Paweł1661348179 Opublikowano 22 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 maczek wrote: lisiu wrote: a ja się pochwalę - zginam kolano już prawie w 90 stopniach Taki wynik w dwa dni to chyba sukces, prawda? Dziwnie wygodnie jechało mi się dziasiaj w aucie Jakby tak dalej poszło to nie będzie tak źle (choć boli jak cholera!!!) To za 2 dni bedziesz zginac ponad 180 stopni, hehe Gratuluje ja tez przez dwa juz daleko dochodze tylko czemu boli troszke te kolano czy jak rozruszam dobrze he he to bol ustapi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 22 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 lisiu wrote:a ja się pochwalę - zginam kolano już prawie w 90 stopniach Taki wynik w dwa dni to chyba sukces, prawda? Dziwnie wygodnie jechało mi się dziasiaj w aucie Jakby tak dalej poszło to nie będzie tak źle (choć boli jak cholera!!!)Lisiu oby więcej takich pozytywów wydaję mi się , że boli jak zaczyna się pracować i to zarówno nad stawami jak i mięśniami.reasumując = trzeba ćwiczyć ćwiczyć ćwiczyć a bólem (oczywiście w ramach zdrowego rozsądku) sie nie przejmować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 22 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 maczek wrote: agula wrote: maczek no weź przestań bo będą plotkować że coś nas łączy.... Przejmujesz sie tym co ludzie mowia? nie no co Ty...ważne że Piotr rozwiał wszystkie ewentualne domysły... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 22 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 pol27 wrote:maczek wrote:lisiu wrote:a ja się pochwalę - zginam kolano już prawie w 90 stopniach Taki wynik w dwa dni to chyba sukces, prawda? Dziwnie wygodnie jechało mi się dziasiaj w aucie Jakby tak dalej poszło to nie będzie tak źle (choć boli jak cholera!!!)To za 2 dni bedziesz zginac ponad 180 stopni, hehe Gratuluje ja tez przez dwa juz daleko dochodze tylko czemu boli troszke te kolano czy jak rozruszam dobrze he he to bol ustapi?DOBRE PYTANIE Pol...ale ważne co jest źródłem bólu - ćwiczenia czy uciskający gwóźdź.osobiście z kolanem od poczatku u mnie obyło się bez jakiś niepotrzebnych wzruszeń.mi dokucza bardziej staw skokowy.ale powoli szykuje się na więcej =bo w miarę powrotu do uruchomienia to da o sobie znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anita Opublikowano 22 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 dobry wieczór:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 22 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 anita wrote:dobry wieczór:)hejka słoneczko = taka jeste pilna że mam wyrzuty że nie biorę z Ciebie przykładu widziałaś jak mnie dzisiaj osaczyli....miałam nadzieję że mi pomożesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł1661348179 Opublikowano 22 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 agula wrote:pol27 wrote:maczek wrote:To za 2 dni bedziesz zginac ponad 180 stopni, hehe Gratuluje ja tez przez dwa juz daleko dochodze tylko czemu boli troszke te kolano czy jak rozruszam dobrze he he to bol ustapi?DOBRE PYTANIE Pol...ale ważne co jest źródłem bólu - ćwiczenia czy uciskający gwóźdź.osobiście z kolanem od poczatku u mnie obyło się bez jakiś niepotrzebnych wzruszeń.mi dokucza bardziej staw skokowy.ale powoli szykuje się na więcej =bo w miarę powrotu do uruchomienia to da o sobie znaćja sadze ze jest to staw ze gwozdz nie jest taki dlugi aby wadzic ja czuje kolano i nie czuje aby cos tam przeszkadzało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anita Opublikowano 22 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 agula wrote:anita wrote:dobry wieczór:)hejka słoneczko = taka jeste pilna że mam wyrzuty że nie biorę z Ciebie przykładu widziałaś jak mnie dzisiaj osaczyli....miałam nadzieję że mi pomożeszheheheh pilna???????????? wlasnie wytrąbiłam pół litra martini i tyle z mojej nauki:P:P:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 22 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 wiesz mi towarzyszy ból od jakiegos czasu,zmienia się tylko jego natężenie.było największe parę dni po ostrych ćwiczeniach,teraz zaczyłam walczyć z obciążeniem na nodzę i znowu powrócił wiec ja go witam jak starego ziomala...ps tylko udaje twardziela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 22 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 anita wrote:agula wrote:anita wrote:dobry wieczór:)hejka słoneczko = taka jeste pilna że mam wyrzuty że nie biorę z Ciebie przykładu widziałaś jak mnie dzisiaj osaczyli....miałam nadzieję że mi pomożeszheheheh pilna???????????? wlasnie wytrąbiłam pół litra martini i tyle z mojej nauki:P:P:Pto ja tu walczę z męską częścią forum że to ja kołnierzyk niby wygnieciony będę mieć,,,a Ty nic...drineczek a może nawet dwa heee? aż mnie coć strzykło w stawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 22 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 hmm a jak pijesz same czy ze spritem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anita Opublikowano 22 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 no co mam robic...najpierw sie uzalalam teraz zaczelma pić....heheh staczam sie?>??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 22 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 dobry jest też ten martini wermut z sokiem z rubinowych grejpfrutów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 22 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 a może zrobimy lans na najlepszy drink połamańców? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anita Opublikowano 22 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 agula wrote: dobry jest też ten martini wermut z sokiem z rubinowych grejpfrutów nie piłąm takiego.... a raz tak raz siak ...dzisiaj piłam samo martini białe...pychotka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 22 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 To jest forum REHABILITACJA, a nie AA.No, w paru przypadkach już nie ANONIMOWYCH ... Ale sam bym się napił nawet martini. Dla pozostałych forumowiczów: to nie działa dobrze na zrosty, ale na ogólne samopoczucie doskonale Ja już znowu znikam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anita Opublikowano 22 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 i chyba zaraz po prostu pójde spac....kiedyś bym pomyslala "zmarnowany dzien, nic sie nie pouczylam", a teraz twierdze....zajebisty był dzień rozerwałam sie troche...a nauka nie zajac:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 22 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 anita wrote: agula wrote: dobry jest też ten martini wermut z sokiem z rubinowych grejpfrutów nie piłąm takiego.... a raz tak raz siak ...dzisiaj piłam samo martini białe...pychotka za słodko...by było.i jeszcze po tych komplementach korela.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anita Opublikowano 22 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 korel wrote:To jest forum REHABILITACJA, a nie AA.No, w paru przypadkach już nie ANONIMOWYCH ... Ale sam bym się napił nawet martini. Dla pozostałych forumowiczów: to nie działa dobrze na zrosty, ale na ogólne samopoczucie doskonale Ja już znowu znikam.a ja juz sie przestałam zastanawiac czy działa czy nei działa...ilez mozna sie ograniczać??? to juz pół roku!!!! a przynajmniej fajnie sie czuje:) pozdro Korel, nie znikaj tak:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 22 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 anita wrote: i chyba zaraz po prostu pójde spac....kiedyś bym pomyslala "zmarnowany dzien, nic sie nie pouczylam", a teraz twierdze....zajebisty był dzień rozerwałam sie troche...a nauka nie zajac:) nie zając nie zając ale nocki będę potem zarywać ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piter Opublikowano 22 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 Ja polecam drink B-52 - zajebisty, szkoda ze za poł roku go wypije Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anita Opublikowano 22 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 hehehehehe, ostatnia sesja...mogę nawet nocki zarywać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 22 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 a propos nocki to czas na mnie...ile można OBLEGAC TO FORUM.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anita Opublikowano 22 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 agula a ty aplikację na kogo robisz???radcowską??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 22 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 anita wrote:korel wrote:To jest forum REHABILITACJA, a nie AA.No, w paru przypadkach już nie ANONIMOWYCH ... Ale sam bym się napił nawet martini. Dla pozostałych forumowiczów: to nie działa dobrze na zrosty, ale na ogólne samopoczucie doskonale Ja już znowu znikam.a ja juz sie przestałam zastanawiac czy działa czy nei działa...ilez mozna sie ograniczać??? to juz pół roku!!!! a przynajmniej fajnie sie czuje:) pozdro Korel, nie znikaj tak:)Spadam Anitka, bo jutro wcześnie zaczynam dzień u rehabilitantki. A poza tym dziś nie jestem w formie, bo ciągnę same nierehabilitacyjne wątki. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anita Opublikowano 22 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 pgb1979 wrote: Ja polecam drink B-52 - zajebisty, szkoda ze za poł roku go wypije a czego az pół??? ja ci pozwalam nawet dzisiaj:P jako twoj osobisty doradca:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anita Opublikowano 22 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 no i wszyscy sobie poszli.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł1661348179 Opublikowano 22 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 anita wrote: no i wszyscy sobie poszli.... potowarzysze Tobie hehehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anita Opublikowano 22 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anita Opublikowano 22 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 Pol chyba mnie nie zaprosiles na n-k... co to ma znaczyć???!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi