korel Opublikowano 22 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 Ty to Maczek po prostu żyjesz ekstremalnie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 22 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 Właśnie obejrzałem "American Gangster". Niezły, polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 22 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 korel wrote: Właśnie obejrzałem "American Gangster". Niezły, polecam. Ooo tak, swietny film Ja chyba za chwile sobie obejrze "Inland Empire" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 22 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 Wypożyczę i zobaczę, a co robić w taki dzień ? W TVN czołobicie dla Tuska, w TVP czołobicie dla Kaczyńskiego, a w Polsacie od dawna nie ma już Shazzy, więc telewizor na standby'u. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piter Opublikowano 22 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 Aga, poprostu nie skumałaś, lekarz chciał Cie popieścić... ale pod kołderką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 22 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 No, zawsze można dzisiaj zaliczyć jakąś procesję, i posypać kwiatkami. Na intencję naszych zrostów i zdrowia w ogóle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 22 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 pgb1979 wrote: Aga, poprostu nie skumałaś, lekarz chciał Cie popieścić... ale pod kołderką niech sie sam popieści...pod kołderką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 22 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 pgb1979 wrote: Aga, poprostu nie skumałaś, lekarz chciał Cie popieścić... ale pod kołderką nie wydaję mi się Piotrek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 22 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 ja bardziej stawiam na siostrę - to jej się tam nic nie stykało.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 22 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 agula wrote: ja bardziej stawiam na siostrę - to jej się tam nic nie stykało.. ja tez słyszałem że między lekarzami i siostrami czasem dochodzi to takiego styknięcia. Bo gniazdka sa gołe no i wysokie napięcie jest ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 22 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 korel wrote: Wypożyczę i zobaczę, a co robić w taki dzień ? W TVN czołobicie dla Tuska, w TVP czołobicie dla Kaczyńskiego, a w Polsacie od dawna nie ma już Shazzy, więc telewizor na standby'u. A ja juz dawno tv nie ogladalem, dla spokoju psychicznego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 22 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 maczek wrote: korel wrote: Wypożyczę i zobaczę, a co robić w taki dzień ? W TVN czołobicie dla Tuska, w TVP czołobicie dla Kaczyńskiego, a w Polsacie od dawna nie ma już Shazzy, więc telewizor na standby'u. A ja juz dawno tv nie ogladalem, dla spokoju psychicznego Ty to juz jestes luzak, po tylu miesiącach rehabilitacji. My to dopiero leczymy rany psychiczne ... po wizytach u lekarzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 22 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 Agula !!! zaraz stawiasz wszystkim kolejkę, bo Twój 500-tny post już na ostatniej prostej !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 22 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 korel wrote: Agula !!! zaraz stawiasz wszystkim kolejkę, bo Twój 500-tny post już na ostatniej prostej !!! nie może być////// Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 22 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 agula wrote: korel wrote: Agula !!! zaraz stawiasz wszystkim kolejkę, bo Twój 500-tny post już na ostatniej prostej !!! nie może być////// No, jak mame kocham, jak bum cyk cyk, i co tam jeszcze. 500 !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 22 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 korel jeszcze mi tyci brakuję....wiedziałeś jak mnie uciszyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 22 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 Agula, teraz chyba żartujesz !!! Jakby nie tutaj Ty, to załamka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 22 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 agula wrote: korel jeszcze mi tyci brakuję....wiedziałeś jak mnie uciszyć Aga, ja sie wylamuje z kolejki - poczekam na tysiecznego posta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 22 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 korel wrote: Agula, teraz chyba żartujesz !!! Jakby nie tutaj Ty, to załamka powinieneś być prawnikiem - kłamiesz uroczo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 22 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 Agula, wiesz ile ludzi czyta nasze forum. A wiesz ilu dajemy nadzieję, ilu Ty dajesz nadzieję, bo wtedy ta nadzieja wraca do nas ze zdwojoną siłą, kiedy sami mamy chwile zwątpienia...Dobre nie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 22 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 i masz gadane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 22 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 korel wrote:Agula, wiesz ile ludzi czyta nasze forum. A wiesz ilu dajemy nadzieję, ilu Ty dajesz nadzieję, bo wtedy ta nadzieja wraca do nas ze zdwojoną siłą, kiedy sami mamy chwile zwątpienia...Dobre nie ...NAJLEPSZE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 22 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 Zawsze byłem nieśmiały, szczególnie wobec dziewczyn ale na forum mogę przynajmniej popróbować się ośmielić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 22 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 agula wrote: korel wrote: Agula, teraz chyba żartujesz !!! Jakby nie tutaj Ty, to załamka powinieneś być prawnikiem - kłamiesz uroczo Nie kłamię, najszczersza prawda Wysoki Sądzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 22 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 korel wrote:agula wrote:korel wrote:Agula, teraz chyba żartujesz !!! Jakby nie tutaj Ty, to załamka powinieneś być prawnikiem - kłamiesz uroczoNie kłamię, najszczersza prawda Wysoki Sądzie.oj tam od razu wysoki===170 tylkood razu sądzie ---poczekamy zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 22 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 Agula, ten 500-tny post to specjalnie dla mnie, please Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 22 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 Korel for You Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 22 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 Cudownie !!!! jesteś boska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 22 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 korel wrote: Zawsze byłem nieśmiały, szczególnie wobec dziewczyn ale na forum mogę przynajmniej popróbować się ośmielić a ja czasem ośmieszyć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 22 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 korel wrote: Cudownie !!!! jesteś boska. no nieeeeeeeeeeeeeeee teraz to się już zarumieniłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi