Krzysiek Opublikowano 22 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 korel wrote: maczek wrote: korel wrote: Jak Ci wyskoczy jakaś kura, to masz pewny rosół, ale jak staruszka ... no staruszka raczej nie wyskoczy, nie jest taka żwawa. Oj nie zgodze sie, mi raz wyskoczyla staruszka... ledwo wyhamowalem... A jednak niektóre ruchliwe cholery są Widocznie poczula sie bezpieczna bo wyskoczyla pod sama Komenda Rejonowa Policji w Boleslawcu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 22 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 maczek wrote: Jakby mi wyskoczyl koles, ktory mnie potracil to bym dodal gazu i wlaczyl wycieraczki To prawda przydałoby mu się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 22 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 maczek wrote: Jakby mi wyskoczyl koles, ktory mnie potracil to bym dodal gazu i wlaczyl wycieraczki i byśmy powiedzieli że to odruch bezwarunkowy był Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 22 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 agula wrote: maczek wrote: Jakby mi wyskoczyl koles, ktory mnie potracil to bym dodal gazu i wlaczyl wycieraczki i byśmy powiedzieli że to odruch bezwarunkowy był Myslisz że będzie to do obrony ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 22 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 agula wrote: z tymi staruszkami to bywa różnie = ona powie że się rozejrzała i nie wyskoczyła...a tak naprawdę nic nie widziała nic nie słyszała i jeszcze kulą po garbie zdzieli i bitwa na kule murowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 22 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 korel wrote: agula wrote: maczek wrote: Jakby mi wyskoczyl koles, ktory mnie potracil to bym dodal gazu i wlaczyl wycieraczki i byśmy powiedzieli że to odruch bezwarunkowy był Myslisz że będzie to do obrony ? Jak Agula bedzie sedzia to wszystko sie obroni, prawda Aga??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 22 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 korel wrote: agula wrote: maczek wrote: Jakby mi wyskoczyl koles, ktory mnie potracil to bym dodal gazu i wlaczyl wycieraczki i byśmy powiedzieli że to odruch bezwarunkowy był Myslisz że będzie to do obrony ? jak znalazł... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 22 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 Aga, ślicznie będziesz wyglądać w todze. Ale Ty generalnie chesz mieć naszyjnik z łańcucha, czy czerwony albo zielony kołnierzyk ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 22 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 maczek wrote: korel wrote: agula wrote: i byśmy powiedzieli że to odruch bezwarunkowy był Myslisz że będzie to do obrony ? Jak Agula bedzie sedzia to wszystko sie obroni, prawda Aga??? nieprawda...sprawiedliwość musi być...maczek przy dobrym obiedzie (kurak jakiś-nie ten przejechany przez korela) się naradzimy co do Twojej linii obrony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 22 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 korel wrote: Aga, ślicznie będziesz wyglądać w todze. Ale Ty generalnie chesz mieć naszyjnik z łańcucha, czy czerwony albo zielony kołnierzyk ? korel....pogadamy jak będę MIAŁA PRAWO o tym zadecydować...a raczej uprawnienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 22 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 korel ale tak naprawdę wole dzielić z Tobą celę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 22 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 agula wrote: korel wrote: Aga, ślicznie będziesz wyglądać w todze. Ale Ty generalnie chesz mieć naszyjnik z łańcucha, czy czerwony albo zielony kołnierzyk ? korel....pogadamy jak będę MIAŁA PRAWO o tym zadecydować...a raczej uprawnienia To mozna sobie kolory wybierac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 22 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 korel wrote: Aga, ślicznie będziesz wyglądać w todze. Ale Ty generalnie chesz mieć naszyjnik z łańcucha, czy czerwony albo zielony kołnierzyk ? taaa kolory są tu nie bez znaczenia...a na szyi gwizdek sędziowski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 22 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 maczek wrote: agula wrote: korel wrote: Aga, ślicznie będziesz wyglądać w todze. Ale Ty generalnie chesz mieć naszyjnik z łańcucha, czy czerwony albo zielony kołnierzyk ? korel....pogadamy jak będę MIAŁA PRAWO o tym zadecydować...a raczej uprawnienia To mozna sobie kolory wybierac? jasne nie słyszałeś o grze w zielone??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 22 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 agula wrote: maczek wrote: agula wrote: korel....pogadamy jak będę MIAŁA PRAWO o tym zadecydować...a raczej uprawnienia To mozna sobie kolory wybierac? jasne nie słyszałeś o grze w zielone??? Maczek, oni tam mają całą teczę, i niebieskie, czy fioletowe. A te kołnierzyki to jakies takie niewyprasowane, powyginane całe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 22 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 nie ma niebieskich...chyba że coś przespałam mylisz może z policją sesyjną.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 22 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 Aga a taki młotek drewniany to Ty tez będziesz miała ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 22 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 I dłuto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 22 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 korel wrote:agula wrote:maczek wrote:To mozna sobie kolory wybierac?jasne nie słyszałeś o grze w zielone???Maczek, oni tam mają całą teczę, i niebieskie, czy fioletowe. A te kołnierzyki to jakies takie niewyprasowane, powyginane całe.wypraszam sobieone są plisowane a nie niewyprasowane.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 22 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 agula wrote: nie ma niebieskich...chyba że coś przespałam mylisz może z policją sesyjną.... A jakieś radce, albo inne to nie mają takich ? Wydawało mi sie że u kogos widziałem, chyba że zaprał fioletowy Vanishem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 22 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 korel wrote: Aga a taki młotek drewniany to Ty tez będziesz miała ? tiaaa żebyś powiedział że niezbepiecznym narzędziem Cię terroryzuję...i dlatego wyznałeś całą nieprawdę jak to potrąciłeś kurę sąsiadki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 22 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 agula wrote: korel wrote: Aga a taki młotek drewniany to Ty tez będziesz miała ? tiaaa żebyś powiedział że niezbepiecznym narzędziem Cię terroryzuję...i dlatego wyznałeś całą nieprawdę jak to potrąciłeś kurę sąsiadki Pani Sędzio Kochana 170 cm, to przynajmniej w zawiasach ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 22 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 korel wrote: agula wrote: nie ma niebieskich...chyba że coś przespałam mylisz może z policją sesyjną.... A jakieś radce, albo inne to nie mają takich ? Wydawało mi sie że u kogos widziałem, chyba że zaprał fioletowy Vanishem chyba na randce mocno zakrapianej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 22 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 korel wrote: agula wrote: korel wrote: Aga a taki młotek drewniany to Ty tez będziesz miała ? tiaaa żebyś powiedział że niezbepiecznym narzędziem Cię terroryzuję...i dlatego wyznałeś całą nieprawdę jak to potrąciłeś kurę sąsiadki Pani Sędzio Kochana 170 cm, to przynajmniej w zawiasach ... masz tyle czy kura po rozjechaniu jak Ci wcześniej wtargnęła ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 22 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 agula wrote:korel wrote:agula wrote:powinieneś być prawnikiem - kłamiesz uroczoNie kłamię, najszczersza prawda Wysoki Sądzie.oj tam od razu wysoki===170 tylkood razu sądzie ---poczekamy zobaczymyTo ja nie obczaiłem tego 170 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 22 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 korel wrote:agula wrote:korel wrote:Nie kłamię, najszczersza prawda Wysoki Sądzie.oj tam od razu wysoki===170 tylkood razu sądzie ---poczekamy zobaczymyTo ja nie obczaiłem tego 170przepraszam myślałam że przeszliśmy już do Twoich wyjaśnień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 22 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 korel może zmienimy temat = bo naprawdę ktoś pomyśli że to nie forum połamanych i wstyd będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 22 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 maczek wrote: I dłuto? z Twojego gabinetu lekarskiego.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 22 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 Jakbym byl adminem tego forum to dawno bym zamknal temat bo schodzi na off-topic.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 22 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 agula wrote:korel może zmienimy temat = bo naprawdę ktoś pomyśli że to nie forum połamanych i wstyd będzieAle my uleczamy siebie i innych myślą, słowem, ... A propos a jak z tą wspólną celą No dobra.Nadal nie zginam dobrze stawu skokowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi