Skocz do zawartości
Forum Odszkodowania

Złamanie nogi - rehabilitacja

master_44
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

maczek wrote:

lisiu wrote:

a ja się pochwalę - zginam kolano już prawie w 90 stopniach :) Taki wynik w dwa dni to chyba sukces, prawda? Dziwnie wygodnie jechało mi się dziasiaj w aucie :) Jakby tak dalej poszło to nie będzie tak źle (choć boli jak cholera!!!)

To za 2 dni bedziesz zginac ponad 180 stopni, hehe ;)

Gratuluje ja tez przez dwa juz daleko dochodze tylko czemu boli troszke te kolano czy jak rozruszam dobrze he he to bol ustapi?

lisiu wrote:
a ja się pochwalę - zginam kolano już prawie w 90 stopniach :) Taki wynik w dwa dni to chyba sukces, prawda? Dziwnie wygodnie jechało mi się dziasiaj w aucie :) Jakby tak dalej poszło to nie będzie tak źle (choć boli jak cholera!!!)
Lisiu oby więcej takich pozytywów :D
wydaję mi się , że boli jak zaczyna się pracować i to zarówno nad stawami jak i mięśniami.reasumując = trzeba ćwiczyć ćwiczyć ćwiczyć a bólem (oczywiście w ramach zdrowego rozsądku) sie nie przejmować.

maczek wrote:

agula wrote:

maczek no weź przestań bo będą plotkować że coś nas łączy....

Przejmujesz sie tym co ludzie mowia?

nie no co Ty...ważne że Piotr rozwiał wszystkie ewentualne domysły...

pol27 wrote:
maczek wrote:
lisiu wrote:
Gratuluje ja tez przez dwa juz daleko dochodze tylko czemu boli troszke te kolano czy jak rozruszam dobrze he he to bol ustapi?
DOBRE PYTANIE Pol...ale ważne co jest źródłem bólu - ćwiczenia czy uciskający gwóźdź.
osobiście z kolanem od poczatku u mnie obyło się bez jakiś niepotrzebnych wzruszeń.mi dokucza bardziej staw skokowy.ale powoli szykuje się na więcej =bo w miarę powrotu do uruchomienia to da o sobie znać

anita wrote:
dobry wieczór:)
hejka słoneczko = taka jeste pilna że mam wyrzuty że nie biorę z Ciebie przykładu :D
widziałaś jak mnie dzisiaj osaczyli....miałam nadzieję że mi pomożesz

agula wrote:
pol27 wrote:
maczek wrote:
DOBRE PYTANIE Pol...ale ważne co jest źródłem bólu - ćwiczenia czy uciskający gwóźdź.
osobiście z kolanem od poczatku u mnie obyło się bez jakiś niepotrzebnych wzruszeń.mi dokucza bardziej staw skokowy.ale powoli szykuje się na więcej =bo w miarę powrotu do uruchomienia to da o sobie znać
ja sadze ze jest to staw ze gwozdz nie jest taki dlugi aby wadzic ja czuje kolano i nie czuje aby cos tam przeszkadzało

agula wrote:
anita wrote:
hejka słoneczko = taka jeste pilna że mam wyrzuty że nie biorę z Ciebie przykładu :D
heheheh pilna???????????? wlasnie wytrąbiłam pół litra martini i tyle z mojej nauki:P:P:P

wiesz mi towarzyszy ból od jakiegos czasu,zmienia się tylko jego natężenie.było największe parę dni po ostrych ćwiczeniach,teraz zaczyłam walczyć z obciążeniem na nodzę i znowu powrócił wiec ja go witam jak starego ziomala...

ps tylko udaje twardziela

anita wrote:
agula wrote:
anita wrote:
heheheh pilna???????????? wlasnie wytrąbiłam pół litra martini i tyle z mojej nauki:P:P:P
to ja tu walczę z męską częścią forum że to ja kołnierzyk niby wygnieciony będę mieć,,,a Ty nic...drineczek a może nawet dwa heee? aż mnie coć strzykło w stawie

agula wrote:

dobry jest też ten martini wermut z sokiem z rubinowych grejpfrutów :D

nie piłąm takiego.... a raz tak raz siak ...dzisiaj piłam samo martini białe...pychotka

To jest forum REHABILITACJA, a nie AA.

No, w paru przypadkach już nie ANONIMOWYCH ... Ale sam bym się napił nawet martini. Dla pozostałych forumowiczów: to nie działa dobrze na zrosty, ale na ogólne samopoczucie doskonale :D

Ja już znowu znikam.

i chyba zaraz po prostu pójde spac....kiedyś bym pomyslala "zmarnowany dzien, nic sie nie pouczylam", a teraz twierdze....zajebisty był dzień rozerwałam sie troche...a nauka nie zajac:)

anita wrote:

agula wrote:

dobry jest też ten martini wermut z sokiem z rubinowych grejpfrutów :D

nie piłąm takiego.... a raz tak raz siak ...dzisiaj piłam samo martini białe...pychotka

za słodko...by było.i jeszcze po tych komplementach korela....

korel wrote:
No, w paru przypadkach już nie ANONIMOWYCH ... Ale sam bym się napił nawet martini. Dla pozostałych forumowiczów: to nie działa dobrze na zrosty, ale na ogólne samopoczucie doskonale :D
Ja już znowu znikam.
a ja juz sie przestałam zastanawiac czy działa czy nei działa...ilez mozna sie ograniczać??? to juz pół roku!!!! a przynajmniej fajnie sie czuje:) pozdro Korel, nie znikaj tak:)

anita wrote:

i chyba zaraz po prostu pójde spac....kiedyś bym pomyslala "zmarnowany dzien, nic sie nie pouczylam", a teraz twierdze....zajebisty był dzień rozerwałam sie troche...a nauka nie zajac:)

nie zając nie zając ale nocki będę potem zarywać ...

anita wrote:
korel wrote:
Ja już znowu znikam.
a ja juz sie przestałam zastanawiac czy działa czy nei działa...ilez mozna sie ograniczać??? to juz pół roku!!!! a przynajmniej fajnie sie czuje:) pozdro Korel, nie znikaj tak:)
Spadam Anitka, bo jutro wcześnie zaczynam dzień u rehabilitantki. A poza tym dziś nie jestem w formie, bo ciągnę same nierehabilitacyjne wątki. Pozdrawiam.