korel Opublikowano 17 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2008 anita wrote: Korel a pozwolił ci lekarz obciązac nogę?? obciażasz ją?? Lekarz mówił, żeby do 30 kg i z dwoma kulami. Ale ja czasem parę kroków z jedna kulą żeby przenieść sobie kanapkę (kula na przecileagłą - pisałem o tym). A w basenie chodze oczywiście bez trzymanki, ale ostrożnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anita Opublikowano 17 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2008 pol27 wrote: anita wrote: mau a swoją drogą fajny adres a jak robicie ze rentgen skanujecie czy jak? ja zrobie fote cyfrówka wrzuce na kompa i oddam w ręce maka!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 17 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2008 pol27 wrote: anita wrote: mau a swoją drogą fajny adres a jak robicie ze rentgen skanujecie czy jak? Ja mam akurat zdjęciz na płytce ze szpitala. Tuż po wypadku, przed operacją i tuż po operacji, jeszcze na sali operacyjnej. Kolejne zdjęcia mam w kliszach, al eu mnie niewielka różnica, bo nia ma zrostu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anita Opublikowano 17 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2008 Korel co ty gadasz!!! a zrosły ci sie inne czescie , nie mowie tu o szczelinie, tyklo o strzałce itd? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anita Opublikowano 17 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2008 agula , powróciłas????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł1661348179 Opublikowano 17 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2008 a Ja idę w POniedziałek ściaganc szyne oraz zozbaczymy co dalej ze mna bo zapewnie beda chcieli zrobic przeswietlenie mineło juz 6 tygodni i ciekawy jestem jakie efekty.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anita Opublikowano 17 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2008 spadam bo mnie dzisiaj strasznie głowa boli...noga zresztą też -jak nigdy;/, moze nadwyręzyłam albo coś;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 17 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2008 hej wpadłam na chcwilkę ooo widzę nową osobę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 17 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2008 anita wiesz ja mam dzisiaj taki ból w stawie skokowym że chyba mnie trafi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anita Opublikowano 17 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2008 pol27 wrote: a Ja idę w POniedziałek ściaganc szyne oraz zozbaczymy co dalej ze mna bo zapewnie beda chcieli zrobic przeswietlenie mineło juz 6 tygodni i ciekawy jestem jakie efekty.... trzymam kciuki żeby było ok i jeden wielki zrost:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł1661348179 Opublikowano 17 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2008 anita wrote: pol27 wrote: a Ja idę w POniedziałek ściaganc szyne oraz zozbaczymy co dalej ze mna bo zapewnie beda chcieli zrobic przeswietlenie mineło juz 6 tygodni i ciekawy jestem jakie efekty.... trzymam kciuki żeby było ok i jeden wielki zrost:) Fajnie ze fantazja jest.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anita Opublikowano 17 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2008 a mnie boli w szczelinie i w kostce tak jakby sruby strzykały...i strzałka w miejscu pęknięcia....napierdziela zdrowo przy ruchach...moze znow sie połamała podczas obciazania:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 17 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2008 ja zmykam.wpadnę może jutro..buziaki i dobrze być znowu z Wami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anita Opublikowano 17 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2008 pa, ja też uciekam, ide spać bo głowa boli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 17 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2008 anita wrote: Korel co ty gadasz!!! a zrosły ci sie inne czescie , nie mowie tu o szczelinie, tyklo o strzałce itd? Zrosło mi sie w górnej cześci piszczeli, w dolnej gdzie głowne złamanie - nie, strzałka - nie, odłam - nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł1661348179 Opublikowano 17 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2008 anita wrote: a mnie boli w szczelinie i w kostce tak jakby sruby strzykały...i strzałka w miejscu pęknięcia....napierdziela zdrowo przy ruchach...moze znow sie połamała podczas obciazania:) wiesz to raczej przez pogode tak jest ze czujemytaki bol w jakis tam miejscach bo tez tak mam a nieraz to jakby nic nie bolało i moglym śmigać na tej nózce ale niemoge bo mam szyne ktora sciagam na noc sobie i nie zginam do konca kolano.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 17 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2008 anita wrote: a mnie boli w szczelinie i w kostce tak jakby sruby strzykały...i strzałka w miejscu pęknięcia....napierdziela zdrowo przy ruchach...moze znow sie połamała podczas obciazania:) Słyszałem że tepy ból w czasie zrastania, to dobrze. Świadczy że obrasta. No chyba że jednak dziś był jakis jogging, to rzeczywiścxie mogło sie znowu coc popsuć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 17 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2008 anita wrote: pa, ja też uciekam, ide spać bo głowa boli Niech Ci się przyśnią zajebiste zrosty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 17 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2008 agula wrote: ja zmykam.wpadnę może jutro..buziaki i dobrze być znowu z Wami Szczęśliwego Nowego Zrostu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anita Opublikowano 17 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2008 korel wrote: agula wrote: ja zmykam.wpadnę może jutro..buziaki i dobrze być znowu z Wami Szczęśliwego Nowego Zrostu hehehhehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anita Opublikowano 17 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2008 Taniec ze zrostami:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 17 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2008 maczek wrote: Jak chcecie umiescic gdzies zdjecia to wyslijcie je do mnie - maczek (at) maczek.net, wrzuce na swoja stronke i zapodam tutaj linka... moge nawet zrobic mala galerie naszych rentgenow Maczek, ta poczta ciągle się ładuje, musze przerwać, bo Ci rozerwie skrzynkę. Wyślę zdjęcia kolejno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 17 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2008 anita wrote: Taniec ze zrostami:) No i YOU CAN ZROST Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł1661348179 Opublikowano 17 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2008 anita wrote: Taniec ze zrostami:) Bo do zrostu trzeba dwojga... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 17 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2008 A w Polsacie leci: Jak oni się zrastają ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 17 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2008 Maku, wysłałem 4 zdjęcia, możesz działać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 17 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2008 Korel, zdjecia doszly ale wrzuce dopiero jutro wieczorem (albo wczesniej jak sie uda) bo teraz jestem troche z doskoku. Tamte moje rentgeny, ktore tu wrzucilem tez mialem na plytce, reszte (cala ciezka reklamowke zdjec) mam na kliszach... dla pozostalych: fotke mozna zrobic albo przy oknie, albo jak ktos ma duzy monitor to musi odpalic sobie jakis bialy obrazek, dac jasnosc na maxa, przylozyc klisze i cyknac zdjecie :] i najlepiej wysylac w formacie JPG - mniej zajmuje i szybciej sie wysle ide w kime bo juz nie wyrabiam, przynajmniej raz w tygodniu trzeba sie wyspac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 17 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2008 maczek wrote:Korel, zdjecia doszly ale wrzuce dopiero jutro wieczorem (albo wczesniej jak sie uda) bo teraz jestem troche z doskoku. Tamte moje rentgeny, ktore tu wrzucilem tez mialem na plytce, reszte (cala ciezka reklamowke zdjec) mam na kliszach...dla pozostalych: fotke mozna zrobic albo przy oknie, albo jak ktos ma duzy monitor to musi odpalic sobie jakis bialy obrazek, dac jasnosc na maxa, przylozyc klisze i cyknac zdjecie :]i najlepiej wysylac w formacie JPG - mniej zajmuje i szybciej sie wysle ide w kime bo juz nie wyrabiam, przynajmniej raz w tygodniu trzeba sie wyspac OK, dzięki, do jutra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 17 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2008 Jeden dzień nieobecności a tu nowi połamańce - witam nowych!Kto prowadzi kalendarz "szczęśliwych dni"? Dopiszcie też mój: 9.02.2008 godz. 15.45.Wróciłam właśnie z grillowania od znajomych, ale spać bez odwiedzin forum nie da się pójść. To działa jak narkotyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piter Opublikowano 17 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2008 Ja 24.04.08 ale za to to bylo jakos o godz. 13:13 pech na maxa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi