korel Opublikowano 9 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2008 anita wrote: już 20-sta dobrze ,ze te dni tak szybko lecą uciekam pisać dalej prace mgr, pojawie sie pozniej, trzymaj sie Korel! no to działaj naukowo ... nara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 9 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2008 taa to musi być miłość...już mi lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 9 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2008 No, tak obstawiałem. Bo to zawsze jak ludziom kręci sie w glowie to: albo miłośc albo skrzepliny, albo miłość albo skrzepliny ... Tym razem padlo na miłość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 9 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2008 hmmm brzmi...dziwacznie ale kupuję!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 9 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2008 Korel przyłączam sie do Anity - każdy ma tyle lat co...maja jego kości wiek tak naprawde nie ma znaczenia na tym forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 9 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2008 jesteś stary?i brzydki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 9 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2008 No i chyba z tego powodu sie nie zrastam. Ale przynajmniej popisaś sobie jeszcze mogę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 9 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2008 nie wierzę....a co do zrostu to cierpliwości.tu chyba nie ma reguły.ja myślałam że notorią jest zrost i nie ma nie-zrostów.ale tak kilka dni temu musiałam zweryfikować swoją ubogą wiedzę w tym przedmiocie. no coż uczymy się całe życie..a jacy jesteśmy bogatsi o nowe doświadczenia, znajomości... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 9 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2008 i co z tego że się człowiek zrasta jak nie ma siły chodzić...ach ta wiosna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 9 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2008 Kiedyś się tam zrośniemy, szkoda mi tylko tych 3 miesięcy, kiedy nic się nie działo, bo Pan doktor nie poskręcał wszytkiego jak powinien. Jak oglądam swoje zdjęcia sprzed i po operacji, to zastanawiam sie czy czasem jednak pęknięcie nie powstało w czasie wbijania gwoździa w piszczel podczas operacji.To doświadczenie to tzw. niefart Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anita Opublikowano 9 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2008 a ja zamiast pisać obejrzałam film...ach to lenistwo!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anita Opublikowano 9 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2008 korel a co z tym odszczepem??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kejsik Opublikowano 9 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2008 No wiesz Korel jakby nie było to forum jest również o odszkodowaniach także jeżeli biały personel się nie spisał co czasem ma miejsce można zawalczyć o swoje choć droga do odszkodowania w takim przypadku będzie zapewne długa i trudna.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 9 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2008 Ja też oglądam, niewiem jaki tytuł, ale dobry, choć nieco masakryczny, z Alem Pacino jako psychiatrą poszukującym seryjnych morderców i samym uciekającym przed nimi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anita Opublikowano 9 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2008 korel powiedz bedziesz miał ta operacje dociskania szczeliny???ja obejrzałaam "rozmowy noca", sredni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 9 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2008 mój film to "88 minut" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 9 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2008 co do telewizji to dzisiaj jest złodziej życia - mi się bynajmniej podobał kejsik chyba ma doświadczenie prawnicze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anita Opublikowano 9 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2008 w jednym odcinku CSI kryminalne zagadki NY, było o gwoździu śródszpikowym...pręt metalowy z nr seryjnym:) w szoku byłam jak ogladałąm:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 9 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2008 właśnie co z tymi Waszymi szczelinami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 9 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2008 anita wrote: oooo:) ja wizyte mam tam 29 maja. a ja 28 maja jade na koncert Metallica do Chorzowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anita Opublikowano 9 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2008 z moją to chyba bez zmian...powoli sie tam moze zarasta z akcentem na "powoli", zobacze co w piekarach powiedzą..czy operacja czy czas... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 9 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2008 Na jakimś formum czytałem o takim przypadku próby uzyskania odszkodowania, ale gość odpuścił już na wstepnym etapie, bo jakakolwiek ekspertyza zdrowotna jest zawsze pelna wątpliwości. Nie daje dla sądu jasnym podstaw skazania doktora partacza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anita Opublikowano 9 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2008 odebrac cie ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anita Opublikowano 9 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2008 odebrac cie ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 9 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2008 Nothing Else Matters Maczek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anita Opublikowano 9 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2008 a ty maku co tak późno???dużo pracy miales;).spadam pisac bo normalnie jestem na siebie wsciekla, trzymajta sie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 9 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2008 korel wszysko zależy od biegłego lekarza, który zostanie powołany podczas procesu...on opiniuję takie przypadki od strony medycznej - ostatnio nawet SN dopuściło krytykę między medykami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piter Opublikowano 9 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2008 Hejka, dzis bylem u lekarza i na rehabilitacji. W koncu dostalem sie do mojego dobrego lekarza. Przepisal mi kilka lekarstw ktore troszke pomogą mi zbic temperaturę, ale glownie zwalczyc jej przyczynę, czyli krwiaki ktore sie pojawily niewiadomo skąd. Ogolnie powiedzial zebym przez pol roku nie myslal o powrocie do pracy no i ze kosc piszczelowa zrasta sie okolo 3 miesiace.Ale oczywiscie to kwestia organizmu. No i o rehabilitacji tez powiedzial zebym glownie bral teraz, bo o to chodzi zeby nie zanikly mi miesnie i zeby nie zastaly sie stawy skokowy i kolanowy. Oczywiscie krioteriapia oraz pole magnetyczne w jakims tam stopniu dzialają na zrost. W kazdym razie praca na rehabilitacji bardziej potrzebna jest teraz niz bym mial zacząć na nią chodzić za kilka miesiecy. No a powiem Wam że ten lekarz u ktorego byłem to naprawde jeden z lepszych lekarzy w Polsce, pracuje głównie ze sportowcami z całego kraju. Ma duze doświadczenie. Wiec myslę że wie co mówi.Opisywał mi m.in. jak ewoluowała ta metoda którą mamy teraz zoperowane nogi. Kiedys ten drut ktory teraz mamy w kosci byl na zewnątrz montowany...Podsumowując Ci ktorzy nie poszli jeszcze na rehabilitacje lepiej niech pojdą wczesniej niz pozniej.Pozdrowionka - Piotrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 9 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2008 A ja własnie dziś odpuściłem bilet na mecz naszych w Austrii 12 czerwca. Nie dojdę na trybuny z tymi kulasami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 9 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2008 oo Piotrek widzę że od razu wstąpiły w Ciebie nowe siły.te krwiaki niestety troche podwyższają ciepłotę ciała...gorzej że o piłce będziesz musiał zapomnieć na chwile Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi