Paweł1661348179 Opublikowano 4 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2008 pol27 wrote: IwonaŁódź wrote: No nic skontaktuje sie z jakims lekarzem nie zaszkodzi mi to a bede pewniejsza chociaz zastrzyki tez chyba nie powinny mi zaszkodzic jak bym wybrala je do konca. Lepiej sie upewnic. Wiem pewnie wiekszosc mysli ze troche przesadzam mialam takie male zlamanie a przezywam no ale tak juz mam piersze moje zlamanie w zyciu i nie wiem za bardzo co z czym i jak dlatego tak sie o wszytsko dopytuje wiec nie pytaj sie bierz do konca nie zaszkodza Tobie to tylko rozzedza krew .... wiec jesli nie pijesz to nierz hehehe no oczywiscie ze na noc ja zawsze na noc biore hehehehe/..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iwona1661348180 Opublikowano 4 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2008 Jeśłi chodzi o mnie to na imie mi Iwona. a zastrzyki mialam przepisane 40mg i bralam je roznie raz wieczorem raz rano bo lekarz ni nie mowil kiedy je brac tylko ze raz dziennie a co do nocnych harcy to spie spokojnie i moja nozka tez czasami sie tylko pokrece na boki ale generalnie nie jestem za bardzo aktywna nocami A co do Picia to postanowilam ze do momentu jak nie zaczne normalnie chodzic to nie bede pic dopiero jak zaczne chodzic to sie spije tak zeby zapomniec o tym calym polamaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 4 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2008 IwonaŁódź wrote:No nic skontaktuje sie z jakims lekarzem nie zaszkodzi mi to a bede pewniejsza chociaz zastrzyki tez chyba nie powinny mi zaszkodzic jak bym wybrala je do konca. Lepiej sie upewnic. Wiem pewnie wiekszosc mysli ze troche przesadzam mialam takie male zlamanie a przezywam no ale tak juz mam piersze moje zlamanie w zyciu i nie wiem za bardzo co z czym i jak dlatego tak sie o wszytsko dopytujeIwona, nie życzę Ci tego, ale niestety czasem ludziom zdarza się połamać.Wręcz, pamiętaj, ma mi być to pierwszy i ostatni raz !!! Dla mnie to już trzeci raz, za każdym razem na nartach: raz w Zawoi, raz w Austrii i teraz w Zakopcu. Wygląda na to, że oprócz tego że ludzie czasem sie łamią, to jeszcze są nie-reformowalni. Kocham narty, ale widać teraz, że sporo mogą kosztować. I to wcale nie chodzi o sprzęt czy ski-pass. Czy założę jeszcze narty ?No pewnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł1661348179 Opublikowano 4 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2008 IwonaŁódź wrote: Jeśłi chodzi o mnie to na imie mi Iwona. a zastrzyki mialam przepisane 40mg i bralam je roznie raz wieczorem raz rano bo lekarz ni nie mowil kiedy je brac tylko ze raz dziennie a co do nocnych harcy to spie spokojnie i moja nozka tez czasami sie tylko pokrece na boki ale generalnie nie jestem za bardzo aktywna nocami A co do Picia to postanowilam ze do momentu jak nie zaczne normalnie chodzic to nie bede pic dopiero jak zaczne chodzic to sie spije tak zeby zapomniec o tym calym polamaniu ja bralem raz na noc bylem na kontroli nie przepisał mi juz ich wogole nie wspomniał o lekach wiec brałem wszystko do konca i zostały mi jeszcze 3 a juz niemam nogi w szynie wiec ruszam nia cwicze itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iwona1661348180 Opublikowano 4 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2008 No to ładnie ja chyba po drugim razie juz bym nie załozyla nart chociaz nie wiem czy napewno nie. Ja się połamałam w dość banalny sposób bo podczas zabaw z piłka graliśmy w siatke poslizgnelam sie zle upadlam i trachła strzałak na szczescie nic powaznego no ale jak widac przezywam to jak by niewiadomo co sie stalo dlatego na drugi raz bede uwarzac i napewno zagram jeszcze kiedys w siatke Bo to ze sie połamałam to pewni edlatego ze w wielkie święto jakim jest 1 maj kosiłam trawe na działce i na drugi dzien zostałam ukarana dlatego apeluje do wszytskich nie pracujcie w dni wolne od pracy te dni przeznaczone sa na słodkie lenistwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł1661348179 Opublikowano 4 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2008 IwonaŁódź wrote: No to ładnie ja chyba po drugim razie juz bym nie załozyla nart chociaz nie wiem czy napewno nie. Ja się połamałam w dość banalny sposób bo podczas zabaw z piłka graliśmy w siatke poslizgnelam sie zle upadlam i trachła strzałak na szczescie nic powaznego no ale jak widac przezywam to jak by niewiadomo co sie stalo dlatego na drugi raz bede uwarzac i napewno zagram jeszcze kiedys w siatke Bo to ze sie połamałam to pewni edlatego ze w wielkie święto jakim jest 1 maj kosiłam trawe na działce i na drugi dzien zostałam ukarana dlatego apeluje do wszytskich nie pracujcie w dni wolne od pracy te dni przeznaczone sa na słodkie lenistwo tylko strzalka?>??? ja zlamalem kosc podudzia wiec wszysto u Ciebie szybko sie poprawi nie to co u nas ...oczywiscie u niektorych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iwona1661348180 Opublikowano 4 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2008 pol27 wrote: IwonaŁódź wrote: Jeśłi chodzi o mnie to na imie mi Iwona. a zastrzyki mialam przepisane 40mg i bralam je roznie raz wieczorem raz rano bo lekarz ni nie mowil kiedy je brac tylko ze raz dziennie a co do nocnych harcy to spie spokojnie i moja nozka tez czasami sie tylko pokrece na boki ale generalnie nie jestem za bardzo aktywna nocami A co do Picia to postanowilam ze do momentu jak nie zaczne normalnie chodzic to nie bede pic dopiero jak zaczne chodzic to sie spije tak zeby zapomniec o tym calym polamaniu ja bralem raz na noc bylem na kontroli nie przepisał mi juz ich wogole nie wspomniał o lekach wiec brałem wszystko do konca i zostały mi jeszcze 3 a juz niemam nogi w szynie wiec ruszam nia cwicze itp To dzis zrobie sobie jeszcze od nich przerwe i od jutra wybiore je do konca bo chyba 3 dniowa przerwa nie zaszkodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 4 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2008 IwonaŁódź wrote:Jeśłi chodzi o mnie to na imie mi Iwona. a zastrzyki mialam przepisane 40mg i bralam je roznie raz wieczorem raz rano bo lekarz ni nie mowil kiedy je brac tylko ze raz dziennie a co do nocnych harcy to spie spokojnie i moja nozka tez czasami sie tylko pokrece na boki ale generalnie nie jestem za bardzo aktywna nocami A co do Picia to postanowilam ze do momentu jak nie zaczne normalnie chodzic to nie bede pic dopiero jak zaczne chodzic to sie spije tak zeby zapomniec o tym calym polamaniu Oczywiście Iwona, to jak łatwo odgadnąć Iwona Pisałem z myślą o koleżance o nicku "Mackowska". Lepiej jak pisze się do Aguli, Anity, Gabrysi, Iwony, Lisi, Smerfinki, sorry jeśli kogoś pominąłem, ale to tylko dla przykładu, niż do koleżanki X.Ja czasem pociągnę małą szklaneczkę whisky lub wiekszą szklaneczkę piwka. I mówię wszystkim dookoła, że to na lepsze krążenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piter Opublikowano 4 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2008 IwonaŁódź wrote:Jeśłi chodzi o mnie to na imie mi Iwona. a zastrzyki mialam przepisane 40mg i bralam je roznie raz wieczorem raz rano bo lekarz ni nie mowil kiedy je brac tylko ze raz dziennie a co do nocnych harcy to spie spokojnie i moja nozka tez czasami sie tylko pokrece na boki ale generalnie nie jestem za bardzo aktywna nocami A co do Picia to postanowilam ze do momentu jak nie zaczne normalnie chodzic to nie bede pic dopiero jak zaczne chodzic to sie spije tak zeby zapomniec o tym calym polamaniu Iwonko, wogóle sie nie domyślaliśmy ze masz na imie Iwona A ja do tej chwili nie wiem czy jestes z Łodzi czy nie A panna mackowska ma na imię Madzia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iwona1661348180 Opublikowano 4 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2008 Dokladnie tylko strzałka dla większości z was jak nie dla wszytskich a dla mnie to aż strzałka choc im bardziej sie zagłebiam w forum tym bardziej zdaje sobie sprawe ze tylko strzalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iwona1661348180 Opublikowano 4 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2008 pgb1979 wrote:IwonaŁódź wrote:Jeśłi chodzi o mnie to na imie mi Iwona. a zastrzyki mialam przepisane 40mg i bralam je roznie raz wieczorem raz rano bo lekarz ni nie mowil kiedy je brac tylko ze raz dziennie a co do nocnych harcy to spie spokojnie i moja nozka tez czasami sie tylko pokrece na boki ale generalnie nie jestem za bardzo aktywna nocami A co do Picia to postanowilam ze do momentu jak nie zaczne normalnie chodzic to nie bede pic dopiero jak zaczne chodzic to sie spije tak zeby zapomniec o tym calym polamaniu Iwonko, wogóle sie nie domyślaliśmy ze masz na imie Iwona A ja do tej chwili nie wiem czy jestes z Łodzi czy nie A panna mackowska ma na imię Madzia Ludzie miewaja rozne niki dlatego lepiej jest sie przedstawic mimo wszytsko i tak jestem z Łodzi wiec to wszytsko co w niku to prawda a tobie jak na imie ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 4 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2008 Cześć Madziu, nie doczytałem wcześniej Twojego imienia. P-Ozdrowienia Piotr mnie nakierował = doczytałem że to PGB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 4 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2008 Ja zmykam już, dziękuję za Wasze miłe towarzystwo, do jutra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piter Opublikowano 4 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2008 IwonaŁódź wrote:pgb1979 wrote:IwonaŁódź wrote:Jeśłi chodzi o mnie to na imie mi Iwona. a zastrzyki mialam przepisane 40mg i bralam je roznie raz wieczorem raz rano bo lekarz ni nie mowil kiedy je brac tylko ze raz dziennie a co do nocnych harcy to spie spokojnie i moja nozka tez czasami sie tylko pokrece na boki ale generalnie nie jestem za bardzo aktywna nocami A co do Picia to postanowilam ze do momentu jak nie zaczne normalnie chodzic to nie bede pic dopiero jak zaczne chodzic to sie spije tak zeby zapomniec o tym calym polamaniu Iwonko, wogóle sie nie domyślaliśmy ze masz na imie Iwona A ja do tej chwili nie wiem czy jestes z Łodzi czy nie A panna mackowska ma na imię Madzia Ludzie miewaja rozne niki dlatego lepiej jest sie przedstawic mimo wszytsko i tak jestem z Łodzi wiec to wszytsko co w niku to prawda a tobie jak na imie ??A mnie na imię Piotr i jestem z południowej czesci Łodzi a Ty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piter Opublikowano 4 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2008 korel wrote: Ja zmykam już, dziękuję za Wasze miłe towarzystwo, do jutra Trzymaj się, kolorowych.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iwona1661348180 Opublikowano 4 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2008 Ja mieszkam we wschodniej części Łodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 4 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2008 IwonaŁódź wrote: Ja mieszkam we wschodniej części Łodzi A ja moze niedlugo pojade do Lodzi poimprezowac Macie tam fajne kluby Sylwestra spedzilem w Lodzi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iwona1661348180 Opublikowano 4 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2008 No jest kilka fajnych klubów i jest gdzie się pobawic. A sylwestra tez w jakims klubie spedzales?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piter Opublikowano 4 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2008 maczek wrote: IwonaŁódź wrote: Ja mieszkam we wschodniej części Łodzi A ja moze niedlugo pojade do Lodzi poimprezowac Macie tam fajne kluby Sylwestra spedzilem w Lodzi... O no proszę Maczku, nie chwaliłes sie do tej pory. Ano widzisz, Łódz to specyficzne miasto... Od zarąbistych klubów, ktore są prawie w jedym miejscu, po dziadostwo, łowców skór i ośmiornicę Ale zabawić się gdzie jest i zabawa naprawde spoko. Jak bedziesz jechal na impre to daj znac. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 4 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2008 IwonaŁódź wrote: No jest kilka fajnych klubów i jest gdzie się pobawic. A sylwestra tez w jakims klubie spedzales?? Tak, ale nie pamietam jak to sie nazywalo... To byla zamknieta impreza. Po polnocy opuscilismy tamto miejsce i poszlismy na Piotrkowska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piter Opublikowano 4 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2008 IwonaŁódź wrote: Ja mieszkam we wschodniej części Łodzi No to Iwonka Widzewianka jestes. A jestes na naszej klasie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iwona1661348180 Opublikowano 4 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2008 To musiała być dobra impreza jak nie pamiętasz Nasza stara dobra Pietryna podobno zawsze w sylwestra są tak piękne pokazy sztucznych ogni ale niestety nigdy ich jeszcze tam nie widziałam choć mieszkam tu od urodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iwona1661348180 Opublikowano 4 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2008 No można tak powiedzieć A ty z jakich okolic dokładniej troszke ?? Górna ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iwona1661348180 Opublikowano 4 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2008 Jestem jestem jak pewnie większość z nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piter Opublikowano 4 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2008 Czyli p g b Tylko sie tam nie przestrasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iwona1661348180 Opublikowano 4 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2008 Czemu miałabym sie przestraszyc ?? pewnie przesadzasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iwona1661348180 Opublikowano 4 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2008 Duza lista znajomych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piter Opublikowano 4 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2008 Staram się być towarzyską osoba. Za to u Ciebie duza ilość zdjęc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piter Opublikowano 4 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2008 No dobra, lecę spać, pozdrowionka dla wszystkich, kolorowych snów, hejka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iwona1661348180 Opublikowano 4 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2008 A tak się jakos uzbierało ich troszke. Ja również zycze wszytskim miłej nocki jeżeli ktoś jeszcze pozostał Dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi