneczko nie wstydź się i powidz jak z tym rozbieraniem było na tej komisji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 15 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2008 pgb1979 wrote: Ja spie juz praktycznie w kazdej pozycji tylko miedzy nogi kłade poduszkę no wiesz Piotr... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polanka Opublikowano 15 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2008 pgb1979 wrote: Ja spie juz praktycznie w kazdej pozycji tylko miedzy nogi kłade poduszkę no ja tez bo mnie gips uwiera, ale skad te siniaki, od zastrzykow? A skad mi sie wzial pod okiem? W windzie polecialam na plecy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eryk Opublikowano 15 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2008 cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 15 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2008 Eryk, zobacz na pytania kilka postów wczesniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polanka Opublikowano 15 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2008 czy ktos mi odpowie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 15 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2008 korel wiesz oni sprawdzają dokumentacje i stan zdrowia - mogą Cię wysłać jeszcze na badania dodatkowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 15 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2008 Polanka wrote: czy ktos mi odpowie? polanka nie bądż taka szybka 0 ja piszę z 3 przystojniakami na gg i szukam korelowi przepisów do ustawy żeby go psychicznie przygotować a Ty tu o siniakach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eryk Opublikowano 15 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2008 korel wrote:Witaj Eryk, jakiego typu pytania padają na badaniu:- np. czy Pan wychodzi z domu np. na lody albo piwo - i czy to jest OK w mniemaniu ZUSu, czy narażam się na utrate zdrowia podczas leczenia i tym samym biedny ZUS będzie muszial wypłacac kase dłużej- czy praca na kompie na rzecz zakładu pracy to wg ZUSu przestępstwohmm, no wiec mnie nic sie nie pytali czy wychodze z domu, zapytali sie tylko czy jezdze samochodem, jesli chodzi o drugie pytanie to wydaje mi sie ze to wg zus jest przestepstwo i lepiej zeby szanowny zus sie o tym nie dowiedzial. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 15 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2008 Jak zobaczą moje fotki, przed operacją i kilka zdjęć po, to moga zapytać jak jeden lekarz czy zatrzymałem się na ratraku, czy po mnie przejechał. A jak mnie wysla na dodatkowe badania, to każę im samym sie zbadać w Kobierzynie (krakowski psychiatryk). A na koniec obiecuję sieknę im po pysku odłamem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eryk Opublikowano 15 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2008 ale na poczatek chce was pocieszyc, z tego co czytalem to macie polamane tylko podudzie, ja zas zlamalem obojczyk, zebra, kregoslup i noge, i jeszcze cos z plucami i brzuszkiem, i jakos z tego wyszedlem wiec i wasze nozki tez sie pozrastaja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł1661348179 Opublikowano 15 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2008 Polanka wrote: pol27 wrote: Polanka wrote: Gratulacje!!!!!! dzieki ale zeby bylo smiesznie zdarzylem tylko 2 razy poprowadzic zmiane i na drugi raz poslizgnalem sie ui zlamalem podudzie...wiec komicznie brzmi...Bylo to prawdemowiac przemeczenie organizmu... hihihi, to moze lepiej jednak siedziec na kasie. Ze mna, tyle copodpisali powazna umowe, a juz poszlam w gips, tez dobre, nie? niestety przypadki chodza po ludziach.Ja jak prowadze zmiane mam papierkowa troszke roboty rzadko siedze na kasie a napisz mi ile placa w auchan bo u nas od wrzesnia otwieraja bokumpela bedzie menadzer kas i mam wtyczke jesli bym chcial zmienic.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 15 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2008 Eryk, orientujesz się czy jesli przyjdziesz do swojego zakładu np. w odwiedziny, to jest to przestepstwo czy nie ? I np. jesli jedziesz ggdzieś na weekend (załóżmy że masz kierowcę), a nie lezysz lub siedzisz w domu to jest to tez przestępstwo czy nie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 15 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2008 ja zmykam.buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polanka Opublikowano 15 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2008 agula wrote: Polanka wrote: czy ktos mi odpowie? polanka nie bądż taka szybka 0 ja piszę z 3 przystojniakami na gg i szukam korelowi przepisów do ustawy żeby go psychicznie przygotować a Ty tu o siniakach ojej, no bo mnie to zastanawia, raz mialam oko,podbite, przy zlamaniu nosa, ale teraz? Czy zastrzyki moga to robic czy co? A moze chodze we snie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eryk Opublikowano 15 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2008 wiesz, polamalem sie 15 marca 2007 roku, a w lipcu juz jechalem nad morze i to za kierownica, w zakladzie pracy tez bylem nieraz, ale to wszystko na kulach wiec pracujac fizycznie raczej nie nadaje sie do pracy wiec zus raczej nie powinien sie czepiac, inaczej jesli lekarze nakazuja lezenie, ale jesli nie to wydaje mi sie ze nie ma problemu, tylko ze to moje zdanie, nie wiem jak to jest z punktu widzenia prawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polanka Opublikowano 15 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2008 korel wrote: Eryk, orientujesz się czy jesli przyjdziesz do swojego zakładu np. w odwiedziny, to jest to przestepstwo czy nie ? I np. jesli jedziesz ggdzieś na weekend (załóżmy że masz kierowcę), a nie lezysz lub siedzisz w domu to jest to tez przestępstwo czy nie ? Zalezy, ja mam na L4 ze moge chodzic wiec moge pojechac nawet nad morze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polanka Opublikowano 15 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2008 pol27 wrote: Polanka wrote: pol27 wrote: dzieki ale zeby bylo smiesznie zdarzylem tylko 2 razy poprowadzic zmiane i na drugi raz poslizgnalem sie ui zlamalem podudzie...wiec komicznie brzmi...Bylo to prawdemowiac przemeczenie organizmu... hihihi, to moze lepiej jednak siedziec na kasie. Ze mna, tyle copodpisali powazna umowe, a juz poszlam w gips, tez dobre, nie? niestety przypadki chodza po ludziach.Ja jak prowadze zmiane mam papierkowa troszke roboty rzadko siedze na kasie a napisz mi ile placa w auchan bo u nas od wrzesnia otwieraja bokumpela bedzie menadzer kas i mam wtyczke jesli bym chcial zmienic.... spoko, i to wogole jezeli chodzi o caly komfort pracy. Co do placy....sam wiesz, tego tak na forum... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 15 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2008 eryk wrote:wiesz, polamalem sie 15 marca 2007 roku, a w lipcu juz jechalem nad morze i to za kierownica, w zakladzie pracy tez bylem nieraz, ale to wszystko na kulach wiec pracujac fizycznie raczej nie nadaje sie do pracy wiec zus raczej nie powinien sie czepiac, inaczej jesli lekarze nakazuja lezenie, ale jesli nie to wydaje mi sie ze nie ma problemu, tylko ze to moje zdanie, nie wiem jak to jest z punktu widzenia prawa.O to musimy przepytać Agulę. Ale dziewczyna się tutaj podciągnie ! Dzięki za info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł1661348179 Opublikowano 15 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2008 Polanka wrote: pol27 wrote: Polanka wrote: hihihi, to moze lepiej jednak siedziec na kasie. Ze mna, tyle copodpisali powazna umowe, a juz poszlam w gips, tez dobre, nie? niestety przypadki chodza po ludziach.Ja jak prowadze zmiane mam papierkowa troszke roboty rzadko siedze na kasie a napisz mi ile placa w auchan bo u nas od wrzesnia otwieraja bokumpela bedzie menadzer kas i mam wtyczke jesli bym chcial zmienic.... spoko, i to wogole jezeli chodzi o caly komfort pracy. Co do placy....sam wiesz, tego tak na forum... to napisz mina emeila polszcz@o2.pl jaka placa jakie warunki jaka umowa.? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polanka Opublikowano 15 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2008 pol27 wrote: Polanka wrote: pol27 wrote: niestety przypadki chodza po ludziach.Ja jak prowadze zmiane mam papierkowa troszke roboty rzadko siedze na kasie a napisz mi ile placa w auchan bo u nas od wrzesnia otwieraja bokumpela bedzie menadzer kas i mam wtyczke jesli bym chcial zmienic.... spoko, i to wogole jezeli chodzi o caly komfort pracy. Co do placy....sam wiesz, tego tak na forum... to napisz mina emeila polszcz@o2.pl jaka placa jakie warunki jaka umowa.? ok, napisze ci jutro, bo dzis zaraz schodze, albo daj gg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł1661348179 Opublikowano 15 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2008 Polanka wrote: pol27 wrote: Polanka wrote: spoko, i to wogole jezeli chodzi o caly komfort pracy. Co do placy....sam wiesz, tego tak na forum... to napisz mina emeila polszcz@o2.pl jaka placa jakie warunki jaka umowa.? ok, napisze ci jutro, bo dzis zaraz schodze, albo daj gg 9038701 GG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 15 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2008 Witam kolege Eryka w naszym kolku wzajemnej adoracji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eryk Opublikowano 15 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2008 ja równiez witam, obserwowalem juz to forum od dluzszego czasu, jednak dopiero dzis postanowilem sie wlaczyc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 15 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2008 Widze, ze niezle byles poturbowany... z kregoslupem wszystko ok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eryk Opublikowano 15 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2008 Tzn postanowilem to moze zle słowo, raczej włączyłem się za namowa koleżanki która juz jest w tym szanownym gronie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eryk Opublikowano 15 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2008 maczek wrote: Widze, ze niezle byles poturbowany... z kregoslupem wszystko ok? narazie nie czuję żadnych dolegliwości, chodzilem pół roku w gorsecie, 3 tyg temu wyjeli mi gwozdz z nogi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł1661348179 Opublikowano 15 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2008 eryk wrote: maczek wrote: Widze, ze niezle byles poturbowany... z kregoslupem wszystko ok? narazie nie czuję żadnych dolegliwości, chodzilem pół roku w gorsecie, 3 tyg temu wyjeli mi gwozdz z nogi. wlasnie opowiedz o gwozdziu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi