agula Opublikowano 16 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2008 wiesz zaczęłam sobie podrygiwać i jakoś spać mi się odechciało dodam że walnęłam 2 kawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anita Opublikowano 16 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2008 ja jedną ale zazwyczaj nie działają pozatym jakas jestem taka pełna energii:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 16 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2008 ja też może skoczymy na jakąś impre laska???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anita Opublikowano 16 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2008 aga to nasze forum to chyba ma juz 11 połamańcow, dobrze licze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anita Opublikowano 16 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2008 agula wrote: ja też może skoczymy na jakąś impre laska???? bardzo chętnie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anita Opublikowano 16 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2008 ty to jak sie wszyscy zbierzemy to niezła ekipa:)...juz nie moge się doczekać naszego spotkania:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 16 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2008 wiesz przestałam już liczyć...ale wesoło jest... wiesz patrzyłam na inne fora połamańców ...i u nas jednak najlepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anita Opublikowano 16 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2008 to są jeszcze jakieś??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 16 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2008 anita wrote: ty to jak sie wszyscy zbierzemy to niezła ekipa:)...juz nie moge się doczekać naszego spotkania:) ja również - popijemy i potańczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 16 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2008 anita wrote: to są jeszcze jakieś??? jasne ale oni tam nie piją i sztywni jacyś...jak połamani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anita Opublikowano 16 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2008 agula wrote: anita wrote: ty to jak sie wszyscy zbierzemy to niezła ekipa:)...juz nie moge się doczekać naszego spotkania:) ja również - popijemy i potańczymy heheh, już się nie moge doczekać kiedy bez pomocy osób tzrecich SAMA dotrę na miejsce spotkania:)...bedziemy miło wspominac te ciezkie chwile...jedyne co nam pozostanie po tym wszystkim to troche blizn i nowe znajomosci:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anita Opublikowano 16 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2008 agula wrote: anita wrote: to są jeszcze jakieś??? jasne ale oni tam nie piją i sztywni jacyś...jak połamani hahahahahaha... pecha mają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 16 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2008 ja nigdy nie przypuszczałam że kości mogą łączyć...mam nadzieję że na trwale.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 16 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2008 anita chyba się ciemno robi-bo my już się powtarzamy że :a. nie możemy się doczekaćb. gdy popijemyc. jak się spotkamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anita Opublikowano 16 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2008 ja nigdy nie myślałam ze mozna je zszywać czerwonym zszywaczem:) i tak chodzić z tym przyczepionym do nogi:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 16 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2008 a ja nigdy nikomu nie radziłam-rzuć odszczepem albo weź na tramwaj lekarza orzecznika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anita Opublikowano 16 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2008 heheh zawody w rzucie odszczepem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 16 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2008 albo rzut kulą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 16 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2008 choć lepiej zrobimy zawody w zroście - może nasz kościec się zmobilizuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 16 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2008 kto przegra ten wnosi nas na najwyższą górę w górach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anita Opublikowano 16 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2008 ja juz zapomniałam jak się porusza bez nich:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anita Opublikowano 16 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2008 hehehe:) na Ciemniaka w Zakopcu!!!!!- w tym roku ominie mnie frajda...kuźwa!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anita Opublikowano 17 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2008 a z jakiego miasta piszesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł1661348179 Opublikowano 17 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2008 anita wrote: pgb1979 wrote: anita wrote: mój "szczęsliwy" dzięń to 1.12.2007, równo 3 miesiące przed tobą Gocha:) Chyba 2 miesiące :rolleyes: no dobra pomyliłam sie Moj Szczęśliwy dzień to 12-04,2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piter Opublikowano 17 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2008 gocha wrote:No część Wam ,chyba pierwsza wstałam. Nie jestem na nk ponieważ dwa razy już się usuwałam w chwilach cierpienia (umysłowego )i głupio mi znowu zapraszać znajomków. Chyba że zapiszę się tym razem do miasta maczka ,może mi pozwoli .Hej Goska. Zawsze mozesz sciemnić że wirus Ci wykasował profil dwa razy Pzdr - Piter Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anita Opublikowano 17 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2008 ja własnie opalam giry w oknie, a co u was? słonko macie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piter Opublikowano 17 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2008 A ja wlasnie szykuje sie zebys wyjsc sobie do ogródka poopalac sie. Mam tylko nadzieje ze z tym opalaniem blizn to strachy na lachy bo przeciez będąc dzieciakiem co chwla mialem jakies rany i zawsze byly opalane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 17 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2008 gocha wrote:No część Wam ,chyba pierwsza wstałam. Nie jestem na nk ponieważ dwa razy już się usuwałam w chwilach cierpienia (umysłowego )i głupio mi znowu zapraszać znajomków. Chyba że zapiszę się tym razem do miasta maczka ,może mi pozwoli .Oj chyba ja najwczesniej wstalem Poszedlem spac o 2:30, zerwalem sie o 7:20 a o 7:44 mialem pociag Mozesz sie zapisac do mojego miasta, zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 17 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2008 pgb1979 wrote: A ja wlasnie szykuje sie zebys wyjsc sobie do ogródka poopalac sie. Mam tylko nadzieje ze z tym opalaniem blizn to strachy na lachy bo przeciez będąc dzieciakiem co chwla mialem jakies rany i zawsze byly opalane. Nadzieja matką ......... Lepiej kup sobie najmocniejszy krem i posmaruj te blizny, bo to naprawdę nie są żarty... Co innego rana po zerwaniu naskórka a co innego po przecięciu aż do mięsa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piter Opublikowano 17 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2008 Ok, masz racje. Własnie doczytałem w necie. Blizny Co się dzieje na słońcu? Blizny to zniekształcone i zniszczone komórki skóry. Pod wpływem promieni słonecznych mogą ulegać dalszym zmianom, nawet nowotworowym. Jak się przygotować? Nie wolno opalać blizn nie do końca zasklepionych. Promienie słoneczne utrudniają gojenie, powodują, że blizny ciemnieją. Na kilka tygodni przed opalaniem zastosuj kurację przyspieszającą regenerację tkanek. Smaruj bliznę kilka razy dziennie maściami Contratubex lub Cepan (dostępne w aptece). Jak się ochronić? Przyda się krem całkowicie chroniący skórę przed promieniami UV (tzw. bloker). Co dwie godziny smaruj nim blizny. Możesz też je osłaniać, przyklejając tekstylny plaster. No to nakleje sobie plastry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi