anita Opublikowano 22 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 maczek wrote: anita wrote: maczek wrote: Mała rada dla tych co mają gwoździe, śruby, druty, płytki.... UWAŻAJCIE NA ZŁOMIARZY!!!! :lol: jakies przykre doświadczenia ???? No wiesz, oni wszystko sprzedadzą na złom, żeby mieć na bełta czy inny denaturat Ale nic ci sie nie stalo....? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 22 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 maczek wrote: anita wrote: maczek wrote: Mała rada dla tych co mają gwoździe, śruby, druty, płytki.... UWAŻAJCIE NA ZŁOMIARZY!!!! :lol: jakies przykre doświadczenia ???? No wiesz, oni wszystko sprzedadzą na złom, żeby mieć na bełta czy inny denaturat jakieś alkoholowe doświadczenia??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anita Opublikowano 22 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 agula wrote: anita wrote: agula wrote: albo powie====wiesz ja mam takie złamanie jak ta anita z tego słynnego forum im. maczka uzdrowiciela. może oprócz galerii utworzymy jeszcze Całodobowe Centrum Doradztwa " Połamańcu stań na nogi" albo przełam się..i wystaw swój szkielet.. albo "Wstań i powiedz nie jestem sam" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anita Opublikowano 22 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 dobra spadam, bo znow się wciagne i cały dzień zleci...a troche spraw do zalatwienia jest, pozdrawiam ekipe !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 22 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 anita wrote: agula wrote: anita wrote: może oprócz galerii utworzymy jeszcze Całodobowe Centrum Doradztwa " Połamańcu stań na nogi" albo przełam się..i wystaw swój szkielet.. albo "Wstań i powiedz nie jestem sam" masz przyjaciółki ...nawet dwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anita Opublikowano 22 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 agula.... Patrycja Markowska "Kilka prostych prawd" , :* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 22 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 anita wrote: agula wrote: anita wrote: może oprócz galerii utworzymy jeszcze Całodobowe Centrum Doradztwa " Połamańcu stań na nogi" albo przełam się..i wystaw swój szkielet.. albo "Wstań i powiedz nie jestem sam" tylko nie "Ich Truje"!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 22 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 agula wrote: anita wrote: agula wrote: albo przełam się..i wystaw swój szkielet.. albo "Wstań i powiedz nie jestem sam" masz przyjaciółki ...nawet dwie one nie zdradzą Cię... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 22 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 bo jedna drugiej pilnujei żadna Cię w międzyczasie nie wykołuję/// Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 22 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 anita wrote: agula.... Patrycja Markowska "Kilka prostych prawd" , :* dzięki...już mi lepiej.idę podnieść sobie poziom cukru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 22 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 a wszystkiemu winna pogoda do d.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 22 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 lisiu wrote: a wszystkiemu winna pogoda do d.... taka barowa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 22 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 nie to żebym coś sugerowała...to co z tym piwkiem??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 22 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 agula wrote: nie to żebym coś sugerowała...to co z tym piwkiem??? Jakim piwkiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 22 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 maczek wrote: agula wrote: nie to żebym coś sugerowała...to co z tym piwkiem??? Jakim piwkiem? wstępnie umawiamy się po zroście na piffko,.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 22 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 agula wrote: maczek wrote: agula wrote: nie to żebym coś sugerowała...to co z tym piwkiem??? Jakim piwkiem? wstępnie umawiamy się po zroście na piffko,.... Ja juz sie zroslem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 22 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 maczek wrote: agula wrote: maczek wrote: Jakim piwkiem? wstępnie umawiamy się po zroście na piffko,.... Ja juz sie zroslem to zamów kolejkę dla wszystkich = dołączymy niedługo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 22 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 agula wrote: maczek wrote: agula wrote: wstępnie umawiamy się po zroście na piffko,.... Ja juz sie zroslem to zamów kolejkę dla wszystkich = dołączymy niedługo Mam zlota Tequile - zostawie na ta okazje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 22 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 Witajcie, troche się zapuściłem, bo na chwilę wybyłem... na piwko w browarze Carlsberga, w oryginale... Kawał drogi ale przeżyłem. Muszę teraz odćwiczyć to co "zakrzepiłem". Cieszę się że jesteście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 22 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 Anita, wrzuć do Maczka swoją nózkę, porównamy kto ma jakie szanse w rzucie odszczepem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 22 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 Herzlich willkommen zurück Herr Korel! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 22 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 Servus Maczek ! Galeria fajnie wyszła, może uda mi sie zrobić zdjęcia "na szybie" z ostanich klisz. Widze że u Ciebie tez przez długi czas nie było zmian w zroście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 22 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 korel wrote: Servus Maczek ! Galeria fajnie wyszła, może uda mi sie zrobić zdjęcia "na szybie" z ostanich klisz. Widze że u Ciebie tez przez długi czas nie było zmian w zroście. Polecam robic fotki na monitorze - lepiej wychodza niz na szybie Tylko trzeba jakas biala strone otworzyc i dac jasnosc na maxa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 22 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 Dzięki. Tak dziś podziałam, bo dzień luźniejszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 22 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 Korel, nie zapomnij uzupełnić wapnia przez danonki, bo pewnie nieco wypłukałeś tym browarem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 22 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 Przy okazji, można jeszcze poczekać z wyjmowaniem żelastwa z nogi... cena złomu idzie ostro w górę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 22 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 korel wrote: Przy okazji, można jeszcze poczekać z wyjmowaniem żelastwa z nogi... cena złomu idzie ostro w górę Mi nie chcieli oddac plytki z reki... podczas operacji zapytalem lekarzy i sie zgodzili, ale jakas pielegniarka powiedziala, ze nie wolno. Widocznie byla szpiegiem zlomiarzy. Jedyne co mi sie udalo od nich wydebic to srubka z nogi - zostawilem sobie na pamiatke Moze sie kiedys przyda jako zapasowa do roweru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 22 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 lisiu wrote: Korel, nie zapomnij uzupełnić wapnia przez danonki, bo pewnie nieco wypłukałeś tym browarem Tam na szczęście smakowałem jakość, nie ćwiczyliśmy ilości, więc chyba jeden danonek wystarczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 22 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 Korel, ty to masz fajnie - albo testujesz nowego szefa kuchni w restauracji, albo delektujesz sie piwkiem w browarze.... zyc nie umierac Ja tez tak chce!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anita Opublikowano 22 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 Korel postaram się sfotografować moją nogę w przyszłym tygodniu będe miałą swieżutkie zdjątko:) bo za tydzien PIEKARY!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi